- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Persze.
Írtad is korábban, hogy most így jött ki a lépés, de igazából nem a mai állapottal van bajom.Háromféle irányból lehet megközelíteni ezt a mostani változást:
- megjelenés
- tartalom
- használhatóságMegjelenés, Design
Kétféle alternatíva létezik. Tetszik, nem tetszik. Ha tetszik akkor boldogság, ha nem akkor megszokás.
Számomra tök mindegy, hogy piros pöttyös alapon rózsaszín betűkkel neon-zöld kiemeléseket találok, ha az eddigi tartalmi minőségen nem esik csorba. Persze kellemesebb a szemnek egy harmonikus színvilág, ízléses felirat, de ez ugye mindenki egyéni szubjektív véleménye.
Tartalom, Információs érték
Úgy gondolom, hogy ez változik a legkevésbé.
Ahogy említetted is, ugyan azok az emberek írják a teszteket/híreket, ugyan olyan minőségben/mennyiségben. Nem hinném, hogy Rudi, Fless vagy Abu tudása tegnaptól megkopott volna.
Azt sem hinném, hogy kevésbé tárgyilagosan vagy részletgazdagabban írnának mint eddig. Mondhatnám a metamorfózis ezen tétel szemszögéből nem releváns.
Használhatóság, Átláthatóság
Itt kissé más a helyzet.
Vegyük alapul pl a társoldalakat. Sem a Mobilaréna, sem pedig az IT Café közepén nem találok ennyire feltűnő/zavaró hardver hír/teszt ajánlókat. És ez nagyon is jól van így!
Semmi keresnivalója ( szigorúan szvsz ) az oldal egyik legfrekventáltabb helyén más témakörhöz kapcsolódó hirdetésnek.
Természetesen fontos a lapcsaládra való utalás, de mindennek megvan a maga helye. Fent az oldal tetején, alján, oldalán, vagy olyan helyen, ahol mindenki észreveszi, de nem a site közepén a user arcába nyomva.
Ezzel teljes mértékben háttérbe szorítjátok a PH valós funkcióját, a hardverekről szóló írásokat. Persze megtalálom ahogy eddig is, de jóval macerásabb eljutnom oda, ahová eddig kattintás nélkül eljutottam.
A hírek tálalása első látásra pedig elnagyoltnak tűnik. Olyan ez mint a mesebeli parasztlány Mátyás király történetében. Vitt is ajándékot, meg nem is. Kapunk is hírt (a címlapról beszélek) meg nem is. Keresnünk kell, meg nem is.
Nekem ezzel az oldal funkcionalitásán esik csorba, ami most még nagyon zavar.
Nagy valószínűséggel hozzá fogok szokni hogy többet kell klikkelgetnem ha tájékozódni akarok, de ez nem feledteti a tényt miszerint egy turmixban érzem magam.A fentiektől függetlenül rengeteg hasznos és értékes újítással is szembesültem ami egy óriási előrelépés a régebbi verzióhoz képest. Grat ezekért.
-
Face8814
őstag
Több mint egy órája bújom a topikot.
Kíváncsi voltam a reakciókra, kinek mi nem tetszik, mivel van baja.
Nézegettem a főoldalt, kattintgattam, keresgéltem, szokni próbáltam, de eljutottam oda ahová Te.
Tökéletesen megfogalmaztad az én aggályaimat is! ( megkíméltél egy hosszabb posttól)
Már az elején szemet szúrt a hardver hírek hányattatott sorsa, de bíztam benne hogy - mivel a prohardveren vagyok - csak a szokatlan ( friss ) megjelenés tehet róla, és csak én nem látom át rendesen a dolgokat.
Tévedtem .......
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest