-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
válasz zazenke #40395 üzenetére
Én személy szerinti meglátásomból adódóan mindkettőre szükség van,sőtt egy dolgot még kihagytál.
Azaz,hiába van erőgéped,ha tré az optimalizálás,és így fordítva is igaz,de azt is figyelembe kell venni,hogy minnél több ram legyen a gépben!!!
Mivel egyre gyorsabb és gyorsabb kütyük vannak a piacon,ezért adja magát,hogy jó erős proci,sok rammal,jó gpu-val és jól optimalizált rendszerrel mindenképpen tovább megállja helyét a piacon!
Én tuti hogy ezeket venném szempontba,ha hosszútávra akarnék telót.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40397 üzenetére
Az érdekes lehet akár számomra is, mivel nekem januárban cserélték az alaplapot. Akkor ezek szerint nekem újra van két év garanciám? Mert telenoros és decemberben járt le az első éve.
-
killzone1987
senior tag
Én is köszönöm szépen a segítségeket!
Ma sikeresen beadtam szervízre a telót. :-)
Ennyit számít,ha egy normális ügyintézőt fog ki az ember!
Már csak az kell,hogy minden gördülékenyen menjen,és mihamarabb visszakapjam.
Sziasztok! -
zazenke
őstag
és egy kicsit hogy panaszkodjak a saját telóm miatt egy kérdés : megtudja valaki mondani hogy számít e egy telefonban hogy snapi 625 vagy 835 van sebesség szempontjából abban az esetben ha nem játszok a telefonnal. Konkrétabban arra lennék kíváncsi hogy a web böngészésnél pl észre lehet e venni a gyengébb procit ? én a g4 böngészését is nyögvenyelősnek látom snapi 808-al tökmindegy milyen programmal böngészek. ez optimalizálás kérdése vagy kell ide is a nyers erő. jövőbéli vásárlás miatt fontos ez nekem
-
dkovizoli
addikt
válasz customer114 #40392 üzenetére
Szerintem egy év. Fődarabra egy év garancia van. Az eredeti egy éves garanciákra ad plusz egy évet az lg. Igy ugyanolyan lesz mint a szolgáltatós 2 év. De az új fődarabra csak egy év van. Nincs utána még egy év.
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Gyors kérdés:
Ha a telefon már átesett egy alaplap cserén bootloop miatt (607 került bele), akkor elvileg gari jeggyel és számlával még 2 évig cseréli az LG márka szerviz ha újabb bootloop elő jönne, igaz? Rosszul tudom?
Köszi,
Szép napot! -
mouzrr
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
Quqesz
nagyúr
válasz mouzrr #40387 üzenetére
Én a madarasban vettem(igaz type-c de van micro is) usb kábelt és jó minőségű. Átlátszó zacsiban van és sárga színű papírfejléces,2500 az ára és asszem Delock a neve. ezzel a kábellal töltöm meg a G4 fejével a H8-at és gyorsan tölt.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Milyen kábelt ajanlanatok a gyári töltő mellé? Volt egy ebayes ami állítólag eredeti lg kábel volt, de elég hamar "elromlott" (ha picit is megmozdul nem tölt szóval használat közben esélytelen tölteni vele). Tudnátok valami megbízhatóbbat ajánlani?
-
moti07
tag
Vodafone-os a telefon ha beviszem az LG szervizbe akkor hamarabb megjavítják mintha a vodafone-nál adnám le?
-
moti07
tag
Sziasztok! Ma délelőtt lefagyott a telefon és utána nem tudtam bekapcsolni se kép se hang. Ahogy hazaértem kivettem a sim kártyát és micro sd-t hogy átrakjam a régi telefonomba akkor sikerült elindítani de akkor is csak az LG logo-ig jutott tovább nem bootolt. Jól gondolom, hogy ez a bootlop hiba?
-
killzone1987
senior tag
Ezekszerint nem jó ügyintézőt fogtam ki,vagy is nem volt kedve szórakozni,én meg nem tudtam,hogy ki tudom velük nyomtattatni.
De tényleg nem kaptam számlát külön!!!!
Akkor meglenne,minden papír kapásból a teló dobozában végezte,és számla nincs.
A webshopból honnan tudnám letölteni és kinyomtatni???
Nem akarok velük szórakozni,kinyomtatnám én ha tudom pontosan honnan hol találom a MYT-MOBILE-ban.[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz killzone1987 #40379 üzenetére
Bemész a Telekomhoz, és ott kinyomtatják neked. Én sem vittem, de ott megoldották.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
killzone1987
senior tag
válasz Stauffenberg #40378 üzenetére
szia!De honnan szerezzem meg a számlát,ha egyszer nem kaptam?
A t-mobile webshopból honnan tudom letölteni?
Mert a dokumentumok között nincs egy sem! -
Stauffenberg
nagyúr
válasz killzone1987 #40376 üzenetére
A jótállási jegy ki van töltve? Akkor elég az is. Ha nincs, akkor számlát is mellékelj, mert a futáros átvételi bizonylat legfeljebb csak a jótállás kezdőnapjának megállapítására elég.
-
Vikooo
addikt
válasz gixxergabi #40366 üzenetére
Ezen en is gondolkoztam, szerintem mindketto ugyan ugy marciusi foltozas.
Nekem az O van fent, az tuti marciusi
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
A jótállással kapcsolatban kérdeznék.Webshopon keresztül,onlineon vettem a telót,és a dobozában csak a jótállási jegy volt.
A futártól kaptam egy "Kiszállítási dokumentum" formanyomtatványt,amin az adataim,rendelésszám,utánvét összege, stb található.
Elég lesz ez a formanyomtatvány,amit a futártól kaptam ahhoz,hogy átvegyék és szervízbe menjen a teló?
Na meg persze a jótállási jegy.... -
Skot78
tag
válasz Stauffenberg #40373 üzenetére
Erdekes olvasmany! Koszonom! Akkor viszem telenor uzletbe es megkuzdom veluk...meglassuk mi lesz! Koszi!
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Skot78
tag
válasz Stauffenberg #40371 üzenetére
Hat a profeta szoljon belolled! De nem tudod veletlenul melyik EU-s paragrafus szol errol? Azert kene valami nyomatekosito a kezembe...hatha szukseg lesz ra!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Skot78 #40370 üzenetére
Akkor dobd ki a kukába és állj tovább. Ezzel ellentétesek a tapasztalatok a topikban és ezzel ellentétes az is, amit az EU-s törvények előírnak.
Ez egy szakmai topik, nem pedig lelki szemetesláda.
Küld be a szervizbe, ne a Váci útra, hanem a szolgáltatón keresztül a Telemaxba. Egyrészt veszíteni valód nincs, másrészt meg a BL unlock miatt nem utasíthat el az, aki a törvény által előírt kötelező jótállást biztosítja.
[ Szerkesztve ]
-
Skot78
tag
válasz Stauffenberg #40368 üzenetére
Vagy elkuldik es a szerviz visszadobja...szerintem...beszeltem a TMX-el...az LG hungary-val...meg a vaci uti szervizzel...Nem...
-
Quqesz
nagyúr
válasz kromatika #40361 üzenetére
Jött már rá ota frissítés v20l asszem...
Skot78
Bakker ha előfizura vetted bemész a szolgáltatóhoz és leadod(imei alapján le tudják ellenőrizni). Nekik kell lennie számla másolat, szal no problem. Van olyan szolg ahol le is tudod tölteni a számlát utólag(tré asszem). Kicsit járj utána és lesz garid......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.eus vodás G4 re tudna valaki linkelni a legfrissebb gyári romot?jelenleg v20G van fent.Köszi előre is.
-
Vikooo
addikt
válasz kovaszoskeny #40359 üzenetére
Igy van. A JDI gyartmanyuaknal volt foleg gond, iPhone eseteben is (4/4S). Silany minosegu ragaszto a hore besargult. Nem altalanos IPS hiba.
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
hard74
senior tag
válasz killzone1987 #40355 üzenetére
Én hétfőn adtam le a helyi Telekomnál, szerdán vitték a Telemaxhoz, és következő kedden hozta az MPL.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
amoledus
aktív tag
válasz killzone1987 #40353 üzenetére
Szia , minden ips kijelzos keszulek besargul egy ido utan , sajnos ilyenek ezek.
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
killzone1987
senior tag
Srácok!
Ha viszonteladóhoz viszem,akik felküldik pestre,még mindig közel 1 hónap mire majd kézhez kapom a telót? -
killzone1987
senior tag
válasz Skot78 #40350 üzenetére
Én is így vagyok ezzel,részletre vettem a telót.
Nincs is másik,amit jelenleg tudnék használni helyette,és ha esetleg nem tudom visszazárni,neadj isten mégsem panel cserés lesz a teló,és majd ha a cserélt alkatrésszel bekapcsolják,és befigyel a BL ON felirat,én is nagy szarban leszek!
Én tőled csak annyival vagyok előrrébb,hogy a kijelző az égadta világon nem mutat semmit sem,így nem látják pont a lényeget
Kár hogy te csuklóból nyitottál,és nem mentetted ki a két fájlt...[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz dkovizoli #40352 üzenetére
Én is úgy sejtem,hogy panel hibás lett,de az csak nekem jó a nyitás végett,mert így nyugodtan vihetem a szervízbe..
Egyébként érdekes dolog ez az LG-től,hogy a G2-óta nem igazán gyárt "strapabíró" telót.
A G2-nél is előjött nálam akkoriban a kijelzősárgulás,az is mehetett a szervízbe akkoriban,most meg hiába 2016-os az alaplap a G4-ben,még is elpusztult szerencsétlen!!
Kissé kiábrándító dolog az LG-től,pedig ezidáig nagyon megvoltam elégedve.
(Nem fikázás képpen írom!) -
dkovizoli
addikt
válasz killzone1987 #40342 üzenetére
Nekem a fél képernyő lett ilyen. Szervíz, alaplap csere. Azóta hibátlan.
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Bocsi nem olvastam vissza !
Érdekelne hogy mikor jön a fríssites a g4-re illetve most használ valaki android 7et g4-en ?
Ha igen hogyan lehet fel rakni ?( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Skot78
tag
válasz killzone1987 #40349 üzenetére
Igen, ma reggel egyszer csak ugy dontott hogy behuzza nekem a szivatot maxra....szoval szivok is rendesen
- Meg mindig fizetem, mert elofizuhoz vettem...
- Uj telefont "nullarol" nem tudok venni, van eleg koltenivalom masra...Ugyhogy elokerult ujra a jo oreg Note II...torott kijelzovel...Ezzel kell most tulelnem a kov telefonig...par ev, mit szamit?!
Mondanek szepeket....de nem...kulturember vagyok (na persze)...
De LG soha tobbe az biztos...
-
Skot78
tag
válasz killzone1987 #40347 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/g4/general/h815eur-bootloader-unlock-relock-guide-t3532331
Persze nekem nincsennek file-jaim...idegbol unlockoltam...hat most ra******m...
-
killzone1987
senior tag
válasz Skot78 #40346 üzenetére
Elkérhetném valakitől a leírást,hogy hogyan kell a bootloadert visszazárni?
a két fájlom természetesen megvan hozzá kimentve!
Aztán ha az készen van,irány vele a szervíz...
Az az érdekes,hogy mondom,úgy kezdődött az egész,hogy ottrombán szólt fülhallgatóval a zene,közben a háttérben folyamatos sípoló hang,na mondom ezzel meg mi lett..
Aztán ki-be kapcs. és azóta gatya a kijelzőnek.
De a teló teljesen bebootol,még a pint is írhatnám,de hát nem látok semmit
A roh@dás essen belé
Hozzátenném,már kb fél éve csinálgatta napi szinten ezt a krixkraxokat,hogy egy másodperc erejéig így elment a kijelző pontosan a fele,de nem tartottam neki túl nagy jelentőséget,tudtam,hogy 1x majd az egész képernyő így jár,csak azt nem gondoltam,hogy épp most,és hogy pont a bl nyitás után döglik be 2 hónapra rá......
Valaki írja már le a visszazárás menetét.Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Skot78
tag
A legszebb, hogy pl a bootloop az koztudomasuan alap hw hiba az LgG4-nel...Van orszag ahol beviszed es kerdes nelkul javitjak...Ha unlockolt ha nem...
Nekem nincsennek mar meg a papirjaim se...Raadasul unlockolt...Most az enyem is razenditett, pedig elmeletileg kesobbi szerias...Igy valoszinuleg buktam egy telefont.
Eletemben elosszor vettem ugy telefont, hogy nem hasznaltat, hogy vegre legyen egy normalis telefonom...
Jol beletenyereltem...Battery drain kuzdelem ki tudja hany gyari romon keresztul...Vegre aztan elegem lett, unlock es LineAgeOs...erre meg ez....
Faszaaaaaaa
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz killzone1987 #40342 üzenetére
Nem lehet hogy a hétfői adásszünetet vezették be megint?😱😂😀😀😀
Viccet félretéve ,ha garis irány a szerviz,fr recoverybol volt e már? Bár ez hw hibának tűnik
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
veterán
-
killzone1987
senior tag
Srácok!
Mi a fene lett a G4-emmel??????????
Elősször rosszul szólt fülhallgatón a zene,folyamatos sistergés a háttérben,na mondom kikapcsiolom,visszakapcsoltam,és azóta nyekk!!!!
Nem ejtettem le meg semmi!!!!!
Saját magától azóta így jön be a teló képe!!!!
Bebootolni bebootol rendesen!!
Mi a teendő ezzel?
Szervíz? -
hard74
senior tag
-
Skot78
tag
Sziasztok!
A szerviztapasztalatok utan erdeklodnek...Mert sajna ma engem is elert a bootloop...jihaaaa...fene egye meg...
Termeszetesen unlockolt, szoval kicsit ideges lettem...persze annyira bekapcsol, hogy lathato legyen, hogy unlockolt...
Elmeletileg a vilag boldogabb feleben igy is javitjak, mert tudjak hogy a sajat saruk...de felek itt kis hazankban belefutok majd az okoskodasba...
Vannak ilyen iranyu tapasztalatok erre? Melyik szervizt javasoljatok? (cimet pls)
Koszi!
-
Urmy
tag
válasz Nikaré #40337 üzenetére
THX.
Második telonak szereztem az S5 mellé de jövő héten lesz bele sim, bár sosem gondoltam volna összefügg a kettő.
Az előfordulhat hogy "beég" a kijelző ? Azt gondoltam az csak amoleden fordulhat elő de mintha a felső menüsor kissé "beégett" volna.
Érdekes.Amugy frankó teló bár azért nekem S5 jobban tetszik, de 30-at megért bőven.
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Urmy
tag
Üdv.
Most melyik a legfrissebb android G4-re ?
illetve az mitől lehet, hogy újraindítás után a fényerő autómata módból átáll 100%-ra ?
Köszi a segítséget.
[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
veterán
-
forgonati
őstag
válasz TheBikerider #40328 üzenetére
Az ázsiai verzió az a 818N. A 818P az ide szánt verzió és tudnia kellene a B20-at. Mindenhol azt írják a 818P-re hogy tudja. Ha nem tudja az nagy szopó mert én is most akarok olyat venni... De szerintem nála más lesz a gond. Meg kellene nézni hogy a beállításokban egyáltalán 4G-re van-e állítva az adatkapcsolat, vagy csak 2G-re.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
veterán
-
bernina
csendes tag
válasz TheBikerider #40325 üzenetére
Ez mit jelent hogy, Siófokon nem volt szerencsém, mondjuk Pesten menni fog? Lehet hogy más szolgaltatoval jobban jártam volna?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
bernina
csendes tag
Kivettem a telefonálásra használt sim kártyát és csak a net kártyát hagytam benn az 1-es sim helyen így sincs lte
-
bernina
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget attól akinek van tapasztalata.
Vettem egy LG G4 h818p dual sim-es telefont. Szükségem volt kért kártyásra, mert vállalati kártyához nincs net, és mindenképpen akartam net-et a telefonomra. A t-home-nál vettem hozzá egy 4 GB os mobil net előfizetést.
A fórumon olvastam, hogy a 818p tulajdonosoknál működött az LTE hálózat. Egy napja van meg a net kártya és gyanúsan lassúnak tűnt a wifi-hez képest. Az állapotsorban nem mutatott semmi LTE státuszt. Feltelepítettem egy lte detector programot, hát nincs LTE kapcsolat (Siófok város centrum). Ebbe bele kell nyugodnom, ez szolgáltató függő, más szolgáltatónál is így jártam volna?
Várom a tanácsokat, véleményeket. -
zazenke
őstag
bóvli extended aksi második forduló kijelzőidő 4:23 .ez gyakorlatilag csak facebook és böngészés(legalább fele arányban 4G vel), pici youtube .átlagosan 40 % fényerő. nem olyan rossz ez 5000 ft aksiért. ez mondjuk csak 1 órahosszaval jobb mint az eredeti 3 óra körüli tehát 30 % os javulás. Ja és mindennemű energiatakarékosság kizárva nekem az nincs bekapcsolva.15 % nál sem. Az hogy a kínézete rosszabb lett az nem igazán érdekel 40 éves vagyok .inkább unkciót nézek. Meg különben is ki az aki egy G4 -el akar villogni. Az az idő már 2 éve elmúlt. azt bánom hogy ezt az 5000 ft nem tettem bele egy márkásabb aksiba .
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy G4-em, új alaplap, új gyári kijelző, így vettem, viszont olyan problémám van, hogy a GPS jellemzően nem megy, nem talál műholdat. GPS testnél azt látom, hogy WAIT módban marad, nem látja a műholdat, ritkán, nagyon ritkán talál műholdat. Először valami sw/app zavarra gondoltam, csináltam FR-et is, utána ment is először a gps, azonnal talált jelet is, de utána már nem. Nem működik egyszerűen. Próbáltam először újratelepíteni az appokat, aztán appok nélkül, de nem megy.
Ha van ötletetek, szívesen fogadom...
Köszi! -
Torge
csendes tag
válasz Zsmester89 #40306 üzenetére
Két ujjal össze csippented az oldalt és ott lesz ha ugyanúgy szét húzod akkor eltűnik minden az oldalról
-
Zsmester89
őstag
Gyors volt a szervíz- alaplap hiba, képernyőbe beégés.. Alaplap+kijelző cakk-pakk kamerával cserélve majdnem hogy új telefon
--
Kérdés, andorid 6.0n hogy adok hozzá a főképernyőhöz üres oldalt? Nem látok + gombot, semmit, csak ha widgetet akarok hozzáadni, akkor kiírja h töröljek ikont. Tipp?A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Torge
csendes tag
válasz Vikooo #40302 üzenetére
Itt Romániában 2 ev gari van rá amúgy 11 hónapos és pár napos volt a telo . csak ami nagyon erdekes hogy olyan panelt raktak bele ami sokkal sárgásabbnak tűnik ,mar nem tudom milyen volt a régi a mostani ips lcd / jdi incell 144p dual0 cmd mode dsi panel ,a régire mar nem emlékszem de az valami incell 1,1 volt vagy hasonló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest