- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
válasz
Bobby G. #11644 üzenetére
A SpeedShop-os oldalon ott van a termék leírása alatt a kompatibilis telefonok, szóval igen, össze lehet ezzel a telefonnal is párosítani. Ellenben, hogy 27ezret megér-e, az már kérdéses. Ahogy a cikkben is volt, a 10ezer forintos is hasonló dolgokat tud, persze extrák nélkül. Vagy 27-ért már van másfajta bluetooth-os karóra, ami szerintem jobban üt, mint ez, habár ízlések és pofonok. Feleslegesen ne ugorj bele ilyenbe, még ha tele is vagy pénzzel.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bobby G. #11438 üzenetére
Még mindég ajánlom a "képernyő forgatás" ki/be kapcsolását vmint az automatikus szinkronizálás ki/be kapcsolását. nálam 1d 20h és 9%-ék.Nézd meg mi fut a futó progik közt és nem a feladatkezelőben,hanem az alkalmazásoknál....múltkor leraktam este 26%-al és reggel 23% volt....
-
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Bobby G. #10736 üzenetére
"A névjegyzékkel nekem az a bajom (inkább csak gondom), hogy a hasonló kontaktokat nem boronálja össze. Számomra nem az lenne a megfelelő megoldás, hogy kitörlöm, vagy kiveszem a nézetből a feleslegeseket, hanem pl. Kis Jóska telefonszámát boronálja össze Kis Jóska facebook profiljával, esetleg a kisjoska@ valami.hu van is."
Nem lehet manuálisan összeszinkronizálni?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bobby G. #10713 üzenetére
A beszélgetési hangerő olyan dolog,hogy nem egy ismerősömre szólok rá,hogy tegye a mikit a szájához.Most divat,hogy szinte vízszintesen tartják a telefont beszélgetés közben.Nekem fél hangerőn van,és csak ritka,hogy keveslem.....Csengőhang terén meg nézd meg a gsmarena tesztjét erről a telóról,nem a halkak közé tartozik.(de van aki ezt is kevesli).csengőhang
profilok már valahol symbian terén lemaradtak,nem találkoztam most már android terén sok profillal(JB-ben sem).És ott a play ha vmi kell.....
nevek:névjegyzék/menü/megjelenítés és ott kiválasztod mit szeretnél látni(gmail/face/sim/stb)banadavid
bármekkora,mert az android soha sem teszi ki a teljes képet,csak amit kivágsz belőle... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Bobby G. #10654 üzenetére
bocs,közben megnéztem az a névjegyzék(android core alkalmazás) .a futó progiknál nézd meg,ott is a gyorsítótárazottnál.ha ott van lődd ki.nézd meg leszinkronozta a neveket,nézd át a névjegyzéket,és ha kell töröld az appnál az adatokat,majd húzd le gmailból(ha ott vannak,v lehet a simed kavar be) újra a neveket.
-
-
-
TTTotya
senior tag
válasz
Bobby G. #10402 üzenetére
Nehogy utalj neki 1 fillért is. Én épp most égettem meg vele magam 20.000 Ft előlegem bánta. Ugyanezen hirdetés miatt, elvileg múlt hét pénteken feladta a készüléket, persze még most sincs itt
Semmit, de semmit ne vegyetek tőle. Amúgy meg most vettem csak észre, hogy a többi terméke sem valódi a Galaxy Note II-s hirdetésén pl. egy Galaxy Ace doboz és hátlap van lefényképezve. Épp most tervezem jelenteni az apródnak+ feljelenteni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged