- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
válasz
nostress #27825 üzenetére
Nekem gyari 4.2.1 van fent,rootolva,szuksegtelen appok torolve.Ami meg fontos,hogy ne"laggoljon" a telefon.A rejtett menuben van olyan,hogy MLT azt tiltsad le(utana reboot)vagy,ha rootolt a telod,akkor torold a gyari appok kozul.Az odex faljat is.
Hidd el,eszreveheto lesz a valtozas -
Nono76
tag
válasz
nostress #27372 üzenetére
Nekem gyári ICS van ROOT-olva. Nekem is gyorsan merült, mert sokat volt ébren a teló. Az alkalmazások között van egy olyan hogy "Google beállítások" Itt a "hely" alatt kikapcsoltam a tartózkodási hely jelentése opciót (más verziójú androidon eltérő lehet a megnevezés) majd ugyan ezt megtettem a beállítások alatt a helymeghatározásnál is, hogy ne használja a wifi és mobilnetet a helymeghatározáshoz. Ezen kívül még visszatettem 2G-re mert a 3G mobilnettel elég jól meríti. Ennek köszönhetően a legutóbb kevés használattal ugyan, de 4 napig nem kellett töltenem!
-
AliasB
senior tag
válasz
nostress #27355 üzenetére
Szerintem próbáld meg a gyári JB-t de ne tegyél fel semmi más app-ot és nézd meg úgy is merül-e.
Nekem van egy kedvenc app-om ami SD maid névre hallgat. Azzal fagyasztani tudod a nem kellő alkalmazásokat amiket feleslegesen futtat. Root jog kell hozzá természetesen. Szerintem a leghasznosabb alkalmazás androidra. -
AliasB
senior tag
válasz
nostress #27353 üzenetére
Ha valami folyamat érben tartja akkor azért merül le gyorsan. Nekem amikor alvó állapotban van egy éjszaka alatt 1-2% ha lemegy 6-7óra alatt. Ahogy használni kezdem gyorsabban merül és ez meglátszik az akku használati résznél. Ha nekem folyamatos használatot jelez akkor nem is tud szerintem alvó állapotba menni azért merül gyorsan. Gyári romot és kernelt használsz?
-
AliasB
senior tag
-
Lacika0002
aktív tag
-
Konyika
senior tag
válasz
nostress #27254 üzenetére
A kernel csere? Mi sem egyszerübb
Rámásolod a kiválasztott kernelt sd-re majd recoweryböl felflesh-eled mint egy romot! Természetesen factory reset nélkül. Majd wipe és reboot system.
Kipróbáltam egy pár kernelt (iodak, werewolf meg a fene sem emlékszik már) de sajnos pár nap után mind összeomlott. Csak a telefon újrahúzása segített.
Nyomsz factory resetet a reco-ban új rom telepítés előtt?
Nekem így mindent töröl: Wipe menü --> Format data ( itt b kell írnod hogy "YES" ) majd GO
Install ---> Add zip ( kiválasztod a romot ) Majd alul elhúzod a csuszkát jobbra
Ha végzett lesz 3 gombod itt a Wipe majd ha végzett reboot
szerk.. Ez a TWRP volt!!!
-
Konyika
senior tag
válasz
nostress #27227 üzenetére
Felejtsd el a CWM-et.
Én azt vettem észre, hogy nem formázza le rendesen a telefont. Maradnak beragadt dolgok még factory reset után isAz all in one toolkit-ben benne van a TWRP.
Az remekül formáz és nekem eddig bármilyen romot elsőre felköszörült! (hanics, miui, Cm stb) legyen az 4.1 vagy 4.4
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
nostress #27229 üzenetére
Tedd fel a hanics minimalt. Az android 4.1.2. Arra kompatibilis. Itt volt vele problémám.
Sokkal jobb a TWRP. -
BBandigyerek
tag
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
nostress #27157 üzenetére
Miután feltetted, utána már nem kell wipe-lni, különben letörlöd a rendszert. A zip kijelölése után reménykedem, hogy kijelöltél még egy gapps-ot is?
Ha nem, akkor utólag is megteheted: [link]
én a micro-t javaslom, az a legkisebb.Lehet, hogy egy program okozza a folyamatos ébrenlétet
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
nostress #27152 üzenetére
Szívesen, örülök, ha segíthettem.
egyébként észrevettem, hogy a cm ftissítések valamely részét nem csak erre a készülékre adnak ki. Tehát, van olyyn része a zipnek, amit az összes nightly - készülék típustól függetlenül - megkapnak.
Jelenlegi legfrissebb verzió a telefonomon még mindig a 09. 03-as.szvsz. minden egyes frissítéssel - legyen az sima apk, vagy .zip - a program hibák nagyobb részét nem javítja ki, mert egy sima felülírásról van szó. Ha pedig a file név nem nem egyezik meg, a felülírás nem teljesűl, és az előző verzió maradványfilejai uavarják jeg az apk, ill. felflashelt zip-et.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
nostress #27150 üzenetére
Szia, jelenleg a mobilomon a 2014 09 03, azaz a tegnap előtti van fent. (legfrissebb verzió jelenleg a '14 09 04)
Javaslom, hogy szedd le, lakd be jól - a belakás alatt (3-5 nap) ne frissítsed a mobilt. Ezután, ha jól belaktad a rendszert, készíts róla biztonsági mentést minden egyes részéről - TWRP recoverynél be lehet állítani, hogy csak a rendszert, vagy a további felhasználói adatokat is le szeretnéd e menteni - Ezután bátran frissítheted naprakészre a telefonod, mert ha belassul, csak leformázod - wipe - a telefont, és visszaállítod - restore - a mentésed, és majd aztán frissíted akkori verzióra.A telefon nem ébred fel, ha kikapcsolom a képernyőt.
-
rgeorge
addikt
-
pulutodurumo
őstag
-
pulutodurumo
őstag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
nostress #14453 üzenetére
a B2C drivert levetted az LG honlapról?A gépeden ennek kell lennie:Vezérlőpult/Programok és szolg./LG United Mobile Driver. Ha ez nincsen fent,akkor nincsen fen rendesen a driver,tehát rakd fel újra-->LG oldal.Ha ezek megvannak és nem megy telepítsd újra a drivert és a suite progit is......
plusz a teló usb kapcsolatában be lett állítva az MTP? Beáll/kapcsolatok/Usb kapcsolatnál MTP v LG szoftver -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nostress #13858 üzenetére
Hogy miből következtettél arra, hogy nem jó azt még mindig nem értem. Ők szervizelik, vagy szervizeltetik ha gáz van, nem biztos, hogy a hivatalos "LG szervizben". A tagok 90%-a bolti garanciális telefont használ. Az aláírásomban van egy link ahol nem HUN megjelölés van ott boltigaris készülékről beszélhetünk.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nostress #13850 üzenetére
Kockázatos? Úgy, hogy az 1 px hibákat SZÓNÉLKÜL!! cserélték... Te nem akarsz költeni a gyári garanciára... akkor viszont nincs más lehetőséged, mint a bolti. És itt ki is fulladt az, hogy mit ajánlunk. Ha ilyet akarsz és ennyi a keret akkor bolti vagy másik teló gyári gari.
-
-
jeni
félisten
válasz
nostress #13576 üzenetére
Szia
Elvileg már holnap átveheted a GSMLine boltjában a VII.ker István úton. Máshol mennyibe kerül a teló,azt nem néztem meg még.
De van aki éppen most adja el használtan kedvező áron.igaz cseréli,de lehet,hogy el is adja a telóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest