Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sürgős kérdésem lenne segítsetek!!!
Azt mondják, hogyha az LG oldalán felregizem a telefont akkor van rá garancia. Viszont nem kaptam mellé garilevelet csak egy mezei zöld színű számlát.
köszi mindenkinek! -
-
válasz
Darth_Revan #10263 üzenetére
Kb. 3 hónapig. Novemberbe már megvolt az biztos.
Nálam így mennek a telefonok. Így is volt rajta bukó. Esik nagyon az ára mint mindennek.
Hiperhuje: Szerintem érdemes. Volt olyan időszakom amikor fél évig nem volt normális telóm mert vártam a szifon 4-et.Ha nagyon nem jön be a teló, akkor eladod, 1 hónap múlva úgyis olcsóbb lesz a 4x. Csak jól jársz!
-
Sziasztok!
Távozom a topicból, úgy néz ki hogy sikerül eladnom a 4x-et. Szép volt jó volt, de jön a Nexus 4
Köszönöm a segítséget amit nyújtottatok!
Ha valakit érdekel, maradt egy 3 rétegű fóliám illetve egy fekete nilkin tolkom. Keressetek privátba! -
válasz
Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Akkor remélhetőleg nem lesz gond.
KDZ sem olyan borzalmas frissítés szempontjából.
-
válasz
Ferenczi Áko #10049 üzenetére
Mióta van fenn akitől venni akarod? Most magam ellen beszélek, de mit csinált pl. a dobozzal?
-
válasz
dave_gahan #10048 üzenetére
Relatív hogy mi a rizikós. Én is megvettem, használtam pár hónapot és nincs semmi baja. Kb ez a telefon az 50. telefonom és idáig még csak egy iphone-t kellett szervízbe vinni de ott is szoftveres probléma volt. Én a letiltástól mindig jobban félek. Ha nagyon nagy gáz van, még mindig van ismeretség az LG-nél.
-
Eladó egy független 4x szép állapotú, megbízható eladótól. Akit érdekel írjon, és megbeszéljük a részleteket.
-
-
-
Megnézem őket köszönöm!
-
Sziasztok!
Jó rég írtam a fórumba, bár azért néha feljövök olvasgatni. Látom a 4.1-ről még mindig nincs túl sok hír.
Lenne egy kérdésem: Van a telefonba ugye gyárilag 4 téma. Valahonnan lehet még leszedni esetleg újabbakat? Már kicsit unom ezeket. -
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
-
válasz
eladogeppc #8164 üzenetére
Szerintem valami a telóddal nem stimm. Én sokat játszom és az NFS meg a Gta VC is hibátlanul fut.
-
Hétvégén Bécsbe voltam és fotóztam egy csomót. Nekem a kamera egy kellemes csalódás, még sötétben sem gázos, bár egy kicsit zajos a kép, de hát Istenem, egy telefonról van szó.
Viszont mióta V10H van fenn a telón azóta játék közben jobban melegszik, ezt nem igazán értem. -
-
-
Ma reggel majdnem szívrohamot kaptam mert nem akart bekapcsolni a telóm és csak az alsó "gombsor" működött. Aztán kivittem a kutyákat pisilni és láss csodást bekapcsolt. Azért kemény volt...
-
-
-
Na megpróbáltam a KDZ telepítést, de nem tudom megadni a .kdz fájlt, mert nem lehet semmire nyomni... A telefonnál megvolt a hangerő le mindent jól csináltam elvileg...
-
-
Még egy utolsó kérdésem lenne, aztán megcsinálom ezt a manuális frissítést végre. Muszáj a gyári beállításokra visszaállítani? (16-os pont) Ha igen hogy tudom lementeni az appokat amik a telón vannak? Mert nagyon örülnék ha nem vesznének el illetve fotók ilyenek...
-
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
-
Doboza sajnos nincs itt, csak ennyit tudok írni:
V10f AUG-17-2012 ez gondolom nem a legfrissebb szoftver.
Szerintem egyébként elképzelhető h ázsiai mivel az akkut kivéve sok kínai betűt látok, az LG matricára gondolok. -
-
-
-
-
Nekem se akar frissíteni azt írja hogy naprakész, hiába állítottam át angolra a cuccost. Az utóbbi 1 hónapban biztos h nem frissített semmit...
-
-
Én azért félek ettől a frissítés dologtól. Már az első nap ezzel kopogtattam a topicba
, + az Optimus 2X-en elég rossz volt a tapasztalat, de remélem itt nem így lesz!
-
-
Bocsi a duplázásért. Tegnap láttam h linkeltetek Nilkin tokot, csak most jutottam el oda hogy megnézzem. Nekem is nagyon tetszik, szóval hogyha valaki rendel akkor írjatok privit és megbeszéljük a többit.
-
-
-
-
-
-
-
Olyan kérdésem lenne tőletek, hogy vajon miért nem akarja a telefon elvégezni a szoftverfrissítést? Ha Pc suite módba próbálom mindig hibát ír, ha netről akarom (wi-fi) akkor azt írja hogy csatlakozzak hálozathoz.. Jelenleg 4.0.3 van rajta.
-
-
-
-
Én is 4x tulajdonos vagyok végre!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen tokba rakjam, mivel elvileg a bőrtokba kopik a teló(?) Vagy csak egy fólia az elejére és annyi? Amúgy nagyon-nagyon király telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest