- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #1108 üzenetére
Nekem ez az új barnás-szürkés jobban is tetszik, mint az előző PH!-s... és totál passzol az arculatba. A régi ebony-popó barna tényleg nem ment volna az új dizájnhoz. De ez faintos
Ezért sem kell megijedni.
Parciék meg tapasztalt "rendszerváltók" már... Keményen kell a dolgokhoz ragaszkodni (és max utána finoman változtatni az igények szerint) Mert ha egy határozatlan "döntsetek ti!" demokrácia van, akkor hamarosan káoszba, fejetlenségbe torkollt volna, mert rengeteg szubjektív véleményből most kire hallgassanak?
Az tény, hogy ennyi munka után, meghallva ezt a sok sírásrívást... én már lehet seggrészegen, lehányt PROHARDVER!-es pólóban feküdnék a szerkesztőség padlóján
Szóval kitartás!
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee #934 üzenetére
Ez tök ígyvan... Mindenki állati türelmetlen lett, és képtelen nyugodtan szemlélni a dolgokat.
Tegnap még állatira zavart pár dolog az új design-ban. Ki is fejtettem, de egyáltalán nem furkó módon, csak hogy első látásra mi zavart benne. Jó vannak hibái az tény, fórum részről van mit csiszolni.
Most visszanézve a fórumba már észre se vettem, hogy megváltoztak a színek. Sőt a régi barna Logoutos cucc már nem is igen jött be. (pedig 1 nappal előtte még lázadtam az új ellen)Elsőre minden furcsa, gondoljuk át higgadtan, aludjunk rá egyet. Itt mi csak vendégek vagyunk, és folyamatosan ingyen híreket, szórakozást, közösséget kapunk. Így dobjuk az első szaroskövet a PH!-ra.
Parciék, meg vigyétek végig a változást! Én régóta olvasom a portált, de alig tudom felidézni a régi oldalt már. Le fog higgadni mindenki
Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest