Aktív témák
-
Yany
addikt
Örülök, hogy felhoztad az indexet, azt is évek óta "szokom meg". Asszem én is maradok a hrek aloldalnál a bookmarkban. elfogadom a szempontjaitokat, remélem elfogadható az enyém is. Nekem sajnos fárasztóan nagy a káosz a kezdooldalon és nincs megtámogatva legalább idopont-itinerrel sem...
-
Yany
addikt
Ráadásul attól még nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, vagyis, ha nem 1, nem 2, de több ember is kényelmetlennek talál valamit (fél év ide, vagy oda), azért el szabad gondolkozni a jelzéseken, főleg, hogy építőlegesek. Nem tudom, hogy ezt a fél évet mekkora plénum érlelte, mert ha csak úgymond "belsősök", akkor egyáltalán nem biztos, hogy úgy viszonyulnak az oldalak olvasásához, ahogy a ph közönségének a túlnyomó többsége. Ha a mintavételetek erősen érintette ezt az "emberi fajt" is, akkor lehet, hogy csak mi (a címlappal elégedetlenek) vagyunk a leghangosabbak.
. Ez utóbbi esetben bocsánatot kérek.
-
Yany
addikt
Bug: 1251 hozzászólás van, de csak az 1250. hozzászólásig tudok lapozni. Ha látni akarom az 1251-diket is, akkor a >| jelre kell kattintanom.
szerk.: 1252-nél már bejön az 1201-1252-es combo elem (amúgy csak 1201-1250 volt)
-
Yany
addikt
válasz
Racecam #1237 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Azonban a Logout-ot én mindig egy ajándéknak tartottam tőletek. A prohardver pedig magyarország egyik (ha nem a!) legnívósabb hardveres szájtja. Amit a címlap kaoutikájával kapcsolatban mondanak és mutatnak 100%-ig egyetértek. Tipográfiai szempontból borzasztó, hogy kétdimenzióban kell figyelni, hogy melyik hír hol van, mit olvastam utoljára és hogy milyen sorrendben jönnek. Nagyon nagy mértékben egyszerűesíteném listaszerűvé a felsorolást ezt a megjelenés divatszerűségének rovására, de ha ez (és érthetően) nem megoldható, egy ilyen körülménybe legalább a hírek percpontos dátuma lenne a mimimum. Így mélységes és őszinte tisztelettel kérnélek titeket arra, hogy legalább gondoljátok át a hírek címlapon történő megjelenítésének egyszerűsítését és reagáljatok érdemben erre a kérdésre.
Nagyon köszönöm.
-
Yany
addikt
Gratula, nagyon szép lett.
De...
egyetlen bajom azért akadna vele. Lehet, hogy kizárólag a személyes egyedfejlődésemben található bugokra fogható az egész, de a hírek két hasábban történő felsorolása, illetve azok percpontos megjelenésének eltűntetése egyszerre igencsak nehezen átláthatóvá teszi a hírek sorrendjének megállapítását számomra.A kettő közül legalább az egyik tényezőn igazítanék. Amúgy is hasáb tör hasábot az oldalon, legalább egy kapaszkodót hadd kapjak már, hogy melyik hír után jön a másik. Az a baj, hogy így azt sem látom hirtelen, hogy melyiket olvastam már és melyiket nem. Külön figyelem összpontosításával ez nyilván megoldható, csak így meg fárasztó. Tudom bagatel dolognak tűnhet ez most sokaknak, de amikor meló közben van 2 percem, hogy gyorsan átfussam az oldalt, akkor ez igencsak zavar.
Remélem építőlegesre sikerült a kritikám és nem sértettem senkit a véleményemmel. Amúgy meg nagy gratula a kitartó és lelkiismeretes munkátokért, látható az oldal minden szegletén, hogy komolyan gondoljátok... csak így tovább!
szerk.: csak még 1 apróság: itt a fórumon a linkek színe (ez a halványkék) kicsit furán hat, de ez nyilván szubjektív...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest