-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Nem akarom borzolni a kedélyeket csak mint infó és talán biztató.
"Tölthető az Android 7.1.2
Egy ideje már lehetett hallani, hogy a Google elérhetővé tette az Android 7.1.2-t a Pixel C táblagépeken, most azonban általánosan is megjelent az Android 7.1.2.
Az OTA fájlok mellett a képfájlok is megérkeztek, és minden kompatibilis Pixel és Nexus készülékre eljutott már elméletben a frissítés. Fontos megjegyezni, hogy a Nexus 6-ra és a Nexus 9-re már nem, ezek többé nem kapnak rendszerfrissítést.
Az Android 7.1.2-re azonnal frissíthető a Pixel, a Pixel XL, a Nexus 6P, a Nexus 5X, a Pixel C és a Nexus Player.
Az Android 7.1.2 több javítást és fejlesztést is tartalmaz. Jobb lett az ujjlenyomatolvasó simogatós gesztusvezérlése, vannak akkuhasználati riasztások és jobb lett a Bluetooth. A Google javította az egyes modelleken előforduló korai kikapcsolás hibáját, elvileg immáron senkinél nem lesz rózsaszín a kamera, illetve a hangszóró sem torzít maximumon. Ezek mindenesetre elszigetelt hibák voltak.
Természetesen a csomagban benne van az áprilisi biztonsági frissítés is, amit még egyetlen másik gyártó sem adott ki"forrás: PCWorld
-
zazenke
őstag
-
DaDa
senior tag
Tudom nagyon off de ha valakinél lesz egy Huawei P10 az dobhatna egy összehasonlító tesztet, üzemidőt kiemelve.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz gixxergabi #40292 üzenetére
De van aki nem a Lite Messengert és Facebookot használja (én sem, mert túlságosan buta), meg nagyon sokan aktívan használják a GPS-t (navigálásra vagy éppen sportra), nagyon sokan használnak olyanokat, mint a Snapchat, Tumblr, Instagram, Twitter meg még felsorolni is nehéz. Ott vannak a viselhető eszközök amik folyton kommunikálnak BT-n. Biztos van amit még kihagytam (pl: zenehallgatás, Youtube, stb).
Persze mindenki azt gondolja saját magáról, hogy ő a megtestesült eszményi fogyasztó, de ahány ház, annyi szokás.
Én nap közben kevésbé csesztetem, de utána elég erős fingatás következik. Ha nem töltök rá, nem bírja ki hazáig. Ha nem csak 3 -3,5 óra SoT férne bele az én használati szokásaimba, hanem mondjuk 6 óra, akkor soha nem kéne nap közben rátöltenem.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Stauffenberg #40291 üzenetére
nem úgy, hogy szinte mindent kikapcsolsz, amit az emberek többsége használ.
?
Folyamatos wifin van, folyamatos szinkronon, pár fotót is készítettem, wifin felmásoltam gépre, neteztem chrome-fb-viber, sztem használtam rendesen ahogy szoktam, nem a menüben lépkedve értem el ezt az időt.
G3-on nekem max 5:20 volt az elején, sztem annál jobb az akksi.
De nem akarok vitázni senkivel, az üzemidő téma pont ilyen.
Venni kell új akksit, nem feltétlen a telefont szidni... (nem is drága lg-nél) Vagy tényleg venni kell Xiaomit 4000-es akksival
Ma reggel levettem töltőről, bekapcsoltam és 24 perc nyomkodás után ment le 99-re (de volt már hogy 29 perc) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz gixxergabi #40276 üzenetére
Az a baj, hogy ez is a G4 gyenge üzemidejét igazolja. Más mobilok intenzív használat mellett mennek 5+ óra kijelzőidőket, nem úgy, hogy szinte mindent kikapcsolsz, amit az emberek többsége használ.
Persze az tök jó, ha neked ilyenek a felhasználási szokásaid, ezzel semmi baj. De a többség (köztük én is) nem bírja az ilyen kompromisszumokat. Én nem azért vettem okostelefon, hogy idomuljak hozzá. Nekem az életvitelembe belefér, hogy akkor töltsem mikor jól esik, csak ez menti meg.
-
Torge
csendes tag
Sziasztok
Végre én is vissza kaptam a telefonom ,érintő képernyő gondokkal volt szervizben ,kicseréltek kerettel együtt és kaptam egy új hátlapot is -
Vikooo
addikt
válasz zazenke #40286 üzenetére
En nem itelkeznek egy full no-name gagyi, a nevleges teljesitmenyt tavolrol meg nem kozelito akkurol. Ha ugyan ezt veszed egy neves akku gyartotol (Sony (mar eladta ezt a szegmenst, nemtudom kinek nem jut eszembe), LG, Samsung stb)) akkor jobb tapasztalataid lennenek.
Mar a kinai telefonokban is buszken hirdetik a japan/del-koreai akkukat, ok se biznak a termekuk sikeret valami kinai gagyira.
[ Szerkesztve ]
-
MikeRenton
tag
Melyiket vásároljam meg?
Jelenleg egy NeWisdom matricát használok, de hibás. Nem működik az NFC. Viszont stabil a töltés (IKEA töltővel), nem dobálja el, mint amiről itt sokan panaszkodtak egyéb termékek esetén. Mivel az NFC-t használni fogom az érkező MKB Pay miatt, kellene egy új teljesen hibátlan sticker.
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz zazenke #40285 üzenetére
4 óra 15 percnél összepisálta magát. most még abba lehet bízni hogy a leírás szerint kell neki 3 négy töltés kisütés mire beáll az akkumulátor. na ez kerül 4700 ft kínából . ezek után azért azon is lehet gondolkozni hogy 10000 ft ért érdemes e beruházni egy komolyabb példányra vagy hagyni kell a francba .Az 5 órát jó lenne legalább elérni ezzel is. a system time amúgy 26 óra volt. mobilinternet , facebook ,böngészés, messenger ,viber beszélgetés 30 perc . kb 25 perc normál beszélgetés
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
56 százalék 3 óra kijelzo idő. Lehet meg kellene gyorsítani a tesztet hogy leteszem és egyfolytában YouTube videot nyomok rajta ami ébren tartja a kijelzot bár az sem ugyanaz mint böngészés és facebook és messenger mert én nem játszok a teloval
-
gixxergabi
senior tag
Egy órája nyomkodom és 20%-ot merült fb lite és chrome-al. (most 4 óra a képernyőidő) nyilván real racing-el nem ennyit merült volna egy óra alatt...
-
gixxergabi
senior tag
válasz zazenke #40278 üzenetére
A telefont kapcsolom ki este. Nincs mobilnetem, helyette wifi van, de azt nem kapcsolgatom. Mlt funkció valami lg-s adatgyűjtés a rejtett menüben lehet kikapcsolni...
Persze ebben nem volt játék meg navigálás, de úgy vettem észre legjobban maga a kamera meríti, de ezért is raktam be milyen progikat használtam, bár alulra a viber már nem fért bele.
Leginkább este, de napközben sem a szabadban nyomkodom ezért fényerő nem sok volt, na meg a teló is fél éves csak. Bár valszeg még egyszer nem tudnám ezt megismételni -
Over567
aktív tag
Én ma reggel húztam le töltőről kb 11 fele már tölteni kelett mert kb 20%-on volt most van megint 42%-on.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Vikooo
addikt
válasz zazenke #40277 üzenetére
Valoban a SD808 elegge ehes es a Lenovoban 14 nanos proci van, illetve a "nem cserelheto" akkus telefonokba nagyobb terfogatu akkut tudnak tenni.
Hasznald ki a cserelheto akku lehetoseget es "toltsd fel" amikor lemerultel 1 perc alatt egy masik akkuval.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsi
tag
Szia!
Első körben próbált meg óvatosan kitakarítani a jack csatlakozót, mert valószínűleg valami kosz kerülhetett bele. (LG G2-n volt nekem is ilyen, óvatosan porszívó csövéhez tartva ki jött belőle minden kosz)
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
zazenke
őstag
válasz gixxergabi #40276 üzenetére
ez egy igen csoda példány lehet de mi is van kikapcsolva este , meg mi az az off még ? bocs a tudatlanságomért. mobilnetet is lekapcsolod mert ha igen akkor nem ide illik ez a példa
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
válasz Over567 #40275 üzenetére
valószínű vastagabb 1 milivel a telefon és aksi pedig nagyobb területű. ez a jövőben már sok telefonnál így lesz . a g4 még régebbi elveken épült és már az sokat javított volna rajta ha amoledes lenne . és szerintem a procija se tartozik a takarékosabbak közé. a felbontása se full hd hanem nagyobb az is többet eszik.
-
gixxergabi
senior tag
Kijelzőidő:
50%
20%
5%
és miket használtam 2! nap alatt
V20p rom, wifi állandóan, gps-mobilnet-nfc off, MLT off, este kikapcs, többségében szobában nyomkodtam így az automata fényerő se lehetett magas. -
Over567
aktív tag
válasz zazenke #40270 üzenetére
Ez szép és jó de ezek mind elrontják azt amiért megvettem a telefont(főként). A kinézetét..... Érdekes ez az egész hogy nincs egy épkézláb megoldás erre. Ami érdekes most beszélgettük épp kollégákkal hogy a Lenovo P2-ben meg elvileg 5100mah-os aksi van pedig nem tűnik sokkal nagyobb telefonnak mint ez. Azt hogy a fenébe bírták megcsinálni
-
zazenke
őstag
válasz Vikooo #40273 üzenetére
megesik ha aktívabban használom mert a vonaton unatkozom nem bírja ki még haza érek ha nem teszem fel power bank-ra gps navigációt meg már nem is említem mert akkor mindennek vége . nincs mit szépíteni aktív használat mellett ez a telefon egy nulla . viszont más funkciók mint fényképező az nagyon jó .ezért próbálom tökéletesíteni.
-
Urmy
tag
Sziasztok
Nekem olyan problémám lenne, hogy a Telefon állandóan bedugottnak mutatja a jack csatlakozót.
Hiába van kihúzva akkor is úgy jelzi, és telefonálni is csak így lehet rajt, ha az ember bedug egy fülest.
Mit lehetne tenni ?Help!
THx
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
zazenke
őstag
nincsenek itt csodák a gsmarena tesztje is mutatja hogy az aksi ideje a legrosszabbak közé tartozik az lg erre egyszerűen nem ad. a g6 os is csak kb 40 %al jobb ebbe szóval az sem kiemelkedő már fent van a tesztje. ezt le kell nyelni .mint ahogy a g2 nél meg video hang propblémákat meg sárguló kijelzőt kellett nyelni a g3 szintén zenész. Nagyon meg kell majd gondolni az utódot
-
zazenke
őstag
válasz Over567 #40265 üzenetére
mert nem fér bele egy dekával sem több . úgy van legyártva a telefon hogy megfeleljen a divatnak ez pedig a penge vékonyság (már ami akkor volt) ha nagyobbat akarsz akkor marad az én megoldásom amit most tesztelek .de választhatsz márkásabb megoldásokat is még nagyobb kapacitásba persze ez több lóvé. itt egy cikk.[link]
-
DaDa
senior tag
válasz Vikooo #40267 üzenetére
Nem hinném, inkább az LG G4 alap baja. Lassan másfél éves a teló. Ha egy nap sokat használom, és folyamatosan akkor bírja 3:30-3:50-ig de ha többször használom keveset, hiába bírja 2 napig az akku akkor is max 2:30 perc a SOT. És ez így volt új korában is, FR után is, akkor is ha 5 dolog fut a háttérben, akkor is ha semmi.Ezt én már így elkönyveltem magamban de ez lesz a fő szempontom a következő telómnál. persze elhiszem, hogy egyeseknek sokkal jobban bírja de az enyém sosem volt üzemidő bajnok és a páromé szinte ugyan ezt az értéket hozza.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
törölt tag
Ismét alaplap (PCB) csere. Immár másodszor. Most wireless töltés hiba miatt. 703-as gyártású. Szerencsére még - az előző bootloop csere miatt érvényben lévő - munkagarancia miatt ingyenesen.
Az akku is cserés lett, mert totál feladta. Folyton ki-be kapcsolt a teló, a haldokló akku miatt, viszont a központi márka-szervizben csak br. 4500 Ft-ot kértek az új akkuért, lévén arra csak 1 év a gari.Ellenben a kijelzőt nem voltak hajlandók, se garanciába, se szavatosságba kicserélni, mondván azon már nincs gari. Pedig most már kezdenek zavaróak lenni a halvány-lilás ikonok/foltok, amik még világítanak egy jó darabig a képen pedig már nincsenek is ott, csak a "szellemük".
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
Amúgy miért nem lehet egy kb 3500-4000-es akkut kapni hozzá ami belefér? A fene nem akar powerbankokkal meg ilyen marhaságokkal bénázni.
-
DaDa
senior tag
válasz zazenke #40262 üzenetére
Köszi, várom a további "adatokat". Én már annak örülök ha gyári akku 1 óra 55 perccel 20%-on áll.
-
zazenke
őstag
Eddig 80 szazalekig iszonyú gyorsan esett. Majd 70 körül belassult most 72 nel 1 ora 55 perc a kijelzo idő. Kíváncsi vagyok én is. Olyat is hallottam valahol hogy eltero feszültség szint miatt nem pontos szazalekot mutat a telefon. Majd a végén kiderul hogy a kijelzestol függetlenül mit bír
-
DaDa
senior tag
válasz zazenke #40259 üzenetére
Engem érdekelnek majd az adatok, hogy mennyit bír vele. (Kijelzőidő).
-
zazenke
őstag
és amúgy van erre minőségi megoldás is neves gyártótól de az mindennel együtt majdnem 20000 ft ba kerül azt egyenlőre mellőztem de ki tudja mit hoz a jövő
-
zazenke
őstag
válasz Viktor0610 #40257 üzenetére
xiaomi külső akum van de már unom hogy azt is cipelni kell magammal stb. ettől az aksitól én is félek bár nem a leggagyibbat vettem ebben elvileg van már védelem is. Viszont azért le kell teszteljem és egyenlőre úgy döntöttem nem hagyom magára a telefont töltés közben vagy ha igen akkor beleteszem egy kerámia tálba ami tűzálló. Már feltettem tölteni az aksi 55 % ról indúlt és belement annyi mah (mivel van mérőm) ami az eredeteibe szokott ha 5% ról kezdem tölteni. tehát a 6000 res kapacitást valószínűleg tudja. Lemérlegelve az aksi több mint dupla súlyú (és vastagságú is).Töltéskor mondjuk furcsa volt hogy nem melegedett annyira fel a teló mint az eredetinél de ez lahet annak a következménye is hogy 55 % ról indultam és a telefonról lekerült a gumi tok mert azt ugye erre feltenni már lehetetlen. Azt hittem az öv tokot majd dobhatom is el mert nem fog beleférni a teló de épp hogy belement. Ha ez a technika beválik akkor lehet beruházok egy erre a célra legyártott szilikon bugyi tokra is mert erre is van.Így újra lesz védelmem a telóra. Megmondom őszintén az utolsó köröket futom a telóval ha ez nem jön be akkor új lesz helyette mert nagyon unom már az aku idejét.
-
MODERÁTOR
-
zazenke
őstag
ezzel a kínai csodával alkarom megváltani a világot[link]
-
snorbi82
senior tag
Na sem időm sem kedvem nem volt várni. Adtam neki hőlégfúvót.
Bekapcsol megy, Antutu kb 10szer lement. Majd meglátjuk. Adom is vissza anyósomnak.IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
ToomyC
aktív tag
Hát de most komolyan ... az ember vigyáz rá tényleg mint a hímes tojásra aztán ez van ... egy nem olcsó készüléknél ... elgondolkodtató ...
-
DaDa
senior tag
válasz KubanitoS #40237 üzenetére
Alkalmazáskezelőben nyomj egy adatok /cache törlést ha utána sem jó akkor töröld az appot és telepítsd újra ha utána sem akkor FR.
-
hard74
senior tag
válasz snorbi82 #40235 üzenetére
Nem tudod visszazárni?
Lg-hez semmiképp,telemaxnál megpróbálhatod.Elvileg futárral is küldheted,de érdemes előtte rákérdezni.
http://tmx.hu/kapcsolatLG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nálam valamiért a Messenger nem látja a netről letöltött képeket és nem is tudom továbbküldeni őket. Rákérdeztem erre kifejezetten az androidos topikban, de ott működött másnak, ezért gondolom lehet a telefonhoz van valami köze.
Nálatok nincs gond?
Ja meg nálam nem jön a felugró kis buborék sem, amikor üzenetet kapok szintén messengeren keresztül. Ez miért lehet?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Nikaré #40233 üzenetére
Soha nem hordtam farzsebben. Inkabb a melegedésre gondolok. Nekem-meg rákeresve sokan másoknak is- az infranal repedt meg. Gondolom a felső rész a gyengepontja a keretnek, ott melegszik leginkább. Mondjuk nem tudom hogy sikerült ezt több telefonnal is megcsinalniuk. A nexus 5 repedt körbe az összes gomb mellett es a G3-nal is elismert tipushiba volt.
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
A nyitott bootloaderes telómat ne küldjem az LG-hez bootloop hibával ugye? Telemaxhoz is lehet postázni?
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Torge
csendes tag
válasz nünüke1975 #40230 üzenetére
Akkor várni kell ,azt csinálom én is varom vissza a telot a szervizből
-
Nikaré
őstag
válasz cicaslany86 #40232 üzenetére
Az nem lehet, hogy farzsebben hordástól reped meg?
Látom sokan ott tartják, leülnek, majd elkezdik kiszedni zsebből. -
cicaslany86
aktív tag
válasz ToomyC #40227 üzenetére
Nekem 2-3 honaposan repedt meg ugyanigy magától. Pedig vigyáztam rá, mint a himestojasra. Voltam benn szervizben, mert borzasztoan zavart, de elhajtottak, hogy G4-nél ez nem tipushiba, ha akarom 55ezerert önköltségen cserélik kijelzővel együtt. Levélben is felvettem velük a kapcsolatot, de ott meg már valaszra sem méltattak.
[ Szerkesztve ]
-
Torge
csendes tag
válasz nünüke1975 #40228 üzenetére
Szia
Elméletileg igen ,ha van egy sorszámod vagy kódod ,akkor fel mész a futár szolgatat weboldalara és a kóddal le tudod követni . -
nünüke1975
aktív tag
Ha hétfőn föladták a csereutalványt a váci úton akkor azt mikor kapom meg?Nyomon lehet követni valahogy.GLS futárszolgálat.
-
DonMaster
addikt
Váci uti LG-nél még most is cserélnek börhátlapot ? Kicsit megkopot 1év alalt
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Kartomas
csendes tag
válasz Stauffenberg #40184 üzenetére
Köszi megoldóditt valóban a gesztusokban kellllett állítani. Amúgy a fizetős változat van meg. Az azvérdekes hogy kb 1 éve használom a novátés eddig jó volt nem rémlik hogy valaha is állítottam volna a gesztusokban
-
ben800
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy lg g4-et pontosabban ezt az ebay-es példányt,és ahogy olvasgattam lte band2 frekvencián tud működni.
Érdeklődni szeretnék hogy ez Magyarországon telekomnál mennyire jelent számomra hátrányt ??
Valamint a telefon akkumulátor idejére lennék leginkább kíváncsi.
Válaszotokat előre is köszönöm -
amoledus
aktív tag
Szia !
Frissítések fognak jönni még egy ideig, az utolsó szoftver verzióval még 5év múlva is egy jó kis teló lesz , hardveresen sem lesz gond ha garisat veszel,vagy már gariban cserélt "új" alaplapos ,de azért azt érdemes észben tartani,hogy a mai telefonok 2-3évre vannak tervezve sajnos...!
Üdv
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
ali.e
újonc
Sziasztok!
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de nem igazán értek az androidos telefonokhoz, wp-m volt csak eddig, de beállt, és cserélni akarom, úgyhogy kénytelen vagyok segítséget kérni. Ha megveszem ezt az LG-t, kell attól tartanom, hogy ahhoz az androidos rendszerhez, ami fel van rá telepítve, egy idő után nem fog jönni frissítés? Tudom, hogy nem tegnap jött ki ez a telefon, de nem tudom, ez hogy működik, és miként fog üzemelni, ha jön egy jobb, újabb androidos verzió. Magyarul ha valaki megvesz egy androidos telót és tegyük fel 5 évig használja, akkor nem kell tartani, hogy használhatatlan lesz egy elavult rendszer miatt?
Igazából, ami miatt szöget ütött a kérdés a fejembe az az 1. és az 5. hozzászólás, és nem értem, mit értenek ez alatt: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__7691204-jo-valasztas-lesz-az-lg-g4 -
vigyori78
őstag
válasz nünüke1975 #40210 üzenetére
4 féle van amelyik belefér nem tudom milyen tarifával vetted, pl.: nem drága a Huawei MediaPad T2 10.0 Pro
-
Torge
csendes tag
10 pont az Lg szerviznek (Bukarest ) ,tegnap vettek át a telefonom ma mar vissza is küldték ,érintő képernyő csere volt ,most mar csak az a kérdés hogy az e mag milyen hamar juttatja vissza hozzam
-
DaDa
senior tag
válasz Rav3n02 #40211 üzenetére
Gondolom mostanában azért ilyen gyorsak mert nincs "sok dolguk" A bootlop úgy ahogy lecsengett és a G6 még nem rosszalkodik. Ejj de gonosz vagyok.
-
Rav3n02
senior tag
Csak infóként, nekem meglepetés volt:
Ma 08:30-kor leadtam a központi szervizben a telefont főpanel cserére, 10:00-re kész volt
-
Vikooo
addikt
válasz nünüke1975 #40208 üzenetére
Rafizethetsz az utalvanyra es veszel egy jobb tabletet vagy telefont. Masra nem lehet bevaltani (pl elofizetes, egyenleg feltoltes stb) illetve kp -t sem adnak vissza. Ezt 3 ev tavlatabol irom, kerdezd meg a Telenort mik a lehetosegeid.
-
nünüke1975
aktív tag
Tapasztalatok Telemax a telenoron keresztül kontra Lg szervíz váci út.Nem G4 hanem Gpad.Telenoron keresztül a telemaxhoz lett küldve ugyanazzal a hibával fél éven keresztül.Ugyanúgy lett visszaküldve mint ahogy elküldtem.Szoftverfrissítés.Na nem ez volt a baja.Fölfújtam a pofám minden mindegy alapon saját költségre elküldtem a váci útra mivel ott még nem járt a tablet.Ez történt pénteken ami hétfőn érkezett a váci útra és abban a pillanatban küldték a csereutalványt.Ugyan ez a történet nem jött össze a telemax-al fél év alatt,ami a váci úton három nap alatt.Le a kalappal az LG központi szervíz előtt.Mondjuk még csak a futárt várom az utalvánnyal,de az ügyfélszolgálat szerint elküldte a szervíz.
Kicsit off a kérdés de egy 40000 ft-os tabletről van szó ami ebbe a árkategóriába nem nagyon van választék ugye a telenorba.Lenne esetleg valami opció? -
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #40192 üzenetére
Ott van a 8. oldalon. LGE.
Pl 2016 2. negyedévben a meghibásodási százalék: LGE 3% Samsung 26%
ill. 1. negyedévben: LGE 5% Samsung 43%
Szerintem ez elég nyomós érv a kalapemelésre[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
DaDa
senior tag
válasz Stauffenberg #40192 üzenetére
Pont ezért írtam, mivel messze nem a legrosszabb az LG meghibásodásban és messze a legjobb szerviz támogatásban. Ez nagyszerű...de sajnos ott az érem másik oldala ami a legtöbb user számára fontosabb. De a fene tudja mire váltson az ember. Ez legyen a legnagyobb gond az életemben majd.
-
csabors
tag
Sziasztok!
Fix fps rögzítésre beállítható kamera szoftvert tudtok ajánlani?
Üdv:
Nikon
-
Torge
csendes tag
válasz forgonati #40200 üzenetére
Nem ra beszelni akarlak ,de nagyon jó telefon ,az enyém 603 kiadás és nem BL került szervizbe ,nem működött a dupla koppos feloldás ,de azon kívül soha semmi baj nem volt vele ,és éppen ma beszeltem a román lg szervizzel és őket nem érdekli milyen régióra van tervezve a telefon ha van számla és gari jegy és EU s akkor javítják mindenhol
De megnyugvás képen írhatsz az Lg nek ,és kérdezd meg a feltételeket . -
amoledus
aktív tag
válasz forgonati #40200 üzenetére
Ha új bontatlant veszel egy évig él a garid +12hónap a kiterjesztett bootloop miatt , bátran megveheted !
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest