Aktív témák
-
virkir
veterán
Én vagyok a hülye, hogy folytatom ezt a meddő vitát mikor a váltás óta nem is nyitottam meg jóformán a főoldalt de...
egy ingyenes, jó minőségű tartalom tovább bővült
Talán nem kéne ennyire erőltetni a bővülést mert mint írtam az oldal kezd elveszni az egyéb tartalmak káoszában és ez meg is látszik azon hogy a friss hw. teszteket számtech híreket lassan abszolút utolsókén publikálja a PH.
Második bekezdés
Azt is nézd meg kik azok akik lógó nyelvvel lelkendezek és kik azok akik meg nem ráadásul csak azoknak mentetek neki akik valamilyen szintű kritikát fogalmaztak meg akik meg örültek azoknak meg legalább a buksiját megsimogathattátok volna, hogy örüljenek még jobban.
Végül pedig nem azt írtam, hogy mindenki úgy gondolja ahogy én hanem, hogy sokan a régiek közül velem együtt. -
virkir
veterán
Tényleg az utolsó hsz. részemről ebben a témában.
Ismét sikerült egy sablonos közhellyel elkerülnöd a lényeget.
Ha nem ment volna át nem az a kérdés, hogy kinek mi tetszik vagy mi érdekli hanem, hogy egy számítástechnikai hardverrel foglalkozó oldalnak mi köze van pl. a házimozihoz.
Ezzel az erővel akár a Maunika show vagy a Dzsoshi barát eseményit is kirakhatnátok a hírekbe mert van akit meg ez érdekel.
Ha megnyitok egy tomshardware-t vagy egy HWSW-t akkor azt azért teszem mert azok a hírek cikkek érdekelnek és nem azért mert LCD tv-ről akarok olvasni vagy fényképezőgép tesztet keresek mintahogy egy tőzsdei hírekkel foglakozó oldalon sem fogok recepteket keresni a vasárnapi ebédhez.
Így meg szerintem a ti logikátok a furcsa és már várom a Gamepod-on a celeb híreket.Ha a 1649-ből is csak az "ifjú titánok" ragadott meg akkor igazán nincs miről beszélni és ne csodálkozz. hogy olyanok a vélemények amilyenek.
A 1718-ban ismét felteszel egy olyan kérdést amiről már született legalább 500 hsz de ti egyszerűen nem akarjátok megérteni, hogy a főoldal egy kaotikus, ízléstelen, bántó színösszállítású valami amit szvsz a régebbi tagok igen nagy százaléka elkerül a továbbiakban és inkább belép az aloldalakról minthogy kínozza vele magát. -
virkir
veterán
Visszatérve a kesergésre...
Azt valaki megmagyarázná nekem, hogy mi a bánatos füttynek kell teleszemetelni egy hardver oldal cikkeit LCD tv-vel meg fotós hírekkel?
A hétfői hírtermésből 50%-nak köze nincs a számítástechnikához leginkább bujtatott Samsung reklámnak látom.
Miért nem volt jó a régi elkülönítés?
Ha Tv-re vagyok kíváncsi akkor keresek egy azzal foglakozó oldalt vagy ha fotó érdekel akkor szintén de itt csak azért mert ott van a hírek között nem fogom megnézni.
Akár megsértődik a tisztelt társaság akár nem, száz szónak is egy a vége, sikerült orbitálisan elbaszni a PH szerkezetét a tartalommal együtt. -
virkir
veterán
válasz
Racecam #1642 üzenetére
Hasonlóan gondolkodtam mint Chaser de egy utolsó szösszenetet azért még megengedek magamnak.
Tudod valahogy úgy sikerült ez a dizájn váltás minta az őshonos Magyar autótuning.
Adott egy meglehetősen letisztult kissé konzervatív de azért stílusos külső aminek nekiállnak flexxel meg laposvésővel az ifjú titánok, hogy mi akkor most megmutatjuk mit is tudunk igazából.
Egy a baj hogy fogalmuk sincs a színek, formák összhangjáról és a végeredmény egy igencsak vitatható egyéni "ízlés" alapján kialakuló forma.
Lesz azon az "autón" vakolt kilincs, kamu légbeömlő több helyen, hatalmas spoiler stb. amikkel nem is lenne baj ha a megfelelő stílusban a megfelelő helyen alkalmazzák őket de nem ott és akkor amikor a legtöbb esetben történik.
Adnak a végén az egésznek egy elfuserált színösszeállítást majd hátradőlnek és elégedetten bontják a hideg söröket miközben egymás vállát veregetik, hogy milyen szép lett az Ő művük.
Csak az a baj, hogy rajtuk kívül igen kevesek azok akik hajlandóak lennének magukénak tudni azt a "szépséget".
Tudod ha egy oldal váza 16 színből áll össze (ha jól számoltam) amik ráadásul a melegtől a hidegig átfednek mindent azt nem igazán lehet egységesnek nevezni lásd a rikító lila pacnit a sárga és vörös fejléc alatt.
Száz szónak is egy a vége akár mennyire bizonygatjátok csak alulmúlni sikerült a régi oldal arculatát és nagyon nem mindegy milyen vázra van ráhúzva a tartalom.
Gondolom azt nem tudjátok megnézni, hogy a tagok közül mennyien felejtették el a főoldalt és lépnek be aloldalak fórumaiból és hanyagolják a PH-t, pedig érdekes lenne. -
virkir
veterán
Na, hogy ne csak fikázzak és egy kicsit elismerjem a munkátokat.
A fórum már egészen jó lett színösszeállítás részről csak a sárgán kéne még egy picit lágyítani mert szvsz még bántóan rikító.
Az apróbb hiányosságokat meg már leírták többen.
Viszont a főoldalon is érdemes lenne még gondolkodni, például #1176; és ehhez kapcsolódva tildy terve a lila pacára -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Senki nem mondta, hogy mind az 50000-re külön külön kéne odafigyelni arról nem beszélve, hogy az igazán aktív tagok ennek azért csak töredéke.
Rendben ne figyeljetek senkire mert egyenként csak "mikro-vevők" vagyunk de akkor vállaljátok is így fel és ne gyertek azzal, hogy meg lettek kérdezve a tagok is és figyeltek a véleményükre.
Végül mint már feljebb említettem nagy kár nem ér ha nem rakom be a kedvencek közé a PH főoldalát ami érdekel megtalálható a fórumról is. -
virkir
veterán
Hű... szerintem menj pihenni mert már kevered kicsit a dolgokat.
#757 ez jól hangzik, de: akkor miért voltak pontosan ugyanilyen topikok a korábbi váltásoknál?
Erről szolt a dolog, hogy az akkori váltásnál leginkább az aprót érte kritika és nem az egész arculatot.
Ami történt az jó nektek de rossz nekünk akik már sok éve itt voltunk vagyunk.A rossz designt meg fenntartom mert továbbra is az a véleményem, hogy a főoldal átláthatatlan és kusza a színvilága meg gyomorforgató főként a halvány szürkés bilikék betűk.
-
virkir
veterán
1. Te vagy nagyon eltévedve mert amióta néhányotoknak megélhetése a PH azóta Ti vagytok az eladók mi pedig a VEVŐK.
3. Ez eddig is megvolt a legteljesebb mértékben.
4. Tehát akkor akik eddig a megszokott útvonalukon ezek után eltévednek azok szerintetek mit fognak csinálni.
a, keresgél egy negyed órát, hogy elérje a megszokott tartalmát
b, Ctrl+F4
5. Az a baj a profikkal, hogy azt hiszik ők tudnak mindent jól pl. lásd a flash-el telerakott oldalak mániáját többek között nálam is az előző pont b bekezdését hozza elő.
Azért mert van egy trend nem mindig biztos, hogy az a helyes vagy a jó. -
-
virkir
veterán
602-re
Pont leszarom az index sorrendjét.
Viszont hasábokon belül van szétszedve témákra és időrendben csökkenő a hírek megjelenési sorrendje.de mégegyszer: a címlapon fél éven át dolgoztunk. alig van verzió, amit ki ne próbáltunk volna. így marad.
Ehhez azért hozzá tehetnéd, hogy mi kipróbáltuk és nekünk meg a szponzornak megfelelt az user meg le van szarvaA bugokra meg te nem reagálsz lásd pl. 600-as hsz. utolsó bekezdését.
Avagy azt az anomáliát, hogy a gyorskeresés a mai napig nem működik rendesenpéldául a mobilaréna tesztekben.
A középreigazítás hatalmas elvárásáról nem is beszélve. -
virkir
veterán
Az baromira átlátható, hogy két hasábban jelennek meg a hírek közbeszúrva az IT cafébulvár és a Mobiaréna hírek ráadásul időpont megjelenítés nélkül.
Ember legyen aki kitalálja mikor melyik a frissebb, fentről lefelé vagy jobbról balra kéne haladni, esetleg lógugrással, hogy időrendben találja meg .
Hogy értsd miről van szó.Ráadásul a főoldalon a Friss hírek link nem működik
-
virkir
veterán
A 469-esre valakinek ötlete a kuki meg a gyorsítótár ürítésen kívül nem lenne?
Annyi már valószínű, hogy valami kiegészítő kavarhat be de micsoda?
Megnéztem egy szűz FF-al és azon jó volt. -
virkir
veterán
Nagyszerűen sikerült a váltás
Hova lettek az utolsó hozzászólásaimra mutató linkek? Miért csak az első lapra tudok lépni?FF-ben nem látszanak a fórumnál a lapozó gombok
Hozzászólás írásánál nincs háttere sem az OK sem a képfeltöltés OK gombnak.
Elhiszem, hogy sok időt töltöttetek vele de inkább mentetek volna sörözni. -
virkir
veterán
Azért valóban nem ártana egy nem színvakkal is átnézetni az oldalt mert ez így szvsz rettenet.
Libafossárga fejlécek, lila kiemelés, fakózöld majd alatta szürkéskék betűk.
Tisztára a hetvenes évek hétvégi bodegatelkein érzem magam ahol mindenki azzal festett amit éppen lopni tudott.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest