- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Indian74 #13600 üzenetére
Ne lázadjatok már... kérdem én ki mondta, hogy jöHET?
Ja, hogy miért kétkedek mindenen. Voltam olyan rafinált és írtam dr. Kind-nak, hogy a kapcsolataik révén kérdezzen már rá mi a szitu még MWC után, meg is tette és nem kapott választ ő, mint "protekciós". Így majd ha ő kap választ és szól is, ahogy ígérte, akkor már gyanakodhatunk, hogy valami történni fog.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Indian74 #12960 üzenetére
Sziasztok! Nos így kell bármelyik firmware verzióra bárhonnan visszaállni... rövid változat lesz(ha kell majd megírom a hosszabbat/ magyart is) kicsi angoltudás szükséges.
Szóval kell az a firmware amire vissza akarsz állni *.kdz -ben pl. innen vagy innen(egyébként előrefelé is működik a módszer, tehát frissíteni is lehet vele).
Letöltöd az LGextract.exe-t innen.
Utána megcsinálod ezt a leírást az 5. pontig. (csak a #2. hozzászólás a lényeg nekünk.) Ekkor kinyerted a .dz és .dll állományokat amelyek kellenek.
Utána ezen leírás alapján megcsinálod a flash-t (nagyon jó videó is van)
Kész is! Kb. 20 perc az egész.
-
stickrs
senior tag
válasz
Indian74 #12179 üzenetére
van még ilyen is P88020a-234-000 , P88020a-262-01 nemtudom miben külömböznek..
hát az első 5-10 percben néha beakadozott a főképernyő,de azóta szépen megy,nincs fagyás,meg ilyenek..eddig minden megy rajta,videó még mindig sötét,nálatok is? szerintem nincs különbség közöttük..
-
wolruf
őstag
válasz
Indian74 #12009 üzenetére
Nekem most megy fel
wparam=2005 IParam=68 meg ilyenek... még dolgozikAzon agyaltam, hogy lehet, hogy van benne kis kínai kukucska program (adathalász
), ha már a kínaiak szivárogtatták...
Direkt nem hardreseteltem meg ilyenek, kíváncsi leszek
Na, most elsötétült... fingers crossedAszonnya Android frissítése folyamatban...
Alkalmazás optimalizálása: XX/41Darabra beindult
Csini, kíváncsi leszek. Majd jól átnézem, még dolgoznom is kell.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Indian74 #9219 üzenetére
Európai országból bármelyiket,mindben van magyar nyelv,baja nem lesz,de ota jönni fog nektek is.Azt nem tudni még,hogy aki pl, tnoros és felrakja kdz-vel annak megy-e továbbiakban az ota,de vszínű igen.KDZ az teljes rom,a frissítés meg nem,csak a változásokat tölti le ilyenkor(méretben van is különbség).De ha egyszer megcsináltad kdz-vel, akkor nem nagy kunszt a továbbiakban is.
Nikkor
ha nem javítják gariban,akkor sztem simán megéri még megjavíttatni(kb egy 20e a hibád,GG+érzékelő).Ha hibamentes a teló,akkor simán eladhatod majd később mintha nem is lett volna baja,hisz ami elromlott cserélted.Ha nem csináltatod meg többet buksz,nagyobb az értékvesztésed.Bár Takohanto kolléga lehet megveszi negyvenért és megcsinálja magának. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Indian74 #8196 üzenetére
Ez tuti valami program, ahogy leírták már előttem is. Nálam is csinálja néha napján, de annyira nem érdekel...
Használd a szerkesztést, ne duplázz!Quqesz! Az ébresztő aktívvá teszi a képernyőt, nem pedig a felnyitó képernyőt hozza föl, ez valami utólagosan telepített program hülyesége.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Indian74 #8196 üzenetére
ilyennel még nem találkoztam.Esetleg power gomb lehet hibás hardver terén.Programok közül az ébresztő óra tudja csak felébreszteni a kijelzőt zárt állapotban,mással még nem találkoztam.De nézd végig milyen progik futnak(két helyen: futó alkalmazások,alkalmazáskezelő. a kettőben nem ugyan azok szerepelnek mindég)
-
Demens
tag
válasz
Indian74 #8196 üzenetére
Olyan volt, hogy lezártam a képernyőt és azonnal felvillant a feloldó képernyő, majd megint megnyomtam a gombot újra és akkor már lezárta rendesen. Nem rendszeres, valami biztos kiváltja, de még nem jöttem rá, hogy mi.
(#8197) eladogeppc:A wifi legyen bekapcsolva. Azt azért hozzá teszem, hogy én feltört verziót próbáltam ki. Root nem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest