- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Aktív témák
-
siriq
őstag
Probalom megszokni az uj oldalt... de nem megy.
Azota nalam az aktivitas a regihez kepest talan ha van 10%. Tobben le irtak mar hogy a fo oldal omlesztett, atlathatatlan. Ha tehetem rogton ki is lovom a fo oldalt amint megtalaltam azt amit kerestem. -
siriq
őstag
Nem hasznalok semmi script-t semmi buherat, hogy soteteb legyen. Nalam viszont mar igy hajnalaban annyira bantota a szemem hogy ha leszedem a bright-t akkor meg nem latom a filmet mert annyira sotet(rendesen be van love minden, ettol optimalisabbat nem lehet beallitani a monitoron).
szerk: megvakulok vagy nem latom a tobbit.
-
siriq
őstag
A melohelyen ha nem ugy dolgoznak a tobbiek en is szolok. Meghallgatom a masikat, merlegelem es elismerem vagy nem. Mindenkinek mas a stilusa. Viszont, ha veghez viszi azt amit varunk/varok, akkor az a teny engem nem zavar hogy maskeppen csinalja.
Lehet kicsit "kormonfontoltan" fogalmaztam. -
siriq
őstag
válasz
littlelion21 #254 üzenetére
Mondjuk ez nem lenne rosz. Spec en az idoket nezem eloszor.
Valhogy nem lehetne egymas ala' rakni a hireket? Sokkal atlathatobb lenne.szerk: arra gondolok, hogy a testver hirek feltordelik az egeszet. Persze tudom igy talan "jobban meg akad az ember szeme".
erre sem lesz mar valasz... -
siriq
őstag
En spec. csak elmodom a velemenyem. A kezdetektol olvasom(nem regiztem akkor(sot nem is regiztetnek mindenkit de ez mas tema) a Ph!-t. Lattam milyen volt parszor es most. Nem akarom szidni, csak egyszeruen elmondani mi a velemenyem. lehet igazam van de lehet hogy tevedek.
szerk: mindenki mast szeret. Mindenesetre a benne levo melot azt ertekelni kell. -
siriq
őstag
Nalam hirtelen a HWSW, SG es valami mas oldal ugrott be hirtelen(mar mint a mostani egyveleg). Kicsit Kodos, tobb idot szeretnek tolteni az oldalon mire meg van minden erzes. Szamomra kicsit kavalkad lett belole(az elejetol olvasom szinte a prohardvert(talan lemaradtam 1 honapot)).
szerk: Parci: Ertem en, de nekem akkor is mint kivul allo egy objektiv embernek mashogyan jon le.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest