-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz GeorgeF #46676 üzenetére
Köszi srácok!
GeorgeF:
Jól emlékszem, hogy a Locus főleg Online és nehézkes ill. limitált a mo.-i térképet letölteni hozzá?
Sajnos vannak olyan helyek, ahol nincs mobilnet.sajby
Igazából semmibajom nincs vele. Ha ez idáig -cca 2 évig- nem törték fel a telót, szerintem nem is fogják
(a vicc az egészben az, hogy az egyik kollégámnak pont a napokban tettem fel egy friss IGO-t az S7-esére, erre tegnap lefrissítette 8.00-ra, arra viszont a feltett IGO benyögte az unalmast . Kutyafuttában kellett neki "szereznem" egy másik navit, amivel már jó volt. Mindezt 1 nappal a külföldi nyaralása előtt
Nem akarok így járni) -
veterán
válasz GeorgeF #45972 üzenetére
Hát igen....a gyors akksifeltöltődés nem jelent jót sztem. Csináltál akksi re-kalibrációt? Akksicserénél, android főverzió váltásnál, valamint rom cserénél erősen ajánlott. A 100 % elérése után. Egy recoveryből cache tőrlés sem árt.
https://gamergep.hu/
-
Tengri
senior tag
válasz GeorgeF #45960 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mit tud. Ha az is lenyűgöz, mint a kiszállítás ( ), akkor találtak maguknak még 1 vevőt.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
KubanitoS
veterán
válasz GeorgeF #45706 üzenetére
Erre azt lehet mondani, hogy amennyiben 100%-osan eredeti akksit akarsz venni, akkor egy hivatalos LG márkaszervizben kell vásárolnod. Ez a számtechboltos cucc simán lehet egy ebayről rendelt "eredeti" termék.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Feri1977
senior tag
válasz GeorgeF #42173 üzenetére
Honnan veszitek, hogy hibás? Szerintem ennyit tud ez az aksi. Külföldi fórumokon is 3 és fél óra SOT időt írnak átlagban, És több kommentet olvastam szintén, reggel leveszik töltőről, este már alig van benne százalék. Nem hinném hibás lenne. Kevés a 3 ezres aksi, ezt mindenhol írják, elméretezték de nagyon.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
TeeJay
félisten
válasz GeorgeF #41796 üzenetére
azért nem kellene így lennie
új korában 1%-on még ment a telefont és szépen kiírta hogy lemerül és szépen le tudott állni
most meg 2-3%-nál egyszer csak paff game over annyi energia sincs hogy leálljon LG logóvalmost párszor feltöltöm csurig meg lemerítem hátha jobban beáll
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest