Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
Hipnotic
üzenetére
Amit vettem G4 azon beégés miatt volt cserélve a kijelző, garanciában. Most cserélték rajta márciusban, így 2018 márciusig azon újabb 1 év gari van.

A kamera üveget épp ma néztem én is ebayen, mert a szürke gombjaim szívesen váltanám feketére, és akkor már a hajszálkarcos kamera üveg is mehetne vele együtt.
-
Hipnotic
tag
válasz
customer114
üzenetére
Köszi. Beégés van a képernyőn, de egy idő után el tűnik. Szerinted cserélik garanciában? Erről a kamera üvegről mi a véleményed, jó a minősége te is cserélted?
-
customer114
őstag
válasz
Hipnotic
üzenetére
Az elsőre passz, szerintem kijelzővel együtt cserélik (nekem legalább is JDC-vel kapott új keretet is).
A másodikra pedig itt a válasz. -
Hipnotic
tag
A telefon körüli oldalsó keretet lehet cserélni és a hátsó kamera üveget?
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni abban, ha beviszem a telefont a Váci úti szervizbe, akkor kicserélik a kijelzőmet (garanciális) beégés miatt, mert a Telemax már kétszer vissza dobta hogy nincs hiba, holott egy perc használat után már elég durva a jelenség, és szerintem ez egyáltalán nem normális hogy vegyek drága pénzért új kijelzőt, mikor még garanciális a telefon!!
Válaszokat előre is köszönöm ! -
Mikemend
senior tag
válasz
Vikooo
üzenetére
Közben itt egy friss G6 teszt:
http://hu.ign.com/lg/22872/review/teszt-lg-g6Gondolkodom, hogy majd a G4-et esetleg erre váltsam le, ha netántán jótálláson túl kap el a bootloop, de amin megakadt a szemem, hogy ebben nincs lézeres mérő, míg a G4-en ugye ott van (még ha karcos is). Ennek hiánya a fókuszsebességet lassítja. Na nem mintha manapság a G4-en is gyors lenne első ébredéskor (1-2 mp-et várni kell, különben homályos lesz).
Szóval meggondolandó egy-másfél év után a G6. Meg amire még kíváncsi lennék: van-e benne vajon manuál videó vagy csak a V sorozatba tették bele? Most hétvégén sokat segített a V10-es kamera mod, azzal veszem fel az eseményeket.
(Nem válasznak ment, csak mellé kattintottam) -
customer114
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Mi a franc.
Miket észre vesztek. 
-
bghistvan
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Bővítették a tevékenységi körüket

-
Tusky77
csendes tag
Másnál is van gond a rádióval kapcsolatosan vagy csak az enyém hibásodott meg? A készülékhez adott fülest bedugom és az adók csak zavarosan, sisteregve jönnek be... Ez szervízt jelent?
Ugyanez a füles antennaként a céges Samsung J5-be dugva hibátlanul működik és nincs ilyen jelenség...
-
Over567
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Figyelj. Használtan vettem majd beszartam amikor megláttam hogy mi a helyzet a kijelzővel egy hónap után, a tőbbiről ne is beszéljek. Egyenlőre örülök hogy meg lesz csinálva. Persze ha én vittem volna be egy szervízbe hamarabb meg lett volna de nem volt járható út. Én is örülnék ha kész lenne már de most már kénytelen vagyok várni. Szar dolog az isten háta mögött élni innen minden nehezebben elintézhető. Mondjuk szerintem ahova sorozatba küldik a boltok az LG cuccokat biztos jobban felhalmozodik mint máshol. De világosítsatok fel hogyan működik.
-
bghistvan
senior tag
Asszony G5-jén a képernyőzár után is látszódik az óra,(always on display) meglehet oldani azt hogy a G4-en is látszódjon?
-
Vikooo
addikt
válasz
killzone1987
üzenetére
Az a lenyeg, hogy tetszen neked, gondoltam azert hasznalod ezeket.
En elegge a flat design fele hajlok, ezek a realisztikusnak tuno 3D ikonok mar nem tetszenek.
-
Vikooo
addikt
Aki panaszkodott a G4 kijelzo minosegere, konkretan a lathato digitalizalo halora, az o megnyugtatasara kozolnek most 3 kepet, egy Huawei P9 es egy P9 Lite kepernyojerol keszitettem ezeket a kepeket. Ugyan ugy, ha nem erosebben lathato a digitizer grid. Ezekben ugye a JDI az elsodleges beszallito es itt is van szoras mert mar lattam olyan P9 Lite -ot ahol nem latszodott a racs.
https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0bzlTS29lQVgxUHM/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0YVJQVjhqeEc5NGc/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/0BzoO4TbU2xx0c21qbDB1eXBoVUU/view?usp=drivesdk
Jo ez a telefon meg mindig az osszes hibajaval!
-
hacki87
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem 8 9 nap volt pedig a vaci utra vittem de ok meg lepasszoltak a tmxnek. Telekomos.
-
-
kelly416
veterán
válasz
bghistvan
üzenetére
Az örök élet csalással arra gondoltam, hogy ha valaki szándékosan kihajtja a belét a telónak gari lejárta előtt, hogy újabb bootloop-ot produkáljon, megint van egy jó telefonja egy évig, megint meghajtja, megint cserélik... csak természetesen egy idő után már elavult lesz ez is.
Szerk.:
Mármint a telefon, és így már lecserélik mindenképpen meghajtás helyett. -
SztiviVander
addikt
válasz
Over567
üzenetére
mondjuk ha neked nem nem gáz hogy hetekig nincs telefonod akkor másnak pláne nem lesz az
a 'normális' bolton kívül mindenki másnak pár óra vagy max pár nap alatt cseréli a főpanelt ugyanaz az LG szervíz ahol -állítólag- a telefonod van. azért ennek csak van valami oka, nem gondolod? 
-
Over567
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Jajj nem hinném hogy ennyire gáz a helyzet.
Elvileg normális a bolt és 1x már volt náluk javíttatni bootloop miatt mielőtt hozzám került és azt is LG szervízben csinálták meg. -
-
croli
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem hogy a mai napig minden szépen működött a telefonomon aztán egyszercsak gondolt egyet majd újraindult vagyis akart mert nem töltött tovább a LG logónál. A készüléket 2015 novemberében vásároltam, tehát a garancia már lejárt.
Erre van valami megoldás?
Bocsánat ha nem olvastam el a fórumon mindent, nem igazán van időm és hátha volna aki tud segíteni. (Gondolok itt arra hogyan, hol, kinek kellene szólni)
Másik kérdés hogy az összes rajta lévő képnek, adatnak búcsút mondhatok?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
válasz
Over567
üzenetére
aha, hetek kérdése... akkor az még vagy nincs az LG-nél, vagy ha ott van akkor meg nem garanciális a javítás (mert mondjuk egy feketén behozott ázsiai telefonról van szó, amit nulla áfásan "használtként" adott el a bolt és eredeti számla a beszerzésről persze nincs) és beköpött nekik az LG egy sok10ezres javítási díjat, a bolt meg nem igazán siet kifizetni. partnero ezt játszotta el velem egy motorolával, végül 1.5 hónap telefonálgatás után nagy puffogva adtak egy újat mondván "nem lehetett javítani a régit". dehogynem lehetett volna, csak az többe került volna mint a távolkeletről rendelni egy másikat...
de hívd csak fel az LG szervízt (hiszen elvileg ott van) és kérdezd meg tőlük, hogy adott imei számú telefon javítása miért is tart hetekig
-
bghistvan
senior tag
válasz
Over567
üzenetére
Jajj.......
Egyébként milyen szervízes kollegát kérdeztél,betelefonáltál az LG-hez,vagy a boltban ahol vetted beszéltél valakivel? Miért nem a hivatalos szervízbe küldted rögtön?
Nekem ez már csak azért is furcsa,mert ahogy az előző hsz-ban is írtam,pár óra alatt orvosolták a bootlop hibás készülékem . -
Over567
aktív tag
Na már jó 2 hete telefon nélkül vagyok. Eddig az történt hogy felküldtem a telót a bolthoz ez jó 3 napot igényelt meg persze hétvégére esett így még 2. Ők meg tovább küldték az LG-hez...aminek végül is örülök mert tudom hogy jó kezekben van. Megkérdeztem a szervizes kollegát azt mondta hogy hetek kérdése és visszakapom.
Mondjuk nem számítottam másra de azért örültem volna ha gyorsabb. Na mindegy...
Addig is G2 meg Lumia640 -
bghistvan
senior tag
válasz
kelly416
üzenetére
Friss beszámolót hoztam a szervíz tapasztalataimat illetően,hogy egy kicsit pontosítsak az ominózus garancia hosszabbodással kapcsolatban,hangsúlyozom friss az infó,pár órás fejlemény .
A készülék a mai napon lett leadva ugye,és leadástól számítva 3,5 óra múlva már küldték is az üzenetet,hogy át lehet venni,megjavították.
Érkezésemkor azt az információt kaptam,hogy főpanelt cseréltek(alaplap) kapott a készülék egy új IMEI számot,a jótállási jegyre pedig ezt írták: PCB csere.
Nem a régebbi 5.1 Lollipop van rajta,hanem 6.0 Marshmallow v20g.
A garancia nem hosszabbodik újabb 2 évvel,hanem a mai naptól számított 1 évvel,de esetemben mivel a garancia lejárati ideje 2018 június,így ez nem mérvadó!
Azt a tájékoztatást kaptam,ha a 2 év lejárata előtt kell újra javítani,akkor is hosszabbodik újabb 1 évvel a garancia idő.Magam sem gondoltam volna hogy ennyire gyors lesz a javítás,biztos kevés készülék volt benn,szóval összességében pozitív a hozzáállásuk,pár óra múlva kézhez kaptam a készüléket!
Nem tudom mit jelent az a "godmod csít" csak sejtem,de ezek szerint azért nem úgy van,mert ez a jelenlegi szervíz protokoll az LG-nél

Szóval remélem tovább szolgál hűségesen a jövőben is

-
Mikemend
senior tag
válasz
ebegab92
üzenetére
Pedig a Messenger Lite és a Facebook Lite egész kulturált cucc lett, ha meg több oldalad van, akkor Pages manager. Bár tény, hogy mondjuk postot egy oldalra csak én is böngészőből tudok a Lite appok csökkentett funkciói miatt. Viszont egész tűrhetőek, keveset zabálnak az adatból, akkut szinte alig.
-
ebegab92
senior tag
Enyém 601-es, és még nem jött el érte a bootloop. Pedig érzésre melegszik is érezhetően (Chrome alatt pl), játszok is vele hardverigényes címekkel. Valahol már várom, hogy legyen egy alaplapcsere, nyugodtabb szívvel adnám majd tovább a későbbiekben :k
Más: gyári böngészőt szerettem, de nem frissül, és van 1-2 bugja, ami zavaró. Google Chrome van, ami egész stabil, ott viszont a Facebook apróbetűs, ha asztali nézetre váltok (csak így lehet chatelni). Egyszerűen irritálóak számomra a Facebook appok, ezért maradt az,hogy m.facebook.com megy asztali nézetben. Létezik valami megoldás, hogy frissebb LG gyári böngészőt telepítsek rá (pl G5-höz adottat) -
nyenyeC
csendes tag
Sziasztok, egy ilyen telefont néztem volna ki apának. Konkrétan erről lenne szó:
Új, amerikai AT&T-s (H810) függetlenített modell. Meg tudnátok erősíteni abban hogy:
- ez a verzió ugye gond nélkül használható magyar voda hálózaton?
- van rajta magyar nyelv?Ezen kívül kellene még valamire figyelnem?
Előre is köszönöm a segítséget. -
kelly416
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Elhiszem, dícséretes, ha tényleg így van. Akkor viszont le a kalappal az LG előtt. Mégiscsak godmod csítet adtak pár user kezébe, aki vissza tud és akar élni ezzel.
-
-
Tulku
veterán
válasz
Reinkz
üzenetére
Pontosan...én sem fogom eladni 40-50 ezerért az biztos...ha annyira őskövület lesz majd (perpill nem az) akkor megmarad csere telefonnak otthon...
nünüke: az OIS az egy stabilizáló funkció nem pedig követő fókusz...makrózásnál legyen a telefon fix helyen,kézzel nem tudsz megtartani ilyen ügyeket, főleg ha manuálisan böködöd a képernyőt...
-
nünüke1975
aktív tag
Sziasztok a G4 kamerájával kapcsolatba kérdeznék.Fókuszálási problémám van.Manuálba hiába állítok fokuszt ha exponálás után már nem az látom amit beállítottam.Az OIS-t ezért találták ki nem?Mindez makro fotozáskor jön elő.
-
Technoman
őstag
Akinek fel van téve a "Light Manager" értesítő LED, tapasztalt-e hasonlót?
Ha leveszem a hálózati töltőről, továbbra is jelez az értesítő LED, mintha még mindig tölteném (nálam a töltésjelző sárga 2 mp-re villogásra van állítva) Ezt a hibát csak most kezdte el csinálni (cca 1 év után) és akkor csinálja, ha töltőről leszedem.
thx -
Reinkz
senior tag
válasz
bghistvan
üzenetére
Szerintem ettől nem kell aggódnod, a bootloop miatt így is beke segge alatt van a G4 ára, szóval ha akarnád se tudnád eladni normalis áron, keresnének más eladót helyetted.

Btw, Szerintem nem éri meg eladni vagy csere jegy vagy hasznalni addig amíg megy és boldogít.
-
kelly416
veterán
válasz
customer114
üzenetére
Ebben az "újra kap két év garit" dologban kételkedem. Legfeljebb bootloop esetén érvényes az a két év, bár azt sem hiszem, hogy ez így igaz lenne. Biztos ez, hogy újra indul a két év? Tudom, jogszabályok, fődarab csere, társai, de pont ezért írtam, hogy szerintem már max. a bootloop-os alaplapokra él az újabb két év. Jó fej az LG, de azért nem adnak "iddqd"-t minden G4 tulaj kezébe.
Szerk.:
DaDa:
Skyforce 2 vagy mi a fene, nálam az hozta ki. De bármi gépigényesebb játék, ami melegíti rendesen a telót, előidézheti, hiszen a melegedés a "rákfenéje" a dolognak. Ilyen játékokkal is szoktál játszani? Mert mostanában (saját zsebes bootloop elhárítás után) én is sokat játszom... pasziánszt vagy szókeresőt.
-
DaDa
senior tag
Lassan nem sokan leszünk akik még bootlop mentesek. Az enyém 2015.06-os és szeptemberben jár le a 2 év gari. Pedig azért játékra is használom. kopp-kopp-kopp. Nagyon remélem, hogy vagy kijön előtte vagy örökre hallgat a bajáról

-
bghistvan
senior tag
Én úgy érzem,mi elbeszélünk egymás mellett..................
Egy olyan vásárló,aki egész véletlenül nem aktív topiklakó,de mégcsak nincs is regisztrálva a prohardver,hadverapró stb..........és társainál,tehát egy ösztönösen csupán az érzékeire hagyatkozó ember ,legyen bármilyen műszaki,híradástechnikai,kommunikációs eszközről szó, beletekintve a kitöltött jótállási jegybe , mosolyog egy nagyot magában (mivel nem tudja a bootloop fogalmát értelmezni), és máris alku előnyben van,mert javított,tapasztalatból mondom,ilyenek az emberek.Nem is szeretnék többet beletenni ebbe a témába,nehogy beírjon valaki hogy sírok

Majd jövök a szervíz tapasztalatokkal

Sziasztok!
-
Tulku
veterán
válasz
bghistvan
üzenetére
Pont ezért írta a kolléga, hogy lassan az számít abnormális G4-nek, amiben nem cseréltek már alaplapot....s ha már cseréltek, szinte biztonságban érzi magát az emberfia...nekem is sokkal kevésbé melegszik, fagyogat mióta cserélték az alaplapot...és még egy előny...igaz, ha garanciálisan adod el (még nincs javítva, cserélve) akkor esetleg jobban mutat(hat) de ha előbb-utóbb cserélni kell, akkor a következő tulaj kénytelen az egész procedúrával megküzdeni...szerintem ez sem mellékes...
Nézd meg, az egész G4 fórum lassan alaplapcseréről szól...
-
bghistvan
senior tag
Ma reggel 7-kor bekapcsolás után az én készülékem is elérte a bootlop , a logónál kifagy majd újraindul

Szerencsére minden adat a memóriakártyán és a sim-en van,előrelátó voltam.
S /N: 511 5.1 Lollipop
Ami zavar,hogy egy majdani eladásnál a jótállási jegybe bekarcolt javítás erősen gyengíteni fogja majd a kialkudott vételárat,mert lássuk be,senki nem vesz jó szívvel egy javított készüléket,persze (tudom jól)erre lehet azt is mondani hogy legalább már nem a leendő vevőnél jön ki a hiba,de akkor is,jobb lett volna magyarázkodás nélkül eladnom
11 hónapja vettem a készüléket,eddig bírta teljesen átlagos felhasználás mellett,úgyhogy irány a szervíz,majd megírom a tapasztalataimat. -
Quqesz
nagyúr
Srácok. Független telefonra mi az utolsó verzió, ami kijött ota-n v bridge-n? Asszony telója holland v20g-vel(2016.08.24.) és semmi újabbat nem jelez. Nincs baj, csak érdeklődnék ez így van jól?
Megjegyzem Honor 8-ra is csak egy 7.0 rom jött még ki hivatalosan.....
-
Vikooo
addikt
válasz
killzone1987
üzenetére
Hat ezek szamomra eleg izlestelen ikonok.
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
killzone1987
üzenetére

-
Game-over
aktív tag
-
Mentolka
senior tag
válasz
killzone1987
üzenetére
Szia,
Az ikonok honnan vannak? Xposed modul? -
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy pár napja a G4 dual-om nem kapcsolja be az adatforgalmat.
Alapból az 1-es simen vodás hang van csak, a 2-esen meg telenoros adat (klikk), és a 2.sim van beállítva alapértelmezett adatnak.
Ez a rendszer működött is idáig 6 hónapon keresztül (sokadik simmel), de most egyszercsak ha bekapcsolom az adat funkciót nem jelenik meg a 4G felirat.
Próbáltam újraindítani, ki-be kapcsoltam a simeket, de semmi nem hozott eredményt.Van valakinek tippje hogy mi lehet a baj? Frissítést nem kapott mostanában, gyári rendszer van rajta.
-
válasz
morneo.it
üzenetére
Na, megláttam a számláját, milyet kapott (Békéscsaba - Csaba Center). Úgy gondolom, nem is érdemel kommentet. Merték volna nekem így eladni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A történet: vett egy iPhone-t, tokkal. Másnap meggondolta magát, és LG G4-re kért cserét. Visszavásárolták az iPhone-os számláról a tokot, a telefont nem (így, eladják újra az iPhone-t, számlán - 2x visszaigénylik az ÁFA-t). Az "eladott" LG G4 után meg nem fizetnek ÁFA-t, mi több, fekete pénz ez nekik...
Mondtam neki, ezzel ne nagyon szaladjon a szervizbe.

-
Hipnotic
tag
Az akksit cserélik garanciában, ha már túl gyenge? Vagy tudtok ajánlani olyan boltot, ahonnan meg lehet rendelni az originál akksit?
-
kelly416
veterán
válasz
ToomyC
üzenetére
Kamerán belül ráböksz a fogaskerékre, és ami a fogaskerék mellett megjelenik, az az ikon a "telefonra" vagy "sd kártyára" való mentés közti váltást szolgálja, illetve mutatja, éppen hová ment a telefon.
gixxergabi:
Legtöbbször én is így csináltam, de mostanra bele fáradtam, hogy az esetleges hülyeségeket ezek után nyomozzam, egyszerűbb lementeni mindent (1-15 perc fényképek és videók mennyiségétől függően), HR, új szoft, HR, belakás (na ez órák kérdése nálam, sok alkalmazás, mindet újra konfogolni, jelszavakat beírni, stb...).
Tudom, lehet mentést is csinálni mindenről, alkalmaztam is már, a beakadós alkalmazásom beakadósként lett lementve és újratelepítve, azóta inkább belakom újra a kényelem helyett. Max a játékállások bosszantanának, ha játszanék, de már arról is kezdek leszokni. -
raven24
tag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Írtam oda is

-
raven24
tag
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy a kapni fogok egy csereutalványt ami 150 ezer forintról szól majd.
De a készülék előfizetésre lett vásárolva,de teljesen ki van fizetve és már a csomag hűség ideje is lejárt, de nem az én nevemen volt. A Telenor oldaláról, letöltöttem egy meghatalmazást, amit kitölt nekem az a személy akitől vettem a telefont, ami után most kapni fogom az utalványt, azt mondják, hogy az elég lesz, hogy én rendelkezzek az utalvány felett, ha mégsem akkor javítsatok ki.
Én le szeretném vásárolni ezt az összeget, de előfizetés nélkül, semmi hűséget nem szeretnék a nyakamba venni csak egy másik készüléket ez lehetséges?
Ha igen akkor, milyen árban kapnám?
Lista vagy abban a díjcsomag árában amiben anno készüléket vették.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Tibi -
Technoman
őstag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Ja, azóta egy túra során, a hegytetőn leejtettem
. Az Üveg fólia alul-felül láthatóan elrepedt, de -a funkcióját elvégezvén- a kijelzőt a sérüléstől megvédte.
Legközelebb is, Nillkint fogok venni. -
acura
tag
Sziasztok,
a dupla koppos nyitás működik LineageOS alatt?
Természetesen az alap launchere alatt. -
Hipnotic
tag
LG UP-al szeretném fel rakni a legújabb szoftvert a v20p...De nem tudok be lépni az LG UP-ba. Ezt a hibaüzenetet kapom: You have to select a know model, please. Tudna valaki segíteni?
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nyitni nem akarom, a wifi csatlakozás viszont legalább annyira nem bolygat, mint amennyire paranoiás sem vagyok, úgyhogy mivel időm a legkevesebb, legalábbis erre, nem foglalkozom vele, marad a "g". Köszönöm.

-
ToomyC
aktív tag
Valaki erre ?

-
hard74
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ha csak a misc-cust partíciókat mentetted bootloader nyitás előtt, akkor mindegy melyik 20-as romról mentetted őket, simán visszateheted bármelyik más 20-as romra záráskor.Sőt én bootloop-kor 10-esre tettem vissza a 20-ról készült mentést, és simán visszazárta a bootloadert,így is.
-
SztiviVander
addikt
válasz
kelly416
üzenetére
semmi látható különbség nincs. de nem is szokott lenni, az ilyen minor verziókban szinte csak az újabb biztonsági frissítések vannak. aztán van akinek az fontos és van aki nem paranoiás
írták itt hogy volt akiknek a wifi gyorsabban csatlakozott, de az enyém mindkettővel (20g/20p) pont ugyanolyan gyorsan csatlakozik 4 különböző wifi hálózatra is. viszont a 20p-nél nem tudtam menteni a bootloader nyitás előtt a particiókat, úgyhogy vissza is mentem g-re. azon kapásból ment.
szóval ha van időd játszani a belakogatással és nem tervezel bootloadert nyitni akkor rakjál 20pt, roszabb nem lesz. de észrevehetően jobb se. pláne hogy ha valóban fontos dolgokat tartamazna akkor azért gyaníthatóan nem csak egy adott szolgáltatónak adnák... -
Vikooo
addikt
Az enyem 1607-es. Feltetelezem refurbished. Nem is igazan erdekel, oktoberig meg van garancia.
-
bigrock
addikt
válasz
joekajoeka
üzenetére
A lesz, az egy sz.

-
válasz
morneo.it
üzenetére
Haverom keresztanyjának LG G4-ese is ugyanígy behullott. Az viszont függelten, 1 év garis - volt. 7 hónapja lejárt az egy év, szóval érdekes lesz, javítja-e az LG szerviz. Mindenesetre így most kettő telefont küldök fel a héten. Szerintem lassan black list-en leszek a Váci úton, a saját G4-emet nemrég kaptam vissza bootloop után

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Haditechnika, harcászat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Óra topik
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Izlesrol kar vitatkozni 
Miket észre vesztek.

Mondjuk nem számítottam másra de azért örültem volna ha gyorsabb. Na mindegy...
Nem rossz app, egész használható

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)