- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz
adampataki #10449 üzenetére
én is 2x-ről jöttem..fotó-videó terén jobb volt a 2x,de szerintem feljavitják,mert szoftveres a probléma,csak ugye idő kell hozzá.. stabil,gyors...csak néhány gameloft játék nincs rendesen optimalizálva tegra 3ra,és a 2xen jobban ment mint a 4x-en.. a gyári rom jól müködik,nekem még nem volt fagyás,vagy hasonló,nem kell ujrainditgatni,nem fogy el a ram mint 2x-nél
hogy megérte-e váltani...nem mondanám rá egyből,hogy igen,mert nekem a 2x is hibátlanul müködött,és minden ment rajta akadásmentesen,tehát összességében nem tud többet mutatni. persze ha neked egy problémás 2x-ed van,akkor meg fogsz lepődni hogy milyen stabil rom-ot is össze tud hozni a lg,mert a 4x-nél nagyon eltalálták,pont ezért innen még senki nem próbálta ki a főzött romokat. jb-ről pedig annyit,hogy lesz,de hogy mikor,az jó kérdés
-
Cruiserke
tag
válasz
Énis 2X ről jötttem. Nem bántam meg. Gyorsabb és ami mégfontosabb, stabil
Akksi idő hasonló, de kikapcsolt kijelzőnél jóval tovább bírja. Gyári ICS kielégítő, már főzik a CM10-et. JB várható, ha nem csalnak az oldalak a teszt zajlik, nyílik a bootloader és minden féle kisülhet (főhet) belőle.
-
wolruf
őstag
válasz
Szia!
Én is (sőt, itt pár másik emberke is) 2X-ről váltott. A fotót leszámítva mindenben jobb a 4X (szerintem), én nagyon örülök a váltásnak. Jól működő főzött rom nincs rá, a gyárival bőven hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest