- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
mexel
veterán
Az időképnél arra gondoltam, hogy felkerültek a címsorba a menük. Ott nem a kinézettel van a baj. Én személy szerint (és ez nem a design-hez kapcsolódik hanem a felhasználási szokásokhoz) jobban szerettem amikor baloldalt függőlegesen vannak a menük, amikre ha odavittem az egeret knyílt egy almenü , vagy kattintásra máris ott is van a kért tartalom. Most viszont fnet vannak vízszintesen a menük, és kattintás után van még egy almenü, amire újból kattintani kell. és odébb is kell vinni az egeret az oldal széléig.
Ez egy fejlesztés ami számomra megkérdőjelezhető, mint ahogy a win7 1-2 újítása is. Szebb, de nem biztos hogy logikusabb és praktikusabb. Ezzel azt akartam mondani, hogy a designért és divatért feláldoznak jól működő dolgokat. nem vitát akarok erről nyitni, ez egy személyes vélemény, én így gondolom. Ettől még nem biztos hogy úgy helyes ahogy én gondolom, hiszen nem vagyok annyira elszállva hoogy azt higgyem hogy az én ízlésem mérvadó lenne. Én olyan felhasználó vagyok, akit a csicsamicsa nem hat meg, nem futnak a háttérbe felesleges folyamatok, én használom a gépet, és ha valamit akarok, akkor gyorsan akaromEbben néha hátráltatnak a túlbonyolított menük
Egyébként lehet hogy a felülre helyezett menüket megszokom, ha kellően jól vannak elhelyezve. Az időképre visszatérve: a design ott valóban sokkal szebb lett, ott egyedül a menü a bajom, az egy nagyon profi kis oldal szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- Kompakt vízhűtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Léghűtés topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Xbox One X + kinect eladó
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest