- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A Hardveraprós észrevételek ide valóak.
Egyébként meg az apró azért van, hogy bárki hirdessen, aki szeretne valamit eladni. Arról nem tehetünk, hogy páran elfelejtenek utána bejelentkezni.
Azt hiszem, Panther néha törli azokat a hirdetéseket, melyeket 3 hónapja nem uppolnak, és nem érkezik hozzájuk hozzászólás. -
RyanGiggs
őstag
Így kellemesebb lenne!
Amúgy nem értem a házigazdákat hogy hogy tudják
egy gagyi sz@r origohoz meg ilyen oldalakhoz mérni a ph-t!
Azok menjenek is el fehér háttérrel annyit szoktam olvasni....
(mikor kilépek a freemail-ből nyomok egy x-et rögtön)
A többiről amit felsorolt Parci nem tudok nyilatkozni,mert
őszintén megmondom fogalmam sincs milyen oldalak azok. (index, cnn, nyt, cnet)
Az origot is csak azért ismerem mert a freemail-ról oda lép bele.
Na mind1, egy szónak is száz a vége...
...picit ha sötétebb lenne a főoldal akkor barátságosabb lenne. -
1. fehér: a régi ph is fehér volt a teljes középső hasábban. ezen nem fogunk változtatni. számos oka van a fehérnek, de ha más nem, az mindenképp, hogy nem gamer portál vagyunk. ha az index, origo, cnn, nyt, cnet stb. eldöcög fehéren, mi is el fogunk.
2. az általad favorizált elrendezés nagyon statikus. nyilván szeretnék valamennyire a userek "arcába tolni" a társoldalak anyagait. abszolút nem tartom kaotikusnak a főoldalon a friss hírek blokkot, de most kísérletezünk egy másik elrendezéssel (ami a hwsw-éhez hasonlatos).
3. a fórum valszeg át fog menni barnásba, piros linkekkel, és inkább a megújuló mobilarena fórum lesz hasonlatos a mostani ph-shoz.
szavazást azért nem akarunk berakni, mert nem szeretnénk közkérdéssé tenni az ügyet. nem az. és mellesleg már régesrég teljesen más fejlesztésekkel kellene foglalkoznunk, csak ugye annyira szarunk a userekre, hogy már 10x átszíneztük a fórumot, és most is itt koptatom a billentyűket.
-
Findzs
addikt
bocs lejárt a módosítási időm
szóval az jutott még eszembe, hogy más oldalakon láttam már olyat, hogy ha egy linket pl: hírek linkjét megnézted akkor más színű lesz a már egyszer rákattintott link színe
hasznos lenne mert kicsit átláthatóbb lenne, hogy akkor mit olvasott már az ember mit nem ha már egyszer ilyen dupla soros az elrendezés
-
rii
nagyúr
" ... de szívesen olvasnám a prohardver címlapján .... "
mér'is jó az, ha egy csapat által befektetett erőfeszítések kárba mennek?
pár user önelégültségének kielégítésén kívül?
ha meg szeretnének újulni, de a földhözragadt önző user-ek miatt ez nem megy, akik azt a nyilvánvaló okot sem képesek megérteni, hogy a aki nem tud fejlődni, az nehogy stagnál, hanem visszafejlődik? (nem én mondtam)
az meg hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik: az szubjktív, mint hogy valakinek fárasztja-e a szemét, vagy sem. Szóval még azt sem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy jobb lett vagy rosszabb, mivel szubjektív,
Itt el kell fogadni az ezt a változtatást elvégző designer munkáját, hozzáértését, szóval miért is lenne jó, ha a címlapon azt az izét olvashatnánk?
mindegy ....
-
-
Womb
senior tag
Findzs...azért ha egy picit most megnézed magad kívülről lehetséges, hogy megnyúlik a képed.
Azért, mert egy oldal kivitelezése nem nyerte el a tetszésed, sértődött gyermekként felhúzod az orrod?
Ugyan azt a színvonalú információt, híreket, teszteket megkapod mint eddig, csak más a csomagolás. És az írásod befejező része....az oldal mártírja, "ide lőjetek" felkiáltással.
Csak meg ne sértődj, kérlek. -
Racecam
nagyúr
Erre csak azt tudom Neked mondani, hogy nem azért fognak elülni a hullámok, mert értelmetlen lesz mondani. A nagy többség meg fogja szokni és állítom, szeretni is. Bármennyire is próbálod burkoltan fenyegetve bemagyarázni, hogy az olvasók nagy számát veszítjük el és bár mennyire is próbálsz temetni minket, hidd el, láttam én már sok ilyet. A változás szinte mindig ekkora ellenállásba ütközik, legalábbis egy hangosabb kisebbség részéről.
De azt gondolom, hogy egyénenként kár ezt a végsőkig ragozni, elsőre is megértettük, hogy Neked nem jön be, felesleges leírni még 100x. -
"de mondhatok én bármit úgyis én, meg azok akik nem szeretik az új dizájnt csak fekete bárányok vagyunk a szemetekben"
remélem azért feltűnt, hogy a fórummal már most játszunk, a userek kérései nyomán. (ennek megfelelően az ilyen-olyan hwsw-s, meg sg-s hasonlatok nevetségesek)
és sosem az értelmes kritikával van bajunk, hanem a véget nem érő sírással, meg a hülyeségek kérésével (tegyük vissza a régit, meg tegnapra csináljunk full user menedzselhető skineket, meg mittomén).
-
Arpee78
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest