- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz
amduser #20205 üzenetére
Na a V20A és V20B alatt nincs olyan stabil a GPS benne, mint az ICS alatt. Tegnap délután 30(!!) perc után találta meg a jelet. Egy helyben, egy focipálya közepén állva! És mindegy volt, hogy Igo vagy Maps! Gyorsan asszonykám LG-jét beizzítottam, ami igen keservesen, de talált jelet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
amduser #13984 üzenetére
ezt is olvasd el:[link]
biguli2106
csinálj egy gyári visszaállítást és akkor jó lesz sztem.én jb előtt és után is csináltam(toto kollégával egyetemben) ilyet és nem fagy a rendszer,ram 200-300 között ketyeg és nem zabálja az aksit(főleg ha nincsen bekapcsolva a kijelző,akkor jól kezeli az aksit nagyon).Nekem most van 1 nap 4 óra aksi időm 10%-on és tegnap lejött bekapcsolt kijelzővel 800 mb wifin........szval eddig jó és pár töltés után fog beállni(szokásos) -
Quqesz
nagyúr
válasz
amduser #13982 üzenetére
wolruf kollégát kérdezd...
babosf
én a régebbivel csináltam(jooker féle) 5 perc volt.Nekem úgy indult el a kdz,hogy aksi ki,majd miután megjelent az s/w upgrade...... felirat visszaraktam egyből az aksit és utána léptem tovább.Először lgmodem letilt(vezérlőpult/eszközkezelő),majd jobb gomb-->indítás rendszergazdaként először a kdz updater majd a winenabler.utána tallózás v20a be és frissítés indít.Ha nem megy le nézd meg egy másik usb portban. -
Badboys
őstag
válasz
amduser #13908 üzenetére
Kungzli neked is köszönöm a választ már azt hittem előjött az Xperia T betegség tiszta ideg lettem. Akkor kár volt a gyári vissza nyomás kezdhetem előröl a belakást.
Azt azért halkan meg jegyzem valami normális témákat tehettek volna bele az 2-3 gyerekes megoldás helyett. Meg azért nem ártott volna a desing t kicsit átpofozni,ha ennyit szarakodtak vele. Szívesen láttam volna a kocka appok helyett pl. kerek appokat, a szürke abc helyett valami más hátteret.
-
wolruf
őstag
válasz
amduser #13255 üzenetére
KDZ-vel úgyis fel lehet rakni bármire. Hogy ettől miért félnek egyesek, azt nagyon nem értem. Garit nem érint, hibát nem okoz, akkor meg?! Ez az OTA mánia kegyetlen
Nekem full magyar a telefonom, de pont nem érdekel az OTA funkció, ha már meg lesz a KDZ verzió. Csak lenne már
-
Lacka89
aktív tag
válasz
amduser #12605 üzenetére
újra indítom a telót és vissza rakja két magra. ezeket az egyszerűbb megoldásokat próbáltam már. sőt leszedtem mind a 3 verziót letöröl vissza rak alapra töröl újra indít és két mag :S Legalábbis az antutu teszt két magon fut csak. nekem is már csak a hard reset jut eszembe.de gondoltam hátha vki okosabbat tud mondani.De köszi azért
-
firemanus82
senior tag
-
-
toto0569
addikt
válasz
amduser #3673 üzenetére
csak elsőre bonyolult,egy kis olvasás mielőtt neki kezdenek nem árt.Azért nagyon bénának kell lenni,hogy téglát csináljanak a telóbol.A leírásokat követve,nyugodtan és főleg nem ESTE kell csinálni ha nem biztos magában.(pláne nem izzadt tenyérrel)
MINDEN KEZDŐNEK : linkeltem a 3671 Hsz.-ban R2D20208 bejegyzését,ott minden lényeges megtalálható.Mentsétek el a könyvjelzőt magatoknak.
Quqesz : -
Quqesz
nagyúr
válasz
amduser #3520 üzenetére
Igen kettő van,amit belinkeltél a a volt orion szervíz(mármint a magyar orion tv szervíz).A szervizekről még annyit,hogy nem biztos a legjobb koponyák ülnek a márkaszervízben
,és lehet kissebb szervízben ügyesebb emberke akár(a pentagont is mindég feltörik nem ott dolgozó hackerek,pedig állítólag náluk minden csúcs-hightech
).szerintem mindenki hallott már olyan sztorit,hogy vki bevitte vmilyét a márkaszervízbe és ott nem tudták megcsinálni,de vmi szaki meg igen aki nem ott dolgozik(autóknál egyre inkább).
-
kungzi
veterán
válasz
amduser #3517 üzenetére
A Telemax a hivatalos szervize az LG-nek! Ezt az LG ügyfélszolgálata és a Telemax is megerősítette!
A TeleMaxról
TeleMax GSM szerviz kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban.
Az 1997-ben alapított TeleMax fő profilja a mobiltelefonok javítása. Magyarországon hivatalos szerviz partner a következő gyártóknak: Alcatel, Apple (iPhone), Becker, Blackberry, Emporia, Evolve, Huawei, Hyundai, LG, Samsung, Sharp, Simonsen, Teltonika, ZTE.
A TeleMax látja el szlovák és osztrák Samsung készülékek szervizelését is.
2008. január elsejétől a TeleMax lett a Huawei termékek európai szerviz központja. Mi javítjuk a Huawei telefonokat és modemeket a legmagasabb javítási szinten Európában.
2010-től a TeleMax tölti be a Samsung notebook alaplapok európai központi szervizének szerepét.További infok:
-
toto0569
addikt
válasz
amduser #2418 üzenetére
mindent telepített egy kivételével és az pont a telefon,azt írja,hogy nincs csatlakoztatva.Minden driver okés ha át dugom másik csatiba csak arra az egyre írja,hogy nem jó ezért nem látom sehol a mappáim.
most már látja a saját gép,de kb már vagy 5x telepítettem a driverokat
mit kell tennem,hogy a Total commander is lássa? -
DirectorX
tag
válasz
amduser #2347 üzenetére
Köszönöm! A használatiból csak a lényeget olvastam el mert még később lesz, ha egyáltalán fejlesztek karit. Csak én is több helyen láttam a neten , hogy max 32-ig bővíthető. De szerintem ez általános szöveg, nem is figyelik, hogy helyes-e, mert mikor keresgéltem telót egy másik márkának ugyanannál a készüléknél hol 8, hol 5 megapixeles volt a kamerája.LOL
-
-
Jonny99
tag
válasz
amduser #1936 üzenetére
Hali
A kis kék pixel nekem is megvan, de én hétfőn adtam be szervizbe a telefont a kijelző és az üveg közötti fura koszolódás miatt.
T-mobilba vittem vissza, ott az ügyfeles úriember azt mondtam, hogy írjuk csak rá a pixelhibát is, mert a készülék kategóriáját tekintve az a tapasztalat, hogy az LG az ilyen hibás paneleket cseréli. Nem 100% de azt mondta érdemes ezt is feljegyezni, mert nagy valószínűséggel cserélni fogják... Ha visszajön a telefon majd leírom, hogy mit cseréltek rajta. Amit viszont furának találtam, hogy nem tudtak Androidos cserekészüléket adni így kénytelen voltam előkaparni a jó öreg SE W760i-tNa egy jókora sz..ás volt mire a telefonkönyvet rá tudtam bűvészkedni, a internet használatról meg ne is beszéljünk
Szóval már alig várom, hogy visszakapjam, mert eléggé idegesítő, hogy ha meg akarok nézni egy weboldalt akkor kb 5 perc mire begépelem az url-t másik 5 perc mire a nyilacskával pozicionálni tudok
Más: Megjelent a V10f firm magyar verziója is, ha valaki esetleg tudna egy összehasonlítást csinálni az OpenEurope firm-el azt megköszönném, mivel én mielőtt leadtam, előtte frissítettem OpenEurope-ra viszont egy hibát találtam benne, mobil lottót nem tudtam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest