- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Depression #1943 üzenetére
Opera mobile-al nem vettem észre ilyet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Örömmel vettem észre hogy a linkek újra pirosak lettek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A főoldalon csak nekem nincs banner?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak egy kérdés, maga az adatlap nem lehetne sorkizárt? Esetleg megnézni, hogy úgy hogy néz ki. Mert maga a "cuccok" rész sztem így nem pont a legszebb...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem még 1 kérdésem lenne, esetlegesen. Szóval a linkelés színét nem lehetne megváltoztatni, ugyanúgy pirosra, mint régen volt? Kicsit feltünöbb, észrevehetőbb lenne, mint a kék. De ez csak egy ötlet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez így korrekt, itt azért meglátszik az, hogy a készítők a userek érdekeit is nézik, nagyon is. Nem az megy, hogy "nesztek itt van", aztán majd megszokjátok, hanem úgymond értünk vannak a készítők. Próbálják úgy testre szabni az oldalt, hogy nekünk jó legyen.
Szerintem ez nagyon is becsülendő, és követendő példának is kéne legyen. Gratulálok srácok ! Kezd összeálni mostmár a dolog.
És akkor, a többi arculat mikor változik? Nha meg amit kérdeztem még előzőleg, hogy a komment "box" is fog változni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, így azért jobb a színvilág. Köszönjük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Eh.
Ez jó.
Mert amúgy gyűjtve vannak az ilyen júzerek?
Kérdés: Majd szép lassan az összes többi lapra is úgymond "rá lesz húzva" ez a kinézet?
A fórumos komment box az ilyen marad amilyen, tehát ilyen barna? Mert mondjuk így meg nem nagyon megy az oldalhoz.
De ez csak kíváncsiskodás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ren Hoek #939 üzenetére
Hát jah. Szal az a baj, hogy sztem sokan lehet azért (is) "lázadnak", mert lényegében a régi oldalt sem használták, mert azt sem tudták, hogy mi hol van, és kb. most sem tudják. A színek számomra azért zavaróak még, a fórumon, de azt írta Parci, hogy rajta vannak az ügyön.
szerk: majdnem kérdeztem, hogy hol a kereső, de megtaláltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest