Keresés

Aktív témák

• kovy79

őstag

válasz Parci #1860 üzenetére

Tisztelet, hogy figyelembe vettétek más véleményét! Itt most nem arra célzok, hogy kinek van igaza. Mindenkinek, azaz senkinek. Valóban, tanulság az van bőven, HG legyen a talpán ilyen esetben. Csiszoljátok azt a dizájn/módválasztót! ;)

(#1796) Barthezz2: amint látod, nem "kussolok"!

• kovy79

őstag

válasz Parci #1740 üzenetére

Megértettem, elfogadom, ezért is írtam zárójelbe a #1735 végére azt, amit.
    Nem állítottam soha, hogy nincsenek "csiszolások", ami eddigi javítás volt, az hibátlan.

Racecam: korrekt hozzászólás, lám így is lehet. Értem a véleményedet, rendben.
    Mod: bár a rutinos olvasókat nem biztos, hogy le kellene degradálni "elenyésző kisebbség" titulussal.

• kovy79

őstag

válasz ollie #1736 üzenetére

Köszönöm, aranyos vagy, hogy ezt megosztottad velem!
    Elfogadom a véleményed, miért ne tenném...

• kovy79

őstag

válasz Lenry #1733 üzenetére

Én is úgy értettem, csak nem fogalmaztam meg jól. Szerintem pedig a kinézet igazán közkérdés, hiszen itt ezen lovagolunk mi, user-ek. Ezek szerint felesleges, ha a "köz" szava nem számít.
    Mindegy, Parci köszi a választ (bár látom, hogy ott van az "alapvetően")!

• kovy79

őstag

válasz Parci #1730 üzenetére

Értem, korrekt válasz.

Mod: a szavazás mi, ha nem közkérdés?

• kovy79

őstag

válasz napos2600 #1724 üzenetére

Ne lovagoljunk már ezen! Említettem, nem az én megélhetésem múlik ezen...
    Ha akarod, legyen rózsaszín az oldal, az most úgyis illik a főoldalra! ;)

Mod: #1722 Parci: Nincs gond a digicam/házimozi anyagokkal, csak meg lehetett volna valahogy őrizni a régi arculatot is. Nem kellene egyből a pofámba nyomni, hogy "nesz vazze óvassál szterejó erősítőről". Illetve még a pofámba is nyomhatnátok, csak ez a régi, jól megszokott értékek rovására megy... Nem értem például, hogy a Fototrend miért halt meg?
    Azóta nincs kedvem magamat kínozni, hogy bányásszak a fotós hírekért a dzsumbujban...

• kovy79

őstag

válasz Parci #1719 üzenetére

Ne jöjjünk már állandóan azzal, hogy ki csinálta a régi ph!-t! Egy szóval nem említettem, hogy napos retardált lenne! Sőt, ha a régi ph!-t dizájn-t ő csinálta, akkor le a kalappal előtte!
    Bár azóta biztos elolvasta a Bauer-Berács - Marketing című "antialapművet" aminek az első pár oldlal arról sszól, hogy változtass dizájn-t és újra minden fellendül! Mindegy milyen is lesz, változtass!!!
    Tételesen páran már felsorolták előttem, érdemes lehet elolvasni.
    A szerkezettel kénytelen lesz megbarátkozni a majdani olvasó, hiszen az marad.
    Bár ha hiszed, ha nem tényleg átláthatatlan. Egyszerűen gőzöm sem volt a lap közepén tallózva, hogy éppen mit olvashatok (Racecam, tudom, én vagyok a h*lye!). Kaotikus, és képzeld el, nem tudok a régi és az új közötti átmenetre megoldást, mivel annyira különbözik (ezt is leírtam jószándékkal vezéreltetve anno, hogy HG legyen a talpán, aki most kihúzza a lecsóból az oldalt). A fenti hasznos box-ok (Logout/Gamepod/Mobilarena) legalulra kerültek, hogy még véletlenül se legyen szem előtt.
    Színek: ez a legérdekesebb téma. A főoldal úgy néz ki, mint a szivárvány. Ha hiszitek, ha nem a fehér, sárga, zöld, lila és a kék mind hideg színek! Számomra ez a legzavaróbb. Pszichiáter kedvesemmel beszélhetnétek a hideg színek emberi érzésekre gyakorolt hatásáról! Nem, nem vagyok részrehajló, csak saját tapasztalat, hogy egyszerűen nem tetszik egy olyan oldalon, ahol jól szeretném magam érezni. A fórum kezd közelíteni a kellemeshez, de a kék az kék...

• kovy79

őstag

válasz Racecam #1710 üzenetére

Természetesen igazad/igazatok van! Nálam is kivágta volna a biztosítékot, mint HG.
    Ám van pár előzménye, amiért elszakadt nálam a cérna, mint "mezei user-nél".
    Az említett baromi, ismétlem baromi normális hangvételű postra igenis fellengzős hangvételű válaszod érkezett. Mi az, hogy "gyanítom"? Hogy jön ahhoz bárki is, hogy egy intelligens kommentre valaki "gyanítgatással" egybekötött, cinikus választ írjon?? Ráadásul nem az első hasonló, fellengzős válasz egy normális kritikára!
    Ám ne lovagoljunk ezen, részemről tele a t***m ezzel, több kommentet meg nincs időm felhozni (pedig 600 környékén is volt pár), meg csak magamat húzom fel...

Parci: igen, elismerem bunkóságomat. A másik, megfelelő (HG-k által szintén nem látogatott és soha nem lereagált) topikban leírtam, miszerint tényleg sokat javult az állapot a kezdetekhez képest. Bár ott is jól elbeszélgetnek egymással a user-ek...
    Dizájn, színek: pedig hidd el, jómagam (és az én olvasatom szerint még pár száz) ember véleménye az, hogy valóban stílusérzék nélküli ember csinálta a színösszeállításokat. Esetleg te is "gyanítod", hogy mi csak rosszat akarunk és "hótbunkók" vagyunk? Legyen...
    "számold össze userek szerint, hogy hány pozitív és hány negatív reakció érkezett ebbe a topikba"
    Ezt ugye nem gondolod komolyan? Én nem ebből élek, nem kell magamat áltatnom. Elég csak olvasni, ha pedig a felhasználók szerinti súlyozott véleményeket nézzük, akkor még inkább szomorú a kép...

Chaser: ;) Az szavazásos ötlet jó, de mindketten tudjuk, hogy az emberfia nem "sz*rik oda, ahonnan eszik!
    Valamint esetleg mégis demokrácia lesz és mindenki szavazhat és oda fordul a kocka, ahol "jó" neki...

• kovy79

őstag

válasz Racecam #1708 üzenetére

Ezt pont te mondod, aki a ... stílusban kommentálja a kritikákat?
    Nem, ez nem személyeskedés, de tanulhatnátok egy kis jómodort.
    A normális hangnemű kritikákra gyalázatosan tudsz/tudtok mostanság reagálni ( #1642 a sort most folytathatnám, de időm nincs rá).
    Nem tetszik, hogy valaki baromi normális kritikát fogalmazott meg?
    Kb 1-1,5 éve (lehet esetleg párhuzamot is vonni a házigazdák számának hirtelen megugrásával) igen érdekes, pökhendi stílus ütötte fel a fejét néhány házigazdánál és moderátornál is. Csak a tisztánlátás kedvéért: ez sem személyeskedés! Tények, amit páran osztunk.
    Valóban, az utolsó, általad lereagált komment olyan lett, amilyen, de van ám egy magyarázat: ok-okozat. Szerintem az itt eltöltött "pár" napom alatt nem igazán voltak hasonlatos megnyilvánulásaim, ám egyre kevesebb lesz bármilyen is...

• kovy79

őstag

válasz Parci #1705 üzenetére

Write only mód van?
    Az itt hozzászólók igen szép százalékának nem tetszik, sőt mi több, hányinger lett az oldal!
    Ha valami gusztustalan, nem mindegy, hogy ki csinálta? Mit kell lovagolni apróságokon?
    Nem mindegy, hogy ifjú titánok, vagy maguktól elszállt tulajok?

Tehát akkor mostantól nem lehet negatív kritikát (még ha normális hangnemű (virkir), vagy olyan, mint az enyém) megfogalmazni?

Findzs: ám a billentyűzeten látsz! ;)

• kovy79

őstag

válasz virkir #1678 üzenetére

Gondolom a "házimozi/kijelző lobbinak" hosszú volt a nyelve és elhitette, hogy ez márpedig ide kell...
    Látszik a fórumtémák látogatottságán is, hogy ez mennyire jól jön ide!
    Gondolom a gazdák a cikkek látogatottságát is látják.
    Félreértések elkerülése végett, nem tartom haszontalannak a fotó, házimozi dolgokat, de nem kellett volna a prohardver.hu-t így, ilyen ízléstelenül/ömlesztve teleszemetelni vele!
    Ismerősi körben a fototrendet jó páran olvastuk, ám mióta "all-in-one" van, azóta inkább hanyagoljuk a kaotikus főoldalt...

dqdb: valszeg igen, mivel szvsz a hófehér/jégkék szerintem is gusztustalan oda.

• kovy79

őstag

válasz Racecam #1642 üzenetére

Hagy már te is ezt a demagóg szöveget! Egyszerűen képtelen vagy felfogni, h valakinek nem tetszik valami és a hányinger kerülgeti miatta??? Drágább lesz holnaptól miatta a kenyér??? Ész kell hozzá? Én is teleaggathatnám a hsz-emet lenéző/bunkó smiley-kal, h flegmábbnak tűnjek...
    Tartalom a lényeg? Vegyél egy bugyirózsaszín cípőt (szigorúan olyat, amilyen most is van neked "normális" színben) és abban rohangálj az utcán! Ja, hogy esetleg nem tetszik? Kit érdekel.....

• kovy79

őstag

válasz Pubszon #603 üzenetére

Mi az, hogy ne foglalkozzon velük?? Ha valami problémád lesz, rem senki sem fog veled foglalkozni! Ne mondd már meg másnak, hogy tetszik e neki, avagy szokatlan!

Parci #531: Azért ne nyomass már te sem ilyen demagóg dumát, egyből egy másik híroldalt felhozván! Rendben, te házigazda vagy, de azért engedtessék már meg leírni az embernek a véleményét! Pl engem is érdekelnének a dátumok. Nyilván nem kötöm fel magam, ha nem látom, de itt már le sem lehet ezt írni anélkül, hogy egy házigazda rám ne förmedjen??

• kovy79

őstag

válasz Lenry #543 üzenetére

Valóban, csak van egy bibi. Az a sok idióta (mint én) sok-sok év alatt kitapasztalta, milyen is fehér alapon újságot/könyvet olvasni/milyen a megfelelő megvilágítás. A monitoron háttérvilágítását is cserélgeted nekem, míg meg nem találom a megfelelő "erősséget"?? Azt még hozzátenném, hogy nem túl sok nyomtatott sajtót látsz, ami fehér + "nyomorult" citromsárga alapszíneket használ.
    Hiába próbálja a sok ember védeni az új arculatot, el kellene fogadni a másik oldal véleményét is!! Ahogy látom nem kevéssel több az a bizonyos másik oldal.
    Személy szerint a felhígult fórumozók miatt is egyre kevesebbet látogattam már a PH!-t, de ez csak tovább rontotta a megítélésemet. Baromi gusztustalan, "szemkifolyató" színek/színösszeállítások, felforgatott/logikátlan nyitólap...
    Ez csak az én szerény véleményem, lehet nem számít, de ez van.....

Mod: skin váltás valóban jó ötlet. Ha ezt az "izét" modernnek hívják, akkor a régi neve lehetne Retro. ;)

Aktív témák

Hirdetés