- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
Vizinyenyec #47998 üzenetére
Mate10 pro is baba...a G4 után.....üzemidőben is.
-
Mezcal
addikt
válasz
Vizinyenyec #47998 üzenetére
Nem csodálom.
-
w.miki
veterán
válasz
Vizinyenyec #47991 üzenetére
Azért köszi
Igen, a régebbi g változat felment aztán OTA frissített p-re. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #46071 üzenetére
Rájöttem a hibára.
Az adapterbe dugott pendrive már kicsitlefele húzza az egészet. Ha picit megemelem felfele akkor érzékeli rendesen és használható is mindegyik.
-
cal84
tag
válasz
Vizinyenyec #46063 üzenetére
A gyári alapból látja, nekem fat32-n van.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Vizinyenyec #46066 üzenetére
ntsf-hez van külön plugin a total commanderhez, vagy paragon ntsf app...
jó az a kábel? rádugod nem akarja formázni? mekkora pendrive? nekem 64-est még kezelt... -
zoli978
tag
válasz
Vizinyenyec #46066 üzenetére
Total commanderrel is nézd meg nekem volt olyan amit a telefon fájlkezelője nem látott az látta.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
nem mond hülyeséget... asszem csak az exfat-ra formázottat szereti... viszont az én tv-m azt nem szereti...
-
zoli978
tag
válasz
Lehet, hogy olyan formátumban van a pendrive amit nem kezel a telefon. De ez csak egy ötlet lehet hülyeséget mondtam
-
KubanitoS
veterán
válasz
Vizinyenyec #45544 üzenetére
Végül nálam is bevált, nem igazán tudok rosszat mondani róla.
Fentebbi kérdésemre valaki?
-
raven24
tag
válasz
Vizinyenyec #42254 üzenetére
Pedig sokkal jobb a G5, nekem sem tetszett először csak a barátom nagyon kedvezményes áron adta, hát sok telefon köztük s6 edge is, G5 nagyon magas szinten van.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #42247 üzenetére
Bement a Váci úti szervizbe, így buktavári.
De kajak totál felesleges köröket futott vele, szép mutatvány volt, 45-55k a telefon 30k a kijelző 5k az aksi.
Ezért már G5-t is vehetett volna akár. -
customer114
őstag
válasz
Vizinyenyec #42247 üzenetére
Ha hardverapróról van és postán kapta akkor is van 2 hete elállni, nem?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Vizinyenyec #42156 üzenetére
26 órája vetted le meg blablabla mesemese mátka..most mire hazaérten 20 százalék van benne, reggel használtam, meg útban odafelé, napközben egy órát kb. és most hazafelé. Hiszi a piszi, A kijelző és a proci zabál, de rendesen, és a mobilnet is. Ma találtam rá vevőt, 55 ezerért megveszi, nem szenvedek tovább ezzel a szarral. Csináltam hard resetet, az aksi tuti gyári, megnézettem szakértővel, semmi baromság nincs bekapcsolca gps szinkron nfc meg a többi, csak net, és potyognak a százalékok 2 percenként, mivel zabál a kijelző és a proci, megutáltam a telefont. Szép nagy gyors meg kamera is jó de ennyi. Számomra semmi többet nem hozott mint a G2 amit imádtam csak kamerában.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Vizinyenyec #41970 üzenetére
Én is így voltam vele, amíg el nem ment attól a kedvem, hogy nap végéig este 8-ig kb. nem bírja ki reggel 8-tól, csak ha minimálisan nyomkodom/használom. És nincs bekapcsolva semmi felesleges dolog gps, nfc, stb. csak a net is akkor ha netezek, 3:20 perc SOT idő a max. A szellemkép meg 1 év után jön elő a telóknál fent az értesítő sávban, a ghost ips jelenség, a bootlop meg hab a tortán. Azaz ha mindezeket leszámítjuk, baromi jó telefon igen, és én is imádom,
de ezek elveszik az ember kedvét eléggé, hogy élvezetettel használja, mert amíg haza nem érsz idegeskedhetsz hogy használd nulal fényerőn kb. hogy kíbírja hazáig stb. + már szellemkép miatt (Így vettem de későn vettem észre) kicseréltettem 29 ezerért a kijelzőt. Meg az aksit is, és hiába új az aksi (speedshopban rendeltem), az se sokkal jobb mint a régi amivel vettem.
-
customer114
őstag
válasz
Vizinyenyec #41880 üzenetére
Jó. 2017 januári gyártás.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Vizinyenyec #41877 üzenetére
Vagy a dobozán is rajta van, ezért ne szedd szét.
-
customer114
őstag
válasz
Vizinyenyec #41877 üzenetére
Aksit kiveszed, az alaplapra ragasztott matricán az "sn"-el kezdődő számsorozat.
-
customer114
őstag
válasz
Vizinyenyec #41866 üzenetére
Alaplap száma?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #41668 üzenetére
Nekem ez az első ami betört.
Az összes telefonom volt üveg fólia ezen is csak leszedtem mert megrepedt, a második meg gyári hibás volt így nem tudtam jól felrakni. Most a bestbyte-ba vettem 1400ft-ért eazyguard üveget, nem az a fajta ami totál kitölti, hanem fent a szenzoroknál be van vágva, de sos-be ez is megteszi.
Amúgy gearbest-ről volt üvegfóliám ezt ajánlom: [link] -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #41666 üzenetére
Várunk a klubban.
Ez a bootloop téma túl van lihegve, van és kész van aki megússza.
Olyan mint a kocsiknál a gyári visszahívás lehet a tiéd nem is érintett a problémával, de volt ilyen és kész.
Elkell engedni, és csak használni míg jó, vagy nem töröd be a kijelzőjét mint én.Ali-ról megrendelem 9k-ért a kijelzőt kerettel, 1x élünk a 30ropit sajnálom rá, mivel 44-45 körül van apróban, én meg még 140-ért vettem, így eléggé deficites a történet.
Nem nagyon van amire lecserélném, igazság szerint, meg van egy csomó tartozékom ami g4 only, plusz aksi stb, qi hátlap így a javítás mellett döntöttem. -
gixxergabi
senior tag
válasz
Vizinyenyec #41514 üzenetére
Szia.
Mennyiért veszel új g4-et? -
Hipnotic
tag
válasz
Vizinyenyec #41509 üzenetére
Én is G2-t használtam két és fél évig Exodus ROM-al és Novával. Hihetetlen jó kis teló, nem is volt szívem eladni. A G4 mindenben jobb nála, kivéve az akksit. Ez az egy nekem kissé csalódás! Fél év garanciával vettem, beégés volt a képernyőn, de cserélték garanciában. Most úgy néz ki a telefon mintha most jött volna ki a gyárból (Oldalsó kerettel cserélték).
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #41509 üzenetére
összefoglaló kerseő mindenre választ kapsz 2 katt.Semmi gond a géppel.Garisat szabad csak venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest