Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_Jana_
csendes tag
Sziasztok!
Nyáron készülök nyaralni menni, érdeklődnék, hogy milyen adathordozót érdemes venni a G4-hez amire rá tudom menteni napközben a készült videókat és a képeket? (Pendrive, Memóriakártya). Olvastam pár tag írását, hogy sok esetben nem ismeri fel a telefon a pendrivot? Van olyan pendrive amelyik bevált?
-
ToomyC
aktív tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Szerintem a telefonban van a hiba ... már mindent újra telepítettem , driver , program stb ... azt hiszem kuka lesz a vége ...

-
killzone1987
senior tag
válasz
ToomyC
üzenetére
Igen,neked címeztem.
Nekem panelcsere után volt ugyanez a bajom.
Istennek se ismerte fel a telót az lgup!
Végülis az oldotta meg,hogy lg driverek törlése,pc újraindítás,lg driverek telepítése,sőtt én az lgup-ot is töröltem majd újra raktam,aztán bekapcsoltam a pc-n a vezérlőpultban az automatikus frissítést,és csak ezután csatlakoztattam a telót a pc-hez.
Gond nélkül telepítette az eszközillesztő programokat... -
killzone1987
senior tag
válasz
mokus1
üzenetére
A vsl érték az a processzoroknak a fesz beállításához kell,azaz minden magnak külön-külön belehet állítani mekkora feszt kapjon.
Kevesebb fesz = kevesebb fogyasztás a sebesség kárára.
De van egyszerűbb módja is több üzemidőt nyerni.
Vagy letöltesz egy olyan romot,amiben lehet váltani az üzemmódokat,vagy leszedsz egy ilyen appot. -
mokus1
addikt
válasz
killzone1987
üzenetére
Mi ez a vsl érték?
-
ToomyC
aktív tag
válasz
killzone1987
üzenetére
ha nekem címezted mire gondolsz pontosan ?
-
killzone1987
senior tag
Pc-n engedéllyezd a sw updatét!
Aztán csatlakoztasd a telót usb-n.
Engedéllyezd,h a netről letudja szedni a drivereket.
Ha így se jó,akkor minden lg driver uninstall,gép restart,aztán ismét lg driverek install... -
mokus1
addikt
Nem tudok kiigazodni a ROMoK között.
Gyári felületű romot keresek aminek az akksi idején javitottak valamelyest. Létezik ilyen?
-
törölt tag
válasz
Integrale
üzenetére
Önmagában az is kérdés hogy miben "prémium". A Samsung A3 2017 pl. "prémium középkategóriás" készülékként van reklámozva, ez max a kinézetre, összeszerelésre, felhasznált anyagokra igaz, minden másban egy 12-egy-tucat középkategóriás android.
A G4-nek is lehet h voltak olyan tulajdonságai, ami alapján _megjelenésekor_ prémiumnak számított.
Valószínűleg nem az alaplapon lévő forrasztások minősége volt az
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
toto0569
addikt
válasz
ToomyC
üzenetére
ezt tedd fel
Több helyen erre hivatkoznak...
És nem csak itt... -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Integrale
üzenetére
Ja mizután a negyed topikot leszólód gáz modón...Tényleg én személyeskedtem elsőnekl mi?...
:"valakinek erre csorran a nyála (ma elég sokaknak, ha meghallják ezt a szót)." Engedd el mindenki finoman jelezte mégis tolod...! megkértelek hamár elmondtad és én is,hogy pm ben de nem megint folytattad.Most egál megint Kérlek a topik tisztasága miatt és a fasza társaság miatt is PM!
-
save
tag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
A G6-hoz is jár a 200 Giga tárhely?
-
Integrale
veterán
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Valamit rosszul nezel. Szemelyeskedned csak neked sikerult az elozo hsz-ben.
Az XPE még nem Lenovo.
Imadom amikor megideologizaljak maguknak a tulajok, hogy bizony az premium, es csak ugy lehet valami. Itt hever elottem egy G4, (illetve van a csaladban meg egy) nem rossz, de a premium erzes nem ez (osszeszereles, altalanos minoseg stb).
Jo keszulek, de nem tobb, nem kell ezt tulgondolni.Beke!

-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Integrale
üzenetére
moto xpe mi?-Lenovo...lol back.
A G4 viszont prémium csúcsmodelle volt a 2015 ös évnek.Prémium szolgáltatásokkal pl 200 giga Drive...
Nekem lehet csorrant a nyálam már G6.ot használok ami igazi prémium lett ismét de te az erőlködéstől ne csokizz be kérlek!És itt szerintem mindketten elmondtuk amit akartuk ki személyeskedtük egymást a továbbiakat ha akarod pm ben..Köszi és tisztelet

-
SkiDev
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Na, tegnap leadtam. Annyit mondtak másfél-két hét. De az a leírás
Beégésre szellemképet akart folyton írni.
"A készülék nagyobb terhelés után újraindul. folyton újraindítja magát. Ügyfél elmondása szerint bootloop-os. A kijelző is hibás az előző képernyőkép megmarad rajta beleégve olyan, mintha szellemképes lenne, csak itt megmarad a kép."A fejleményekről beszámolok. Tuti a TMX csinálja megint.

-
Integrale
veterán
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
LOL. Nincs mindegyiken bőr hátlap, valamelyik egyszerű plasztik, a ma kapható telefonok 90%-nak üveg a képernyőborítása, viszont elég soknak nem műanyag a háza. Ha a G4 prémium, akkor egy Motorola XPE micsoda? Fém, üveg, bőr, fa.
Na mindegy, engem aztán hidegen hagy, nekem nem lesz sem jobb sem rosszabb attól használni, hogy nem prémium, de elhiszem, hogy valakinek erre csorran a nyála (ma elég sokaknak, ha meghallják ezt a szót). -
Integrale
veterán
válasz
petyametyo
üzenetére
Felső kategóriás eszköz, de ez nem egyenlő azzal, hogy prémium.
-
ADAM1337
nagyúr
Cserélt már valaki a váci úti LG-vel kijelzőt ?
Mennyi idő és mennyibe került ?Persze akkor tört, be amikor nem volt rajta üveg mert várom a rendelést.

-
ToomyC
aktív tag
Valaki valami ötlet ? Egész azzal kezdődött hogy felraktam a Genisys romot ...majd nem tetszett ... gondoltam visszarakom a gyárit , de akkor már az LG Up azt írta unkown device ... gondoltam flashelem lg bridge-el ... na ez lett a vesztem ... leszedte a recovery-t és megállt frissíteni 16¨%-nál ... azóta csak download mód van , mindhárom programmal próbáltam frissíteni de kudarc ... LG up el se indul - unkown device , LG bridge 16%-nál meg áll , LG Falsh Tool 9%-nál meg áll ... Most megyek dolgozni , de holnap újra nekilátok ...
-
Integrale
veterán
válasz
petyametyo
üzenetére
A prémium nem egy kategória, jó lenne már megérteni.

-
Akos01
tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Ennyi.

-
MittuDomain_
őstag
válasz
Akos01
üzenetére
A szerviznek és a futár cégnek is kell legyen felelősségbiztosítása.
Ha meghallják a fogyasztóvédelem szót, te viszonylag hamar megkapod a készüléked, ők meg lebokszolják utólag.
Csak figyelni kell leadáskor, mindent dokumentálni, aláíratni az átvevővel, szükség esetén fotó/videó másik tellával, amiben megy a GPS, így látszik a leadás helye és ideje. -
Akos01
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Na igen, csak ott rizikós, hogy ha az oda-vissza szállítás során megsérül, akkor mehet a cirkusz... mert a futár és a szervíz egymásra fog mutogatni, hogy hááát mii neeem, őőőők voltak, mi neeeem.. És itt el is indulhat egy agyérgörcs..
Szomszédom pont így járt... ( nem LG ). Rettenetesen szánalmas egy országban élünk..

-
ToomyC
aktív tag
Még mindig küszködök , nincs más csak download mód ... a Flash tool 9%-on meg áll , viszont amit észrevettem a telefonon nem jelenik meg a zöld COM X felirat , lehet az a baj ....
-
Ubul86
őstag
válasz
Akos01
üzenetére
(vidék miatt nem játszik az, hogy hát Budapest)

ebből következik, hogy ha csak pesti szervizük van, akkor az nem játszik (és ahogy olvastam korábban, a váci utat mondták mindig), leghamarabb Szeged, Hódmezővásárhely miatt. De akkor utána nézek, hogy van -e a környéken, köszi.
-
Ubul86
őstag
sziasztok
kiderült, hogy 2 év van a telefonomon garancia. Érdeklődnék, hogy szerintetek akksira is kiterjed a gari? Ezen kívül hogy tudom érvényesíteni a garanciát (számla megvan), ha a mobilkereskedes.hu nem jön be (vidék miatt nem játszik az, hogy hát Budapest)
Köszi előre is -
Integrale
veterán
válasz
petyametyo
üzenetére
Premium?

-
törölt tag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Mo-n jár hozzá a 2. év szavatosság ami gyakorlatban nem sokban különbözik a teljes garitól (azt hiszem fődarab cserénél a gari nem indul újra a fődarabra a 2. évben), iphone-hoz tutira, mondjuk az gáz hogy az apple alapból mindenre csak 1 évet ad, az 1 milás macbook prora is.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Részben a 3év(!) gari miatt vettem nemrég p10-et. Azt kell mondjam, gondold át. Elég jól össze van rakva az LG. Ott ha beallit valamit az ember, az úgy van. Huawei-nél elofordulnak olyanok, hogy szinkronizalom pl. okosoraval, aztan hiába allitom be, hogy ne zárja be, gondol egyet és kívágja gyorsitotarbol a programot es ujra kell engedelyez ni az appban. Vagy ugyanugy beallitom a viber-t kivetelnek, hogy ne zarja be kijelző bezarasakor, mégsem erkeznek meg az üzenetek, csak mikor megnyitom az alkalmazást. Illetve a G4 kamerája is jobb.
-
petyametyo
aktív tag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Huawei-re viszont 2 van ,Honor-ra 72 órás javítási határidővel .Azt hiszem akkor marad a P9 vásárlás
-
sajby
senior tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Ez volt

Keveseltem én is,de szerencsére semmi bajom vele..
Apple cuccokra sincs több
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Gáz-nem gáz az Apple is csak egy évet ad, pedig ot vannak 350ezres darabok is.
-
sajby
senior tag
válasz
petyametyo
üzenetére
2év gari a szolgáltatóknál

A többi 1éves. -
petyametyo
aktív tag
Sziasztok !
Most néztem hogy anno mikor még lehetett kapni ezt a telefont akkor az Extrem digitálnál 1 év garanciát adtak hozzá [link]
Nem 2 év van ezekre ? Vagy rosszul tudom ? Segítsetek

-
ToomyC
aktív tag
Valószinűleg a particiós táblát kéne visszaállítanom linux alól , csak már nem emlékszem hogy kell ... Valaki segítene?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Szia.
Mennyiért veszel új g4-et? -
H2o-pok
senior tag
Üdv
Szerdán küldöm váci útra, k.beégés miatt. Szerintetek ilyenkor JDI re cserélik? Vagy nem, és 1 év mulva vihetem megint. -
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
customer114
üzenetére
Mit kellene igazolnom mi van? Vagy tudod mit mondjad még roppant jól szórakozom.
Legalább a saját telefonod ismernéd xDEgyébként is szerintem sokkal jobb app az Ultra Onroot 2013 gazpersky stealth spy edition .

-
Hipnotic
tag
Akinek volt már Bootloop-os a G4, mennyi idő eltelte után jelentkezett ez a hiba? Enyém egy éves és hét hónapos S/N 505 és még mindíg nem jelentkezett. Nagy terhelés után pl sok játék után szokott általában fellépni ez a hiba?
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy most fogom bevinni a T-hez a bootloop hibával.
Viszont ezt megcsináltam vele, mert SOS-ben kellettek róla a tananyagok. Most az a kérdés, hogy hogyan csinálhatnám vissza bootlooposra?
Választ köszi!
-
Hipnotic
tag
válasz
customer114
üzenetére
Az a érdekes, hogy a G2-est a saját töltője kb másfél óra alatt feltölti, pedig az is 1.8-as töltő és 3000 mA az akksi. Majd kipróbálom azzal a töltővel, de szerintem ugyan olyan csak fekete színben...
-
killzone1987
senior tag
válasz
Crestol
üzenetére
Hát jah,40.x ezerért nem adnám el a 100.xxx ft-os g4-et az tuti.
Főleg így,hogy már cserélt panel csücsül benne,habár bootloader unlock felirat befigyel

Panelcsere óta úgy vagyok vele,bírja amíg bírja...
De a következő utód tuti nem LG lesz,mert hiába készségesek,nekik pár éve nem megy szépen a telefon gyártás,lásd G2,G3,G4 a G5,G6-meg majd kiforrja magát............. -
customer114
őstag
válasz
Hipnotic
üzenetére
2A-es powerbankkal szerintem max egy óra. (De lehet kevesebb, sose mértem). A gyári 1.8A-es adapter viszont lassan tölti, szerintem ez a kábel hibája, amit kaptam hozzá. (túl hosszú szerintem.. nem is ír gyorstöltést, mikor ezzel töltöm - ez olyan 2 - 2,5 óra szokott lenne 0-100%-ra.)
-
Hipnotic
tag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Én is G2-t használtam két és fél évig Exodus ROM-al és Novával. Hihetetlen jó kis teló, nem is volt szívem eladni. A G4 mindenben jobb nála, kivéve az akksit. Ez az egy nekem kissé csalódás! Fél év garanciával vettem, beégés volt a képernyőn, de cserélték garanciában. Most úgy néz ki a telefon mintha most jött volna ki a gyárból (Oldalsó kerettel cserélték).
-
Hipnotic
tag
Megjött a telefonom a szervízből. Beégés miatt kapott új megjelenítőt, ami ismét LGD... Alaplapot nem cserélték sajnos. Nulláról százra mennyi idő kell a teljes feltöltéshez? Kicsit sokallom. Ajánlott gyorstöltővel tölteni, valaki használja így?
-
FerNandor
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
Hali. Köszi. Lehet, de amúgy nekem szerintem amúgy is érzékeny.. Lezárom a képernyőt, rakom el a kis becsúsztatós tokba és ahogy egyik ujjal a hátlapot fogom, másikkal a képernyőt, ott is nagyon sokszor valamiért dupla koppnak érzékeli azt, hogy fogom és bekapcsol a képernyő...
-
customer114
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Tudod is igazolni valamivel, hogy az app adatokat küld kifele? Mert ez eddig csak üres kötözködés.

-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Ok köszi. Hétvégére akkor azt hiszem egy boldog tulaja leszek egy új G4-nek

-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
összefoglaló kerseő mindenre választ kapsz 2 katt.Semmi gond a géppel.Garisat szabad csak venni
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
customer114
üzenetére
mert kb senki nem használja mert az abndroid gyárilag tartalmazza a kezdetektől..Az app maga az adathalész....
-
Vizinyenyec
aktív tag
Szevasztok!
Egy G4-es vásárlásán gondolkodom. Korábban egy G2-őm volt, tökéletesen elégedett voltam vele.
Ez a telefon nagyon tetszik, mind kinézetre mind tudásra, és az ára is kedvező, viszont kicsit megiledtem a fórumban olvasott bootloop hibától.
Ez a probléma fent áll a most vásárolt készülékeknél is, vagy csak az első széria volt gyári hibás?
Ezt leszámítva úgy nézem, bírja az aksi, jó a fényképező, nem döcög a gyári rendszer sem, így nem kell a telefont újrahúzni működő rendszerrel. -
customer114
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
2014 óta nem érkezett rá panasz.

Illetve itt volt róla szó, miért menjek vele másik topikba? Írjak oda, majd linkeljem ide a hozzászólásom?

-
ToomyC
aktív tag
Srácok ha van valakinek valami ötlete ne tartsa magában!
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
customer114
üzenetére
Nálam enélkül a progi nélkül is csak az ment fel a netre g4 alatt amit én akartam..Felesleges.Korlátozd a háttéradatok felhasználását.Ehez nem kell app...Beállításokban megtalálod.
Ráadásul komolyan egy ilyen veszélyes hulladékot reklámozol amit 2014-ben updatelték utoljára?...
A G4 hez se releváns van erre TOPIK
-
customer114
őstag
Net adathasználat probémára ajánlom a noroot firewall nevű progit. Storeból letölthető, beállíthatod benne mely alkalmazásokat engedsz ki a nagyvilágba. (Nincs felesleges háttérletöltés.)
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok!
Akadt egy kis probléma: a telefonon csak a download mód jön be ... LGUP-al nem tudok flashelni mert azt írja unkown device , lg bridge felismeri viszont megáll a flash 16% nál ... Valaki találkozott hasonlóval ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest