- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Aktív témák
-
qad
senior tag
Részemről átállítottam a fórumra bejelentkezésemet a logout-ra, ha azt is átalakítják akkor máshol fogok fórumozni.
-
qad
senior tag
Sziasztok. Részemről -1 a prohardver új főoldalának és -1 a gamepod főoldalának átalakítására. Mást nem zavar az előző rendezett és átlátható oldal után ez az új felület?
-
Kódos
aktív tag
Sziasztok,egy olyan kérdésem lenne,nem tudom mennyire lerágott csont már és az érintetteket mennyire zavarja a kérdésem,de muszáj megkérdeznem,annyira nem követem figyelmmel a rangokat miközben hozzászolok valamihez egy topicban de tegnap feltünt hogy valakinek "aktiv tag" rangja van igy feltételeztem hogy történt változás igy gyorsan utánna is néztem és 08-07 volt egy újra dolgozás a rangokkal kapcsolatban,kicsit csúszva is vagyok vele azt hiszem,de tervezitek,vagy tervezi valaki,aki ehez illetékes ezt a közeljövöben újra átgondolni,átrágni?Nincs vele semmibajom ne értsen senki félre csak pont hamár az "aktiv tag" rang tünt fel hogy már van,annak követelményét elemezve nem tartom teljesen versenyképesnek kiváncsi vagyok hogy az "aktiv" az mit takar mint jelző vagy mi alapján döntöttetek ugy hogy 500hsz és 365 eltelt nap a regisztráció napjátol számitva már felveheti ezt a titulust.50 nap híján,7 éve vagyok jelen az oldalon melyet 482 szakmai hsz sikerült kiégészitenem.Nem gondolnám hogy a 2555 nap alatt 482 hsz kevés lenne ahoz hogy minimum a hozzám hasonló élből aktiv tag rangot kapjon,ami napi 5 hsz-re jön ki 7 év alatt, a jelenlegi aktiv rang meg 0,73 hsz-el gyarapitja az oldalt naponta ha 500 hsz-e van 365 nap alatt ha jol számolok.Igen tudom ha ilyen effektivitással kommentel 7 év alatt és nem úgy mint én,ő azért kap veterán rangot én meg azért nem,ez rendbe van.De szerintem nincsenek arányaiban a hsz-ek mennyisége és az oldal felé tett ismerettséged,bele tett idő melyet az oldalon töltessz.Nekem ha egyensúlyba lenne a hsz mennyisége az itt töltött időmmel valahogy a hiányzó 6582 hsz kicsit irreálisan sok,még további 7 év elteltével se lesz csak 1000-1500 hsz-em ami ha igy lenne senior rang kicsit vicces 14év eltöltött idő után,legalábbis nekem.Hangsulyoznám még itt a végén is hogy nem rangot szeretnék kérni,nem fikázni szeretném a rendszert,hanem csak érdekel hogy mi alapján döntött a vezetőség igy?Ha valaki leirni röviden azt megköszönném hiszen érdekel,vagy csak szimplán arrol van szó hogy hiába vagy itt x éve ha nem teszel a közzöséghez eleget,legyen az hsz-el nem lehet a regisztrált napjaidat egykalap alá venni a produktivitással?
Bocs ha hosszú voltam
-
-
poirot
őstag
Ettől a sárgától kifolyik a szemem.
-
vmatyko
tag
én nem kapok az utóbbi időben értesítést mailen ha jön egy pü-m. a beállításoknak minden ok.
-
Psychonaut
veterán
Tetszik a kis változtatás, hogy középről két oldalra helyeztétek a Fórum/Hardverapró linkjeit. Csak így tovább!
-
Arpee78
senior tag
Emlékeim szerint a designváltáskor ez volt a nagy óbégatós topik. Én is óbégattam, most megkövetem magam. Szóval jobb lett, szebb lett a fórum. Nekem a kezdeti színeivel volt bajom, de szépen kijavították. A címoldal is egész jó, de azt fenntartom hogy picit zsúfolt, de ez megkerülhetetlen következmény ha sok mindennek kell rajt lennie.
Árpi
-
válasz
HatakeKakasi #2057 üzenetére
Jobb oldalt, felül, Beállításaim menüpont, HardverApró apróhirdetések, Rendezés, utolsó up szerint csökkenőre állítsd és működni fog.
-
HatakeKakasi
tag
sziasztok!
nem tudom, itt a helye, de nem találtam jobb topicot erre..
miért van az, hogy:
Van ugye az UP-olás, amit napi 2x lehet csinálni. Az a helyzet, hogy nekem nem működik...
Megnéztem a hirdetésemet: 3. oldalon volt, fentről a 6.
UP-oltam, és ugyan ott van, 3. oldal fentről a 6.
Megcsináltam PHUpper-rel is, szintén nem effektál a dolog, hanem 3. oldal 6.Ilyenkor mi a probléma?
- Vártam 4 órát, hátha időbe kerül, mire feljön a lista elejére [mivel elvileg azt írja, hogy a lista elejére kerül.... ] de nem.. -Előre is köszi
-
gandrus
tag
A főoldalon a legfrissebb tesztjeink résznél a képre írt rövid ismertető (sárga színű) néha elég nehezen, vagy csak részben olvasható a kép miatt.
Az lenne a kérdésem, hogy meg tudnátok-e úgy csinálni, hogy vagy egy boxban legyen a rövid összefoglaló szöveg, vagy árnyékot adni neki a könnyebb olvashatóság érdekében? Esetleg bármilyen más megoldással?
Köszönöm
-
Findzs
addikt
válasz
Winner_hun #2054 üzenetére
értem, és köszi
-
Findzs
addikt
csip csip
-
Findzs
addikt
erre már a madár se jár
-
Findzs
addikt
ha egy fórumban ráklikkel az ember egy névre ugye kijönnek az adatai
milyen gépe van( már ha feltöltötte )
aláírás, mikor regisztrált mennyi a hozzászólása stb.de az utóljára bejelentkezés dátuma és az utoljára feltűnt dátuma megegyezik akkor is ha csak valaki bejelentkezik nem szól hozzá sehol majd kijelentkezik
informatívabb lenne ha az utolsó feltűnés helyett az utolsó komment ideje lenne látható
más:
a hazai pálya írásai miért szerepelnek a tesztek között is ?
így értelmét veszti a hazai pálya link a felső sorban -
sekli
addikt
válasz
Panther #2049 üzenetére
Érdekes, most működik, bár nem úgy mint eddig, lehet, hogy az operások variáltak valamit.
Eddig úgy volt, hogy rákattintottam, és feljött egy legördülőlista UI elem, ebből lehetett választani, most ha rákattintok, akkor tölt egy kicsit, majd mint az asztali böngészőben, lenyílik a lista.
-
Findzs
addikt
mikor megláttam az ingatlanokat,
azt hittem valami vicc
-
KrAt
veterán
Így a tökéletes a le és a fel gomb helyzete..
Imádunk titeket, köszi
-
sekli
addikt
-
joey04
titán
iphoneon megy, 5800 Opera mobile nem megy, Desire Android gyári böngészővel nem megy.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Opera Minivel az a fő gond, hogy ha egyáltalán van onclick a linkben, bármit is csináljon, akkor már behülyül. Csak akkor működik, ha sima egyszerű #valami linkről van szó, onclick nélkül, így viszont a normális, asztali böngészőkön lesz rosszabb a működés. Ráadásul értelmesen lekérdezni sem lehet, hogy tud-e scrollozni JS-ből: mint látjuk, nem tud, de azért "bekamuzza" az összes lehetséges scrollozással kapcsolatos tulajdonságot, funkciót, mindent, nehogy véletlenül fel tudjak készülni rá hogy szegény tök fogyatékos.
-
sekli
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az Opera Mini a Live Demo alapján a sima #navi_btm / #navi_top megoldást érti csak, a JS-t nem kezeli rendesen, de sajnos ő azt hiszi hogy igen. Ha meg se próbálná a JS-t, akkor működne a gomb, de ő inkább megpróbálja, aztán belehal
A többi említett böngészőhöz semmilyen hozzáférésem nincs, azt lenne esetleg érdemes kipróbálni hogy azokban működik-e a #navi_btm / #navi_top megoldás. Itt egy teszt-oldal: [link]
iPhone: Frissítettem vmit a JS-kódon, hátha így működik azzal is... de persze nem biztos. Valaki legyen szíves próbálja ki!
-
sekli
addikt
válasz
Panther #2032 üzenetére
most már jó...
telefonon a következő a helyzet:
- Opera Mini: nem működik
- Skyfire: nem működik
- Opera Mobile: próbálkozik valamit, csak nem lefelé vagy felfelé ugrik, hanem mindig a lap bal szélére
- S60 alap böngészője: ugrik fel is, le is, csak mindig a lap szélére ez is, de alapvetően jó -
sekli
addikt
úgy nézem az Operák közül sem csak a Minivel van baj, például ebben a topicban mobilarenaról nézve működik a felfele ugrás, de nem működik a lefele, PH! -ról nézve semelyik irány nem megy. Bár most nézem, hogy az utóbbi Chrome-mal sem megy, akkor csak az első jelenség furcsa.
-
z0d1AK
nagyúr
A Hardveraprós észrevételek ide valóak.
Egyébként meg az apró azért van, hogy bárki hirdessen, aki szeretne valamit eladni. Arról nem tehetünk, hogy páran elfelejtenek utána bejelentkezni.
Azt hiszem, Panther néha törli azokat a hirdetéseket, melyeket 3 hónapja nem uppolnak, és nem érkezik hozzájuk hozzászólás. -
Findzs
addikt
miről beszéltek ?
én nem találom azt a gombot amivel vissza lehetne jönni a lap tetejére vagy az aljárakorábban én is megemlítettem hogy jó volna de az "okosok" lehurrogtak, hogy minek az
ááá megvan a gombocska
bár elég pici
más
a hardver aprón sok olyan emberke hirdet akik csak akkor regisztráltak
felrakják a cuccukat és el is tűnnek be se jelentkeznek többé
nem válaszolnak privátra, sem a hirdetéseknél
nem lehetne ezt pl. úgy megoldani, hogy csak lelkes újonc rangtól felfelé lehetne hirdetést feladni ?
tele van szeméttel a hardver apró emiatt -
z0d1AK
nagyúr
Most néztem. Opera mini 5 bétán, illetve gyári böngészőn sem jelenik meg a gomb. Olyan, mint régen volt. Telefon: HTC Tattoo
-
válasz
kaller1 #2020 üzenetére
az opera minivel komoly szopások vannak, belenyúl a kódba, konkrétan kicserél dolgokat stb. marha jó ez a cache-elés a központi szerveren meg minden, de elég nagy ára van. sajnos nem igazán tudom, hogy egy sima #anchor -on mit tudnánk még tekerni, egyszerűen ugrania kéne és kész. belenézünk azért, de nem ígérek semmit.
-
joey04
titán
Feltettem egy kérdést: [link] arra vonatkozóan, hogy mikor lesz a fórumban alul-felül ugrógomb, amivel a komplett oldalt le-fel lehet skippelni, ez nagyon fontos lenne, mert sokat nézném mobilról az oldalt. Azt a választ kaptam még 10.-én, hogy napok kérdése. ([link]). Lehet már tudni pontosabb dátumot?
-
kraftxld
félisten
Nekem tetszik az új címlap, jól megvan csinálva.
Ha meg lenne olyan opció, ahol kiválaszthatnám, hogy az egész lapcsaládot melyik design-el szeretném olvasni az meg már maga a tökély lenne. Én általában a PH alól nézem a fórumot, és kicsit zavar, hogy ha pl megnézek egy logout-os írást, átvált a logout-os design-re.
Nem a világvége dolog, el lehet viselni, csak jól jönne -
Findzs
addikt
én pl. figyelem a dolgokat
csak csendben várok, hogy mi alakul
de van több olyan ismerősöm akik a design váltás óta nem olvasnak titeketa főoldalt csak most láttam mert véletlenül arra kattintottam egyébként a könyvjelzőkben a hírek oldala van elmentve és onnan szoktam navigálni, de örömmel látom a főoldal változását
köszönjük hogy szavaink lassan meghallgatásra találtatnak
-
raczger
őstag
Valószínűleg a többség megszokta. Akinek váltáskor nem jött be lehet annak már tetszik. Lehetséges azért, mert először nem tudta miért hova nyúljon, klikkeljen, de azóta már megszokhatta. Nekem speciel váltáskor is tetszett, először nekem is fura volt pár dolog, de most már nem zavar semmi. Egyébként talán egy szavazással meg tudnátok nézni, hogy ennyi idő eltelte után (miután már megszokták) kinek hogyan tetszik az új design.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest