Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
GeorgeF #46676 üzenetére
Köszi srácok!
GeorgeF:
Jól emlékszem, hogy a Locus főleg Online és nehézkes ill. limitált a mo.-i térképet letölteni hozzá?
Sajnos vannak olyan helyek, ahol nincs mobilnet.sajby
Igazából semmibajom nincs vele. Ha ez idáig -cca 2 évig- nem törték fel a telót, szerintem nem is fogják
(a vicc az egészben az, hogy az egyik kollégámnak pont a napokban tettem fel egy friss IGO-t az S7-esére, erre tegnap lefrissítette 8.00-ra, arra viszont a feltett IGO benyögte az unalmast. Kutyafuttában kellett neki "szereznem" egy másik navit, amivel már jó volt. Mindezt 1 nappal a külföldi nyaralása előtt
Nem akarok így járni) -
válasz
GeorgeF #45972 üzenetére
Hát igen....a gyors akksifeltöltődés nem jelent jót sztem. Csináltál akksi re-kalibrációt? Akksicserénél, android főverzió váltásnál, valamint rom cserénél erősen ajánlott. A 100 % elérése után. Egy recoveryből cache tőrlés sem árt.
-
Feri1977
senior tag
válasz
GeorgeF #42173 üzenetére
Honnan veszitek, hogy hibás? Szerintem ennyit tud ez az aksi. Külföldi fórumokon is 3 és fél óra SOT időt írnak átlagban, És több kommentet olvastam szintén, reggel leveszik töltőről, este már alig van benne százalék. Nem hinném hibás lenne. Kevés a 3 ezres aksi, ezt mindenhol írják, elméretezték de nagyon.
-
TeeJay
félisten
válasz
GeorgeF #41796 üzenetére
azért nem kellene így lennie
új korában 1%-on még ment a telefont és szépen kiírta hogy lemerül és szépen le tudott állni
most meg 2-3%-nál egyszer csak paff game over annyi energia sincs hogy leálljon LG logóvalmost párszor feltöltöm csurig meg lemerítem hátha jobban beáll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gran Turismo
- SUSE Linux
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest