- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
válasz
cassius.clay #14414 üzenetére
én a GSM Plaza-nál vettem 84K körül, már nem emlékszem. Szuper, hibátlan volt az ügyintézés. Egy hátrányuk van: online bolt, nincs üzletük. Ha gariztatni kell, el kell küldeni nekik a telót. Nekem nem volt rá szükségem eddig. Hibátlan a kicsikém
Ahogy nézem pár ezerrel drágább lett a 4X átlagban az 1-2 hónappal ezelőtti árakhoz képest.
GSM Plaza
Itt egy árban van a fehér és a fekete.Viszont egy hajszálon múlt, hogy nem ITT vettem. Náluk az egyik legolcsóbb (82K) és úgy emlékszem, innen többen is a Partnero GSM-nél vették.
-
jeni
félisten
válasz
cassius.clay #14422 üzenetére
kicsit csalóka,mert a magyar nyelv nincs benne és az a 2 év nem két év hanem 1 év hardver garancia +1 év szoftver garancia-nekem kb másfél hete még 92000 Ft mondtak rá és dobozosként újként 1+1 év garival.
LG-re sosem volt erre a típusra 2 év gyártói gari,mert itthon nincs ilyen forgalomban hivatalosan.
Egyedül a Nokia ,a HTC,a Sony, és a Samsungokra vannak 2 év gyártói garanciák. -
miki1985
csendes tag
válasz
cassius.clay #14422 üzenetére
Gondolom azért ennyi mert ázsia a teló,de biztos valós ha ennyiért hirdetik.Én kb. 4 hete vettem eu-sat 88.500 ft-ért.
-
Viper26
nagyúr
válasz
cassius.clay #14420 üzenetére
Ha esetleg nekem is ilyen lesz, majd együtt bénázunk itt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cassius.clay #14418 üzenetére
eggyel feletted
a vigyorgós bolt az a Btel..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #11129 üzenetére
+1
-
Lac-coo
őstag
válasz
cassius.clay #11131 üzenetére
Realista vagyok . De természetes azért ráférne egy normális frissítés, mert ennél azért illene jobbnak lennie ezzel a HW-al.
-
Lac-coo
őstag
válasz
cassius.clay #11129 üzenetére
Ez a sony érzékelő hírhedten gagyira sikerült ..... De reménykedj csak, az jó dolog !
-
Lac-coo
őstag
válasz
cassius.clay #11127 üzenetére
HW szempontjából közelében nincs az SII érzékelőjének, SIII-ast nem ismerem, de gondolom abban sem ez a bóvli sony cucc van . Ha feltornázzák az ONE X szintjére részletességben, már akkor boldogság van ...
De amúgy nem azt kérdezte a kolléga, milyen lesz valamikor a jövőben .... -
dave_gahan
aktív tag
válasz
cassius.clay #11055 üzenetére
Láttam a hirdetésed, mégis megválsz a 4x-től?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cassius.clay #11051 üzenetére
ez nagyon jó két opció,nem is tudtam.róluk.....
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #11026 üzenetére
Azt hiszem a Tiéd is CWT-s!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cassius.clay #11011 üzenetére
JB folyik már mindenhonnan,úgyhogy meglesz az nemsokára
más
Ma találkoztam olyan dologgal telefon kapcsán,ami a legelszomorítóbb. Haverom átjött ma, aki decemberben vette szifon 5-ösét. Meg akartunk nézni vmit rajta,de nem kapcsolt be.Rádugta töltőre,hátha lemerült,de 10 perc után sem adott életjelet.Nyomkodtuk így-úgy,de halott volt.Haverom kb 1 órával előtte még használta,úgyhogy most mehet be a tréhez megnézetni.Poénból bedobtuk vegye ki az aksit,hátha.......A slusszpoén az volt,hogy megcsörgettük és kicsöngött a vonal,de az ő telefonján ennek semmi nyoma nem volt.
Soha nem ejtette le és volt rajta tok is.Ezért gáz ez a nem cserélhetős akku kivitel.Szóval lehet ezt meg azt mondani az elgére,de még nálunk nem volt ilyen.
Pubszon
Amiket linkeltetek jók,és is onnan raktam fel amit FÁ linkelt
-
dozsabalint
senior tag
válasz
cassius.clay #11008 üzenetére
Ha meg még a bootloadert is nyitják (ahogy azt ígérték)... akkor nagyot nő a szememben az LG.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
cassius.clay #11008 üzenetére
Nomeg azért csak a 4x kapja már meg először a frissítést a 3 teló körül... Hiszen ez volt a csúcs.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
cassius.clay #11006 üzenetére
Azért az a H1 elég tág intervallum... konkrétan az első félév. Bár nyilván lehet, hogy nem egyszerre kapják meg. Viszont a Hong Kongi LG szerint 4x-re a JB már végső stádiumban van.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
cassius.clay #11004 üzenetére
Szerintem innen szedték. Reméljük minél hamarabb megjönnek.
Ezek szerint meg már napokon belül jönnie kéne. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #10964 üzenetére
És hogy tetszik? :-)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #10872 üzenetére
Para..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
cassius.clay #10863 üzenetére
Az istenit neki,most már kérvényezem,hogy a nicknevemet módosítsák..regisztrációkor nem figyeltem és lemaradt egy "S" betű..hol lehet ezt kérelmezni?
-
vivi433
tag
válasz
cassius.clay #10859 üzenetére
Melyik boltba veszed?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cassius.clay #10788 üzenetére
Akkor még nem volt meg ez a szabályozás szerintem, ezt mintha az idei készülékektől vezették volna be, visszamenőleg nem, de ahogy a kolega is írja meg volt a 2
-
stickrs
senior tag
válasz
cassius.clay #10788 üzenetére
froyo-val jött,utána a ginger,meg most az ics..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cassius.clay #10786 üzenetére
Kötelező, különben megvágja őket a Google... 2 fő frissítést elvileg meg kell csinálniuk szóval még az 5-öt is meg kellene kapnunk vagy ha JB és az 5 között lesz valami nagyobb ugrás, amit "főverziónak" (új nevet kap) titulálnak.
-
stickrs
senior tag
válasz
cassius.clay #10780 üzenetére
s2 kamerája jobb. nemrég néztem egyet..az nekem is megfelelne
én is azért várom a jb-t..
-
babosf
aktív tag
válasz
nem volt SGS II.-m soha.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Az SII kamerája állítólag az egyik legjobb,ez kicsit gyengébb.a raw-jpeg konvertálás lehetne jobb is,elmosódottak a részletek teljes méreten,de ha nem posztert akarsz nyomtatni hanem normál méretet,akkor rendben van.teszt a gsmarena oldalán.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
cassius.clay #10761 üzenetére
Keresd Ferenczi Áko kolegát neki is valami ilyen dilemmája volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged