- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #1005 üzenetére
Jajj, hagyjuk már a fölösleges köröket, meg udvarlást
Mindketten tudjuk, hogy úgyis megveszed (remélem)
Tréfát félretéve, csak jókat tudok mondani, de most úgy tényleg. Egyszerűen (számomra) nincs gyenge pontja. Akksi nálam bőven kihúzza reggeltől estig, minden másban pedig lenyom gyakorlatilag mindent.
Kamerában szerintem most a legjobb. Manaul videó miatt én az utódjáig el nem adom. Kijelző(k) elképesztőek, elvileg a legjobb hangchip most a V10-ben van. Szoftver rendesen odaver, lassulás, akadás nekem azóta nem volt, amióta megvan, elképesztően erős, és nagyon jól optimalizált. Anyaghasználat, összerakás csillagos 5-ös, töltés az egyik leggyorsabb. Mi kell még?
1 szó, mint 100, kizárt dolog, hogy megbánod ha megveszed és szerintem ez lesz az eddigi egyik kedvenc készüléked.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest