Keresés

Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz stevve #1845 üzenetére

Ez beleolvad? Na maradjunk annyiban szubjektív, nyilván többen voltak azok akik máshogy gondolták, különben nem változtatták volna meg....sztem.

• Chaser

legenda

válasz tiv83us #1831 üzenetére

Bannolta a többség, bibi :P :D

Thx az elkövetőnek :R

• Chaser

legenda

válasz Parci #1746 üzenetére

Csak fog az én tollam:) Mivel úgyis ti döntitek el milyen lesz, így sztem ebből a szempontból teljesen mind1 az eredmény. Aki mer az nyer :)) Azt mondjátok fél év meló van benne, hát nem tudom, én szeretném tudni fél év munkámat hogy díjazza a nagyközönség, ha negatív, ha pozitív. Ha a télapó lennék azt mondanám félsz befogadni az újat:D De szerencsére nem vagyok, így csak szimplán nem értelek. Jobb híján ámen :R A régi ph színeket várom :B

• Chaser

legenda

válasz CsiguszMaxim #1741 üzenetére

Most hogy tetszik nem tetszik, éljen az új, maradjon a régi, fikkem-fakkom kisgalambom oly mind1, a lényeg hogy felmérje milyen %-ban aratott sikert. De úgy látszik átlátszóan fog a tollam, ha kérésemre nem reagáltak ;) A helyükben én is tartanék az eredménytől...nem kell ezt szavazásnak venni, egyszeű közvéleménykutatás. Pont.

Parci:
    "3. a fórum valszeg át fog menni barnásba, piros linkekkel, és inkább a megújuló mobilarena fórum lesz hasonlatos a mostani ph-shoz" Áldja kezed az ég ha így lesz :D :R

"szavazást azért nem akarunk berakni, mert nem szeretnénk közkérdéssé tenni az ügyet. nem az. és mellesleg már régesrég teljesen más fejlesztésekkel kellene foglalkoznunk, csak ugye annyira szarunk a userekre, hogy már 10x átszíneztük a fórumot, és most is itt koptatom a billentyűket." Nem kellett volna 1x se színezni, jó volt a régi :B

• Chaser

legenda

válasz Parci #1720 üzenetére

Szavazásról vélemény?

Konkrétan: pü jelzése iszonyat, fekete gyászhangulat volt, kéket alig lehet észrevenni, néznem kell....piros mért nem lehet?

• Chaser

legenda

válasz Racecam #1710 üzenetére

Én is csatlakoztam hozzá, észre se vettem, de már nem olvasom a híreket, nem látom át, keresni kell, eddig pár másodperc alatt minden megvolt. Erre a tartalom ugyanaz marad dologra írtam fentebb egy példát:) Hírt már csak akkor olvasok, ha "re" látom és éppen érdekel is, de legalább kevesebbet vagyok itt, másutt meg többet.

kovy79: Ilyet ne mondj, mert üldözési mániát béklyóznak rád:D Valaki szóvá tette hogy bántja a szemét és télapó kis híján lefóbiásozta ;] Én is egy fóbiás, üldözési mániában szenvedő, ki tudja még milyen rejtett szindrómákkal élő ember vagyok, akarom mondani pingvin :))

Parci: Én nem akarlak sarokba állítani, de játszhatnánk egy kicsit. 2 gomb, 1 szavazat..."vissza a régit"..."éljen az új", mondjuk 500 napos reg lenne a szavazás feltétele meg ugyanennyi hsz. Bejelentkezéskot felugrana egy kis ablak, és a szavazás mindenki számára látható lenne, nem csak az eredménye, hanem hogy ki melyikre szavazott, ha 1 hétig működne akkor lehetne valami statisztikát tudni "hivatalosan".

szerk: dqdb: A végén mindenkiből akinek a régi stílus jött be web developer lesz :C Új szlogen...a ph fejlődésre ösztönöz...nem is rossz:)

• Chaser

legenda

válasz Racecam #1642 üzenetére

Már ne haragudj meg, már úgy voltam nem szólok ehhez a témához hozzá, eléggé megosztja a társaságot a téma amúgyis. De olyat mondani, hogy a kinézet egy váz, a tartalom ugyanaz....Lehet hogy így van... Középsulis koromban volt egy igazán fullos csaj, derékig érő gyönyörű hajjal, sokan szerették volna maguk mellett tudni, köztük én is:) Valahogy úgy jött össze, hogy nem mozgolódtunk 1más környékén, aztán valami buliban láttam egy hasonló arcú leányzót, valamennyit ittam is igaz, táncikált serényen előttem, de nem törődtem vele, ennek a csajnak rövid tüsi haja volt...na pár óra múlva azért felismertem, a csaj levágattta a haját :( Hiába volt ugyanolyan kedves, meg amellett szép, én többet rá se néztem, meg sokan mások se, ennyit erről.

Valaki írt egy találót a kékítésre, hideg. És tényleg az. De ami tényleg odab@sz, a fekete privát értesítése, az hogy idegen még mindig a váltás már nem is érdekel, előbb-utóbb megtalálom amit keresek, de lassan kezd olyan hangulata lenni a színezésnek mint egy temetés :U Én ugyan elolvasom most is a hírt ami érdekel, meg éjfél után is fenn lógok:D, de sokkal-sokkal jobb volt a régi ph nekem -is- :U Tudom, húzzak a fenébe vagy fórumozzak logout alól....

• Chaser

legenda

válasz PhoenixK #1544 üzenetére

És nagyon durván kivilágítanak belőle a sz_máj_lik ;]

• Chaser

legenda

válasz Parci #1540 üzenetére

Figyelj, akkor feltölti az illető egy ftp-re wordben vagy ahogy akarja, én meg visszatöltöm lektorálva:D kiegészítéssel a névben, persze ez csak úgy működne hogy megegyezünk egy idő intervallumban, pl 10 perc, 15 perc, amennyi idő alatt vissza kell küldeni, én se ülök mindig itt, van hogy napokig nem fórumozok. Aztán ha más is besegít akkor már jók vagyunk, minden kezdet nehéz tudod:) De nem erőszak, én elmondtam mennyit "profitálnék" ebből.

2 változás van ami nagyon idegen, a kereső pozíciója, nekem még mindig balra mozdul a kezem:) A másik meg, hogy a témaindítás is elkerült a nekem megszokott helyről, persze ezeket túl lehet élni. Meg a címlapon -nekem- keszekuszaság van, hogy a fototrend eltűnt az fel se tűnik, sztem azt soha nem olvastam. viszont ezektől nem fáj a szemem. Most így nappal a színtől se, hogy balról is jön fény meg jobbról a lámpa, de este :( Kiskaput használva túlélem, én elhiszem hogy piros ban gom mellett megnyugtatóak a kék linkek meg nevek, lehet az én szemem se fájna:D

Hsz-t gyűjtünk, hsz-t gyűjtünk? :P Mindjárt hívok egy modit ;]

• Chaser

legenda

válasz mexel #1536 üzenetére

Úgy 95%-ban egyetértek veled, részemről még annyi, hogy nem csak a szín miatt fórumoztam itt legtöbbet:) Rendkívül jól kezelhető volt mindig az oldal, ezek fejlesztése is jó irányba mozdult szinte mindig, ez a mostani nekem több nap után is idegen. De eddig jó volt, elég sok fórumon ott vagyok, mondhatom 98%-ban csak ide írok meg itt olvasok, a legtöbb tag jó fej, a legtöbb moderátor/házigazda is, elenyésző -2-5%- részükkel van néha konfliktus, de akkor nagyon:D Tartalmilag jó az oldal, ha egyszer arra adnám a fejem, hogy csinálok többedmagammal valami hasonlót erős konkurenciánk lenne:D :R Kinti világban is megvan ez az arány, csak ott könnyebben el tudom simítani, vitruálisan nem mindig sikerül sajnos de törekedek rá.

Racecam : Részemről is volt fosch, szemem világának féltése ezt váltotta ki :U :K

• Chaser

legenda

válasz Parci #1533 üzenetére

Félreértelmezted, fel se merült bennem, hogy lektoráljak, mondjuk pm-ben átküldi az illető én meg átolvasom, ennyi. Ha szükséges javítom és visszaküldöm. Nem kívánnék belefolyni a leközlés és szerkesztés folyamatába, arra ott az "elkövető":). Ha ehhez alá kell írnom valami bizalmassági okmányt annak sincs akadálya, esetleges tartalmi hibákra meg ott a topik, én csak a helyesírást nézném. Ha akarsz megtalálsz, ha nem akkor nem :R

szerk: Racecam : Peace:D :R Tökéletes -mindenkinek- soha nem lesz semmi, de legalább törekedni kell rá.

• Chaser

legenda

válasz Racecam #1531 üzenetére

"Te sem csináltál tulajdonképpen mást, csak visszahoztad a régit, mert így érzed magad "biztonságban". Tipikusan az az ember vagy és ezt nagyon komolyan nem bántásnak szánom, aki a befogadás, megismerés helyett, inkább a semmin ne változtassunk vonalat képviseled."

A többit hadd ne idézzem, visszaolvasol és látod mit írtál Winner_hun-nak. Valaki akinek nem teszik a szín sémája, változtat és ebből te messzemenő következtetéseket vonsz le. Te tipikusan az az ember vagy -és ezt nem bántásnak szánom:)-, aki csak a maga szemszögéből nézi a dolgokat. Régen nem így volt...:) Nem tudom hol beszéltem veled tiszteletlenül, majd megosztod velem ha úgy gondolod. Avataromról csak annyit, ha nekem nem járt nagyon sok embernek szintén nem járna, akinek van....a következetesség elvét követve, te úgy látszik mást követsz. Én ettől függetlenül amiben tudok segítek, írni úgy ahogy tudok, rajtam nem múlik. Nem az avatarért fórumoztam eddig se, nem 600 nap reg-gel szaladtam avatart kérni mint sokan és elhiheted ha akarom másik nickkel lenne avatarom, ha ezzel nem is :P De valahogy túlélem hogy chaser pingvin marad, amúgy is az maradt volna kis változtatással:) Félreértés ne essék, nem azért segítenék hogy abból a ph profitáljon, csak az olvasók miatt, hatalmas sérelmemet félretéve. Most ha nagyon kötsög lennék azt mondanám, örüljetek neki, hogy nem lett avatarom, én meg annak örülök, hogy valamennyire tudok írni és nem érdekel mi van a nevem alá írva, akkor is elmondom amit gondolok, még ha az esetenként kellemetlenségekkel is jár...Mivel nem vagyok -annyira:D- kötsög, így csak azt mondom, ha valamivel jobbá tudom tenni a fórumot a továbbiakban akkor megteszem, van itt sok jó arc akiért érdemes. A motiváció ugyan más, de szerintem a célunk ugyanaz :R

• Chaser

legenda

válasz Racecam #1506 üzenetére

Neked meg az összeesküvöselméletek gyártása helyett azt kellene megérteni, hogy sokunknak fáj ettől a színöszeállítástól a szeme? Kápise'? :(((

Parci : Nagyon röviden: én mikor felajánlottam hogy segítek átolvasni a cikkeket, még választ se kaptam az illetőtől. Nyilván mindet nem tudnám átnézni, egy részét igen. Még az is előfordulhat, hogy én is hibázok, de több szem többet lát -legalábbis amíg ki nem folyik- alapon gondoltam, én segítek, hogy jobb legyen a fórum, én aki annyira szar ember vagyok hogy egy rohadt avatart nem kaphattam. Ha én fel tudom ezt ajánlani nyilván lettek volna többen is, tudod egy bolond százat csinál:) Nem kellett, hát jó, legyen új design régi formában.
    Designváltásról: értem, hogy kellett változtatni, még mindig azt mondom az legyen a legkisebb gond hogy megszokott dolgok más helyre kerültek, most jobb vagy rosszabb helyre lényegtelen, meg lehet szokni. A zavaró színeket viszont nem lehet megszokni. Valaki csinálna rá kis kaput, és Racecam már majdhogynem fóbiásnak nevezi:D Na itt a baj, lehet sokunknak nem a legjobb a szemünk, de sok embernek a másik oldalon meg csőlátása van. Elég nagy cégnél dolgozom én is, ha a fórum belső életével nem is vagyok tisztában, azért sejtem miről beszélsz. Napi szinten találkozok a cégnél olyan fejlesztéssel ami muszáj, holott -szerintem- lennének fontosabb dolgok is. Ha fejleszteni akartok hajrá, innen úgyse szólhat bele senki. Részemről annyi, hogy még mindig szívesen segítenék a cikkek átnézésében, nem nagy dolog, de az összkép hatásához fontos. Még mindig nem tudták elvenni a kedvem a fórumtól, ennyivel hozzá tudok járulni, hogy esetleg jobb legyen. Beszéltem:D :R

Winner_hun: Siess, mindjárt este van:D :U

• Chaser

legenda

válasz Lenry #1502 üzenetére

Sokunknak meg szemünk világát menti meg:D Parci nem tűnik olyan elmaradottnak, hogy ha valaki talál kiskaput azt mellre szívja...

• Chaser

legenda

válasz Parci #1494 üzenetére

Ugyanabban a csapatban vagytok nem? Hiába veszel fel szmokingot lyukas tornacipővel...nem a legjobb hasonlat, de szerintem érted mire gondolok. Valamiféle kis összhangot kellene keresni/találni a dolgok közt. Új design kell? Minek, miért? :F De legyen, én itt csak olvasó vagyok, az én véleményem mit számít? Ha azt hiszed attól lesz profi az oldal, hogy kifolyik az olvasók egy részének a szeme, hidd azt, előbb-utóbb kiderül melyikünk gondolta jól. Önjelölt bloggerek kiadnak mindenféle szemetet a kezük közül az sem oké, de ők legalább nem mondhatják el , hogy profik és napi szinten teszik. Hadd ne mondjak a cikket írók közül neveket, rövidebb lenne azt felsorolni aki tud írni vagy legalább átolvassa a cikkét mielőtt kidobja az olvasóknak. Egyszer valamikor egyiküknek fel is ajánlottam, hogy átnézem mielőtt leközli ingyé', mert jókat ír, csak nyelvtanilag hadilábon állnak a cikkei. Nem koptatom tovább a bill-t, mert úgy látom nincs értelme, magát az új designt kényszerűségből úgyis megszokja az ember, de a szín az más téma. Persze lehetne logout vagy gamepod alól is olvasni, de majd az is "megvilágosodik" egyszer a technika megállíthatatlan fejlődésének köszönhetően, szóval részemről marad a kevesebb fórumozás a ph felületén, ahonnan eddig is fórumoztam.

Végül, de nem utolsósorban idéznék az alapelvekből:

"ha hozzászólsz:

* figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra. Sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz választ egy összefogott, érthetően tagolt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra.
    * ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
    ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."

Akinek nem inge ne vegye magára ;] :P

• Chaser

legenda

válasz Ndruu #1483 üzenetére

Jah minden viszonyítás kérdése, ha nem csak ezt a kis részletet ragadod ki, hanem 2 monitoron 1más mellett nézed az oldalt régi háttérrel..hát khm, láttam nem csak az én szemem nem díjazza, lehet a kék nicnevek erősítik a hatását, passz... tudom cseréljek szemet:)

• Chaser

legenda

válasz sbazsi #1477 üzenetére

Én meg gamepod alól nyomulok most:) Végül is teljesen mind1 már honnan, az új átrendezősdiben úgy sincs ph-n se semmi a "helyén".

Bár sok minden szubjektív, de a kevesebb néha több érzésem van....én azt mondom ha a cikkek helyesírására szentelnétek akkora figyelmet, mint erre a designosdira, előrébb lennétek 2-vel. Az usb3-as cikk nyitányánál nem tudtam sírjak vagy nevessek :U de legalább "modern" volt a formája...azóta már javítva, ezúton is szívesen:D legközelebb nem szólok ;] végül is ez hightech oldal, nem irodalmi....

• Chaser

legenda

Még egy kis színezés ide-oda -olyan amilyen régen volt- egy kis visszaállítás a régi sémákhoz -amilyen régen volt- és akkor tökéletes is lesz :K Kezdetekhez képest annyi javulás már van, hogy nem táncolnak karikák a szemem előtt 5 perc után, most már fél óra kell hozzá.

• Chaser

legenda

válasz aboriginal74 #1072 üzenetére

Lehet benne valami, egy inspiron 1525 kijelzője :P de szép is lenne már ha ph-hoz kalibrálni kellene egy monitort ;] Nekem a régi style tetszett, ennek meg még a színvilága is érdekes...

szerk: sutszi: "Akinek ez megterhelő nézegessen képeket." Hátha mindenki megfogadja a tanácsod akinek nem tetszik. Addig el kellene jutni, hogy akik itt reklámért fizetnek, nem a ph-s bagázs sok szép szeméért teszi, hanem az oldal látogatottságáért. No én fordított helyzetben azért annyit megtennék, hogy megkérdezzem mit szólnak hozzá a tagok, mondjuk feltételhez kötném, pl legalább 1000 napos reg, x hsz, de nem a saját lelkivilágomat akarnám ráerőltetni mindenkire, na de ez én vagyok:)

• Chaser

legenda

Mások nevében nem nyilatkozom, bár eddig csak olyan megnyilvánulásokat láttam amit én éreztem mikor először megláttam, most hogy másodjára is megláttam véleményem csak megerősödött, ez tré, jobb kifejezést nem tudok amit elbírrna a péhááá. Magam részéről köszönöm szépen, az előző -sokkal- jobb volt. Mért kellett azt bántani?

Aktív témák

Hirdetés