- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Loituma69 #10383 üzenetére
Bocs, csak kicsit félreérthető volt.
"Még soha nem volt hibátlan mindent funkciót tudó CyanogenMod rom!"
Egyébként azért a 4X-re még kicsit gyerekcipőben jár a ROM fejlesztés, szóval a "még soha nem volt" helyett, szerintem inkább a "még nincs" a helyesebb megfogalmazás. Reméljük egyszer lesz, szívesen kipróbálnék egy CM alapú, stabil ROM-ot. -
stickrs
senior tag
válasz
Loituma69 #10085 üzenetére
ha a főképernyő bejövetele után 2másodperccel kidob,ott nincs mit állitgatni. 2x-en nekem is ment,most nem. ez van,jb-vel lehet majd megy megint. De ha tudsz irni pár beállitást,amit 1mp alatt el lehet végezni,és benntart a programba,akk ne tartsd magadban
vagy milyen beállitásokra gondolsz?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
ak76
senior tag
válasz
Loituma69 #4557 üzenetére
Minden fórumon az épp aktuális frissítésért nyafognak,mintha valami hihetetlenül nagy változás következne be a készülék működésében,közben meg talán egyedül a project butterre vagyok kíváncsi az egész frissítésből.
Arról nem is beszélve hogy ahogy itt lesz a 4.1,máris kezdődik a rinya a 4.2-ért. -
Badboys
őstag
válasz
Loituma69 #4505 üzenetére
Vannak hibás mariska swoxok próbálj meg másikat leszedni Pl. a mobilism oldaláról. Elképzelhető,hogy valami megakasztja. Azt sem tartom kizártnak,hogy a telónál van valami gond. Esetleg a hivatalossal meg próbálhatod,ha van kártyád. Ahhoz root sem kell. 800 huf.
A crome hát az úgy sz@r ahogy van kár volt bele integrálni a szoftverbe. Valahogy meg kellene szabadulni tőle.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Loituma69 #4392 üzenetére
Ez szép és jó, meg ezzel szemezgetek én is, (99500-ra jönne ki nekem futárral), viszont jobban szeretem magam intézni a garanciás dolgokat (szervizbe vinni, a szervizzel tartani a kapcsolatot), mert azért valljuk be, jobb a saját kezedből kiadni a dolgokat, mint hogy elküldeni a boltnak ahonnan vetted, majd a bolt tovább a szerviznek, majd szervizből vissza a boltnak, ahonnan majd neked vissza, ki tudja hány nap múlva. Inkább fizetek kicsivel többet és gyári garancia, mint hogy a boltnak legyen jobb...
Ui.: Majd rákérdek a B-telnél is, hogy gyári garival nem-e adják véletlenül (közelebb lenne, mint írtam már sokszor a szervize az LG-nek)
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Loituma69 #3764 üzenetére
Csak egy kicsit kellene visszaolvasgatni... Kápmegyer - GSM
Neten amúgy annyi van, mint a szemét...Még valami, ezeken gyárilag van egy fólia amit tudok 1-2 hétig használni rajta? Pécsen tud valaki olyan helyet, ahol lehet jó fóliát kapni és fel is teszik szépen? Köszi
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Loituma69 #3478 üzenetére
amire sztem figyelj ha nem vagy benne a mókolásban,hogy fehér leginkább csak ázsiai van és csak kézzel lehet felrakni a friss verziókat.Kérdezz rá van-e európai ha nincsen kedved kdz-ni(bár nem nagy vasziszdasz állítólag).Nekem mondjuk megcsinálta ingyen a szervíz a B-TEL-nél(és tudja is mit kell csinálni a srác ). Rendes csapat,őket ajánlom szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest