- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maka12
csendes tag
válasz
eladogeppc #26346 üzenetére
Értem kószi!
Egyebjent marketen rengeteg ilyen keperyo kalibralos cucc van probald ki -
Terra_96
újonc
válasz
eladogeppc #26344 üzenetére
Esetleg megtudhatnám hol és mennyi volt a kijelző csere összesen?
-
nebancsa
senior tag
válasz
eladogeppc #26015 üzenetére
Én is kerestem ilyet, de nem találtam, lehet inkább lejátszó kellene amit lehetne állítani a lejátszás sebességét.
-
hanics
aktív tag
válasz
eladogeppc #26015 üzenetére
Negativ. Nincs.
Talan a focal nevu progi tudja de nem biztos. -
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #16064 üzenetére
beáll/hozzáférés. v nyelv és bevitel menüben keresgéljetek.
aksisok
még mindég ajánlom az újraindítás után a képernyőforgatás ki /be, autoszinkron ki /be kapcsolását,vmint a kezdőlap elforgatásának kikapcsolását. nekem simán megy a 28-38 óra. ...andaxin
azért,mert nincsenek tegrára optimalizálva....mindent qualcommra optimalizálnak első körben.... -
Deathdox
csendes tag
válasz
eladogeppc #16064 üzenetére
Nem be van kapcsolva a beállításokon belül, Hozzáférés és a TalkBack?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #15827 üzenetére
Ezzel kezdik... Hiszen ha nyitva volt akkor ugrott a gari és fizetned kell, az pedig bevétel nekik. Hidd el, hogy megnézik.
Különböző boxok bizonyos információkat képesek a halott telefonból is kiolvasni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
eladogeppc #15819 üzenetére
Mint írtam, szervízben kiderül ha nyitva volt, hiába zárod vissza, gari ugyanúgy nincs utána.
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #15790 üzenetére
Anélkül nem...
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #15777 üzenetére
vagy még ez,nekem ez vált be és lőn UNLOCK.
14838 hsz.
-
Viper26
nagyúr
válasz
eladogeppc #15738 üzenetére
Ha nyitod, szerintem annak nyoma marad, és ugrik a gari.
Ha már felraktad eladásra, lehet jobb nem trükközni ezzel. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #15740 üzenetére
Le tudod menteni a gyári rendszert Recovery-ben és onnan vissza lehet húzni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #15738 üzenetére
Muszáj igen!
Szerintem eddig még senki nem zárta vissza.d.beni!
Bárki ajánlana, az warez lenne, amiért pedig ban jár... -
dozsabalint
senior tag
válasz
eladogeppc #15720 üzenetére
CM teljesen jó, mivel nem fotózok vele, engemet az a hiba nem érint. SIM-mel voltak bajaim, de mivel másikkal tökéletes, ezért a héten sim-csere lesz. Más most nem ugrik be. Merülés nálam beállt, kb 32 órát bír.
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #15720 üzenetére
Én CM - et használok, mióta kijött az első Nightly, nem rossz, de azért ez sem maga a tökély...
Kamera a javarészt zöld képeket valahogy nem képes feldolgozni...
Nem annyira smooth, kicsit döcögős néha, persze egyébként jó a grafikai megjelenítés, de meg-meg reccen néha... Amúgy stabil, aksi jó (bár, néha az is tud merülni rendesen), a stílusa,menürendszere, stb ami nagyon bejön CM - ben, 1-2 plusz beállítás, de semmi komoly extra a gyárihoz képest, igazából CM már nem ad annyival többet, mint régen, de mégis más életérzés... ki kell próbálni, aztán kész... -
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #15701 üzenetére
a gyári és a chrome kihasználja az erőforrásokat telhesen,ezért melegszik tőle rendesen (v10h alatt is így volt ).opera mini alatt nincsen ilyen gond.....
Mitics
de ugye a widget nincsen kirakva sehova a kezdőlapon ?! -
Mitics
tag
válasz
eladogeppc #15701 üzenetére
Én sem értek egy dolgot. Hogy itt nagyon sokan írtak már a tiédhez hasonló jelenségről. Én ezzel még 1x sem találkoztam!!! Volt már hogy egyszerre 6-8 ablakban futott a böngésző, de meg se kottyant.
Sőt! Őszintén szólva én eddig csak akkor tapasztaltam melegedést a telón, ha kint hagytam a napon
Nagyon fura, mert általános jelenségről van szó, nekem még se jelentkezett még egyszer sem se a fényerő levétel, se a melegedés. -
Mitics
tag
válasz
eladogeppc #15617 üzenetére
Annyira isteníted ezt a.... na basszus már megint nem nyitottam új ablakot, hogy lássam a nevét
Szóval annyira bejön neked ez a Szopo vagy Zopo, hogy tényleg komolyan utána fogok olvasni, mert most már nagyon kiváncsi vagyok. Na a csere veszélye nem fenyeget, de mivel sose hallottam róla, nagyon kiváncsi vagyok
Egyébként ez a melegedéses, fényerő csökkentős sztori nálam nem áll fent, mivel semmivel nem nyüstölöm a 4X-et. A játékok engem hidegen hagynak és a legmegerőltetőbb dolog, amit csinálnia kell, az az, hogy egyszerre megnyitok 5-6 lapot a böngészőbenMég a héten megnézem magamnak ezt a Szopo-t. Vagy Zopo-t. Mindegy. Megnézem
Kiváncsi vagyok, mit találok magáról a "márkáról"
-
Quqesz
nagyúr
válasz
megnéztem nem rossz ez a Zopo,de nagyon szappantartó forma,amúgy jó lehet.A gyári és a chrome böngető tényleg pörgeti a procit ergo melegszik,de pl az opera mini nem fűti. JB alatt nem korlátozták a hőmérséklet miatt a procikat úgy,mint a v10h alatt.Amúgy sztem is jönnek fel a kínai telók rendesen.....pl az új fémházas huawei...jó darab lesz!
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Azért csak a kijelzőtől nem vesz vissza a teljesítményből. Sőt még böngészés közben sem. Egyébként is ki az aki 100%-on használja a kijelzőt állandóan egy ekkora telefonnál?
Egyébként az egyetlen hiba a JB-vel az az, hogy a kezdőképernyőt viszonylag gyakran újrarajzolja. Akku teljesítményben, és sebességben is odaver az ICS-nek. Arról már nem is szólva hogy szerintem melegedni is kevésbé melegszik. Nem is ezért CM-ezek, csak a kíváncsiság :-).
-
Mitics
tag
válasz
eladogeppc #15614 üzenetére
Szerintem abszolút nincs JB ellenes hangulat
Egyszerűen csak megosztjuk a tapasztalatokat egymással és jókat vitázunk rajta
Azért IS vagyunk itt
Örülök, ha neked jól mükszik a JB! Egy userrel nőtt a JB-s tábor
Előbb-utóbb átbillen a mérleg úgy is oda, ahogy egyre megbízhatóbb lesz, vagy akkor inkább úgy fogalmazok: ahogy egyre több 4X-en fog jól működni, komolyabb hibák nélkül
Én is várom már!
Köszi az infókat a ... huu mi is volt a neve?
Nem látom, mert nem új ablakban írok
Szóval érdekes az a kínai Zopo vagy milyen csoda
Nem hiszem, hogy itt bárki lecserélné a 4X-ét arra, de azért én utána olvasgatok érdekesség képpen, csak hogy bővítsem a tudástáram
-
Mitics
tag
válasz
eladogeppc #15529 üzenetére
Hol vetted a HUN telót?
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #15529 üzenetére
Egyeseknek, nálam nem sok gondja volt... de már CM - mel nyomom...
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #15527 üzenetére
Van...
Nyitható Bootloader is...
CM is... -
válasz
eladogeppc #15374 üzenetére
Antutu nem kicsit regi szoftver. De nezzunk egy quadrantot. No meg 3dmarkot. Az mutatja meg az erot igazan.
Teszteltem en is ilyen is mtk-s cuccot. Igp-je brutalgyenge, cpu teljesitmenye pedig vetekszik egy note1el
Nem rossz, es imadom az mtk-s cuccokat, de gyorsnak mondani....
-
válasz
eladogeppc #15369 üzenetére
Azok a cortex a7es magok mindenek, csak nem gyorsak...
Koze sincs ehhez a tegra3hoz... Ebbol kifolyolag melegednie sem kellene, mert nincs is teljesitmeny mogotte -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #15369 üzenetére
Biztos, hogy nem. Csak úgy van elvezetve a belső egységeken keresztül, hogy nem egy ponton melegszik át így nem érzed melegnek.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #15365 üzenetére
Teljesítmény = hő. Amíg nem veszi vissza programmal az órajelet valaki, addig melegedni is fog.
-
Deathdox
csendes tag
válasz
eladogeppc #15363 üzenetére
Igen leveszi.
-
válasz
eladogeppc #9423 üzenetére
Kipróbáltam a Google Navit. Nálam szinte pontosan 2 percenként merül 1 %-ot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9439 üzenetére
csak neked
hát....[link]
Fail3D
a témárol nem kell sokat beszélni,ezért nem is kommenteltem,csak megmutattam.A többit mindenki maga döntse el.(csak csendben) -
válasz
eladogeppc #9443 üzenetére
lehet kotekedni, de azert mert a telefon resze nem hiszem hogy 5k hsznek arrol kell szolni milyen a fenykepzoresze... azert elsosorban az ember telefonalasra es media tartalom fogyasztasara hasznalja a teelfont, es akkor ott van benne a kamera is... nem pedig a kamera 50% ban a fobb reszek meg egyutt erik el a felet... ez nem okoskodas de akkor irjatok bele az elso hsz be es ne ezt kelljen minden nap olvasnom, mert ettol nem lesz jobb a telefonom, es nem eri meg ezt a forumot olvasnom. ertelmes dolog a hibakat osszegyujteni jellemezni a fuknciokat stb, de naponta egy funkciot kiemelni es errol beszeleni, jobban porog itt a fenykepezos tema mint annak a szakmai forumjan, ami a kamerakrol kell szoljon es ez gaz.
-
vivi433
tag
válasz
eladogeppc #9439 üzenetére
Ez a külső hangszóró dolog érdekelne engem is tényleg halk és gyenge? Mert nekem fontos a hangos csengőhang elég zajos helyen dolgozom!
-
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9426 üzenetére
nekem meg volt egy 3ezer forintos maxell agybadugós fülesem, az szebben szólt mint ez
Meg van sennheiser fülesem is szóval tudom miről beszélek. De ezt legalább lehet orvosolni egy drágább megvételével nem úgy mint a hangszórót.. -
válasz
eladogeppc #9430 üzenetére
Na majd megnézem pontosan, mert mostanában inkább csak Sygicet használtam. Esetleg próbáld ki, hogy mit csinál nálad a Sygic, van 7 napos fullos demója.
-
válasz
Milyen navit használsz? Szerintem nem a GPS zabál, hanem a CPU. De végülis te is erre jutottál.
Szóval szerintem a program lenne a lényeg.
Én Sygicet használok, van akku kímélő módja, nem melegszik a proci, keveset fogyaszt. BP-Siófok útvonalon emlékeim szerint valahol 20-30% között evett. Ilyenkor viszont nem teljesen smooth az animáció, de valamit valamiért. Töltőre rakva már teljesen smooth, és még mindig csak langyosodik. Tölteni is simán lehet közben, még soha nem melegedett fel annyira, hogy lekapcsolja a töltést.
A Google Navi szintén normálisan fogyaszt.
Egyszer kipróbáltam a Tudjukkit, abból is a Príma változatot, az aztán zabált, pörgette a procit, melegedett, a töltést is leállította egy idő után a melegedés miatt. -
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #9426 üzenetére
Hát, ha nagyon keresel, találsz 1-2 - t
-
Naras
őstag
válasz
Ha 1500 - on megy, akkor valszeg csak egy magot pörget, mert ha több van bekapcsolva, akkor azok egyenként max 1400 - on mennek... ha jól emléxem... tehát nincs maxra járatva a cucc... sajna kipróbálni nem volt lehetőségem még, csak ez eszembe jutott az említett órajelről...
Más: talán találkozott más is olyan problémával, hogy nem hajlandó Picasa - ra a képeket feltölteni a rendszer. A hiba oka abban rejlik, hogy más appok szinkronizálásához is a gmail - es accot használjuk, amit a rendszer is. Pl. Facebook - ba nyilván a fő gmail - es címünkkel vagyunk regizve. Ezeket át kell állítani, pl. FB esetében mondjuk a mail@facebook.com - ra, hogy ne akadjanak össze...
-
Urby66
aktív tag
válasz
eladogeppc #9388 üzenetére
A futó programokat jól mutatja a System Panel Lite nevű alkalmazás. A telepítés után a menüben be kell állítani, hogy mutassa a rendszerfolyamatokat és a CPU időt is.
-
susuka95
csendes tag
válasz
eladogeppc #9382 üzenetére
de igazabol az a vicc az egeszbe, hogy eddig elfogadható volt az akku, de az elmúlt két napban..pedig azóta még csak egy appot sem raktam fel
szerk: egyebkent nincs semmi bajom a teloval
olyat csak nekem csinál, hogy randomra ( hetente 1x kb) újraindul magától?
-
susuka95
csendes tag
válasz
eladogeppc #9376 üzenetére
elvileg v10b van rajta, meg rootoltam mikor megvettem. ha minden igaz eus a telo( a dobozon schwarz felirat van) ha frissítem v10h-ra újra kell rootolni? programok stb elvesznek? bocsi a lamer kerdesek sokasagaert.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9368 üzenetére
hmmm az érdekes,nem igazán energia barát.Azt esetleg nézd meg ,hogy milyen gyakran frissíti a pozíciót.A GPS statusz proginál pl látod,hogy mikor megtalál akkor kiír egy pozíciót,de kb 30s után folyamatosan elkezdi frissíteni(főleg a magasság változik).Ilyenkor folyamatosan számol?vagy pl nem teszi alvóba a gps pozíció frissítést az Ace2 ha kikapcsol a kijelző?Igazság szerint még nem használtam a gps-t igazán,csak itthon kerestem vele pozíciót.....
-
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9368 üzenetére
ez a baj azzal ha az ember mindenféle sz*rságokat, innen onnan tákolt játékokat, programokat telepít a telefonjára. Nálam is ez van. Pl az idegesít még jobban amikor telepítek egy játékot és akkor az engedélyt kér a hívások kezeléséhez vagy helymeghatározáshoz. Ha meg nem fogadom el akkor meg nem települ ennyi...
Egyébként bocsa a láma kérdésért de az akkumlátor használatot az energiatakarékosságnál hgoyan kell értelmezni? Nekem pl olyan van hogy android rendszer 34%
telefon készenlét 29%
telefon készenléti állapotban:24%
képernyő:9%ez azt jelenti hogy ennyit merült amióta feltöltöttem a telót?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9362 üzenetére
Én azt vettem észre,az aksi melyik szakaszában csinálod számít.Már régebben is írtam,van ahol 1 óra alatt 1%-ot esik(pl nálam 24%-nál) és van amikor 5 perc alatt 10%-ot(ez bekapcsolt kijelzőnél mérve).De tényleg sok a percenkénti 1%-ék.
Más
ez is érdekes tény:Milyen oprendszer van a telón -
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9364 üzenetére
MOLR Type: User Plane
Control Plane Setting: Location Estimate
User Plane Setting: NILR SETTING
SLP Auto Provision: DisabledSLP setting: OPEN
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #9278 üzenetére
Bármikor... csak nem magamnak.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9280 üzenetére
te tudod,de akkor nagyon ocson kell venned és több melód lesz az optimalizálással:1.6ghz egymagos proci,960x540-es kijelző.....te tudod...én nem cserélnék,pedig szeretem a ZTE-t,meg a Huaweit is.
-
Naras
őstag
válasz
eladogeppc #9258 üzenetére
Az a helyzet, hogy mire ezek a kamera appok megkapják az adatot, addigra az már átesik egy rendszerszintű feldolgozáson, és az sem mind1, hogy milyen... de nem tudom
Viszont, ha nem így lenne, akkor elég lenne csak egy jó kamera app azt kész... mégis mindenki "szenved" vele... az más kérdés, hogy ezek az appok mennyire tudják utólag manipulálni a képet... -
V.Dave
senior tag
válasz
eladogeppc #9245 üzenetére
Ilyen minőségű képeket én is simán tudok lőni, max nem auto beállítással
-
Naras
őstag
válasz
Azért a ZTE nem annyira ócska, sem fos... elég nagy gyártó az, és egyre jobb telókat csinál... igaz, még nincs a nagyon szntjén... legalábbis ami a márkanevet illeti... de már korántsem sorolható a gagyik közé...
A képek valóban jónak tűnnek, nálunk is csak SW kérdése, amit remélem javítanak majd JB - ben végre... esélyes is lehet, hiszen már történtek javítások kamera/videó terén az eddigi update - kben is... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Hát az élesség rendben az biztos,de a kontraszt gyenge(mintha vmi szürke fóliát raktak volna az obi elé),színek fakók +gyenge fényviszonyoknál minden pink.Nálunk csak spot effekt van pinkből és az sem jó hogy van.Mivel kicsi a kép a részletgazdagságról nem lehet nyilatkozni,nem látszik elmossa-e a részleteket,de elhiszem ha szerinted nem.Képzaj kicsit jobb mint nálunk.Lehet van amiben jobb,de nem mindenben.De ez az én véleményem....
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ha lenne egy összehasonlítási alap LG vs ZTE..
Rusy: Akkor csak egy maradhat! Telemax.
-
medvetalp78
tag
válasz
eladogeppc #9117 üzenetére
Gondoltam én olyanra mint volt, Xperia S vagy Htc One x sárgulás .....Mert az elég zavaró !!
Gondolom gyári rommal nincs fagyás,bug ilyesmi ? -
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9109 üzenetére
nekem ázsiai van,nekem ne mond
az első káosz volt,aztán minden rendben van most már(még a kijelzőm is belilult,annyira felpörgette a kék színt mikor bénáztam
)
-
válasz
eladogeppc #9105 üzenetére
Köszönöm kedves szavaid.
-
pumukli23
senior tag
válasz
eladogeppc #9105 üzenetére
A OTA-nál meg egy "kérdés majd nexnextfinish" szintű. Szerintem nem az infós véna a kérdés, hanem a kényelem.
-
válasz
eladogeppc #9103 üzenetére
Nekem azért mert közel 100 ezer magyar forintért nem szeretnék még a KDZ-vel is gyakorolgatni.
-
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #9037 üzenetére
Meg a mérete is ....
Amúgy miért kell ehhez alkalmazás, beállítom alacsony felbontásra a videót, aztán annyi . -
belua27
tag
válasz
eladogeppc #9013 üzenetére
ez jó kérdés 3-4 fps eltérés előfordult de régebben volt olyan is hogy 11600 nál nem ment feljebb az antutum nemtom milyen progi ette a ramot, meg akkor még az f volt fenn asszem. azért ezek a tesztek nem mérvadóak a használatnál legyen gyors a teló ezek csak adatok
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #9008 üzenetére
Az érdekes!Sztem sokan nem találkoztunk az A verzióval és nincsen viszonyítási alapunk.Ezt jó lenne letesztelni,mert a végén az első rom volt az igazi
a többiben meg itt javítottak(elvileg) ott meg rontottak.Kíváncsian várom a további tapasztalatidat vele!
-
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #9006 üzenetére
Régebben én is írtam, hogy a B emlékezetből gyorsabb volt mint a mostani, jobban melegedett de nyilván van kapcsolat a kettő között ...De én nem variáltam, tesztelgettem,lehet csak rosszul emlékszem ....
-
jooker82
nagyúr
válasz
eladogeppc #9006 üzenetére
A videót próbáld ki,ott a fókusz ugrálni fog... meg a melegedés is durvább lesz..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8998 üzenetére
na ez van amikor egy fejlesztés nem előre visz hanem hátra
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #9000 üzenetére
Ha kártyán volt akkor a Storage-től játszik a leírás. File Recovery, Image Recovery (nevével ellentétben nem csak képeket képes visszahozni a halálból). Ez a kettő van most fent a gépen, ezeket használtam már.
VAGY
Itt PH!-n az android app-os topikban megkérdezheted, hogy tudnak-e ajánlani valamit, ami droidos és akkor még PC sem kell hozzá. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8998 üzenetére
F nincs, H van, abban igen, de ha jól emlékszem az F-ben is megcsinálta... így lehet rendezgetni az egyes oldalakat. Sőt, ha kifelé csinálod ugyanezt, akkor eltüntet mindent és csak a hátteret láthatod.
susuka95
Az általam ismert módszerhez mindenképpen meg kell oldani, hogy ne MTP hanem sima Storage-ként ismerje fel a gép (van erre program). Aztán ott csinálni egy File Recovery-vel egy teljes keresést és megnézni, hogy megtalálja-e a videót, majd a progiban visszaállítani gépre és ha szükséges, akkor visszamásolni a telefonra. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8971 üzenetére
Arra én nem adok... erre ha van valami külön progi azt kellene használni, nekem 2 játékot ír oda, meg a Telefon készenléti állapotban-t. Az egyik játékhoz 97%-ot ír, amivel csak a telefon megvétele utáni 1 hétben játszottam, azóta csak van a telón...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Öszintén szólva ez a mi mennyit használt aksiból egy nagy katyvasz.Állítólag ha vmi nem használt 2%-ot akkor ki sem írja,de van,hogy bekapcsolsz egy progit és a legmagasabb %-ba teszi mondjuk 30s-el és a telefon készenlét meg 1 nap és kevesebb %-nak írja.Nekem pl megvétel után sorban csinálta kb a 20-ik feltöltésig,aztán megjelentek a progik,addig csak 2-3 dolog.Az a baj,hogy nem tudom azt mondani hogy LG és csak az ő hibájuk és egy frissítés,mert nexusom is csinált olyat,hogy az android os 48% meg a rendszer is 17%-on volt és használati időben meg semmi a százalékhoz képest(itt is össze-vissza volt néha a sorrend,aztán az egyik feltöltés után rendbejött,de mitől
).De ott még az elején volt olyan is,hogy az android rendszer+os zabálta az aksit ténylegesen ICS alatt.ICS 4.0.3
-
törölt tag
válasz
Az akkumulátor nézetnél nálam % van. A hívásinformációnál ha rákattintok a delikvensre, kiírja, hogy mennyit beszéltem vele. Vagy nem ezt kérded?
-
stickrs
senior tag
válasz
eladogeppc #8894 üzenetére
ezzel hozhatod elő az eco mode-t.
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8894 üzenetére
Vörös foltozás? TE! Csak nem légycsapónak használtad? Tőled 35 ezerért veszem meg!
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8893 üzenetére
Itt valami félreértés van, éppen üzleteltem és te ebben beleszóltál. Miattad nem adja el nekem 40 ezerért. A fene egye már meg
Máskor ne szólj bele ha megint telefon biznisz van. Nagyon kéne a telefon,de nem adok ki ennyi pénzért 80-85 ezer,ugyan már...
Részemről mindig trollmentes, ha biznisz van akkor megadom a módját -
Lac-coo
őstag
válasz
eladogeppc #8874 üzenetére
Nem konkréten játékra használom, hanem autószimulátorhoz kijelzőként ( sebesség, hőfokok, fordulatszám stb...) fullt feltöltéssel kb 50 percet bír , végig forró az egész telefon.
Ez a 2-3 nap üzemidő nekem is hihetetlen, keveset használva sem merek nekivágni a második napnak ,mert 60 % a minimum amit megeszi kegy nap alatt . Persze nyilván kinek mit jelent a kevés használat
Akksiból én szívesen vennék nagyobbat , még ha néhány plusz gramm és milliméterbe kerülne is ... -
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8874 üzenetére
Azt több telefonnál észrevettem már(és más műszaki cikknél is),hogy nem egyenletesen,hanem össze-vissza merül.Pl: van hogy egy óráig nem megy le 1%-ot sem az aksi és máskor meg 5 perc alatt 20%-ot esik.Nem teljesen jók sztem ezek a töltöttségmérők,mert így kiszámíthatatlan meddig bírja az aksi.De még az is előfordulhat,hogy most pl hagyod pihenni és vagy nem merül vagy felmegy 1-2%-ot a töltöttség.A kijelző az zabálja az aksit ez nem vitás.Játéknál meg a magok is....Azt nem értem,hogy ha lehet csinálni jóval nagyobb aksikat,akkor miért nem teszik bele,hogy ne csak egy nap legyen az üzemidő.
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8855 üzenetére
Azééé,kül. seggbe leszel rúgva...
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8852 üzenetére
Végre egy belevaló LG fan! Na nehogy elmenj!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #8852 üzenetére
Hát, megsértődni meg pláne nem kellene, senki sem mártír itt!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #8850 üzenetére
Persze, hogy szakmai legyen, de eddig sem volt jellemző, hogy elment volna a beszélgetés más irányba..Na jó, néha anyázásba.
Pl. most engem legjobban az érdekel, hogy a gyári böngésző miért csinálja azt, hogy ha böngészek pl. itt a prohardveren, akkor ugye elvileg a m.prohardver.hu megy, de csak nagyon ritkán van mobilnézet, gyakrabban a teljes és a mobilnézet között van?
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #8848 üzenetére
Mi a baj a vasárnapi vacsorával? Akkor egy BUÉK-ot meg egy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket se írjunk be, mert az nem "szakmai"...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8844 üzenetére
Két dolog eszembe jutott közben:
1.a V10h-ban új mappát hozott létre a képeknek a DCIM-en belül és oda menti az új képeket,de újrakezdett számozással,ami duplikációt okozhat pl gépre mentéskor
2.bár ez nexuson volt,de ott előfordult nekem többször is,hogy nem jelenítette meg az összes jpg képet a galéria,pedig elvileg az összes mappából legyűjti.volt hogy 5-6-ik galéria indítás után jelenítette meg az összes képet/mappát és ez ICS alatt volt.szval lehet ez android bug??? -
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #8817 üzenetére
még egy jótanács(remélem nem torkollasz le érte):"arra legyél büszke amit elértél és ne arra hányan tapsoltak meg miatta",mert hasznos és fontos dolgoknak mentél utánna
lehet egy gyári visszaállítás megérné... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Ne idegeskedj,mert nincsen miért. Tisztelem a hozzáállásodat,és ez viszi előre a fejlesztéseket,de pl én sem merem piszkálni,mert nem értek hozzá és ami van az kielégíti az igényeimet.És van még sok ilyen átlagfelhasználó.A Nexus S-emen sem volt semmilyen főzött rom,csak stock,pedig ott volt lehetőség.Azt meg ne várd el,hogy ha vmit megfejtesz,kitalálsz,akkor azt mindenki azonnal maradéktalanul elfogadja,mert ilyen nincs.De erről szól az android:nem belenyugvás,fejlesztgetés(már aki konyit hozzá annak).
Amúgy nem lövök ezer képet vele,de az index képes bug nálam sem jött elő,de stock minden(H verzió).Sokszor a frissítés több hibát hoz magával,mint a régi(lásd IOS,ott az új verzió zabálja az aksit).Ez van,emiatt ne kapd fel a cukrot,ez egy telefon és nem az életed múlik rajta(kivéve ha kapsz ilyen hülyeségek miatt szívinfarktust).
más
töltőfej(ázsiai a gép,de eus volt benne),microUSB kábel,füles,2 NFC tag(office,car) -
-Mosquito-
őstag
válasz
Én is fel teszek ezt azt. Ha nem jó,nem tetszik,nem vált be akkor törlöm. Azt ha valami nem müxik nem jövök fel ide fröcsögni hogy valamit elbuzgeràlt@m! Más is tesztel,próbàl ki dolgokat. Ilyen mértékben nem borul ki senki sem ha nem 100%as.
Érdekes az Alcatel fórumban is elszàlt az @gyad! Ha ennyire be tudsz kattanni szedjél nyugtatot rá. -
babosf
aktív tag
válasz
eladogeppc #8802 üzenetére
nekem tegnap kezdte csinálni a kamera, vicc, ilyen még a 2x-nél sem volt
-
Takhanto
őstag
válasz
Itt senki nem fikáz
Csak tesztelgesd (de ne miattam) én addig gyűjtöm a pénzt és ha meglesz akkor megveszem a telót.
Lehet hogy a többiek azért reagáltak olyan furcsán,mert amikor leteszteled a telefont és észrevettél valami hibát, azt leírod nekünk,azzal nincs semmi baj csak egy kicsit túlreagálva írtad le
Itt valaki nem tudta rootolni a telefont,asszem v10e-t van nálam igaz nem ehez hanem prada telóhoz root progi prada 3.0-hoz root.bat file. Én biztos hogy kipróbálnám vele.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nem basztat senki, miért másban keresed a hibát, ha te saját felelősségre tesztelsz és lehet, hogy ezzel gondot okozol magadnak. A mod származása megkérdőjelezhető, ki tudja mit rak még fel a hasznos dolog mellé. Én ezért nem mod-olgatok, sőt még root-olni sem akarok.
Szerintem senki nem kötelezett rá, vagy kért, hogy bármit is tesztelj neki. (hül.e lennék más helyett tesztelni)
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #8814 üzenetére
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8810 üzenetére
Nincs "ázsiai" ROM... Taiwan, stb. logikus, azok azok nem EU-s romok. Szólok, nincs magyar nyelv.
-
pumukli23
senior tag
válasz
eladogeppc #8799 üzenetére
Nem azt írtad h camera modot tettél rá? Nekem a gyári eddig hibátlanul működik (v10h).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8805 üzenetére
Mivel EU így az összesben van. Még azokban is amik ország specifikusak.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8805 üzenetére
már néztem a lencsét anno,de sajna nem.Nem mindenkinek a képén vehető észre.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #8802 üzenetére
nekem mindegyik szoftvernél előfordult már,és az LGcamera,camera360,gyári...appoknál is.Sőt nekem a bal alsó sarka még homályosabb is egy "kicsit" az elkészített képeknek.
Nekem akkor kezdődött a képelhagyás miután felraktam azt a camera modot.azóta volt már F.R. is pedig de a hiba megmaradt és néha előjön.
-
berbatov2
senior tag
válasz
Tudom hogy nem vigasztal de lg-s kamera problemaknal egy gyari visszaallitas segiteni szokott.
-
stickrs
senior tag
válasz
próbáld meg h felteszed ujra a v10h-t...nálam még nem fordult ilyen elő egyszer sem,szerencsére. fényképezéshez a LgCamera-t használom.
szerk. eddig 160képet készitettem a telóval.
-
stickrs
senior tag
válasz
eladogeppc #8761 üzenetére
a videó javult valamit? pl szobában,lámpafénynél látszik valami,vagy növelni kell a fényerőt?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8763 üzenetére
Az LG gyárt mást is neki, lehet, hogy a mobil ágazata 20-ad rangú, míg a HTC nem nagyon csinál mást...
-
pumukli23
senior tag
válasz
Nem tudom azóta (október) megkapták-e már, de One X+-ról van szó, amit akkor mutattak be, igaz hardveresen szinte ugyanaz.
(#8764) meunier: Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a 2x-nek az ICS már a harmadik főverziója, és a GB és ICS közt komoly változások voltak. JB-re frissítés (szerintem) nem igényel annyi befektetett munkát. Persze attól még igaz, hogy kicsit elhúzódott a frissítés. -
törölt tag
válasz
Béna az lg. Ugyanúgy bénázik, mint a 2X-nél. Remélem mi hamarabb kapunk jb, mint ics-t a 2x tulajok.
-
válasz
eladogeppc #8761 üzenetére
A nagyobb fájlméret adódhat az alacsonyabbra vett tömörítési arányból, ami esetenként jobb minőséget eredményezhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest