- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
Nova Launcher, Easy Uninstaller, illetve a GSam.. Én személy szerint nem használnám őket, mert csak a memóriát foglalják, meg az akksit. A gyári téma szerintem tökéletes és biztos akadálymentes, na meg, lehet ezt is állítgatni orrba szájba, persze nem egy launcher az tény és való. Az Easy Uninstallert nem értem, mondjuk nem is használtam, mert a Total Commanderben és szépen ki lehet listáztatni a feltelepített appokat, törölni, mozgatni a fájlokat..stb. Ha nem próbáltad még ki, ajánlom a fájlkezelők és ilyen uninstallerek helyett. A GSam-ra meg írtam, hogy miért felesleges. Semmivel sem pontosabb, mint a gyári akksi százalék kijelző és ráadásul, mivel külső applikáció, ugyan úgy fogyaszt, mint bármelyik más app. Persze, meglehet nézni, hogy mi fogyaszt és mennyit, de ezt meg a legjobban úgy tudod kompenzálni, ha szépen a böngészés, zenehallgatás, játszás után bezárogatod az appokat, illetve nem használatkor a wifi-t és adatkapcsolatot. Máris megnövelted az akksi időtartamát. Persze, itt hozzátenném, hogy ízlések és pofonok, csak én alapból a letisztultabb dolgokat szeretem, na meg a felesleges dolgokat elhagyni. Ezért sincs a számítógépen az asztalon 600ikon, meg ezért van kategorizálva a két vinyóm.
Amúgy, lehetséges, mint ahogy írták már előttem, hogy beakad egy-két alkalmazás és a teló restartja után, helyre áll a rendszer. Összegezve, az csak az én véleményem és a Total Commandert próbáld ki. Nem bánod meg.
-
TrueWhitee
tag
Rocket Player Pro.. EQ beállítási lehetőség, gyáriak, illetve saját készítése. Artists/Albums/Songs/Playlist/Podcasts/Genres keresés (nem fordítottam le, de érthető így is), illetve jó pár beállítási opció.
A Facebookos alkalmazásban frissítették a hozzászólási lehetőséget, vagy csak én vagyok lemaradva.
Apropó. Rajtam kívül, a vén rókák biztosan ismerik az original Duck Hunt-ot. Na, most már lehet nosztalgiázni a Duck Retro Hunt-tal.
Igaz, tv-n stukkerral élvezetesebb volt.
-
TrueWhitee
tag
Látom van egy jó pár (számomra haszontalan) programod. A helyedben szelektálnék, illetve kilőném azokat, amiket nem használsz, mert a háttérben futva is zabálja az akkumulátort. Illetve az ilyen akkumulátoros kijelzős, kiszámolósak szinte semmit sem érnek, azon kívül, hogy látod épp hány százalék van, amit meg alapból tud az androidod (%) (nem is értem, minek kettő). Amúgy meg, úgy tudod a legjobban növelni az időtartamot, ha kikapcsolod az adatfolyamot, illetve a wifi-t, amikor nincs szükséged rá. Ha meg van, bekapcsolod és akkor is épp úgy leszinkronizálja a dolgokat, mint amikor 0/24-ben megy.
-
TTTotya
senior tag
Szia! Nekem azt hozza amit kell, eszméletlen jó készenléti időt. Ha annyira érdekel, hogy tényleg működik-e a shadowcore akkor töltsd le a playről az Android System Info-t telepítsd és ott a 2.fülön a system-en kiválasztod a CPU-t és ott gyönyörűen mutatja, az összes skálázható órajelet és azt, hogy a bekapcsolás óta eltelt idő, hány százalékát melyik órajelen töltötte. Simán látom mikor nem használom annyit, hogy 51Mhz-n volt a legtöbbet. Az pedig a legalacsonyabb skálázható órajel. Értelemszerűen alacsonyabb órajelen kevesebbet fogyaszt, míg mikor nyúzod akkor magasabb az órajel és kajál is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ne számíts arra, hogy 5 órát fog 0% veszteséggel produkálni (csak mondtam valamit), ugyanis ha szinkronizálnak a dolgok, akkor értelemszerűen addig felvált a 1. magra. Én 5-kor hagyom el általában a töltőt reggelente, 7-ig nem szoktam nagyon hozzányúlni, addig szinkronizálnak a mailek, widgetek stb. 3G-n és mikor először feloltom a kijelzők 7 után még mindig 100%...
Leaked JB-vel használod ha jól látom, arra lehet, hogy pár JB-s user jobban tud nyilatkozni.
-
Wieder12
tag
Nekem is úgy rémlik, hogy IPS energiatakarékosabb, de az tény, hogy a legnagyobb fényereje IPS-nek van, viszont szerintem Amoled a feketénél nem világít így ott szerintem többet megtakarít! Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban létezhet valamilyen teszt, de majd utánanézek hátha!
Villanó Led-re gondoltam hátúlján, vagy legyen Vakú
kinek, hogy tetszik
-
R2D20208
addikt
Nekem 3 hónapig volt HOX - om. (#2537) jooker82 - re +1. Bootloader dolog intézőben van. Én egy hónapot saccolnék neki. Rootolás, deodexed rom felrakás nem jelent garivesztést. Nincsenek Custom romok ( egyenlőre ) aminek örülök. Gyári rommal is akadásmentes a működés. Nekem van Rootolva, és teljesen kipucolva a systemem ( és aki ért picit hozzá javasolt is ) mert sztem egy kipucolt rendszer plusz 20-30 % akksiban, és a rendszer is lehet még jobb picit. Hozzárakom, ha valaki hozzá sem nyúl , akkor sincs Laggoló home ( HTC pl ) , és akadásmentes a működés. Kamera, zene, akksiidő 4X felé húz pluszban.
-
-
jooker82
nagyúr
Videóban,viszont első..amúgy látod ezért nem szabad egyből a tesztekből itélkezni,mert pl a 4xmég friss telefon volt mikor csinálták,olyannyira,h a v10a szofttal készitették a tesztet és pont a későbbiekkel javult a fénykép és a videofukusz javitás...Az akkun is gyúrtak...
-
p06
senior tag
Annyira kicsi a különbség, hogy akár egy sima program is megoldja... De nem hinném, hogy a NatGeo-nak akarsz fotózni szóval mind kettő jó a maga módján.
Megnézel más oldalak tesztjeit akkor ott megint más a sorrend a fotózás videózás terén, menj egy T-be vagy akárhova megnyomkodod és kiderül.
-
jooker82
nagyúr
Fénykép meg videó az javult,egészen biztos a múlt hétvégén tettünk is fel képeket nézegesd meg....
Van 2 tulaj,akik mindhárom telót használták,az üzemidőnél a 4x ha jól tudom a köztes,abbban atz S3 a legjobb,de ott gyengébb is a fényerő,és a HOX-nak gyengébb az üzemideje,mint a 4x-nek..
Én múltkor ajánlottam neked,azt montad,h mindenképp S3-at akarsz....Akkor csak változottA 2x-ünktől sokkal jobb ez a 4x,szerintem veheted nyugodtan...
-
R2D20208
addikt
Szió ! Nekem volt HOX - om is 3 hónapig. Akksija jobban teljesít nálam 4X - nél, a kamerája jóval jobb szerintem, és nem melegedik annyira mint a HOX. Az is nagyon jó telefon, sztem mindenképp vedd kézbe mind2 - t ha van lehetőséged.
Az én sorrendem : S3, 4X , HOX tudásban.
Összeszerelés / anyaghasználat : 1. 4X , 2. HOX, 3. S3
Áer / érték : 1 : 4X 2 : HOX és S3
Ez mind magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest