Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
Sziasztok
Eldöntöttem, frissítek. V10d van fent jelenleg. Van olyan progi, amivel le tudok menteni úgy mindent, h utána egy az egyben vissza tudjam tölteni a telefonra a mentett adatokat (képernyő, alkalmazások, SMS, widgetek, stb).
Előre is köszönöm.
üdv: -
Optika01
tag
válasz
lesli.h #10004 üzenetére
Én nem beszélnék ilyen egyértelműen.
Nekem egy ATRIX2-m volt garis hibával. Körülményesen (de ez a távolságnak, a karácsonynak, és a futárnak volt köszönhető) de cserélték volna újra, én ráfizetéssel 4X-et kértem. Az aktuális új áron beszámolták az Atrix-et, és kaptam az új 4X-et. EUT-kértem, korrekten jelezte a srác, hogy csak ázsiai van.
Szóval nekem nincs rossz tapasztalatom.üdv:
-
Optika01
tag
válasz
lukaszokni #9821 üzenetére
Köszi most már OK
. akku fogyasztásban ez mennyire észrevehető?
-
Optika01
tag
Én még Atrix2-n használtam ilyet, csak feketében.
Igazából meg voltam elégedve vele, a telefont védte, kicsit vastagított a telón, de valamit valamiért.
Viszont az Ebay-en én kevesebb mint 2$-t fizettem érte, igaz 3-4 hét mire megjön.
Most rendeltem a 4X-hez is, ha nem jön be, buktam ~ 400 HUF-ot. -
Optika01
tag
Sziasztok
Meg jött a teló!
10 perc alapján nagyon "fajin" .
Ázsia, a doboz alapján : CWT, de gondolom a boltban magyarították.
Jelenlegi szoft: V10d
Kérdés: ha már megismerkedtük egymással, töltsek rá másikat?
Kamera nekem nem gond, mert nekem még a ZTE blade-el készült képek is elfogadhatóak voltak.
üdv: -
Optika01
tag
Üdv mindenkinek.
Holnaptól csatlakozom a klubhoz. Elméletileg ázsiai, ( de hátha pozitív meglepi lesz és európai gyártmányt kapok ) .
Próbáltam olvasgatni a fórumon, de az összes hozzászólást nem tudtam átnézni.
Első kérdésem, hogy milyen autós tartót használtok hozzá?
Jó lenne valami olyasmi, ami valamennyire fix, és nem ezek az univerzális, méretben állíthatók, mert azokról sok jó véleményem nincs.
Előre is köszönöm.
üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Energiaital topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest