-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
outdoor
aktív tag
válasz customer114 #43547 üzenetére
Összes mentés lehetősége sd kártyára. Beépített és választott appok. Külső eszközben használva is olvasható adatokkal. Belső memóriába nem mentve, és felhő meg automatizáló app nélkül. Android 5.1 vagy 6.0 jobb.
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
outdoor
aktív tag
válasz customer114 #43495 üzenetére
És a végén, hogy nincs alternatíva, vagy alig. Azért a fényképező, a kijelző, a tulajdonságok, a Dual sim + memóriakártya. Nincs alternatíva.
Most eljutottunk odáig egy Varta 2Ah töltővel és LG saját kábelével, hogy már nem merül használat közben. Elég új akku volt, de vajon kell még ezeket formázni? Bekapcsolva is tölt már a Vartával, ha a kijelző le van kapcsolva. Még azt szeretném, hogy bekapcsolva, bekapcsolt kijelző mellett hosszú letöltésnél is töltődjön fel.
[ Szerkesztve ]
A proper digital assistant could be my best friend
-
Nikaré
őstag
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #43438 üzenetére
Végül is igazad van,mert így nagyon jól jártam,egy szavam sem lehet!!!!
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #43390 üzenetére
Hidd el nekem,megvolt az oka,amiért nem akartam,h az lg szervízbe kerüljön...
De hagyjuk...
A 3310-es pedig 1300 mah akkuval mindössze elketyegne akár 1 hónapot is
És csengőhangnak a boci-boci fenomenális élményekben részesít[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #43390 üzenetére
A minap kínáltak egyet 22900-ért facebookon.
Karcos volt a hátlapja ( ki nem szarja le..)
Simán megvettem volna, ha otthon vagyok. Valami helyi hirdetéses csoportban volt.Persze nem az ára fogott meg, hanem hogy oda volt írva, hogy hosszú üzemidő. Rákérdeztem, aszonta a csaj, hogy 1.5-2 nap. Írtam, hogy jó vicc... Szerintem órát akart írni
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #43385 üzenetére
Hát persze saját költségemre utaztam volna közel 200 - 200 km-t,hogy személyesen leadjam.
Az első javítás határidőre megvolt...de tudodmit,te már amúgy is szabadulni akarsz a G4edtől,arról én nem tehetek,hogy senki nem veszi meg tőled,ígyhát kár volt hirtelen felindulásból fárasztani az ujjaidat -
törölt tag
válasz customer114 #43337 üzenetére
Poharalatetnek nem jo mert billeg
-
David696969
csendes tag
válasz customer114 #43334 üzenetére
Nem én vettem second hand és bootloopos lett
-
Tulku
veterán
válasz customer114 #42959 üzenetére
Vazze...a fiamnak vettem két alma egységet (szifon 5s és ipad airalegújabbnemtomhogyhíjják) na azok az akkuidők...soha nem lesz almám, ezt most kijelentem...de mér nem csinál más ilyet?G4 egyébként szerintem megfelelően optimalizált...csak android zabálja az erőforrást...ennyi...
-
LgH815Fan
újonc
válasz customer114 #42836 üzenetére
Sziasztok!
De mit jelent a JDI ? Ird le legyszives mert en nem tudom.
Szep napot!
-
save
tag
válasz customer114 #42806 üzenetére
-
Laraxior
titán
-
nagyúr
válasz customer114 #42751 üzenetére
már beletörődtem, ha működik, akkor jó, ha nem, akkor eladom, mint feri
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ADAM1337
nagyúr
válasz customer114 #42715 üzenetére
Soha nem volt vele bajom, mi a probléma vele ?
-
csaba1203
addikt
válasz customer114 #42700 üzenetére
Ha juniusi alaplap az érdekes,hogy még mindig gyártják.
Arra lennék kíváncsi,hogy még magát a telefont is szerelik-e össze.
Viszont így azért biztosítva van az alkatrész ellátás hiszen az enyém is még vissza van 505 alaplap -
Stauffenberg
nagyúr
válasz customer114 #42579 üzenetére
Nem szoktam fenyegetőző hangnemben követelőzni a szervizektől, semmi értelme. Tudom mik a jogaim, például azzal is tisztában vagyok, hogy csak a jóindulatukon múlik, hogy kapok-e csereutalványt/visszafizetést, hiszen erre én addig nem vagyok jogosult amíg ők bírják javítással meg cserealkatrésszel.
BTW akit nem zavar a levegőben lógó bootloop hiba és boldog a cserélt alaplappal, hát tegye. Nem mondom, hogy halálra idegeskedtem magam az elmúlt 2 évben, ma reggel is csak unottan vettem tudomásul, hogy éppen én vagyok a soros. Hiába na, aki hozzászokott a halálhoz, az már... Szerintem én olvastam el a legtöbb "bootloopos lett a G4-em" hozzászólást ezen a fórumon (talán az országban is). Szóval nem rázott meg a dolog, nem vagyok ideges vagy mérges.
De azért az kicsit rossz, hogy éppen 2 napja jöttem vissza a pihenésből. Ha ez ott krepál be, egyrészt elrontja a nyaralást, másrészt sokkal több adatot bukok két backup/szinkronizálás között (azért most is ért veszteség sajnos). Azt már nem említem, hogy napokra telefon nélkül maradtam volna.
Tudom tökéletes telefon nincs, de kicsit szolidabb hibajelenségekkel is beérném.
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #42480 üzenetére
Sima műanyag, Ohne NFC.
-
sajby
senior tag
válasz customer114 #42353 üzenetére
ÉN addig nem szekálom őket ameddig a saját telóm el nem romlik
-
sajby
senior tag
válasz customer114 #42350 üzenetére
Akkor 3szor nem láttam
megesik -
BigBlackDog
veterán
válasz customer114 #42278 üzenetére
Ahogy nézem, autótípusonként vannak eltérő adapterek. Egyébként tényleg eléggé masszív, jó konstrukciónak tűnik, csak az ára nem annyira baráti. Első körben kipróbálok egy ilyet szerintem.
-
nagyúr
válasz customer114 #42248 üzenetére
ha újonnan cégtől veszed
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz customer114 #42248 üzenetére
Úgy tudom igen, mert az is internetes vásárlásnak minősül, a szbályok arra is vonatkoznak.
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
Szeszkazán
senior tag
válasz customer114 #42201 üzenetére
Drótos Karesz Ronáldó
-
DaDa
senior tag
válasz customer114 #42191 üzenetére
Fiúk, némi iróniát érzek a kommentekben
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #42189 üzenetére
Mondom, hogy nem szabad eladnia
Mindjárt ajánlok neki 200EUR-t... hogy megtartsa a telefont*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
DaDa
senior tag
válasz customer114 #42109 üzenetére
Ejj de gonsz (meg kijelzőre)
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Game-over
aktív tag
válasz customer114 #42083 üzenetére
Igen.
Más: közben felhívtam az Emagot a jótállás miatt,és még jó hogy így tettem, mert kiderült hogy erre az első év gyári gari nem érvényes, hanem az is forgalmazói (gondolom mivel újracsomagoltként vettem tőlük), úgyhogy marad az Emag féle garancia.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz customer114 #41881 üzenetére
Ez tényleg jó hír
Feldobtad a napomat -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz customer114 #41878 üzenetére
S/N:701
Nem tudom. Ez most jó vagy nem -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz customer114 #41867 üzenetére
Lehet hülyeséget kérdezek, de hol írja?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz customer114 #41647 üzenetére
Szükségtelen, főleg egy olyan fórumozóval szemben, mint kovaszoskeny.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz customer114 #41645 üzenetére
Legyetek szívesek mellőzni a személyeskedést!
Lehet unalmas már a téma, lehet valakivel egyet nem érteni, de a kulturált vitastílust tartsuk meg!
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz customer114 #41517 üzenetére
Mit kellene igazolnom mi van? Vagy tudod mit mondjad még roppant jól szórakozom.
Legalább a saját telefonod ismernéd xDEgyébként is szerintem sokkal jobb app az Ultra Onroot 2013 gazpersky stealth spy edition .
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
Hipnotic
tag
válasz customer114 #41522 üzenetére
Az a érdekes, hogy a G2-est a saját töltője kb másfél óra alatt feltölti, pedig az is 1.8-as töltő és 3000 mA az akksi. Majd kipróbálom azzal a töltővel, de szerintem ugyan olyan csak fekete színben...
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz customer114 #41507 üzenetére
mert kb senki nem használja mert az abndroid gyárilag tartalmazza a kezdetektől..Az app maga az adathalész....
Abe due dembella
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz customer114 #41504 üzenetére
Nálam enélkül a progi nélkül is csak az ment fel a netre g4 alatt amit én akartam..Felesleges.Korlátozd a háttéradatok felhasználását.Ehez nem kell app...Beállításokban megtalálod.
Ráadásul komolyan egy ilyen veszélyes hulladékot reklámozol amit 2014-ben updatelték utoljára?...
A G4 hez se releváns van erre TOPIK[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
kgyuri7
csendes tag
válasz customer114 #41429 üzenetére
Majd mostanság jutok oda. Megírom, hogy mennyibe került
Xperia.ZENO - van telefonszámuk, szerintem megmondják.
Szigi-vill kft.
(52)413406[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz customer114 #41317 üzenetére
aliexpresszről vehetsz 20000db ilyen qi-s hátlapot is, de attól az még nem lesz gyári megoldás...
-
nünüke1975
aktív tag
válasz customer114 #41317 üzenetére
Alapból a g4 nem támogatja a vezetek nélküli töltést ehhez kell a tok amiben van egy chip ami miatt működni fog.Olvass utána több helyen.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz customer114 #41312 üzenetére
NFC érzékelő vagy valami olyasmi nem tudom pontosan mi a neve de az nfc -hez köze van.
-
SztiviVander
őstag
válasz customer114 #41309 üzenetére
qi töltésnek csak a helye van meg az eredeti hátlapokban. de qi lap nincs benne gyárilag egyik eredeti lg hátlapban se, kivéve az említett tokot. a kínai műanyag másolatokba van beleragasztva, meg elvétve találni olyat ahol a kínai megveszi az eredeti hátlapot és beleragasztja a külön kapható matricát (amiknek meg mellesleg a többsége egy rakás sz.r).
[ Szerkesztve ]
-
nünüke1975
aktív tag
Szerintem te az NFC re gondolsz egy rez színű valami a hátlap belsejeben
-
kissg620
tag
Én nem tudom, ezért kérdezném. Tehát az eredeti hátlap a qi-töltő és már megy is töltés?
-
senior tag
válasz customer114 #41187 üzenetére
Ritka kivétel
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz customer114 #41179 üzenetére
"Nyugodtan módosítsd, szerintem nincs aki beleszólna."
A topik nem az én tulajdonom és főnök sem vagyok. Mindent csak a közösséggel egyeztetve módosítok. Nem tudom mikor lesz időm újragyúrni az összefoglalót, de igyekszem. Mielőtt beélesítem, bedobom ide elfogadásra és akkor bele lehet rakni vagy kivenni dolgokat még.
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #41104 üzenetére
Dehogy vitatkozom. Csak nem értettelek. De így már értelek.
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #41097 üzenetére
Még mindig nem értem. Például ha reggel 6-kor leveszi a töltőről, mint máskor is, és máskor este 9-re csuttra lemerül, akkor intenzív fényképezésnél 9:10-re merülne le? De mit jelent az intenzív fényképezés? Hogy az eddigi napi egy helyett csinál napi 10 képet? Mert akkor kutya rossz az az akku, ha így is lemerül estig. Vagy azt, hogy elmegy abba a múzeumba, 99%-on kiveszi a zsebéből a telefont hajnali fél10kor, és délre 800képet csinált?
Eléggé konkrét választ adtál egy iszonyatosan összetett kérdésre, csak erre akartam célozni. De bocs, hogy bele vau-vau. -
bghistvan
senior tag
válasz customer114 #41056 üzenetére
Szia!
Van fenn egy nagyon jó!! Szappanbuborékos
Bocs,ezt nem bírtam kihagyni,csak hogy viccesen induljon a szombat reggel
viccet félretéve, én még nem találtam.....
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
válasz customer114 #41039 üzenetére
😂😂😂
Attyaúristen........hujjajjj 😂😂😂
-
bghistvan
senior tag
válasz customer114 #41033 üzenetére
Lehet hogy az ügyfélszolgálaton ezt mondják,de mégegyszer mondom, nekem tegnapelőtt cserélték,és direkt rákérdeztem , de tudod mit? Akkor legyen Neked igazad
A "szappanbuborékos"
-
sajby
senior tag
válasz customer114 #41027 üzenetére
Szerintem 2015ösökre vonatkozik ez a "megelőzés"
-
bghistvan
senior tag
válasz customer114 #41027 üzenetére
Nem 2 évvel,hanem+1 évvel hosszabbodik a garancia idő,tegnapelőtt cserélték,nekem is 702-es az alaplap ,direkt rákérdeztem,de nálam egyébként sem mérvadó,mert alapból 2018 júniusig szól a 2 év,tehát beleesik.
Ha viszont ismét bootlopos lenne, akkor 2018 június előtt legyen az,és akkor onnan megint +1 év indul. -
Vikooo
addikt
válasz customer114 #41002 üzenetére
En ebayrol vettem szurke hatlapot kb 1500 Ft -ert. Ha erdekel elkuldom a linket. Ennyiert rablas egy muanyag darabert.
-
bghistvan
senior tag
-
Hipnotic
tag
válasz customer114 #40997 üzenetére
Köszi. Beégés van a képernyőn, de egy idő után el tűnik. Szerinted cserélik garanciában? Erről a kamera üvegről mi a véleményed, jó a minősége te is cserélted?
Samsung Galaxy S8+ G955F Midnight Black / HTC U11 Amazing Silver / LG G2 D802 Black 32 Gb
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #40954 üzenetére
Elhiszem, dícséretes, ha tényleg így van. Akkor viszont le a kalappal az LG előtt. Mégiscsak godmod csítet adtak pár user kezébe, aki vissza tud és akar élni ezzel.
-
kelly416
veterán
válasz customer114 #40945 üzenetére
Ebben az "újra kap két év garit" dologban kételkedem. Legfeljebb bootloop esetén érvényes az a két év, bár azt sem hiszem, hogy ez így igaz lenne. Biztos ez, hogy újra indul a két év? Tudom, jogszabályok, fődarab csere, társai, de pont ezért írtam, hogy szerintem már max. a bootloop-os alaplapokra él az újabb két év. Jó fej az LG, de azért nem adnak "iddqd"-t minden G4 tulaj kezébe.
Szerk.:
DaDa:
Skyforce 2 vagy mi a fene, nálam az hozta ki. De bármi gépigényesebb játék, ami melegíti rendesen a telót, előidézheti, hiszen a melegedés a "rákfenéje" a dolognak. Ilyen játékokkal is szoktál játszani? Mert mostanában (saját zsebes bootloop elhárítás után) én is sokat játszom... pasziánszt vagy szókeresőt.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40883 üzenetére
Ott a vessző. A rev 2-höz tartozik a hivatalosan. Egyébként nem hivatalosan sem tudunk róla, hogy lenne.
-
mkRoland
senior tag
válasz customer114 #40694 üzenetére
Bár nem mai a kérdés, de én mindegyik utángyártott flipes tokkal megjártam:
volt Nillkin Qin-em, a tartófülei törtek le, kiesett belőle a mobil a végén (ezt a meglévő hátlapra kell tenned, mint egy bármilyen tokot)
most utángyártott, az eredeti QuickCircle-re hajazóm van, ugyanazzal a hibával és még tovább is repedt, de egyelőre ki nem esik belőle (ezt a hátlap helyett kell feltenni, van benne NFC-antenna, ami jól működik és elvileg QI-töltéshez való áramkör is, de ez nem működik, legalábbis IKEA-ban akárhány helyre tettem, egyiken sem kezdte el tölteni) KÉPEK: [kép1] [kép2] [kép3]
mivel annyira tetszik ez a Quick Circle funkció (de sajnálom a pénzt egy eredetire - amivel lehet, hogy ugyanígy járok), ezért megrendeltem egy harmadik fajtát ROAR, amin elvileg ezeket a kereten lévő meghibásodásokat ki lehet küszöbölni, ugyanis egy szilikon tok tartja a telefont, az pedig mínusz sok celsius-fokig nem törik
#KÜLSŐ AKKUMULÁTOR, POWER BANK:
Ha már szóba került, én olyan külső akkumulátort szeretnék venni, ami képes az LG G4 gyors töltésére, egyszersmint a 2014 előtti Samsung Galaxy Note 10.1-es tabletem (N8010) sem hisztizik, hogy nem a Samsung hálózati/szivargyújtó töltőről kapja az áramot és végül működik car jumper/car starter-ként. Ha valakinek van ilyennel jó/rossz tapasztalata, megoszthatná velem.#Váci úti LG szervíz:
Ismét csak dícsérni tudom a szervízt a Váci úton, korábban pár óra alatt javították a G4-emet (még aznap vissza is mehettem érte) beszédhangszóró hibával (recsegett), most pedig lassan töltött. Elkezdtem a kisebbtől a nagyobb felé araszolni hibakutatás szempontjából (szoftveres: beragadt app - adatkábel - töltőfej - telefoncsatlakozó):
1 - restart megvolt, ugyanúgy lassú a töltés (ha működött a kijelző, akkor nem töltött, hanem lassan merült)
2 - kábelcsere - ez viszont megoldotta a gondomat, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát, hogy sikerül-e kicseréltetnem garanciába (Vodafone-os, 2016/08 havi vásárlás), legfeljebb közlik, hogy erre már nincs garancia. El is indultam a 4-es és a 3-as metró vonalán a Dózsa György út irányába. Mázlim volt, azonnal sorra is kerültem, még csak fel sem tudtam mérni, hogy van-e új tapogatnivaló mobiltelefon kiállítva. Elmondom, hogy mi a baj, egyből meg is történt a hiba beazonosítása (helyes volt a sejtésem, egy új kábellel az amper/teljesítménymérő szerint jó a töltőfejem a telefonommal, úgyhogy az elméletileg lehetséges következő két hibát is sikerült kizárni). Mondják, hogy van garancia a tartozékra is, ennek megörülve elkezdtem előkeresni a garanciajegyet - amit előkészítve a táskámba helyezés helyett az asztalon hagytam otthon. Nem gond, mivel volt már itt, IMEI alapján visszakeresték, elkérték a régi kábelt, én pedig megkaptam az újat. Gondoltam akkor már ne maradjanak üres kézzel, ha ennyire korrekten álltak hozzám, veszek egy új akksit is (nem érzem, hogy gyengélkedne a régi, de mégiscsak két feltöltött akksival szívesebben állok neki a napnak), erre is kaptam garanciát, 4500 forint volt. Jobb szerettem volna ilyet venni, de ezt nem forgalmazzák.#SZOFTVERFRISSÍTÉS:
Szóval én elégedett vagyok a telefonnal, a támogatottságával, márpedig ami bevált, azon nem szeretek változtatni. Viszont most a napokban megjelent és nem bírom eltüntetni az állapotsávon és az értesítősávon is a figyelmeztetés, hogy telepíthetem a frissítést (jelenleg v20g-216-70 verzió fut). Hogy tudom eltüntetni ezeket? [kép] [kép][ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz customer114 #40838 üzenetére
Olvasgass a témában .Akár ebben a topikban is visszafelé.Kitárgyaltuk már.Jóval több a pro mint kontra.Sőt ..
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
iDomos
csendes tag
válasz customer114 #40838 üzenetére
Fontosnak nem annyira fontos, mert pörög a G4 a 6-os Droiddal is, de amikor sok pénzért +vetted a telefont a supportért is fizettél. Ezért okkal jár a frissítés.
Samsung Galaxy S24 « Samsung Galaxy S7 edge « LG G4 « LG Optimus 4x HD « Nokia N86 8MP « Sony Ericsson V630i « Sony Ericsson K700i « Siemens MC60 « Nokia 3310 « Siemens A40
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #40778 üzenetére
Az akku grafikonomon is látszik, hogy néhol felfelé megy... holott, nem is volt a töltő közelében
Nem mintha zavarna, inkább töltse magát, minthogy merüljön*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #40772 üzenetére
Jo, de még itthon vagyok
Majd penteken megyek vissza. Amazonin már bent van a listaban.Voltam GSM boltban, aszongya a fickó, hogy 6k az akksi. Mondom oké, köszi, pontosan kettőt kapok ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #40766 üzenetére
Ezt tapasztaltam en is. Egy kicsit gyorsan reagal a ketyere.
-
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #40749 üzenetére
Az nem gond!
Egyébként sem nagyon jellemző,hogy panelcsere után újra előfordulna ez a hiba,főleg,ha 2017-es panelt dobtak bele.
Legalább is nem emlékszem,hogy olvastam volna ilyen esetről itt a fórumon....
Egyébként mennyi az esélyem rá,hogy 2017-es panel csücsül a telóban? -
killzone1987
senior tag
válasz customer114 #40747 üzenetére
Köszönöm!
Szolgáltatónál vásárolt!
Tehát +2 év -
zazenke
őstag
válasz customer114 #40735 üzenetére
nem értem miről beszélsz pont az a lényeg hogy nem kell alaplapot cserélni. gyakorlatilag van neki bga javítója mert itt is az a szitu mint az xboxnál gondolom. a bga forrasztások elengedik. ehhez van speciális hevítő.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40645 üzenetére
Volt az is. Meg 2110-es amikor megjelent majdnem annyiért mint ez volt szintén újonnan. 😊 Azért van különbség. Öszintén? Kedvelem ezeket a kütyüket. Persze rettent sok mindenre lehet használni őket. De nekem már nem a játék a fő.
-
toto0569
addikt
-
csaba1203
addikt
válasz customer114 #40614 üzenetére
Huh most néztem meg én is és 505-ös van benne de hibátlanul működik.Gari van még rá úgyhogy nem érdekel
a téma nameg amúgy sem vagyok hardcore user. -
Laraxior
titán
válasz customer114 #40593 üzenetére
50ezerért vettem, úgyhogy ennyiért még el tudom adni jó darabig
Mondjuk ha nem működik akkor mindegy.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40397 üzenetére
Az érdekes lehet akár számomra is, mivel nekem januárban cserélték az alaplapot. Akkor ezek szerint nekem újra van két év garanciám? Mert telenoros és decemberben járt le az első éve.
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40392 üzenetére
Szerintem egy év. Fődarabra egy év garancia van. Az eredeti egy éves garanciákra ad plusz egy évet az lg. Igy ugyanolyan lesz mint a szolgáltatós 2 év. De az új fődarabra csak egy év van. Nincs utána még egy év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest