- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Darth_Revan #10544 üzenetére
"megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pickpack-ban."
Nem tőlük idéztem, de a Pickpack-nál mindenkinél ugyanannyi a szállítás.
-
válasz
Darth_Revan #10263 üzenetére
Kb. 3 hónapig. Novemberbe már megvolt az biztos.
Nálam így mennek a telefonok. Így is volt rajta bukó. Esik nagyon az ára mint mindennek.
Hiperhuje: Szerintem érdemes. Volt olyan időszakom amikor fél évig nem volt normális telóm mert vártam a szifon 4-et.Ha nagyon nem jön be a teló, akkor eladod, 1 hónap múlva úgyis olcsóbb lesz a 4x. Csak jól jársz!
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Darth_Revan #10259 üzenetére
Ez az.
Én is szétnéztem, még olyan boltos sem találtam, ahol normál áfás számlát adnak.Melyik bolt lenne az ahol te érdeklődtél?
Köszi!
Hh
-
stickrs
senior tag
válasz
Darth_Revan #10259 üzenetére
ahahahha
hát ez jó volt
-
JulesC
tag
válasz
Darth_Revan #10127 üzenetére
Mivel amcsiból hozhatják, így vámköteles.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Darth_Revan #10127 üzenetére
Ki mondta, hogy a magyar kiskerek nem egy olyan helyről vásároltak be, ami már felvásárolt készlet, ott még egy kör bekerül és jön az említett árcápázás... bár, hogy ennek mi köze a 4X-hez fogalmam sincs.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Darth_Revan #9891 üzenetére
lehet hogy olcso de a kijelzője elég gyenge,tele van vízszintes csíkokkal,darabos a megjelenítés.a többi jónak tűnik,de lutri
-
Urby66
aktív tag
válasz
A 4x nekem 95-be került ezért nekem már nem érné meg ez a 25 árkülönbség a bizonytalanságot. És ne feledd, hogy hivatalosan ez után még vámot is kell fizetned. Van, hogy átcsúszik, és nem kell fizetned ha nem csomagküldő céggel (pl DHL) hozatod, de akkor 20-25 nap a szállítás.
Javaslom olvasd el a porhardver fórum Pandawill hozzászólásait, PayPal pénzvisszafizetés ellenére nem lehetsz olyan biztonságban mint egy hazai bolt esetén. Ott a kezedben van a telefon és csak utána adod a pénzt.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Tetszik, szembol olyan mint az optimus Black. Az osszeszerelesi minosegre lennek kivancsi, mert a hardver elso ranezesre rendben van.
-
kexksz
addikt
válasz
Nekem tetszik, ha valóban update-elik rendszeresen (nem úgy mint az LG-t, lol) akkor biztos, hogy ezt venném, főleg, hogy 20k-val olcsóbb.
Tegrának nem tegra, de annyira mindegy, mert úgyis akad az összes tegrás játék.
Amit ellene tudnék felhozni az max a garancia intézése, illetve a gui.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tudod, hogy a benchmark nem minden és nem is Isten...
-
Takhanto
őstag
válasz
Darth_Revan #9866 üzenetére
Milyen kínai telefon? Lenovo?
-
válasz
Én mindenképp azt javasolnám, hogy vedd meg ezt a kínait, teszteld egy ideig, és ha átmegy a tartósteszteden, akkor sokak hálásak lesznek neked.
Köszi előre is!
-
Urby66
aktív tag
válasz
Darth_Revan #9870 üzenetére
Pontosan melyik készüléket nézted ki?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Paypal nem csak akkor fizet, ha az eladó jelzi neki, hogy ténylegesen visszakapta a csomagot? (nem tudom ezért kérdezem)
-
pumukli23
senior tag
válasz
Az se mind1 h aprosagokat kellett javitani vagy szarvashibakat
-
verser233
senior tag
válasz
És a gari részét, hogyan intéznéd ha esetleg bekrepál a telefon?
Vannak esetek amikor a Paypal elutasítja a pénzvisszafizetési kérelmedet sajnos.
-
Urby66
aktív tag
válasz
A kínai telefon mindig zsákbamacska. Lehet a hardver rendben van, de a szoftver részét biztosan nem polírozzák annyit mint a "nagy" gyártók. Meg hát hova mész, ha pixelhibád, vagy gyári hibád lesz? Vagy ha nem érkezik meg, sérülten érkezik? Illetve ha megfogja a vámhivatal akkor fizetheted utána az áfá-t és úgy már nem is olyan olcsó. :-(
Szóval ha ezek a bizonytalanságok megérnek neked 40 ezer kockázatot vágj bele! Ha szerencséd van olcsón lesz egy szuper telefonod. -
pumukli23
senior tag
válasz
Darth_Revan #9865 üzenetére
Szerintem ebben az esetben nem igazan lehet rosszat mondani a gyárira.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Darth_Revan #9863 üzenetére
Egy gyári frissítést ne hasonlítsunk egy házi bug-os ROM-hoz szerintem....
-
Cruiserke
tag
válasz
Darth_Revan #9861 üzenetére
Alakul a dolog csak az a baj hogy nem lehet egyből CWM be bootolni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Darth_Revan #9654 üzenetére
Az ázsiai ROM-ban nincs magyar nyelv
Azért mert EU-sat gépre dugom kattintok 2-t vagy feltolom wifire pöccintek kettőt a kijelzőn és frissül. Az ázsiait meg KDZ-vel lehet csak, bármit csinálsz is. Mivel lusta vagyok ezért én is EU-sat vettem.
Facebook: böngésző, én úgy vettem észre, hogy az appok zabálják az aksi időt...
-
Patics
tag
válasz
Darth_Revan #9654 üzenetére
Persze, hogy van értelme az EUS-s romnak, mivel csak abban vagy magyar nyelv. Az eredeti EUS-s abban jobb, hogy ha a saját frissítőjével frissíted, a magyar nyelv akkor is megmarad. Ázsiainál csak akkor ha KDZ.-vel.
Így én most bármivel frissíthetek (ha van frissítés), ha ázsiai lenne akkor csak KDZ-vel lehetne, hogy maradjon a magyar nyelv. Szal. van előnye az EUS-nak, de nem létszükséglet.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Darth_Revan #9647 üzenetére
Ha hamarabb is jön frissítés, akkor is neked kell feltenni KDZ-vel. OTA-n nem fogja frissíteni magát.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mire jön hamarabb frissítés?
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
igen, szerintem is így van...
ezért akarok most eu-s romot feltenni...
-
Takhanto
őstag
válasz
Darth_Revan #9645 üzenetére
Így van
-
simon128
tag
válasz
Darth_Revan #9637 üzenetére
Én a B-tel nél rendeltem a telefont. Teljesen korrekt módon áltak a dolgokhoz! Eredetileg Én is EU készüléket akartam(lustaságom miatt!). Telefonos megrendelés után 1 órával visszacsörögtek, hogy mégsem EU a készülék, és mivel nem tudnak mostanában rendelni(hiány van) így ha szükséges a rendelésem törlik! Végül ázsiai lett mert már előtte is sok ,helyen érdeklődtem, de mindenhol csak ázsiai volt és nem tudták megmondani mikorra várható EU készülék.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Darth_Revan #9633 üzenetére
Ne haragudj, de csak olvasni kellene, leírtam.
"Doboz hátoldalán a szín megjelölés (black black v. white white) fölött egy 3 jegyű kód abból derül ki hova valósi a készülék és eredetileg függő volt-e."
Amin nincs kód, és a szín nem black hanem mondjuk Schwarz v. wieß az német. És ha még IMEI matrica is van rajta, akkor tuti, hogy függő német volt.
-
stickrs
senior tag
válasz
Darth_Revan #9633 üzenetére
itt vannak a rövid kódok
pl mint itt a sea,megkeresed a listában,és már látod is h milyen.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Darth_Revan #9629 üzenetére
Bőven megér egy ezrest, de 100x kérdezz rá, hogy tényleg tudnak-e eusat adni.. mert nem igazán van mostanában raktáron.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Darth_Revan #9629 üzenetére
Sok kód van nem tartom őket számon a legjellemzőbbek az aláírásomban található képen is látszanak. A kódból derül ki, hogy függő volt-e, mert a függőknek általában más a kódjuk. A kódlista a ROM letöltő oldalon van, a ROM-ok neve előtt.
Attól függ, hogy mennyire vagy kényelmes. Nekem 3e Ft-ot is megért. Viszont vigyázz, mert nem tudnak kb. sehol kiszolgálni EU-s készülékkel, hiába írják, hogy van. Pangnak a nagykerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged