- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
Sukta 95 #25501 üzenetére
Recovery-d nem támogatja az adott romot.
Tuti CWM-d van fent és abból is valami érdekesebb verzió.Újra kell falshelned a recoveryt de ahhoz az előző működő romot vissza kell raknod mert csak úgy lehet, vagy ha találsz CWM-ből recoban frissíthetőt akkor az, habár én TWRP-s vagyok. ott nincs ilyen gond...
-
Naras
őstag
válasz
Sukta 95 #14955 üzenetére
Gapps - ot kell feltenni, fentebb linkeltem (kétszer is, az első nem jó, az újabbat próbáld), ugyanúgy zip - ből telepítendő...
Szerk: ide is linkeltem... CM alapból nem tartalmaz semmi Google cuccot (gondolom szerzői jogok, és hasonlók miatt), ez a pack felpakol mindent, ami kell...
-
pivi.l
tag
válasz
Sukta 95 #14941 üzenetére
jó ötlet.
ezzel próbáld meg: rom manager -
toto0569
addikt
válasz
Sukta 95 #14852 üzenetére
azt hagyd,ezt amit linkeltem az nagyon okés
Köszönet mindenkinek aki segítettholnap Rom-molás...én ezt próbálom ki
-
toto0569
addikt
válasz
Sukta 95 #14831 üzenetére
evvel csináld, csak gombot kell nyomni ha kéri [BL-Unlock zip.] Naras:14846 hsz.a többi...
-
siletto
tag
válasz
Sukta 95 #14831 üzenetére
Üdv!
Letöltöd az all in one toolkitet, meg azt a drivert amit mások is linkeltek.
Felrakod a drivert, de amugy nekem nem jött elő semmi ablak, csak a háttérben felrakta
elindítot az allionoe-t, ott az 1-eset választod(telepítse a drivereket)
feltelepíti a drivereket
telon bekapcsolod a fejlesztői opciók között az usb hibakeresést, és rádugod a gépre.
a toolkitben lenyomod a 2-est, majd enter(unlock bootloader)
ez újraindítja a telefont
A telón meg fog jelenni egy szöveg, hogy elfogadod-e blablabla, te megnyomod a hangerő fel-t
voilá, van egy unlockolt bl-ed.
Ezután elindítod a telót, és rámásolod a letöltött cm-zipet a telóra, nem a memkarira mert nemmindíg érzékeli
kikapcsolod a telót, majd úgy kapcsolod be, hogy a hangerő le+bekapcsot nyomva tartod, amíg bejön a recovery ablak. Itt lesz egy olyan hogy flash zip from sdcard. Lépegetni a hangerővel kell ha minden igaz, a bekapcsgomb a kiválasztás. Szóval odalépsz, és betallózod a zipet, ég kattansz rajta, ennyi, megcsinálta magát -
TrueWhitee
tag
-
-
toto0569
addikt
válasz
Sukta 95 #12457 üzenetére
Demens ez neked is szólmultiscreen & ram manager pro
-
stickrs
senior tag
válasz
Sukta 95 #12372 üzenetére
itt van angolul,meg amit le kell hozzá tölteni. szval akk magyarul:
1. a letöltött mappába van egy adb.exe,arra rákattintasz,és felugrik egy kis fekete ablak,de csak 1 pillanatra,gondolom felteszi ami neki kell
2. nyomod egyszerre a hangerő le+ bekapcs gombot,mikor kijön a lg logó akk elengeded a bekapcsoló gombot,a hangerő le-t pedig tartod tovább,ameddig meg nem jelenik egy uj kép,ilyen fekvő robotba vmi háromszög v mimeg válaszható dolgok pl reboot system,meg ilyenek
3. a hangerő gombokkal birsz navigálni ebben a menüben, rámész arra,hogy: "Apply update from ADB" a bekapcs gombot megnyomod,mert azzal választod ki,és rádugod a gépre
4.dupla klikk a root.bat file-ra
5. felrakja amiket kell,és visszalép a menübe,ahol utána a reboot system-et kell választani,amikor megjelenik a piros lg logó lehuzod,és ott lesz a menüben a superuser ikon -
Naras
őstag
válasz
Sukta 95 #12307 üzenetére
Miért van mindenki úgy rákattanva az OTG - re? Mi az, ami nem megoldható nélküle könnyedén?
Nah, ahogy nézem, valaki root - olta is már... itt a leírás elvileg, én most nem tudom megnézni...
-
Mitics
tag
válasz
Sukta 95 #12266 üzenetére
Na pont ezért IS csak feltételeztem, hogy felrakom a JB-t
Van egy stabil, villámgyors ICS, ami MINDENT tud, amire nekem szükségem van (egyébként 50x annyit)
Megmondom, mikor fogok esetleg JB-re frissíteni... amikor lesz stabil, gyári verzió... de ami a lefontosabb: lesz tutira 1000%-ra működő módszer arra, hogy kell visszatenni a v10h-t!Addig pedig minden tiszteletem a bátraké!
(meg azoké, akinek van türelme kínlódni ezekkel a gázos verziókkal)
-
Urby66
aktív tag
válasz
Sukta 95 #12148 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni a Beállítások>Nyelv és bevitel menüben a Google hangalapú gépelést.
A Beállítások>Kisegítő lehetőségek menüben pedig kapcsold ki a TalkBack funkciót és a Beszéd jelszavak-at is.Egyébként javaslom az AnySoft billentyűzet használatát. Sokkal személyre szabhatóbb mint a gyári, lehet jobbra és balra dőlő ékezeteket is írni vele (160 karakteres SMS-hez csak balra dőlő), és ugyanolyan helyfoglalás mellett kiférnek az ékezetes betűk és a numerikus gombsor is.
-
Naras
őstag
válasz
Sukta 95 #12013 üzenetére
Hát, attól függ, hogy mire kell a root... pl. valaki írt olyat XDA - n, hogy LED Notification, vagy valami hasonlüó, arra tudok következtetni, hogy az pl. alapból benne van, nekem máshoz nagyon nem kellett root...
wolruf: Mi ez a múltidő? Meghalt? Felrobbant? Elhagytad? Esetleg ellopták?
-
Naras
őstag
válasz
Sukta 95 #12008 üzenetére
Adatok elvileg nem vesznek el, de egy Backup - ot azért lehet érdemes csinálni, KDZ frissítés menetéről első hozzászólásban találsz linket a leíráshoz... (nah, ezt de szépen megfogalmaztam)
wolruf: Ez a vírus téma nekem is eszembe jutott... jó lenne megnézni a CheckSUM - ot, ami az LG oldalán van file, meg ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest