- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
nehéz volna elkerülnünk a piaci szempontokat. piaci entitás vagyunk, a piacról élünk (nektek ugye full ingyenes...
). de egyébként a "piaci szempontok szerinti kialakítás" ugyanúgy igaz volt a korábbi arculatokra, és a többi portál arculatára is, mindig is.
with that said, azért nehéz volna ráhúzni a címlapra, hogy nem kiforrott, nem átlátható, nem használható. csak annyira nem, mint az indextől kezdve jópár magyar és külföldi site-on át a fél internet.
szóval, azt elfogadom, hogy van, akinek nem jön be per pillanat az új elrendezés. azt, hogy itt bárkivel ki lett volna b@szarintva, vagy igénytelen volna, netán nem megfelelő, nem elég jó, zavaró stb... azt nem.
-
nyilván mindennek megvan az oka, ennek az elrendezésnek például az, hogy összes 4 portálról származó anyagokat tudunk így mutatni, és mindezt úgy, hogy nem tesszük nagyon "félre" a társoldalak tartalmait. magyarán egy picit a ph-s tartalomhoz közelebb húzzuk, hogy olvassa is őket a nép. ez nekünk sajnos fontos, megértem, hogy van, akiket nem érdekel (másokat meg igen) az IT café, Mobilaréna vagy Gamepod, de nekünk fontos, hogy olvasottak legyenek.
ha egy teljesen átugorható, "oda sem nézek" helyre tesszük, nem is nézi majd őket senki. ez sajnos nem opció számunkra. ezen felül még design és egyéb okok is vannak, ráadásul nem szeretném a későbbiekben megmagyarázni az ilyen jellegű döntéseinket (mindennek van oka), most kivételesen megtettük.
szeretném ismét és véglegesen leszögezni továbbá, hogy a címlap struktúráján nem fogunk változtatni, az végleges.
-
Racecam
nagyúr
Mert az ajánlóba a hír rövid címe kerül. Eddig nem volt neki, ezért az eredetiből vágta le a motor, viszont így az ajánlóban ezt olvashattad: "Jövő hónaptól már a boltokban a...". (Ami lássuk be, nem volt szerencsés
)
Tehát ugyanarról a cikkről van szó, de az egyik cím az ajánlóban van, amiben akkor is ott lesz még, ha a hír a címlapról már lekerül, mert leszorítják az újabb hírek. -
TomKiss
tag
Ez igaz, de nem ugyanabban a blokkban van. Az egyik a friss hírek, a másik meg kimondottan a házi mozi tartalom.
Egyébként ezen még a dátum megjelenítése sem segítene.. igazából itt erre a részre akartam utalni.
szerk: (a másik meg, hogy több ilyen cikk van/lehet pillanatnyilag is, csak ott az eredeti cím a kiemelt blokkban is elfért, ennél meg nem...) -
Ricco_hun
senior tag
Ugyanezen a két képen akartam én is illusztrálni, hogy nem valami logikus az elrendezés (az időpontok megjelenítése sokat javítana a katyvaszon). De mégsem kommenteltem, mert Parci szerint ez így frankó, ahogy van. Gondolom valami kitekert logika alapján így több lapletöltést könyvelhetnek el vagy mittomén.
Azt sem értem, hogy az "itt szóltam hozzá" sűrűn használt box-ot miért kellett lejjebb vinni. Ergonómia mínusz egy.
Mondom, a főoldal meg egy nagy káosz. Ránézek és elfog az "assetudommivanúristenhovakeveredtem" érzés. A hírek résznél meg kéne a perc pontos időkijelzés, mert én pl időrendben szoktam olvasni a híreket, így egyből tudom, hogy mit néztem már meg és mi az új. Most meg azt sem tudom hol kezdjek neki. A tesztek menüponttal azért nincs bajom, mert ott megmaradt a dátumkijelzés. -
UdVi86
aktív tag
Sajnos a szerkesztési idő lejárt. Bocsánat.
A kiemelt cikkes dolog (1-es) szerintem azért így van megoldva, mert a fő (1) kiemelt cikk mellett így tudtak a legtöbb további kiemelt cikket elhelyezni (szám szerint 5-t).
Esetleg még úgy meg lehetne oldani, hogy a kereső boxot behúzzák balra a fő cikk alá és ennek helyére tesznek még egy kiemelt cikket. Ekkor megmarad a fentről lefelé séma, de a 6-os helye üresen marad. Esetleg a kereső box szélességének megnövelésével megoldható lenne az üres hely kitöltése, de csak 4 további kiemelt cikk férne el.aldebaran: Akkor menj és nézelődj a cikkek és tesztek között. Hidd el így fogod megtalálni a neked való fényképezőgépet. Illetve bátran tedd fel a kérdésed a megfelelő topikban és biztos kapsz majd sok hasznos tippet, tanácsot, hogy milyet érdemes venni. Írd le pontosan mire kell, mennyi pénzed van rá és biztos segítenek majd.
Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Revolut
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan MacBook Air M4 13"/16GB/256ssd/1 Év Apple Gar./p4372
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Xbox One X + kinect eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest