- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
-
törölt tag
nekem pc-n gyorsabb lett ff2-essel (ceges gep
) mint volt.
raadasul ha egy picit kolbaszolok az apron v a gp!-on v ma!-n, egyszeruen jol esik ide visszajonni, mert nekem ezt jobb nezni. vagy ha itt a ph!-n vagyok sokaig, amikor egy link atvisz a tobbi oldalra kicsit odivatunak tunnek egy ideig. valamiert ezt jobb olvasnom. mar megszoktam a hasznalatat es szeretem h rengeteg info van elottem, amibol kedvemre mazsolazhatok ha semmi dolgom. olyan, mintha az eddigi tiz csatorna helyett most egy szazcsatornas tv-t kapcsolgathatnek(nem, nincs otthon kabeltv-m)
-
törölt tag
lehet minden 50. hozzaszolasba bele kene tenni h probalja meg a felhasznalo kicsit allitgatni a monitorat, hatha esetleg tulnagy fenyeron/tul nagy kontraszton hasznalja es ezert irritalja a szemet.
esetleg taroljon el egy PH!-s profilt, amelyik ezt lehetove tesziaz en szemem erzekeny. elsore, mikor meglattam az uj dizajn-t, engem is vakitott. azota, hogy bereszeltek az arnyalatokat, nekem nagyon bejon. valoszinuleg azert is, mert nagyon konnyen megszokhato szamomra, mar automatikusan megyek a jobbfelsobe a temaindito irasert, eszembe sem jutna a regi helyen keresni, raadasul a keresot is mindig ugyanott talalom meg. nekem valamiert gyorsabb is lett, de ezt felve irom le, mert mastol nem lattam ilyen hozzaszolast, sot, azt sem tudom h a valtozasok indokoljak-e.
ha most atcsattogok a logout-ra, szembetuno, hogy mennyivel tobb informaciot tartalmaz a ph fooldala jol szervezve. szeretem a logout dizajnjat, de most megis osdinak tunik a ph-ehoz kepest
peace,
mod: a kereso megint mas. igy most bar ugyanott van, kisse fura nekem
-
törölt tag
kezdjetek mar el hasznalni!
logikus elrendezes, a hihetetlen mennyisegu tartalmat nem lehet ugyanugy egykluttyintasnyira tenni a juzertol, most kicsit celiranyosabban kell navigalni.
sokkal gyorsabb is lett.
es itt nem kovetelozni kell, hanem javasolni lehet. ezert a minosegert mi nem fizetunk egy kanyit sem, megis egyre tobbet kapunk.
es akiben van egy pici hajlam arra h egy hangyanyit allitgasson a monitoran, ra fog jonni h nahat, beallithato ugy h nem vakit a dizajn. nem muszaj h tetsszen, de ezen hisztizni eleg nevetseges. persze tisztelet a kivetelnek, vannak jogos eszrevetelek, hasznos hozzaszolasok -
törölt tag
csak felmerult bennem h ez a vilagos dizajn kenyesebb lehet a beallitasokra. olyan ez, mint hogy az emberek nagy resze ugy hallgat zenet h magasak fel, melyek fel aztan deduborooooog, decsilingeeeeeel
szoval nem azt halljak, amit a zeneszek meg a hangmernok szerettek volna.
-
törölt tag
nem lehet h az is belejatszik ebbe a hiszteriaba h az emberek nagyon nagy resze kalibabralatlan monitoron netezik? nagy kontraszttal, magas fenyerovel?
vagy csak en vagyok helikopter?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest