- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Úgy 95%-ban egyetértek veled, részemről még annyi, hogy nem csak a szín miatt fórumoztam itt legtöbbet
Rendkívül jól kezelhető volt mindig az oldal, ezek fejlesztése is jó irányba mozdult szinte mindig, ez a mostani nekem több nap után is idegen. De eddig jó volt, elég sok fórumon ott vagyok, mondhatom 98%-ban csak ide írok meg itt olvasok, a legtöbb tag jó fej, a legtöbb moderátor/házigazda is, elenyésző -2-5%- részükkel van néha konfliktus, de akkor nagyon
Tartalmilag jó az oldal, ha egyszer arra adnám a fejem, hogy csinálok többedmagammal valami hasonlót erős konkurenciánk lenne
Kinti világban is megvan ez az arány, csak ott könnyebben el tudom simítani, vitruálisan nem mindig sikerül sajnos de törekedek rá.
Racecam : Részemről is volt fosch, szemem világának féltése ezt váltotta ki
-
Racecam
nagyúr
Szerintem ebben nincs vita köztünk. Egy percig sem vitattuk, hogy mindenkinek lehet és meg is van a véleménye, annyira nem, hogy ezt már eddig is maximálisan figyelembe vettük, sok mindenen változtattunk. A gondok mindig ott kezdődtek, ha valaki úgy beszélt, olyan formában adott hangot a véleményének, mintha a seggéből rántott volna ki. Te is tudod, hogy bizony volt ilyen, a "mi ez a fos"-tól kezdve az "ezen dolgoztatok fél évig? Kár volt"-ig bezárólag. Persze, hogy ha ilyesmit olvasok, elszakad a cérna. Gondolom, ha csak egy pillanatra a másik oldalra képzeled magad, még jobban megérted.
De a celebes példádra visszatérve, azért az szerintem elvárható, hogy ha én (mi) tisztességesen beszélünk a fórumtársainkkal, akkor hasonlóan tisztességes hozzáállást várunk el. Az nem megy, hogy minket büntetlenül lehet "alázni", ezt türjük el és eszünkbe ne jusson szóvátenni. Meg egyébként is, én nem vagyok "celeb".
-
Racecam
nagyúr
Igen, az időkép is. És biztosan mindenütt hülyék és ostobák ülnek, akiknek fogalmuk sincs semmiről, csak csettintenek egyet, hogy változás és csinálnak egy szarabbat. Mert akkor boldogok, ha a felhasználók anyáznak, ilyenkor otthon a meleg szobában ülve dörzsölik a tenyerüket, hogy most aztán jól kicsesztem veletek!
Már leírtam egyszer, csak ugye a nagy pörgésben ki olvasta el, hogy mindig, mindenhol ez van, ha valami változik, az élet minden területén. Mindig vannak olyanok, akik eleve gyanakvással állnak hozzá minden újdonsághoz, a megszokottól eltérőhöz és nem azt keresik, hogy miben jobb, hanem sokszor csak, ebben az esetben két pillantás után, a megszokott szöveg: "Vissza a régit!"
A Fórum PH!-s kinézetén csiszolni fogunk még, Parci is világosan leírta, de egyáltalán nem egy katasztrófa most sem, csak meg kell szokni, mert más.
És, ha azt gondolod, hogy mindent a "divat" diktált, akkor bizony nagyot tévedtél.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest