- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
napos2600 #1724 üzenetére
Ne lovagoljunk már ezen! Említettem, nem az én megélhetésem múlik ezen...
Ha akarod, legyen rózsaszín az oldal, az most úgyis illik a főoldalra!Mod: #1722 Parci: Nincs gond a digicam/házimozi anyagokkal, csak meg lehetett volna valahogy őrizni a régi arculatot is. Nem kellene egyből a pofámba nyomni, hogy "nesz vazze óvassál szterejó erősítőről". Illetve még a pofámba is nyomhatnátok, csak ez a régi, jól megszokott értékek rovására megy... Nem értem például, hogy a Fototrend miért halt meg?
Azóta nincs kedvem magamat kínozni, hogy bányásszak a fotós hírekért a dzsumbujban... -
-
_ak_
addikt
válasz
napos2600 #1362 üzenetére
Szerintem az áll a háttérben, h nálam be van kalibrálva a kijelző, így egyáltalán nem voltak vakítóak színek és linkeket is el tudtam olvasni hunyorgás nélkül.
Lauda: Egy fecske nem csinál nyarat. Na meg, ha lehet akkor én is inkább a testreszabhatóságra szavazok, de szerencsére ezt leszámítva mással nem volt problémám. Max még egy spoiler mezőt látnék szívesen, de aki eddig sem tudta kiírni a post elejére ezt, nem hiszem, h bajlódna vele, ha opció lenne.
-
iwu
addikt
válasz
napos2600 #1202 üzenetére
hááát, értem én az iróniát...
bár én azt gondolom, javarészt azért építő kritika hangzott el és nem az újoncok szájából, hanem olyanoktól akik már sok éve phznak.
Személy szerint pl nagyon örülök, hogy engedtetek a "nyomásnak", és eltűnt a kék...
kitartást a munkátokhoz!
üdw,iwu
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fogyjunk le!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest