- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #1108 üzenetére
Nekem ez az új barnás-szürkés jobban is tetszik, mint az előző PH!-s... és totál passzol az arculatba. A régi ebony-popó barna tényleg nem ment volna az új dizájnhoz. De ez faintos
Ezért sem kell megijedni.
Parciék meg tapasztalt "rendszerváltók" már... Keményen kell a dolgokhoz ragaszkodni (és max utána finoman változtatni az igények szerint) Mert ha egy határozatlan "döntsetek ti!" demokrácia van, akkor hamarosan káoszba, fejetlenségbe torkollt volna, mert rengeteg szubjektív véleményből most kire hallgassanak?
Az tény, hogy ennyi munka után, meghallva ezt a sok sírásrívást... én már lehet seggrészegen, lehányt PROHARDVER!-es pólóban feküdnék a szerkesztőség padlóján
Szóval kitartás!
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #934 üzenetére
Ez tök ígyvan... Mindenki állati türelmetlen lett, és képtelen nyugodtan szemlélni a dolgokat.
Tegnap még állatira zavart pár dolog az új design-ban. Ki is fejtettem, de egyáltalán nem furkó módon, csak hogy első látásra mi zavart benne. Jó vannak hibái az tény, fórum részről van mit csiszolni.
Most visszanézve a fórumba már észre se vettem, hogy megváltoztak a színek. Sőt a régi barna Logoutos cucc már nem is igen jött be. (pedig 1 nappal előtte még lázadtam az új ellen)Elsőre minden furcsa, gondoljuk át higgadtan, aludjunk rá egyet. Itt mi csak vendégek vagyunk, és folyamatosan ingyen híreket, szórakozást, közösséget kapunk. Így dobjuk az első szaroskövet a PH!-ra.
Parciék, meg vigyétek végig a változást! Én régóta olvasom a portált, de alig tudom felidézni a régi oldalt már. Le fog higgadni mindenki
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem majd lesz itt változás... Ha nem is a főnökéktől... Majd a nép partizánjai megváltoztatják
Greasemonkey add-onM - ez már elérhető Chrome-ra is. Lehetne vele mahinálni valamit kliens oldalon...Szerk: és bocs ha Te is erről beszéltél, fáradt vagyok már és kivakultam
én személy szerint a sötétzöldeket vagy sötétkéket szeretem max. amúgy
Bár a fekete a másik gyengém
-
Ren Hoek
veterán
Adtam magamnak időt, hogy feldolgozzam. Szerintem a főoldal faszányos lett, attól most tekintsünk el, hogy egyelőre semmit sem találok. Színvilágra is nagyon ottvan, modern és friss.Citromisztikus.Kb 10 perc után megszoktam és jobban bejön mint a régi. Viszont az erős citromsárgákat ott ellensúlyozza a vörös és a lila.Nincs is gond vele.
De a fórumnál annál inkább! Ott nincs semmi ami kioltsa a citromsárga erejét, és ezzel a 2 napos hullakékkel együtt fagyos, hideg érzetet ad. Ezért is van az a jeges vakító érzés, sötétben meg retinakárosodást okoz kb
No meg a névmérethez nem kellett volna hozzányúlni véleményem szerint. Zavaró, hogy kisebbek a betűk.
A régi fórum amúgysem illik nagyon bele az új designbe. Valahogy elüt tőle... (lehet valami új dizájnt kéne neki is adni?)
Ez csak egy vélemény, de a főoldalt nagyon eltaláltátok! Fórumon lenne még bizony csiszolni dolgokat. A színválasztás meg nemrossz ötlet, a fórumnál.
TN film paneles kollegáknál, meg egy bal fejbiccentéssel vissza lehet hozni a jó öreh PH! dizájnt
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest