- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
littlelion21
addikt
A márkahűség is csak egy bizonyos szintig tartható fenn. Én pl. akkor is itt maradnék ha rózsaszín alapon lila betűk lennének, és a szakmai hírek között a hüvelygombáról is lenne cikk.
De az új "fogyasztók" belépését nagyban befolyásolja, gátolja, akik a folyamatos fejlődés és fenntarthatóság alappillérei.szerk: de ez már nagyon off
-
littlelion21
addikt
Pontosan. Amíg monopol helyzetben/egyedül van a szereplő a piacon addig kis túlzással azt csinál amit akar. Ahogy felbukkannak versenytársak, onnantól is. Csak nem szerencsés.
Tudniillik a felhasználó szabadon dönt, hogy "hol költi el a pénzét" és a tapasztalat szerint ott fogja, ahol az igényeit jobban figyelembe veszik (aka. jobban kinyalják a s3ggét). -
littlelion21
addikt
Most ez őszintén mire volt jó?
Örülök hogy csak ennyit látsz meg a mondandómban, hogy "fogást keresek"...
Ha nem tűnne fel, baromira nem csesztetésből írtam amit írtam. Szóvá teszem, ahol hiányosságokat tapasztalok, hogy ezzel is segítsek, ennyi.Elhiszem, nem lehet kellemes hogy a kvázi "gyermeketeket" ennyi kritika éri, de ezt a hasznotokra/hasznunkra is fordíthatjátok.
A marketing-képességeiteket illetően továbbra is fenntartásaim vannak, az állítólagos piackutatás sokat nem ért, ahogy a tapasztalat mutatja. Hogy ne csak általánosságban beszéljek, a MA-s srácok egy frankó kis kérdőív-szerűséget készítettek egy pár hete. Egy hasonlót szívesen elnéztem volna itt is - esetetekben a design-ra fókuszálva.
Kapásból más lenne a hozzáállás, ha az egyszeri felhasználó is azt érzi hogy kíváncsiak rá, részt vesz valamiben, és Nektek is könnyebb lett volna.Közgazdász vagy? Akkor üdv Kolléga!
p.s.: a bunkó "szar lett az oldal" beugatóknak meg ban-t azonnal.
-
littlelion21
addikt
Az nem igaz hogy "leszartok" minket, csak a kommunikációval van néha probléma (ld. mikro-fogyasztók, plusz Neked néhány kevéssé elegáns megnyilvánulásod).
Úgy látom hogy az a profizmus, amit a technikai oldalról képviseltek, az a kommunikációból hiányzik (és nem akartam demagóg lenni - még ha annak is tűntem). -
littlelion21
addikt
"nem akarlak megbántani, de ez nettó demagóg hülyeség. tényleg."
Nem. Ez marketing. Tényleg.Az a bizonyos piackutatás nem lehetett túl kiterjedt vagy részletes.
Lásd: tegnap este: "Ez a végleges. Pont."
Néhány óra múlva: "Nyugi srácok, még reszeljük."Valóban a felhasználók nagy része nem ért hozzá /nem web-designer/, ahogy én sem, de ha mint felhasználót, a zavartalan felhasználásban akadályozza az oldal design-ja, akkor ott baj van.
Az itt feltett kérdésre (különösen a 2., 3. pontban foglaltakra) rápillantanál?
További jó munkát!
-
littlelion21
addikt
Továbbra is 3 problémám van az oldallal:
1. betűtípus/méret
2. híreknél a pontos megjelenés ideje /nuansznyi dolog, de az átláthatóságot nagyban rontja, és lesz@rom hogy az indexen/origon nincs, mert itt volt és jó volt, ez ebben a formában visszafejlődés
3. alulról eltűnt a "helyzetjelző", amivel könnyen vissza tudtunk lépni - szintén visszalépés
(4.) színek - tudom reszelitek
Azt hiszem sokan voltunk úgy akik úgymond itt "ragadtak", azaz 1-1 kérdés miatt reg.eltek, aztán észrevétlenül itt maradtak. Nem vagyok benne biztos hogy a főoldal kaotikussága okán ez továbbra is így lesz.
-
littlelion21
addikt
Amúgy a régi betűtípussal mi volt a baj? Túl jól volt olvasható? Komolyan kérdem.
-
littlelion21
addikt
Még egy kérdés: alulra visszakerül a fent található "állapotjelző" /azaz hogy épp' hol vagyunk/, ami a gyors visszalépést szolgálná?
szerk: vagy fél percig kerestem a "keresést"
-
littlelion21
addikt
Nocsak, visszakerült a zárójel...?
-
littlelion21
addikt
Kérdezném, hogy a hírekhez visszakerül-e a megjelenésük pontos ideje, avagy sem (vagy én néztem/nézek el valamit)...?
-
littlelion21
addikt
Már próbálkozok egy ideje, de nem igazán látom, találom a hierarchiát, koherenciát a főoldalon.
A többiről (betűszín/méret) nem is beszélve.Sajnálom a régi designt....
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest