-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kisk259
csendes tag
-
stickrs
senior tag
válasz
zoff76 #13076 üzenetére
szia. én már több mint 5 hónapja vettem,szintén SEA,és már akkor wifin lefrissitette...azt hiszem c-re. persze magyar nem volt benne,bár mikor az üzletbe vettem akkor se volt,mivel nekem az üzletbe nem nyultak hozzá,felajánlották h feltesznek ujabbat,meg olyat amibe van magyar,de mondtam h majd otthon rádobom,és annyi. nem lesz gond.
-
Quqesz
nagyúr
-
TTTotya
senior tag
válasz
zoff76 #13076 üzenetére
Szia!
Először is a boltos egy idióta, mert elmegy a magyar nyelv. KDZ-vel nyugodtan frissítheted a legújabb EU Open-re vagy HU-ra ami még ICS vagy várd meg a JB-t ami elvleg holnap jön, de azt is KDZ-vel kell feltenned, mert ha OTA- frissíted az ázsiait oda a magyar nyelv.
-
TTTotya
senior tag
válasz
zoff76 #12705 üzenetére
Szia!
Sebességbeli gondjaid ezen aligha lesznek.
Launcherből mondjuk én novát meg a gyárit próbáltam, csak de nem hiszem, hogy akármelyik megfogná.
Az ázsiait a legfrissebb EU-s firmware-re csakis KDZ-vel lehet frissíteni, mert a telefon "hova tartozását" IMEI alapján állapítják meg. Bár ha jól tudom (nem próbáltam) KDZ után az OTA nem is működik. Tehát ha működik is utána az OTA akkor a legfrissebb firmware amit letölt az ázsiai régióba szánt lesz.
A KDZ-vel pedig olyan verziószámú és régiós firmware-t teszel rá amilyet akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest