- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Hiperhuje #10499 üzenetére
adatok törlése a youtube appnál(alkalmazás beáll/youtube/adatok törlése).Ha ez nem megy indítsd újra a telót,ha az sem segít delete és playből rakd fel újra.
ZBO
arab bizony,de semmivel sem vagy hátrányosabb helyzetben...kdz-vel tudsz frissíteni ,v a bteles szervizes srác is megcsinálja gariban.NFC tag bekapcsolja a ráírt üzemmódot(office,car),de tudsz benne állítgatni is,mit szeretnél hogy tartalmazzon.Nem kötelező felragasztani a taget,de úgy is használható. -
aTe014
aktív tag
válasz
Hiperhuje #10319 üzenetére
Közben megtudtam, hogy valóban azzal a KDZ megoldással lett frissítve, először a PC Suite-tal, de akkor elszállt a magyar nyelv. Tesómnak hagytam itthon frissíteni, ő szenvedett vele utána még 1 órát...szóval, bocs a tévesztésért
Én még nem értek hozzá, hiszen ez az első androidos telóm, nagy előrelépés volt a 4X egy nokia 5800-ról!
Amúgy rajta van a dobozon, hogy "made in korea"!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Hiperhuje #10261 üzenetére
A Rendészetinél levő Tesco Extrában a Mobil & Laptop boltban. Azt mondta az eladó, hogy vadi új, bontatlan, tehát minden tartozék van hozzá, ami a dobozban van. Az ár mondjuk eléggé érdekes volt, hétfő délután kérdeztem és a) eladó azt mondta 107k, csütörtök este b) eladó már csak 100k-t mondott
Jah és 1 év bolti gart adnak.laleh: Nem tartott sokáig
Hány hétig is voltál tulaj? +szerinted fog jutni (normális! áron) Nexus 4 ?
-
HGTimber
tag
válasz
Hiperhuje #10253 üzenetére
Tesómnak most pénteken sikerült egy 4X HD-t vennem a VIP-Phone-ban (98ezer + ajándék 500mA-os autóstöltő. Kicsit drágák és nincs náluk EU-s, de nagyon korrekt kiszolgálás volt. szinte biztos, hogy egyik GSM boltban sem kapni EU-s verziót. A VIP-Phone és a VIP-Technika ad számlát, én a GsmHome-ban vettem 3 hete 1 fekete EU-st, (98ezer) áfás számla nélkül. Érdekes: az ázsiai doboza 5 cm-rel hosszabb, mint az eu-s doboza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest