-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
Takhanto #10203 üzenetére
Aha. Viccnek is rossz a vaterás tipped!! Előre utaljak 100 ezret meg várjak egy hónapot
Aki ezt teszi meg is érdemli. Nem igazán fizetek előre sémiért és ráadásul a komentekból is kilóg a ló lába. Én inkább többet fizetek a nagykernek akiktől már többször rendeltem és nem lesz meglepi és aci nesze van. Mai világban nem bízunk senkiben. Vicc
-
Naras
őstag
válasz
Takhanto #9877 üzenetére
Hát, a Lenovo az nem éppen az occsó/gagyi kínai kategória
vivi433: Itt többen B-Tel - től vettük, rendelés után felhívnak, segítőkészek, stb... volt pár ember, akiknek cseréltek pixelhibás kütyüt, több bolt is szóba jött, de vannak negatív tapasztalatok is, asszem pl. Kápmegyer GSM - mel (vagy mi a neve) gyűlt meg a baja valakinek. XXL GSM is szóba jöhet, annak elég nagy múltja, és neve van, hogy ne szórakozzon senkivel, csak ott úgy számold az árakat, hogy a feltüntetett összeg csak maga a telefon, és hozzá kell adogatni a tartozékokat. Töltő, stb... persze így is kb. annyira jön ki, mint a többi helyen, lehet érdemes tőlük berendelni.
Ahogy látom, Budapesti vagy, személyesen érdemes elnézni valamelyik üzletbe, és meglesni a telót, egy pixel tesztet futtatni rajta még ott helyben, 1-2 sajna előfordul, hogy pixelhibás, de nem olyan nagyon gyakori, más "típushiba" nagyon nincsen... -
stickrs
senior tag
-
pumukli23
senior tag
válasz
Takhanto #9083 üzenetére
Elvileg működhet. Ott az LG logó, szóval gyári kábel és ha a dobozán is ott a 4x, akkor illik működnie.
Rá tudod tenni nagydobozos tévére, vagy projektorra vagy akámire, amin pl nincs hdmi, de van RCA bemenete.
(Anno sok nokia is tudta egy megfelelően buherált jack csatis kábellel, hogy képet és hangot továbbítot RCA-n, talán az S1 is tudja, S2-ből már kimaradt az MHL miatt.. de ezek szerint sok modell tud analóg jelet küldeni a microusb-n is.. ez mindenképp jó hír.) -
Cruiserke
tag
válasz
Takhanto #8904 üzenetére
Viszavonva. A QuadGearbox valóban letilt 2 magot, és visszaveszi az órajelet. Ez világosan látszik a gyári CPU usage ból ami a rejtett menüből elérhető.
De úgy tünik elég bugos mert teszt képpen megnéztem pontosan mit tilt le, és fagyott is egyből a telefon ( v10H val, v10F el anno ment rendesen.) -
eladogeppc
veterán
válasz
Takhanto #8892 üzenetére
Most megint vita van. Pedig nem én kezdtem.
De valamit nem árt megjegyezni. Egy kamera app nem fogja felülbírálni a driver-ben alapból beállított értékeket. Gondolok arra, hogy a fókuszt sem a kamer app végzi, hanem a driver. Jó is lenne, ha minden egyes program össze vissza fókuszáltathatná a kamerát.Szóval megint van igaza Lac-coonak abban amit mond.
De megint ugrotok mint a kutya a macskának. Vagy fordítva.
Amúgy ha valak vette volna a fáradtságot, és tesztelne - ahogy én - egyből rájönne, hogy például a v10F-es ROM tök szarul fókuszál. Ezt javították DRIVER szinten, és nem kamera app szinten a v10H-ban.
Mert ha igazunk lenne, akkor elég lett volna csak átcserélni a kamera.apk-t.NA mind1 !
Hajrá Lac-coo ! Ne hagyd magad, van ám hibája rendesen ennek az LG szériának is, csak hát valaki nem látja azt amit nem akar látni !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Takhanto #8726 üzenetére
Sajnos a tesztelő uriember kapot egy nyitott telót vszínű a gyártól és nem is fejezte be a munkát,ő is a bootloader felnyitás hiányára utal,ami nem biztos hogy kizáró tényező.Ha követni akarod az eseményeket itt megtalálod:[link] (ő rakta fel a videót is csak júliusban,ami már rég volt)
-
wolruf
őstag
válasz
Takhanto #8653 üzenetére
Rettenetesen jo telefon,nagyon ajanlom. Kijelzo remek,wifi,mobilhalozat,gps stabil,gyors, a gyari ui szinte sohasem akad meg,akar 500 oras uptime is siman megvan,barmifele gond nelkul. Nekem 2G hasznalattal,napi 1-1,5 ora beszelgetessel netezessel,jatek nelkul 2-3 nap akksiido. Jatek meritheti,mert melegszik,de amiket en jatszom es amilyen surun,ez nalam szamomra nem gond. Hanzos elegge,bar nehanyan panaszkodnak,hogy nem szol szepen. Nekem ezzel sincs bajom.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Takhanto #8466 üzenetére
Na egy konkrét teszt !
Asphalt 7 v1.0.4
Rájöttem, hogy elég 1 mag, tehát a következőt csináltam:
- LG GearBox 1500Mhz - 1 mag
- CPU Master Free - Performance mód Min:1200Mhz. Max 1500MhzNa így már azt mondhatom, elfogadom a teljesítményt ! Van beszakadozás, de korántsem annyi !
Asphalt 6 HD - Szintén elég 1 mag, semmi Lag !
- CPU Master Free - Performance mód Min:1200Mhz. Max 1500Mhz
Beach Buggy Blitz - Kell a több mag, nem tesztelem mennyi, nincs még annyi lag sem.
- CPU Master Free - Performance mód Min:51Mhz. Max 1500Mhz
És jön egy Performance módban mért Antutu is mindjárt !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Takhanto #8174 üzenetére
Most csinálja... Állítja vissza a googleplay a dolgaimat.
Ami fura, hogy 13000 pont az Antutu, de az összes játékom laggol. Persze Angry Birds nem.
Beach Buggy Blitz THD ingyenes jól megy.Effektek hiányoznak például a N.O.V.A 3 alatt. (Égő ház, egyebek.) Ami azért fura, mert HTC One X-en ugye pont ezt mutogatják, hogy minden effekt megvan.
Glowball: Tegra 3 Only szintén jól megy.
GLBenchmark 2.5: Az újabb tesztek szétlaggolódnak (Egypt új) A régi Egypt bench szépen megy.
Szerk: Kellene valaki, akivel össze tudnám mérni, melyik játék mennyi FPS-t produkál....
Ebben kérném a segítséget. Quadrant-ban, meg Antutuban nem hiszek... Azok szerint jó teljesítmény. -
Naras
őstag
válasz
Takhanto #8106 üzenetére
Hát, az ilyen táv hitelügyintézés elég macerás lehet sztem...
Meg főleg most, az ünnepek közeledtével... el is ment szabira mind... gondolom...Pedig relatíve én is szülinapi/karácsonyi ajándéknak vettem magamnak... így a kettő között... és örülök is neki... csak sikerült beszerezned majd, én szurkolok
-
amduser
tag
válasz
Takhanto #7823 üzenetére
Ezt hogy érted ? Én nem azt írtam hogy nem megy
hanem Pl : rendőr kordon előtt van egy 3-6-másodperces laggolás ami elég idegesítő tud lenni + van amikor random belaggol - ez nem a teló hibája sz@rnak tegrára optimalizálni .
Egyébként egy nagyon faxa - szerethető - megbízható teló
-
toto0569
addikt
válasz
Takhanto #7663 üzenetére
A te böngésződben nincs gugli?
HDR(High Dynamic Range) kép: Ezek a képek egy kis képmanipulálást jelentenek. Lényege az a technikának, hogy minnél nagyobb részletgazdagságot érjünk el mind a sötét, mind a világos részeken és természetesen a kép egészén. Ezt úgy érjük el, hogy több képet készítünk állványról, fix helyen, különböző expozíciós értékekkel. Majd a meglévő képeket egy erre alkalmas programmal összerakjuk. A program a legjobban kiexponált részeket összerakja, így képünkön megszűnik, vagy nagy mértékben csökken a túl, illetve alulexponált rész. -
-
Naras
őstag
válasz
Takhanto #7491 üzenetére
Az első az ugyanaz lehet, mint amit linkeltem... 18 dolcsiért szimpatikusabb, itthon jó drágán adják... a második elég csunyus
Elvileg az LG is szilikon, ráhúzós, és vékony...
DJ. Ru$y: ha minden igaz, free shipping van, azaz jobban jársz, ha magadnak lerendeled sztem...
Update: uppsz, most nézem, úgy tűnik már nincs ingyenes szállítás... pedig anno még elég sok cuccot lerendeltem tőlük, és ingyenes szállítással itt volt kb. két hét alatt... kár... na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- E-roller topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged