-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
Egy kis szakmai írás többek között a tegra lélektanáról. Célszerű az egész cikket elolvasni, a linkelt 4. oldalon említik meg példaként a Tegrát az IMR-nél.
(Nem csak konkrétan Neked szántam, csak most épp Nálad merült fel ez a kérdés) -
Naras
őstag
Az Asphalt 7 volt ilyen, nagyon alacsony volt az FPS, írtam nekik (meg gondolom mások is), és a legújabb frissítés óta jónak tűnik, végre szép smooth... a többi játéknál is hasonló lehet a helyzet, viszi/vinné a Tegra 3 ezeket, csak valami az optimalizációval van elcseszve... vagy tényleg nem tudom...
-
Fitzgerald
veterán
Az vicc, mert nekem 2 magos Galaxy S Advance-em van Jellymod 3-al (JB), CoCore 4.4 kernellel, és reccenés nélkül fut a Real Racing 3. Ennyit tud a Tegra 3?
Lehet hogy kisebb valamivel a felbontás (csak WVGA), de a Tegra 3 papíron agyonveri ezt a 2 magos NovaThor-t.
Lényegében nincs még olyan játék, ami képes lenne beleharapni abba a hardverbe...
Nemtom hogy áll a 4X custom romokkal, de ugye gyári rommal alapból nem érdemes grafikailag intenzív játékokkal játszani, legyen szó bármilyen készülékről...Amúgy kíváncsi vagyok milyen lesz a JB erre a készülékre. Most már elég jó áron kapni.
-
Wieder12
tag
Nekem is előfordult már olyan, hogy: lassú töltés a TA/USB kapcsolat alacsony elektromos áramszintje miatt.
V10H alatt, kihúztam a töltőt visszadugtam, és már normálisan töltődött, ahogy szokott!Jelenleg nincs semmi normális főzött rom a telóra, mindegyikben van valami bug, remélem, hogy a jövőben ez a probléma megoldódik! Pedig ez meg ez nem tűnik rossz kezdetnek
-
Mitics
tag
Legalább neked stabil
De míg a v10h esetén alig találunk 1-2 usert, akinek problémás, addig ennél a sufni JB-nél alig találunk 1-2 usert, akinek stabilan, gond nélkül fut
Nem mindegy
De a lényeg, hogy mindig vannak bátrak és türelmesek és mókolósok, akik kitapossák nekünk, átlag földi halandó usereknek az utat
-
dozsabalint
senior tag
-
TTTotya
senior tag
De le lehet! Itt találod a megoldást.
-
TrueWhitee
tag
Általában ezek a programok arra lennének hivatottak, hogy kicsit visszafogja a teljesítményt, azaz a magok számát állítgatja, üzemidő növelés céljából, de maximum pár százalékkal növeli csak meg azt, így értelme nem sok van ezeknek. Van egy ilyen program, hogy Deep Sleep, kb ez is ugyanezt a célt szolgálja.. akkumulátor üzemidő növelést.
Azt nem értem Mitics, hogy miért nem használod ki a telefon adta lehetőségeket, ahelyett, hogy "könyvtartónak" használod? Lehet besértődött rád...
-
wolruf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest