-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Lehet, hogy banális a kérdés, de használsz-e tokot és ha igen akkor milyet? Nekem a DHD-n volt egy Casemate tokom amin kívülről fényes bevonat volt, és az úgy leárnyékolta a GPS-t, hogy egyszerűen nem volt hajlandó jelet fogni és ha fogott is akkor meg állandóan eldobálta, már paráztam, hogy elromlott benne a GPS. Utána olvastam, hogy a fényes Casemate-tel más is járt így levettem a tokot és láss csodát egyből pillanatok alatt működött. Vettem is rá egyből gyári szilikontokot ami meg olyan volt, hogy a GPS antennánál ki volt vágva , mert még azoknál is előfordulhat, hogy árnyékolnak, valamelyik összetevő miatt.
-
Quqesz
nagyúr
nekem gps remek,kb 5-8s és megvagyok,vmint 600km-ert mentem úgy,hogy egyszer sem dobott el(H verzió).Próbáld ki: kapcsold ki a gps-t és a wifit kapcsold be. Bemész:beállí/helymeghat.szolg./google helymeghat.szolg mellé pipa betesz(ez az aGPS-ed).Feltesz egy kérdést--> elfogad.Ha ez megvan bemész a térkép(maps) appba és ott megvárod míg meghatározza a helyed(kék nyíl megjelenik)v rányomsz a jobb felső sarokban az ikonra(négyzet benne körök),de elvileg ahogy elindul az app már meg is jelenik a nyíl.Ekkor történik meg a műholdpozíciók letöltése felettünk. Utána eldöntöd marad-e a pipa v mint én kiveszed és ilyenkor csak a beépített gps-t használja(aGps-t nem).Ennek segítenie kell,de ha így is kakukkfű a gps,akkor ott már más hiba lehet,de a H-t rakd fel mielőtt szervízbe adnád.
-
dave_gahan
aktív tag
Sok helyen kapni már 85 körül, de egyébként a weboldalak csalókák. Múlt pénteken felhívtam jó néhány boltot (Vip-phone, PartNero, Új GSM, ZipZar, mobilexpressz, xxlgsm, Elite GSM, újmobil shop, GSM Line), de egyiknél sincs európai, csak ázsiai és a rövidtávú beszerzéseik is csak ázsiai 4X-et takarnak, a nagykerekben nincs európai modell.
Más. Szerintetek a 4X hivatalos JB frissítése (már ha lesz egyszer ilyen, de úgy tűnik bizakodhatunk..
) vajon tartalmazni fogja azokat az Optimus UI 3.0 feature-öket, amikkel az Optimus G többet tud? pl. Wise Screen (a front kamera tekintet követése miatt nincs auto lock screen - uolyan, mint a Samsung Smart Stay az S3-ban), Q-Slide (két alkalmazás egy időben, egy képernyőn), ill. egyéb apróságok a telefonkönyvben, zenelejátszóban, stbstb.
Szóval kap-e vmit a felület a JB okosságokon kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged