- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Normálisabb nagyobb oldalak sem skinnelik magukat. PArci már leírta : a skin (pl a főoldali) azzal is járna, hogy másféle képméretet kéne használni, stb... A fórumnál talán érthető , de aki meg skinnelve akar fórumozni, az is meg tudja tenni, ha más aloldalak alól lép be a fórumba.
-
tildy
nagyúr
Tökjó, de ha a szerkesztés link piros, nem lehetne a többi link is piros?
-
tildy
nagyúr
A baloldali linkek már feketék
Én viszont eltolom kicsit a bicajt, ha már annyira emlegettétek, vár egy újabb galériamodul.... -
tildy
nagyúr
hú, kezd határozottan olvashatóbb színe lenni a fórumnak
-
tildy
nagyúr
Parci: ha új privi érkezik, akkor direkt jelenik meg régi barnán a friss üzenet contentje?
Bocs, ha már volt. -
tildy
nagyúr
válasz
wwenigma #832 üzenetére
Nem, most nem ér ki, mivel mindkét oldalt ott van egy 3-3 centi üres sáv. Nekem az, ha a 1280as kijelzőn balszéltől jobbszélig nem lenne normális üres hely, ahogy most van, az engem zavarna, az nekem zsúfolt lenne.
De ha anyira szeretnéd, próbáld csak pl. ezt a hsz-s beírós ablakot megcsinálni nagyobban, meglátod, mire gondolok....kérlek az ez csökkene wazz hülyeséget hanyagold. Igen, pont az zavarna, ha az csökkenne. Netbook meg noti van a családban, és így kényelmes olvasni, ha az általad kért változások lennének, akkor vagy új tartalom kéne az általad csökentendő részbe, vagy a középső lenne szélesebb. Első eset nem követi a hagyományos webdolal felépítési konvenciókat, a másodikat pedig ZAVARÓ olvasni.
Ezért is jó ez a középre rendezés. Nem kel nagyobb.
És nem writeonly módban vagy, csak mikor elkezdtem írnia hozzászólást a képed még nem volt sehol -
tildy
nagyúr
A lila a monster színe.... Beszéld meg a szponzorral
Bár egyet kicsit heggesztek mindjárt cssben, van rá egy ötletem.
Linkek színeit egyelőre feketére raktam a monster bannerben, szürkével jobb -
tildy
nagyúr
Mindezek mellett az új index design sokkal jobb lett.:t
Pár régi kép:
Réges-régi
[link]
Összehasonlítás -
tildy
nagyúr
A hangnemmel van itt sok esetben a baj.
Nem csodálnám, ha PArci bevezetné azt, hogy csak az "szólhat" le, aki konkrétan , javító szándékkal meg is nyilvánul mellette, a jelenelgi alap designterv mellett.
A dátum kiírását mellesleg én is preferálom.
Mi is most váltottunk designt, még nekem is szokni kell, mert máshol vannak a dolgok,a menü elkerült . De határozottan jó lett. -
tildy
nagyúr
Az idő megszépíti az emlékeket, kérdezd csak meg Parcitól. Mindjárt előkeresem az előző designváltás topikját, azt lesz itt nemulass...
És mindig 80% volt kb. a károgók aránya, ami csak szépen csitult, és hidd el, ha lenne egy újabb design, mondjuk 4 év múlva, akkor meg emiatt menne a hiszti, hogy ez sokkal jobb volt
Csak egy topik az akkoriak közül...Az index pont annyiban tartozik ide, hogy itt is volt egy erős designváltás: ahogy itt is volt pár éve, és ment a hiszti.
-
tildy
nagyúr
A fórum színvilága alapból jó, de hidd el, a sok halványkék a szürkében egy rakáson bántja a szemet. Legalább sötétszürke lenne, vagy fekete , vagy valami erősebb szín.Főleg a fórumhsz-ok fejlécében durván rosszul olvasható.
De részemről max csak ennyi építő jellegű negatív kritika.Parci : Szuper
Csak ügyesen.
-
tildy
nagyúr
Minden elismerésem
A fórumon a linkek kékségét kicsit javítsátok azért, az nekem bántja a szemem, de nagyon bejövős amúgyMégvalami: emlékszem már több ph designváltásra, lehet sokan még itt sem voltak. Többször volt felhördülés, akár részemről is, hogy a régi jobb volt. De - és ebben most mint hasonló dolgokon dolgozó emberke mondom - vannak bizonyos trendek, és igen, van úgy, hogy változnak a dolgok (ex kollégiám nemrég designolták át az egyik legfontosabb portálunkat, és bár elsőre nehéz megtalálni a dolgokat, hatalmas lépés, hasonlóan ütős lett , mint amilyen változás itt ment végbe)
Elsőként is nagyon jó a középre pakolás. Másodsorban szimpatikus a z-index használata a fő híreknél.Nem tudom, de nekem az eddig legjobban bejövő főoldal.
Mégvalami aki a sárgát leszólja: A ph fő színe mindig is ez az erős sárga volt, hol feketével, hol barnával. Szerintem nagyon jól rámentek PArciék a "brand"re, szóval...
PARCI : Gratulálok
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest