- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
-
Naras
őstag
válasz
Miksa64 #20237 üzenetére
Hmm... érdekesen hangzik, bár én most inkább a CM 10.2 egy kiforrottabb verziójára várok, kapásból feltettem, ahogy kijött, de azért ott voltak még vele gondok...
Most a gyári V20b - t tesztelgetem, megy teszi a dolgát, csak hiányzik az újabb Androidok/CM finomságai, újításai...
Valaki esetleg nyüstöli a CM10.2 Nighty - kat? Tapasztalat?
-
-
toto0569
addikt
válasz
Miksa64 #19083 üzenetére
DPI beállítások...Van gy olyan beállítás ahol programokat lehet hozzá adni különböző DPI értékekhez.ott a 320-as értékhez rakd be a System UI-t.Az értesítési sáv pedig 'asszem a saját menüjében állítható.
Most SlimBean ROM van fent 6h 15min. alatt 2%-ot esett.(alig értem hozzá)de az arány akkor is jó.
-
Demens
tag
válasz
Miksa64 #9207 üzenetére
Root van, keresgettem hátha maradt valami utána, de nincs semmi. Fent volt egy verzió, azt próbáltam frissíteni, de kiírta azt amit írtam. Ezután letöröltem, és úgy próbáltam, de ugyanez. Aztán megpróbáltam az általam letörölt régebbi verziót újra felrakni, de már annak is ezt írja ki.
-
babosf
aktív tag
válasz
Miksa64 #8434 üzenetére
na csakhogy a listát bővítsem: 10H, holland, nincs pixel hiba.
azért azt szögezzük le, ez nem egy reprezentatív felmérés. a listát figyelembe véve és feltételezve hogy Lacco
tényleg 10 pixelhibás user-t számolt össze (és nem több millióból, hanem a fórumról), akkor azért nem egy jó arány. (tök mindegy, hogy szolgáltatós vagy hogy cserélik szó nélkül)jót írtál, van akinek félig tele, van akinek félig üres. Lacco rákattant egy témára és nála félig üres
nem értem ezzel mi a gond?vannak ilyen emberek is.
nálam fontos lenne a jó kamera, ennél nem jó. játszani nem játszom, de durva, hogy mennyire szór a játékoknál. nincs vele nagyobb gond (nativ exchange kliens melléklet letöltés plusz OTA-n nem frissül)
szép is ( ez szubjektív) viszont több LG-n nem lesz. a 2x is szívás volt. adtam az lg-nek még egy esélyt.... -
Naras
őstag
válasz
Miksa64 #7295 üzenetére
Az jó, az jó... akkor lehet majd meglesem... hiányolom kissé, jó kis szolgáltatás
code1005: 3G is zabálja az aksit rendesen, de azért nem ennyire, mint a fenti ábrán... nekem az éjjel pár % - ot merült, bekapcsolt 3G - vel... jelenleg 15 és fél órája szedtem le 90% - on állt akkor, és most van 45 - ön...
Sőt, ha van mobilneted, és belövöd éjszakára a 2G - t, még lehet sokkal-sokkal jobban is jársz, mivel a statisztika is azt mutatja, hogy jó részét a Wifi tette ki az energiafelhasználásnak.
-
válasz
Miksa64 #6220 üzenetére
ld.: Nova, Apex pl...
Más
Az audiochip milyen az eldzsíben? Tehát szépen szól-e? Persze nem a saját fülesére gondolok, illetve van Powerampom, de érdekelne mire számíthatok. Zúzósabb metáltól akusztikuson át klasszikus zenéig bezárólag sok mindent hallgatok, tuc-tucot viszont nem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Miksa64 #6048 üzenetére
ha akarod ezt is elolvashatod [LG Optimus 4X] mondanak jót is, rosszat is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged