-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Akkor én is jelentkezem.
Read-only követem itt az eseményeket még mindig. 1 éves múlt a P20-am, csak azért cserélném le (már a hüvelyt), mert unom, az üzemidő pl zseniális.Viszont a G4..., valahogy sokkal jobban szerettem. Még mindig használom, ágyban netezős telefon. Legnagyobb előnye, hogy nincs rá beállítva a céges levelezés.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz #86973952 #47702 üzenetére
Jó ötlet szétdobni , egy bőr hátlap engem is érdekelne... (Bár már nekem is tartalék telefon a p20 mellett - van azért bőven használva otthon ágyban, telken rádiónak stb-stb - , de a T valamiért csak műanyag hátlapot adott nekem hozzá, mindig kíváncsi voltam, milyen lehet vele.)
-
MittuDomain_
őstag
válasz KubanitoS #47432 üzenetére
A letöltött nálam sem sok, de számold bele a készülékkel adott appokat is (tárcsázó, számológép, fájlkezelő, kamera, rádió, távirányító, jegyzetelő, diktafon, lg ui, stb-stb, ezek is mind appok).
A 70-80 szerintem nekem is megvan, pedig messze nem vagyok power user.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz SkiDev #47255 üzenetére
Ja, 60e kedvezmény, akkor megnyugodtam...
Mennyi lett így a vége? Mert a sima P20 meg a Honor10 végösszege volt 60k (havi 3e előfizu mellé), ezért nem tudtam otthagyni.De ha a Mate is ennyi volt azon az ominózus napon, ismét szomorú leszek.
-
MittuDomain_
őstag
válasz SkiDev #47253 üzenetére
Ne már, a Mate 10 pro is ennyi volt...? Először azt hittem, csak a P20, aztán valaki szólt, hogy a Honor10 is ennyi volt. Arra már húztam a számat, mert a rendes jack meg az infra ér annyit, mint a 3 év garancia. De oké, a P20ban jobb a kamera is.
De a Mate 10 sokkal jobb. Amoled, nagy akksi, szép design (nincs notch sem). Most dühös vagyok, igazából már az Alza elárazás óta fentem rá a fogam.
Én délután vettem át a P20at és szintén el akartam köszönni, ez az első üzenet, amit erről írok. És egyelőre kisebb csalódás. Azt hittem, egy 2018as csúcsmodell sokkal többet ad, mint amit a 2015ös tud. Nem igazán gyorsabb (nekem az lg sebessége is oké volt), nem biztos hogy jobb a kamera, egyelőre hiányzik az infra és a jack. A fingerprint viszont kényelmes, és miután elrejtettem ezt a szigetet, kifejezetten kellemes a design.Na de a lényeg: én is köszönök minden segítséget, és várhatóan még gyakran benézek ide; ha rövid idő alatt nem jön be a kínai vonal, lehet hogy visszatérek.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Technoman #47019 üzenetére
Hát nem tudom...
Nekem valahogy nem annyira kóser a kamera a decemberi alaplap csere óta, lehet aláment valami, nem figyeltek rá. :S
Meg hamarosan a kamera lencsét is meg kéne fogkrémezni, vannak rajta mikrokarcok.Már nem akarok a G4be invesztálni, szűk 3ó SOT még van, a két akkuval járkálás nem pálya, mert mire a tokot leszedem, kitépem a körmeim.
Amin nagyon gondolkozom, az a Mi Mix 2S 6/64, mostanában 470USD app-ból, de egyelőre csak 22USD pontom van.
Pedig ha valahogy be lehetne imádkozni 100e alá, már úton lenne. Talán novemberben, BF sikerül elcsípni. Egyébként a Honor View10 beszerezhető 100e-ért (GB), de az valahogy nem annyira meggyőző.Mondjuk abban nagyon igazad van, hogy már én sem fősodor-beli, hanem "másodvonalas" gyártókat nézek, mert teljesen elszálltak az árak, már a 1+ is drága...
-
MittuDomain_
őstag
válasz papelado #46877 üzenetére
Sokkal jobbakat csinál a gcam meg a G4 is, csak ritkán fotózom össze a a 3 változatot direkt, itt meg éppen volt 2p amíg a többiek elmentek boltba, és kattintottam.
Most hirtelen keresek olyanokat, ami biztosan azzal az appal készült, de a google photos ezt nem írja ki az képinfók közt sajnos...
Szerk:
EZ vagy EZ pl google camera, szerintem nem rossz, de nincs hozzá összehasonlító képen.
A telefonon lévő eredeti fájl 11,50MB, és 100%ra zoomolva sokkal szebb, mint a google-féle tömörített kép.
A gyári G4 fotókon valahogy nem olyan erős a minőségbeli különbség.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz papelado #46872 üzenetére
Amikor elkezdtem elégedetlenkedni a G4 képeivel (szerintem mikor alaplap csere volt, ehhez is hozzányúltak, lehet nem egy pormentes kamrában, nem annyira profi, mint újkorában), a nexus-os google-kamaera app megoldotta. Este/ellenfényben igencsak must have.
Oké, lassú a HDR+ feldolgozás meg piszkosul fűti a telefont, de az eredmény magáért beszél.
Talán linkeltem már itt, egymás után, Montenegró, 2018-05.
FYI a google photos is ront a minőségen, eredetiben mindegyik jobb kicsivel.G4 simán
G4 HDR
Google Camera HDR+ (auto)Szerk:
Ja és az elégedetlenkedés másik fele, hogy megnéztem, mit produkál egy friss zászlóshajó.
Hát ahogy látom, elértük a tűhegynyi szenzor határait, talán egy HTC 10-11-12 tud még minőségi ugrást egy optikával AI-trükkök nélkül.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz zsoltip #46831 üzenetére
Gondolkodás nélkül U11-et mondok - ezt egy One S és egy M8 tapasztalatai alapján.
lehet hogy jobb a support Samu/Nokia oldalon, de szerintem sokkal intuitívabb a Sense, a kamera kiemelkedő, már nem akkora a káva. Vízálló, van edge sense.
Egyszerűen jó érzés htc-t használni.De a másik oldalon meg nincs jack, rádió, a kijelző nem oled; a nokia meg nexus felületet ad.
Mindegy is, első válasznak jó leszek, hátha a többiek tovább formálják a véleményed.
-
MittuDomain_
őstag
Érdemes lehet szerintetek EZZEL kitolni a telefoncserét?
A sebessége meg a fényképezője nekem elég, de ez az üzemidő, pláne nyaraláskor, mikor mindent ezzel fotózok gps-el...
8e, 6500mAh, 6 hó hazai gari.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz MittuDomain_ #46127 üzenetére
Nos, status update 3 hét után:
A 7 semmivel sem rosszabb, sőt, nem is értem, miért nem adták ki hivatalosan.
A fő probléma viszont megmaradt: nem megy a névjegy szinkron egyik irányban sem. A Google contacts-ban (pc)1649et látok, a telefon maga 693-at; sőt ha a telefonba elmentek egy új névjegyet, hiába van kiválasztva a mentés helyének a megfelelő google fiók, nem szinkronizálja fel.Senki másnak nem volt ezzel gondja?
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46222 üzenetére
Én nem találtam akksit az aqua.hu-n a G4 szóra keresve, belinkelnéd?
Mikor tavaly decemberben elvittem egészségügyi alaplap cserére, titkon bíztam benne, hogy adnak új akksit jó szokásukhoz híven, de ha nem, akkor veszek. Szerintem adtak is volna, de nem volt készleten, így még venni sem tudtam...
És a munkalapon ott virít, hogy az akksi állapota nagyon ergya.Közben megtaláltam LG keresőszóval, bocsesz. A termék nevében nem szerepel, csak a leírásban.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz Motion_Blur #46202 üzenetére
Bootloop.
Van még rá gari?
Volt már cserélve az alaplap? Ha igen, onnantól megint adnak rá egy évet. Kellhet a munkalap, de nem biztos hogy szívóznak, IMEI alapján is megcsinálják talán. A Váci úti szerviz nagyon korrekt, én anno délelőtt 11kor bevittem, és f3ra végeztek is; még futár nélkül is megérheti rászánnod egy szombatot akár.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Ki lehet cserélni valahogy 7.0 alatt az alapértelmezett fényképező appot, hogy ezt érjem el lezárt képernyőtől is?
-
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46145 üzenetére
Igen, persze.
Pl. a pc-n 16 névjegy van a családban, ott meg 5-öt talál...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46133 üzenetére
Köszi az infókat, a Smart Lock-ot nem találtam meg magamtól, hiába tudtam, kb merre keressem.
Tudom hogy kell kezdőképernyőt kirakni, de nem volt hajlandó megcsinálni a rendszer, tényleg...A névjegy parám viszont nem oldódott meg és ötletem nincs, mi okozza a bajt, valamint hiába szerkesztek bele pc-n, nem látom a változásokat. 6.0 alatt minden látszott, most meg semmi, és fontos, gyakori névjegyek is hiányoznak.
Ezért letöltöttem a google contacts appot külön, és ott sokkal kevesebb látszik, nézzétek.
PC:
Mobil:Bármi ötlet?
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #46116 üzenetére
Köszi neked és mindenkinek a segítséget, simán felment a 7.0 a leírtak szerint.
Eddigi tapasztalatok:
- NEKEM közel sem volt elég 2ó újra belakni, még mindig nem vagyok vele készen.
- Nem tudok plusz oldalt kirakni a kezdőképernyőre, gyárilag kettő van, és slussz.
(Ezt végül sikerült orvosolni azzal, hogy megflood-oltam a rendszert, csak akkor ajánlotta fel új oldal kirakását, ha direkt telenyomtam appokkal, hogy ne férjen ki újabb widget.)
- Valami komoly gáz van a névjegyek szinkronjával, és nem tudok vele mit csinálni. Kb 4-5 éve nincs már névjegy a SIM kártyámon, minden a google contacts-ban van, ami jelenleg 1716db. (Nem röhög, mindent ide mentek, a cégeseket is, csak be van rakva a megfelelő csoportba.) Szóval, a telefon ebből 756db lát csak azután is, hogy kézzel ráküldtem és a kapcsolódó google fiókból ráerőszakoltam, hogy szinkronizálja fel a névjegyeket a telefon memóriába. Amit megjelenít, azt sem rendesen, becenevet ír ki a hivatalos helyett, hiába van úgy beállítva.
- Nálam is húzni kell előbb a képernyőt feloldáskor, mielőtt mintát adnék neki. (Ez az, ami idegesíti Stauffenberg-et, és egyelőre engem is nagyon.)
- A kamera fura. Furák, homályosak a képek, és a telefon élőképe is zajos, világos, mintha a valóságnál feljebb lenne némi FÉ értékkel.
- Nem találom (egyelőre?) a zseb módot ami volt 6.0 alatt, hogy ha érzi, zárolás után azonnal el van rakva a zsebembe, ne kérjen feloldó mintát/PIN-t.Ha bármi ehhez kapcsolódó segítséget tudtok még adni, nagyon köszi!
-
MittuDomain_
őstag
válasz SkiDev #46113 üzenetére
Igazából már én is unom, de nem akarok rá sokat szánni, mert ez csak egy nyamvadt használati tárgy.
A 7.0-vel lesz egy kívül régi, belül új telefonom.De látva a válaszokat, nem kell tartanom semmitől, nem lesz rosszabb a kamera, megmarad a rádió, szuper.
Köszi mindenkinek, aztán ha én is belefutok valami DLL-bugba, majd jelentkezem.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Eddig szinte csak read-only voltam, és most eljött az idő (Húsvét) és a kedv is, hogy átálljak 7.0-ra.
Soha az életben nem ROMoltam, szóval van valahol egy hsz, ahol az együgyű kezdők számára le van írva a dolog menete? (Az első hsz-ben nem találtam.)
Tudom, mostanában igencsak gyakori téma itt, de nem szeretnék hűbelebalázs beleugrani zéró tapasztalattal, ezért is hangsúlyozom szűz mivoltomat.A dolog csak az alábbi paraméterekkel érdekel:
- bírja kicsit tovább akksival, vagy legalább ne fogyasszon még többet;
- maradjon meg a rádió (csak e miatt nem mondok le egy stabil Nougat-ról, bár nagyon hiányozna...);
- a fényképező se szenvedjen csorbát, sőt (azt a spec google-féle HDR módot/progot is ráengedném, amit az 5X is tud ha jók az információim);
- smooth-abb működés;
- frisebb biztonsági verzió (mondjuk ez alap)Azt sem tudom - bár sejtem, hogy igen - , hogy van-e értelme teljes gyalunak és nulláról belakásnak?
Vagy ha csinálok egy szinkronizálást a jelenlegi állapotban, az appjaimat-beállításaimat visszapakolja a Bridge a 7.0-ra is? Ez lenne a kecske és káposzta mennyországa.Ha ez alapján problémásnak éreztek és van tanítói vénátok, pm-ben is megköszönöm! Holnap reggel állnék neki.
-
MittuDomain_
őstag
válasz klimokrisz #45737 üzenetére
Sajbi tévedett, az utolsó szó nem kell:
Csináld meg!Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Hatalmas respect az LG szerviznek.
Ma délelőtt 11ó után leadtam a bootloop jellegű hibával (július óta csinálja, melegszik, ki-bekapcsol, újraindul), gondoltam cseréljék ki jobb a békesség alapon (SN601), mielőtt ráteszem a Nougatot, ha már official nem lesz.
Minden esetre délután 3kor jött az SMS, 4.10re itthon is voltam vele.Közölték, hogy az akksi nagyon rossz állapotban van, rengeteg benne a ciklus, de nem tudnak adni, éppen nincs készleten.
De a szerviz tényleg pöpec, ezúton is köszönöm nekik.
-
MittuDomain_
őstag
válasz kiss_tomi #44529 üzenetére
Ha megmarad a G4 még egy évig, tuti veszek egyet, köszi!!
csak legyek előtte túl az alaplap cserén - SN601 - , volt már spontán újraindulásom, meg üzenet, hogy kikapcsol, mert túlmelegedés veszély van, miközben nem játszom vele egyáltalánSi tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #44037 üzenetére
Az enyém 601, gyárilag JDI.
-
MittuDomain_
őstag
Provokatív kérdés:
Gyerekek, így túl szeptember idusán, ugye ti sem látjátok a legkisebb jelét sem a Nougat rollout-nak annak ellenére, hogy a Sony már Oreoval "szúrja ki" az új vevői szemét.
Tikk-takk, lejár a Q3. Semmi előjel?Nem néztem nemzetközi sajtót, esetleg lengyel "teszter" barátainknál sincs semmi?
-
MittuDomain_
őstag
válasz zsoltip #43601 üzenetére
Én csak annyit tudok, hogy nekem automatán feltölt mindent ha wifi-t lát.
Persze e mellett rajta van az SD kártyán is, de még ember nem volt, aki "jobb" minőséget kért volna, mint amit a g photos-on küldtem neki; és tényleg nem nagyon látszik különbség.
Uaz a 16MP, viszont ami az SD-n 5,07MB, az a g photos-ban 2,0, ez sokat elmond a dologról.Egyedül a nyers fájlokat mentem le külön, ha valamiért kocaművész kedvem van, és ki akarok hozni belőle vmi pluszt. Azaz jellemzően állvány, nagy záridő, alacsony iso, csillag/égbolt fotók.
-
MittuDomain_
őstag
válasz killzone1987 #43437 üzenetére
Én sem ellenkeznék ha becserélnék, de egyelőre jól megvagyok vele.
Azért remélem, kb 1év múlva, mielőtt lejár a 2év gar, találkozunk az S7E topicban.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz killzone1987 #43423 üzenetére
Honor9 is esélyes lehet szerintem...
Ráadásul dual SIM, független.Bár a H8 szebb volt szvsz.
-
MittuDomain_
őstag
Nekem kb másfél-két hónapja csinálja ugyanezt. SN601.
(Mondjuk a "double tap" működik, ha 4-5ször birizgálom a képernyőt.)
Őszintén már várom, mikor lesz bootloop, hogy végre túl legyek a dolgon. De csak ilyen indokkal nem vihetem a Váci útra, hogy legyetek kedvesek cserélni...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Stauffenberg #42604 üzenetére
Az enyém 601 és nagyon be vagyok szarva hogy mikor füstöl el.
Miközben örülnék, ha kapnék egy friss, "elvileg problémamentes" (?) alaplapot.
Produkál furcsaságokat, egy mezei böngészéstől is forró olykor, ha csak bekapcsolt gps-szel mászkálok a városban, már azt is érzi a combom (városnézés/kirándulás ezzel fotózva ne is beszéljünk róla...), szóval veszélyben érzem magam.Játszani egyáltalán nem játszom vele, valahogy kinőttem belőle.
Néha eszembe jut, hogy le kéne szinkronizálni mindent, rászánni egy hétvégét vmi stressz-tesztre (sok-sok játék, pl Plague, hogy legyen benne némi élvezet) és végre túl lenni az egész cserén. Őszintén nem hiszem, hogy túlélne két nap folyamatos játékot.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Akos01 #41561 üzenetére
A szerviznek és a futár cégnek is kell legyen felelősségbiztosítása.
Ha meghallják a fogyasztóvédelem szót, te viszonylag hamar megkapod a készüléked, ők meg lebokszolják utólag.
Csak figyelni kell leadáskor, mindent dokumentálni, aláíratni az átvevővel, szükség esetén fotó/videó másik tellával, amiben megy a GPS, így látszik a leadás helye és ideje.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Az eddig hibamentes gépen tegnap este böngészés közben volt egy kis kijelző bug; úgy érezte kijelölök szavakat, pedig csak néztem, még csak nem is görgettem. SN601...
Nyugtassatok meg, ugye nem valami alaplap gond előszele?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz raven24 #39371 üzenetére
Nálam a zseblámpánál újkora óta csak a felső led világít, külsős appal is.
Ez hiba lenne? Mert akkor vihetem szervizbe...December óta van meg, még keveset fotóztam vele, más meg engem vakuval még soha, hogy láthattam volna, mindkettő villan-e?
-
MittuDomain_
őstag
A töltőmatricás kálváriám után örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy ez a totál noname Ali-s eladó 900,- Ft-ért tökéletesen működő terméket (QC tok) küldött (nem eredeti, de jó), vegyétek bátran. Rendesen tölt, becsukódik az üveglap ellenére, jól mennek a kis ablakos értesítések... És a legalapabb matrica is 600,- Ft-tól indul, itt meg "hátlapot" is kapsz cserébe, ha szétvágod.
Már csak azért kéne matrica, hogy a Verus ne a fiókban pihenjen, ill. kicsit zavar, hogyha teljesen visszahajtom - balkezes vagyok, így kényelmes használni - olykor csukottnak érzékeli a tokot és nézhetem az órát kis karikában.
szerk:
02.09 a rendelés, piszok hamar megjött.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Ezt a bugok vannak meg frissítés mizéria dolgot azért sem értem a G4 esetén, mert az N5x kvázi problémamentes, azonos gyártó és hw mellett. És a referencia tesó miatt kizártnak tartom, hogy ne kapná meg a 7.0-t, bár a késlekedést, ill. hogy nincs hivatalos rollout, nem tudom hova tenni.
-
MittuDomain_
őstag
Használjátok az yr.no-t.
A legpontosabb időjárás evör.Ha a nyelvet angolról norvégra állítjátok, még több infót ad, a hőmérsékletet meg a páratartalmat nyelvismeret nélkül is érteni. "Langtidsvarsel" a hosszú távú előrejelzés. Nem látványos prog, de tényleg jó.
-
MittuDomain_
őstag
Köszi mindenkinek, akkor próbálkozom még vele...
Ez az alaplap cserés dolog érdekelhet, mert veszélyeztetett modellem van.Ha valakivel tudnék találkozni Bp. XI. ker (Allee környéke) 5 percre egy garantáltan működő hátlappal egy villám teszthez, az keressen meg privátban pls. Töltőt power bankot viszek, nem lennénk konnektorhoz kötve, gyorsan kiderül a dolog.
-
MittuDomain_
őstag
Te jó ég ezt az árat...
Én még azon gondolkozom, hogy leszedem a hátlapról, rácelluxozom a telefonra hogy biztosan érintkezzen, és így tesztelem magát a tekercset.
Vagy esetleg vmi multiméterrel meg lehet nézni? Rárakom csak a matricát a töltőpadra és nézem, kap-e áramot?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Az első hsz alapján segítséget kérek a topiclakóktól.
Megjött a qi/nfc tag, de nem tudom működésre bírni a két wireless töltő közül egyikkel sem. (Samsung S6 töltője, hivatalosan is QC 2.0 kompatibilis, ill. egy Nokia DT-601, ami anno Lumia735-höz volt csomagolva.)
Végigcsináltam a pocketnow-s videót, de hiába hajlítgattam a fülecskét, semmi.
A tokot sem pattintottam rá vissza, ne azon múljon.Van vmi ötletetek?
-
MittuDomain_
őstag
válasz hajraolaj1 #38523 üzenetére
Erre itt fogsz korrekt válasz kapni, a topic kicsit elfogult.
De szerintem sokkal inkább a G4, mint a P9L...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Quqesz #38480 üzenetére
Qugesz és DaDa, köszi a válaszokat.
Egy matrica már lassan két hónapja úton van, nagyon megjöhetne már.
Igazából kéne egy tartalék hátlap, és akkor már qi-s kerestem, de meglepve láttam, hogy olcsóbb a circle tok, ezért izgatott a vághatóság kérdése. A Dot View - amivel tapasztalatom van - elég kemény gumi, csak félig lehet kinyitni, hátrahajtani nem lehet, ezért érdeklődtem a tapasztaltaktól. Ha ezt lehet hajtogatni, vagdosni sem feltétlenül szükséges, szerintem teszek vele egy próbát.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy másik hátlap a gyári mellé, ami QI-s, de arányaiban marha drágák (ebay/ali nézelődtem). A quick circle már tök olcsó Kínából, de nekem nem játszik, mert balkezes vagyok, mindig rácsukódna használat közben. (M8-on volt ilyen tapasztalatom dot view tokkal)
Kérdésem, teljesen hátra lehet-e hajtani a quick circle tokot, ill. ha nem, le lehet-e vágni szépen az elejét, hogy csak qi-s hátlapként működjön.
"Vicces", hogy egy QC tok 5-6 USD, míg sima QI-s hátlapot nemigen találni 10USD alatt...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Akkor legyen itt a másik véglet is, teszteltem mit bír visszafogott használattal: 58ó készenlét, 5ó28p képernyő be. Ekkor 3%on állt, nem vártam meg a kikapcsolást, ment töltőre.
V20h, T-mob., SN601, azaz elvileg "veszélyeztetett modell".
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A T-mob függő G4-em szerint még mindig a v20h a legfrissebb szoft, és a pc-s progok sem látnak frissebbet; mialatt itt többen már 20n-eket is irogattok.
Szarjam le, vagy érdemes mókolni vele?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz ToniSoprano #37615 üzenetére
Köszi!
Akkor ha nyitva van a szerviz, a két ünnep közt besétálok hozzájuk.
-
MittuDomain_
őstag
Nekem két hete van meg, nem tapasztaltam eddig semmi gondot, SN alapján 2016 januári (601), de annyira gyakori téma itt a topicban, hogy lehet beviszem a szervizbe cseréltetni.
Vagy nem kell tőle ennyire parázni? Gyakran utazom és ha külföldön kakkan meg - pláne hogy azért is ezt választottam, hogy ne kelljen fényképezőt cipelni - , az nagyon betenne.
Mikortól vannak a tuti upgrade-elt alaplapok? vagy van-e bármilyen prog (AIDA, CPU-Z...), amivel meg lehet nézni a szoftból a verziószámot? Ugye ver1.1 lenne a jó?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz ebegab92 #37548 üzenetére
A gyári táv prog is tanítható, és a TV-t tök jól kezeli, de a UPC beltérivel valamiért nem boldogul.
Szerintem taníts be a gyárit, hátha jó lesz.A Peel-lel pl. nagyon rosszak a tapasztalataim, beragadt, ette az akksit, melegedett a telefon.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
A topiclakók nagy része - közel a 40.000 HSZ-hez - már túl van a friss hús problémáin. Igen, szerdán lesz egy hetes a G4-em.
A fő problémám, hogy ennyi hsz közül nehéz már kibogarászni a nekem kellő dolgokat, olyan bőséges a kínálat.
Szóval, szeretnék megbízható qi-s hátlapot /készreszerelt/, vagy sima hátlapokat+matricákat venni. Csak a gyári ma. hátlapom van, bőr sincs, de azzal is tennék egy próbát.
Hiába olcsó akár a gyári, akár az utángyártott quick circle, nekem nem opció, mert balkezes vagyok, a másik irányba kéne nyílnia. Tudom, létezik balkezes akit nem zavar, de használtam One M8-at dot view tokkal, számomra rémálom, mindig becsukódik. Szóval köszönöm, abból nem kérek.Töltőpadból kettő is kéne (munkába, otthonra), sajnos az ajánlott nokia dt-900 kifutott vagy nem túl olcsó, a nokia fatboy meg k drága (6500 a T-nél); két darabnál már az ár is számít, de szart sem akarok, csak működjön rendesen és ne kelljen CAD szoftvert használni, hogy kiszerkesszem a megfelelő pozíciót.
Kellene továbbá rendes tok, ami véd, de a qi-s töltéshez nem kell levenni, meg üvegfólia és sima fólia (matt) is.
Szóval jöhet mindenféle cucc, gyakori Ali/eBay/BG/GB látogató vagyok, ami ezeken nincs, az kb. nem is létezik.
Szeretném olcsón megúszni, szóval jöhetnek a 2-300 Ft-os üvegek is, eddig jó tapasztalatom volt velük.
Az ár-minőség-gyorsaság hármasból az első kettő számít, ha már úgyis várnom kell a qi-s hátlapra/matricára, a töltők is jöhetnek Kínából.
Jelenleg ezt a "minőségi" tokot szereztem be gyorsan, és az ára alapján sokkal rosszabbra számítottam.Kérlek konkrét linkekkel bombázzatok.
Köszönöm!
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, APN bajom van.
Kerestem a fórumon, de nem találtam rá a dologra.
BB OS10-ről váltottam, amihez volt BIS, de nem ez a lényeg, hanem a vele járó olcsó 1GB net.
Hiába írom át az APN-t, mindig visszaállítódik, így nem tudom a netem használni.
"blackberry.net" kéne az apn neve, a többire nem emlékszem fejből. van vkinek tippje, mi lehet a megoldás?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Na ma én is csatlakoztam a G4 táborba, üdv mindenkinek.
Mivel 3éve nem használtam droidot (BB OS10) minden furcsa lesz, nem csak az LG felülete.
Ha sok sületlenséget kérdeznék, előre is bocsi.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hamarosan (1-2hét) csatlakozom hozzátok egy használt T-függő készülékkel.
Mivel használt, mit csekkoljak, mik a kritikus pontok?
Érdeklődöm továbbá, van-e ajánlott tempered glass, fólia, tok, akku (!), konyhakész vezetékmentes töltésre átszerelt hátlap, etc.?Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest