Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donfuli78
tag
válasz
TrueWhitee #15767 üzenetére
Nekem nem kellett
Mondjuk miután kinyitottam a bootloadert,rootoltam és felraktam a CWM-et utána recovery-ből csináltam egy biztonsági mentést és amikor onnan visszaraktam a gyári szoftvert megmaradt mindenem
Most Jellyfish-t használok és teljesen meg vagyok vele elégedve
Jobban bejött mint a CM -
Donfuli78
tag
Nem, bírtam ki,hogy ne hegesszem egy kicsit a telot
Felraktam az Optimus G lockscreen-t és a LED notification-t valamint transzparenssé tettem a notification bar-t és középre raktam az órát
Egész jó lett -
-
Donfuli78
tag
válasz
TrueWhitee #14520 üzenetére
Bocsi tegnap nem voltam már gép előtt.
Én ez alapján csináltam az egészet (root,bootloader nyitás,cwm felrakás):
[link]Ami tetszik az egészben,hogy cwm-be csináltam egy biztonsági mentést ami egy az egyben visszarakja a JB-t a telora ha gond van.
Eddig egy furcsa dolgot tapasztaltam a rom-ba. Ma reggel zenét akartam másolni a telora és a pc-n forditva jelenitette meg a belső és a külsö (sd) tárhelyet. Amikor bementem a belső tárhelyre ott azokat a file-okat láttam ami a kártyán van
Ezen kívül a szervíz menü nem elérhető.
Belerakták a daydream-etviszont nincs benne a miracast
-
Donfuli78
tag
válasz
TrueWhitee #14511 üzenetére
no para nem lehet elrontani
mondjuk én szenvedtem az első pontnál.bár ezt betudom annak hogy munka közben a céges gépen és hálózaton csináltam az egészet -
Donfuli78
tag
válasz
TrueWhitee #14508 üzenetére
pont ezt használjuk
-
Donfuli78
tag
válasz
Quqesz #13760 üzenetére
Van egy változás a tag+ -ban. Méghozzá hogy a réginél ha lehúztad az értesítési sávot akkor ott ki lehetett kapcsolni az adott beállítást (iroda,car, stb).most nincs kikapcsoló gomb hanem újra le kell olvasni a tag-et és akkor kapcsolja ki. Beletelt egy kis időbe mire rájöttem
-
Donfuli78
tag
válasz
Wieder12 #12070 üzenetére
folyamatosan szinkronizál mindent a telom mobilneten (csak 3g-n).reggel leveszem a töltőről 3/4 óra az út a melóhelyemre közben zenehallgatás és játék.mire beérek 70% körül van az aksi. Napközben lemegy kb 35%-ra du 3-ra. Akkor töltés
Amikor elindulok haza 6 után megint merül. otthon pedig wifi hotspotnak használom és az az igazi aksi gyilkolás
Teszteltem egyszer a wifi hotspot-ot és 100%-ról 3 óra alatt leesett 10%-ra az aksi -
Donfuli78
tag
válasz
TrueWhitee #11982 üzenetére
Ez még nem a végleges változat ez biztos
-
Donfuli78
tag
Tegnap este kipróbáltam a HOX ROM-ot
Elméletben mindent úgy csináltam ahogy leírták de a végeredmény egy soha be nem boot-olo 4X lett
Mielőtt megkérditek van szervizes ismerős és ő oldotta meg a problémámat -
Donfuli78
tag
válasz
simon128 #9346 üzenetére
grat hozzá max annyit hibáztál, hogy a gépre csak az után kell rakni ha telepítetted az app-ot és újra indult.
Kérdés akiknek rootolva van a telefonja tapasztaltak vmi hibát?Nekem a root óta mintha túlcsordulna a memória ,mert random időszakonként elállítja a hangot (ha néma volt hangos lesz illetve fordítva).Kikapcsolja a hotspot funkciót vagy a netet lelövi.
-
Donfuli78
tag
válasz
Optika01 #9310 üzenetére
gratula hozzá
nekem állítható van amit teljesen ki kell nyitni és akkor fér bele a telefon
amit javasolni tudok hogy az tartó az fix nyakú legyen ne gégés mert az a magyar utakon szétmegy illetve úgy rázkódik, hogy ember legyen a talpán aki bármit is meg tud nézni menet közben -
Donfuli78
tag
Megjött védőtokom Angliából
-
Donfuli78
tag
CWT területről származó készülékeket használóktól kérdezném, hogy ha a telon akartok szoftvert frissíteni akkor ír ki vmit a készülék (tudom, hogy csak KDZ-vel lehet frissíteni)? Csak kíváncsi vagyok dob-e hibaüzenetet és mit ha ott próbálkoztok.
Válaszokat előre is köszi -
Donfuli78
tag
Sőt sikerült kiderítenem,hogy az sd kártyára való program átpakolás JB sem fog működni.Azon telefonoknál amik eredetileg nem ICS-sel vagy JB-mel jöttek ki azoknál frissítés után megmarad a funkció amik gyárilag ezekkel a szoftverrel jelentek meg azokba pedig nem fog bekerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest