-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
pumukli23 #16969 üzenetére
Csak ahhoz tudtam hasonlítani, mert olyat használtam, azt ismerem.
Számomra eléggé nagyok ezek az új telefonok, a többi gyártóé is. A 4,3" már bőven elég lenne. Ami nem tetszik a mostaniakban, az elnyújtott hosszúságuk, valahogyan nagyon téglásak.
Olyan telefont még talán senki nem gyártott, amit kompromisszummentesen lehetne használni, valamilyen alkatrész ebből-abból kimarad vagy korlátozottabb lesz.
Mindenesetre köszönöm szépen a plusz infókat.
-
Dhampir
félisten
-
batai15
félisten
válasz
pumukli23 #16186 üzenetére
Na végülis meg vagyok nélküle, csak kicsit felháborodtam mert ezt szoftveresen kell csak meg csinálni, és az android elvileg alapból támogatja.
Tényleg ! ha már led, ki lehet kapcsolni az előlapi 3 érintés érzékeny gombok világítását? l7ben ez benne volt! jól is nézett ki.
És nem azért mert lehet nekem bármit mondani és nem jő meg bele kötök, de a sima usb egér és bill othol bárkinél elérhető, a bt bill viszont nem. -
Davebowman
senior tag
válasz
pumukli23 #16145 üzenetére
1 led? Okés a defy forumon nagyon sokunknak hibája ez, valószínű a sok rom-olás lehet az oka, mi sem tudjuk, de ebből adódik másik 2 kérdés is, Szintén a Defy betegsége a hirtelen akkuesés (38%-ról 19re) és a ril-bug ként ismert telefon-fagyás vagyis a telefonhívás/beérkezésnél a zöld gombra a telefon LEFAGY/leáll csak újra indítás segít. Halálidegesítő, kérdés ezek nem ismeretesek a 4x hd-nél ugye?
-
jooker82
nagyúr
válasz
pumukli23 #15451 üzenetére
Jó az 4 évnek is..
Mitics: Talán inkább a sonykra mondanám,hogy Mini dizájn. Fura dolog egy később megjelent telefon(oka)t ,eredetinek bemutatni...
És,ahogy Dj Rusy kolléga mondta,igen a változó trend miatt nem veheti fel az a 4 évvel ezelőtti LG mini a versenyt a maiakkal,de ahogy irtam,a mai paraméterekkel abban a házban,mindent ütne.. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
pumukli23 #14662 üzenetére
Ott nekem csak a gmail-es kontaktjaim (emailcímek névvel) vannak.
Van egy Starred in Android mappa is, ami üres telefonon most nyomtam egy szinkronizálást és ki is írta, hogy Utolsó szinkronizálás és a pontos dátumot időt.Úgy néz ki nem vagyok biztonságban névjegyügyileg.
-
-
Bopez
tag
válasz
pumukli23 #13649 üzenetére
Igazad van amúgy!
Hát tényleg az lesz...várható időtartamot tudtok esetleg mikor lesz hivatalos mert én is olvasgattam mos már mindent de senki nem tud semmit
Alapvetően most KDZ v10h val iszonyat jó de a híváskezelés még mindig zombi módra vánszorog a csúszka mikor fel akarsz venni egy bejövő hívást, gondolom a régi kernel miatt... -
-
tibiubi1986
csendes tag
válasz
pumukli23 #13456 üzenetére
Kössz a tippet,rápróbálok. Így 1500 kmről elég fontos nekem a skype, a viber (ami még sz*rabb, és még defyn is az volt, dehát a szifonsok miatt kell
) és társaik. Tulképpen, mindig skype alatt halt meg (ami ugye az esetemben a legbosszantóbb). Na próba, aztán meglátjuk.
-
-
toto0569
addikt
válasz
pumukli23 #13058 üzenetére
azt írták,hogy leporolják a régi tervrajzokat ...itt a teljes cikk
-
siletto
tag
válasz
pumukli23 #12309 üzenetére
Hello.
Hordozható vinyót BIZTOS, hogy sohasem fogsz tudni rákötni, tapasztalat.
Egyrészt azért, mert teljesen más filerendszer(pl pár olcsó médiaboxra sem tudod rákkötni, csak pendriveot)
másrészt meg a hdd az áramot is usbről veszi, és ennyit nem tud leadni a teló, vagy ha le is tudna, pár óra alatt leszívná az akksit -
wolruf
őstag
válasz
pumukli23 #11881 üzenetére
A DLNA csak egy hálózati ,,szerverként'' funkcionál, a fájlokat éred el róla, ,,streamelni'' tudja. Hátránya, hogy pl. a feliratok ha fájlban vannak a film mellett, nem nyithatók meg, valamint tekerni is nehézkesebb, mert olyankor újraszinkronizál. Én szeretem ezt a funkciót, mert a telefonnal felvett fotókat, videókat wifin keresztül tolom át a TV-re, nem kell semmit sehova kábelezni pluszban, kötögetni, vacakolni, csak dlna indít és már megy is.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
pumukli23 #11881 üzenetére
Hát halljátok, jól le vagyok maradva...
Eszméletlen sebességgel találnak ki mindenféle új dolgot...
Hazamegyek, egyből kipróbálom az egeret.
Az OTG tenné lehtővé azt is, h ebbe az MHL-es kapcsolatba beiktassak egy usb hubot, amire kötnék egy külső merevlemezt, mondjuk? Mozizni. -
lukaszokni
aktív tag
válasz
pumukli23 #11869 üzenetére
Ez a táp azt jelenti, h mondjuk a közelben bedugom a telefon töltőjét és abba dugom a nagy usb-t? Vagy lehet ez egy tv-n lévő usb is, csak tudja a 0,5A-t, igaz?
Nem láttam még ilyen kütyüt működés közben.Mekkora felbontásban jelenik meg a kép a tv-n? Mennyire lassul le a telefon? Egeret, billentyűt lehet működtetni rajta/vele?
Szívesen venném a tapasztalataidat, mert érdekesnek tűnik a dolog.
Szerintem ez a jövő, ebbe az irányba halad a "személyi számítógép"..
-
Mitics
tag
válasz
pumukli23 #11327 üzenetére
Ez tuti működik root nélkül is! A kollégámnak minden készüléke gyári, nem mókolt. Csak neki nem szándékosan sikerült ezt megoldania
A kérdés igazából az, hogy ha első beüzemeléskor nem okézod le, hogy szinkronizálja a wifi beállításokat, hogyan lehet utólag megtenni?
-
rgeorge
addikt
válasz
pumukli23 #11250 üzenetére
A 8 napos elállás lehetősége a megrendelés módjától függ, nem az átvételétől. Tehát online megrendelés esetén mindegy, hogy vetted át, élhetsz a 8 napos elállás lehetőségével. Nyilván személyes átvétel esetén akár át sem kell venned, ha meggondolod magad, de ha átvetted, ugyanolyan feltételek mellett állhatsz el, mintha kiszállították volna. Az elállás joga távollévők között létrejött szerződések esetén illeti meg a vevőt, a szerződés pedig megrendeléskor létrejön.
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
pumukli23 #10423 üzenetére
Hát ha kibontod , használod és kiderül valami hibája van az sima garanciás csere vagy javítás .
Ha kibontod de amúgy semmi baja, csak nem tetszik az meg egyéni szocprobléma
Nem ismerem a jogszabályokat, de biztos vagyok benne, hogy egy sima elállás csak sértetlen csomagolásnál működik. Elég vicces lenne, hogy veszek egy cipőt, használom egy hétig majd visszaküldöm, hogy bocs még sem tetszik !
Szerinted mihez kezd egy amúgy teljesen korrekt eladó, a kibontott, használt picit karcos telefonnal ???? -
Naras
őstag
válasz
pumukli23 #10078 üzenetére
Én is úgy vélem, de ne igyunk előre a medve bőrére... az árára leszek még kíváncsi... ebay - en van egy-kettő már egész jó áron, nem is sokkal drágábban, mint 4X... persze itthon azért más szokott lenni az árszabás...
Nomeg, kicsit meg is késtek ezzel a nagy terjeszkedéssel...
-
kexksz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest