-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
És hétköznapi használatban mennyivel fog többet nyújtani mint egy huawei p9 lite?
Mert most azt cserélem le.Valahogy nem jött be annyira ez a p9 lite, pedig nem rossz kis telefon. -
Over567
aktív tag
válasz Rhino82 #41293 üzenetére
Én most vettem a telót február végén ha jól emlékszem, januárban már volt mielőtt megvettem szervizben bootloop miatt és még volt rá pár hónap gari. De már most vissza kellett küldenem mert beégett a kijelző. Szóval 2 ami sűrűn előjön az a bootloop és a beégés/szellemképesedés ha minden igaz. Ha ezeken túl van akkor kicsi az esély rá hogy baja legyen de még így sem tudni
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Rhino82
aktív tag
válasz Medocsabi #41289 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!
A telefon egy "ishop" nevű boltból volt vásárolva, majdnem egy éve.
Tehát elvileg 2016 májusi a telefon.Még 2 hét garancia van rá.Szerintetek ezzel adódna probléma?Nyilván ezt így előre nem lehet tudni, de azért nagyjából hátha valaki tud valami infót, hogy esetleg a későbbi modelleknél már javították e a hibákat.
-
Over567
aktív tag
Na...holnap végre elvileg ideér a telefonom ami 21. lett volna 1 hónapja hogy odavan. Annyit mondott a boltos hogy most ért vissza az LG szervízből és oda rakta a munka lapot meg mindent holnap itt lesz. Hát merőben kíváncsi vagyok hogy mi a szitu vele.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
DaDa
senior tag
Enyém lassan 2 éves és még nem volt bootlopos de pár héten belül elviszem, hogy kicseréltessem az alaplapot megelőző intézkedésként. Úgy is szabin leszek.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
pepexyvz
tag
válasz Medocsabi #41289 üzenetére
Nekem 19 hónapos volt mikor megúnta nyúzást. Csere szó nélkül. Hívd fel a szervízt, és mond el a parát, forrósodást. Ha szériahibás, lehet így is kicserélik. Azonban én megvárnám az ingyen csere előtti 1-2 hónapot, s ha nem romlik el addig szervíz próba....Érdeklődni még lehet azért.
-
Medocsabi
addikt
válasz Rhino82 #41286 üzenetére
Nekem most járt le az 1 év gario mivel független.De még 1 évig javítja az lg ha bootloopos lesz.Hozzáteszem én nyüstölöm rendesen,naponta 3 4 alkalommal töltöm,mert sokat játszom rajta,de eddig semmi baja.Amit én egyetlen negatívumként megemlítenék,hogy iszonyatosan forrósodik játék közben,a kamera résznél van hogy megy sem tudom fogni.
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vennék telefont és most ki néztem a G4-et is.
De nagyon sok rosszat hallottam róla, hogy elkerülhetetlen a bootlop hiba és a kijelző beégése.
Ezek mennyire igazak?Illetve ajánljátok a G4-et vagy inkább nézzek más telefon után? -
sanyi722
tag
Üdv!
Vettem egy G4-et használtan, ebben már volt cserélve az alaplap a bootlop hiba miatt garanciában (az előző tulaj ideadta a számláját és a gar.levelét is) viszont a rezgő hol működik, hol nem. Van valami ötletetek, vagy el kellene küldeni a szakszervízbe? -
Medocsabi
addikt
válasz nünüke1975 #41279 üzenetére
Lehet hogy az lesz,egyelőre nem bírom rászánni magam,nincs kedvem telepítgetni a dolgokat
-
ToomyC
aktív tag
Sziasztok észre vettem hogy a kamera nem vesz fel hangot ... ki lehet kapcsolva ez valahol vagy dögledezik a teló? Rootolt készülék Imperium kernelel , 20i szoftverrel ... xposed , tweakbox telepítve ...
-
pepexyvz
tag
válasz pepexyvz #41225 üzenetére
Tegnap előzetes időpont egyeztetésre vittem a telót, ami 40 perc alatt új panelt kapott, át is vehettem.
Kérdeztem mitől melegedett előzőleg annyira. Válasz, gyártási hiba miatt. Tartós terhelés közben ahogy ezelőtt volt használva, közel sem lesz olyan meleg, a hibát kiküszöbölte a cég.
Még ott, kb fél órán át tesztelgettem, és érezhetően hűvösebb maradt. -
joekajoeka
tag
válasz kovaszoskeny #41277 üzenetére
Ugy lesz
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz joekajoeka #41265 üzenetére
Futártól sem kell átvenni ..Innentöl és sokadjára ez csak hiszti szerintem...
Sőt ha átvetted azután is visszaküldhetted volna aznap akár..De nem helyette spameled a topikot hónapok óta a nem létező kijelző gondoddal..Tényleg ne vegyél LG-t többet ....
[ Szerkesztve ]
Abe due dembella
-
Medocsabi
addikt
válasz nünüke1975 #41274 üzenetére
Telepített alkalmazások: Facebook,qr olvasó,spotify,messenger,viber,shazam,xbox,szép kártya fm rádió,vlc mediaplayer,youtube,lg webos.
Játékok:unkilled,gods of rome,zombie craze,traffic rider,angry birds2,honfoglaló
Ezek szerintem nem foglalhatnának ennyi helyet.
írja is a telefon hogy alkalmazások : 5,449 gb, az egyéb-ben van 14,4 gb. De hogy ez utóbbi mi a bré nem tudom ->ha fogom és mindent kitörlök ebből az "egyéb" mappából az gáz?[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok! Tanácsot kérnék. A 32 GB-os g4em azt írja 31.64bg foglalt. Emiatt elég lassú,akadozik.Nem merek mappákat törölni,nehogy valamilyen rendszermappát töröljek.Képek,videók nincsenek,csak az sd kártyán. Mi az amit semmiképp nem szabad törölni? Gyári beállítást csak a legutolsó megoldásnak tartogatnám.
-
Ubul86
őstag
sziasztok...szeretném újrahúzni a telefonomat, lgup-pal, és az egyik romot rátenni a leírásban taglaltak közül.
Annyi kérdésem lenne, hogy az sms-ekre van e valami jó backup és restore program androidra, amit tudtok ajánlani? Egyáltalán le tudom valahogy menteni (és majd később visszatölteni a telefonra)? Szeretném megnézni, hogy az akksi szoftveresen merül le 1 nap alatt ,vagy sajnos hardveresen ment tönkre.Köszi előre is a választ.
(Android 6.0 V20D (KDZ) -t töltöttem le)
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz kovaszoskeny #41262 üzenetére
Köszi,akkor ezért nem ment fel.
Van esetleg hír róla,h mikor készülhet el Nougat-ra is az Xposed támogatás,azaz mikor készítenek használható sdk-t?
Egyébként tetszik a Nougat!
Teljesen új felhasználói élményt nyújt... -
Reinkz
senior tag
válasz kovaszoskeny #41263 üzenetére
miért vette át..
Te számítanál rá hogy más milyet kapsz vissza?
arról nem is beszélve hogy ezt akkor veszed észre mikor netezel és fehér hátteren olvasol.Lehet mondani hogy huawei is ilyen, de ő nem azt vett, zavarja kész érthető.
Én soha nem láttam a G4-t ldi kijelzővel de még is feltűntek vonalak,
csodálkoztam is rajta egy kicsit, mert ad egy fajta "tördelést" amit az ember pont nem vár az 500 fölötti ppi-től, ettől függetlenül engem annyira nem zavar, de látom. -
Vikooo
addikt
válasz joekajoeka #41265 üzenetére
El kell, hogy keseritselek de a JDI a legnagyobb kijelzogyarto a mobil/auto/orvostechnikaban. Masik markanal is hasonlo tapasztalataid lesznek kijelzo teren.
Egyik P9 Lite -nal nem volt lathato, a masiknal es a P9 -nel meg nagyon erosen.
Mac, iPhone forumon is hozongenek a tobb beszallitotol szarmazo panelek eltero minosege miatt.
Nem vagott at az LG, tobb beszallitotol vasarol alkatreszeket megfelelo minosegben.
-
Quqesz
nagyúr
válasz joekajoeka #41261 üzenetére
Annyira azért nem lehet rossz, ha még mindég azt használod. Már év elején ezen pörögtél, miért nem cseréled le akkor már. 60e forintért már jó telefont lehet kapni(xiaomi note 4), ezt is majd annyiért eladod...ennyi.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
joekajoeka
tag
válasz kovaszoskeny #41263 üzenetére
Futar hozta.
Mar belenyugodtam. Ez most ilyen es kesz, de amugy ezert nem valasztom a kovetkezo telefonkent az LG markat.
Atvertek, rossz minosegu kijelzovel gyartottak a telefont, beegesre gondolok, aztan kicsereltek egy megrosszabb minosegure, es a szervizes azt mondja ez rendbe van.
Hat ha ok mondjak akkor ugy van. -
Vikooo
addikt
válasz joekajoeka #41261 üzenetére
Mert az LG gyartmany volt de mindegyik markanal es modellnel nagy a szoras. Ilyenen kar porogni.
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
Vikooo
addikt
válasz joekajoeka #41259 üzenetére
Csak ugy mondom, csikos JDI van a Huawei P9 -ben is meg talan a P10 -ben lattam. Korabban posztoltam 2 kepet, jobban latszodik a digitizer grid mint a G4 -nel.
Folyamatosan ezt hajtogatod mennyire szar az LG kijelzoje, de ugyan az van benne mint az osszes tobbiben.
[ Szerkesztve ]
-
joekajoeka
tag
válasz Integrale #41258 üzenetére
Szerintem az igazsag feluton van.
Elkepzelheto hogy nem igy akartak, hogy a keszulekek ilyen hamar meg garanciaban elromoljanak, de igy sikerult.
Ha elkezdtek volna meghalni 2.5 vagy 3 ev utan senkinek sem tunt volna fel.
En biztos nem veszek meg egy LG telefont, inkabb kiprobalok mas gyartot, tudom-tudom mas gyarto sem lessz jobb.
De az is baromsag lenne, hogy 10 honaposan elromlott az alaplapom, 11 honaposon lcd csere kellett beeges miatt (kaptam egy csikos jdi-it), es fussak hogy vegyek egy G6-ost? ;-D[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Bumblebeee #41252 üzenetére
Ezek osszeeskuves elmeletek csak. Gondolj bele, van egy fel eves telefonod, ami tonkremegy, ha ezt kovetoen azonnal vennel masikat, LG-t vennel? Szerinted ott hulyek dolgoznak?
"Bad reklám is reklám too"
-
SkiDev
őstag
válasz Verner #41255 üzenetére
Igen, az sajnos az lesz. Egyszer csak elér mindenkit.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Verner
csendes tag
Sziasztok! Adoot egy LG G4 telefon és sajnos fellépett a bootlop probléma. A telefon bekapcsol, de az LG logó után kikapcsol és nem reagál semmire csak akku kivételére. Se hard reset se download mód nem működik. Ez már tuti alaplap hiba?
Samsung Galaxy S20
-
sajby
senior tag
Egyszerűen csak benézték a gyártósoron
De legalább javítják szó nélkül. -
Vikooo
addikt
Ez azert nem allja meg a helyet ebben a formaban mert akkor ugy terveznek meg, hogy 2 ev utan, garancia lejarta utan menjen tonkre.
-
Bumblebeee
tag
Lg G4-nél ez a bootlop szerintem nem véletlen. Én tervezett elavulásnak hívnám.Garanciális a készülék az igaz,de globálisan nézve sztem sokan bootlop kővetően vesznek egy új telefont akár.
Erről Tv-be láttam egy dokut. Volt egy nyomtatópatron azon egy számláló ha elérte a 50 ezret akkor azt jelezte a nyomtatópatronba kifogyott a tinta közben visszatekerték a számlálót 3x több időt bírt még.Vagy mikor elkezték gyártani a villanykörtét 2500óra élettartalm volt saccolva hogy addig birja.majd jött egy német agyas aki kontrolálni akarta ezt igy 1000 órára vitték le a villanykörték élettartalmát[ Szerkesztve ]
LG G4 Android MM 20D* NILLKIN Qin Quick Circle*
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki,hogy NOUGAT alá lehet-e XPOSED-et feltenni?
Mert a v87 arm 64 sdk23 nem megy fel...
Előre is köszönöm! -
klimokrisz
tag
válasz morneo.it #41249 üzenetére
Hello! Ebben a telefonban nem volt még alaplap csere (tökéletesem működik a telefonom), csak most vettem észrevettem, hogy a a webes felületen a google play-ben nincsenek ott azok a programok amik a telefonon fent vannak. Régebben ott volt a piros karika részben, egy olyan lehetőség, hogy LG G4, erre rákattintottam és megmutatta milyen alkalmazások vannak a telefonomon.
„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok. Tegnap elkezdte azt csinálni a telefon, hogyha hivast indítok akkor a hivas közbeni kép később jön fel vagy 3 másodperccel. A kamerara meg folyton azt írja, hogy nem találja... És nem is tölti be a kamerát se viberen se simán... Valami ötlet?
Köszönöm előre is!PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
zachary
tag
Ilyen előfordult már valakivel? Olyan mintha kezdene elengedni a kijelző ragasztása. Javítják ezt vajon graiban vagy ráfogják, hogy elejtettem és user error?
-
Vikooo
addikt
válasz pepexyvz #41237 üzenetére
Honor 8 de ott nincs OIS.
Nezegettem a telefonokat es nem latom, hogy barmelyik adna annyi pluszt ami megerne, hogy kiadjak 120-200 ezer Ft -ot.
Amire hasznalom a G4 -et arra tokeletes, nem kell tobb. Az ujdonsag erzese az ami hajtana majd par nap vagy het utan az is elmulik.
[ Szerkesztve ]
-
pepexyvz
tag
Ki milyen telót választana max 120 ezerért, ami jobb mint a g4 (videó felvétel minőség, komolyabb játék hoszabb ideig is jól fusson).
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
válasz Vikooo #41231 üzenetére
+1
használat függő nekem is van amikor forró teteje, én egyáltalán nem éreztem különbséget lap csere után.
de nem is vagyok hajlandó sajnálni sem vissza fogni magamat, csak azért mert ugrálok az appok között, a forrasz anyag úgy is 231C olvad, szóval ha még mindig szr az alaplap akkor nem ezen fog múlni.
-
customer114
őstag
Quick circle alkalmazást használja vakaki appstoreból?
-
sid87
senior tag
Én kizárt, hogy G6-ot válasszak következő telefonnak. Nagyon nem tetszik, S8 mellett egy gagyi valaminek tűnik. És a hiányosságok is elszomorítóak.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
SkiDev
őstag
válasz toto0569 #41232 üzenetére
Nekem most adta meg magát 22 hónaposan Két hónap múlva lejárt volna a garancia.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
toto0569
addikt
16 hónapos az enyém és no problem...
-
Vikooo
addikt
válasz killzone1987 #41227 üzenetére
2016 Júliusban kapott az enyém új lapot, 1607 -est. Semmi baja, lassan 1 éves lesz.
A melegedéshez annyit, hogy attól függ mit csinálsz vele. Gyorstöltőre dugva, max fényerőn CPU igényes játékkal tűz forró. Böngészésnél épphogy langyos. Az előző is így viselkedett. Ez teljesen rendben van.
-
SkiDev
őstag
Én most fogom bevinni kedd körül. Második napja használom 1 magosként, mit ne mondjak nem egy erőbajnok, 1p videofelvétel után lefagyott és újraindult.
Annyi a kérdésem, hogy szerviz előtt hogyan lehet visszaállítani a flashelést? Mert így be sem tudom mutatni, hogy bootloopos. Igaz, úgy meg a beégést nem fogom tudni. Egyszer már beküldettem emiatt, rá sem hederítettek...Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
pepexyvz
tag
Köszi!
Közben én is átovasgattam a bootloop neven megjelenő közléseket. Igen, majd fél-1 év múlva kiderül ha.....
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
Én úgy emlékszem volt már olyan, aki kétszer kapta be a bootloopot, de lehet az más probléma volt..
-
killzone1987
senior tag
válasz pepexyvz #41225 üzenetére
Visszaolvasva azt írják többen is, h nem melegszik annyira,mint az első panellal...
Nos mivel ~14 hónap után bedöglött nálam is,kaptam új lapot a G4-be,és én meg azt mondom,h ugyan úgy melegszik,mint az előzővel.
És arról még 1x sem olvastam a fórumon,h ismét bootloppal szembesült volna az,akinek cserélték már a panelt,de még erről senki nem tud konkrétumot mondani.
Majd esetleg fél-egy év múlva,ha megközelíti azt a kort,mint a nemrégiben cserélt főpanel... -
pepexyvz
tag
Lehet hogy írva lett. Azoktól kérek választ, akiknek kicserélték bootloop miatt a penelt.
Ugyanúgy melegszik? A hiba ki lett javítva az új lapoknál? Egyebek?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
Üdv, az mitől lehet, hogy a töltőt rádugva nem "kattan" be? Elég lazán megy be.
Gyorstöltés sem működik. Fejet kábelt már széthúztam.
-
croli
aktív tag
Privátban tudna valaki segíteni hogy ami nekem van papírom a vásárlásról az elég-e az LG-nek ha én postázom fel nekik a szervizbe?
-
-
croli
aktív tag
válasz Technoman #41214 üzenetére
Most olvastam el én is a tesztet meg kell mondjam nem ájultam el tőle mint anno a G4 esetében.
Meg az is mi már hogy nincs értesítési LED. Ma már ez alap nemhogy plusz. Annál jobban nem utálok semmit hogyha rápillantok a telefonomra és fel kell oldjam hogy van e valami új értesítés. -
pepexyvz
tag
válasz DomToretto #41193 üzenetére
Köszi, arra is gondoltam javított széria, ezért más a szám.
-
Laraxior
titán
válasz David3 #41200 üzenetére
Hamar beesett az ara. Meg 700€ kornyeken volt ket hete, most meg lattam mar 550-ert is.
Mondjuk nem tudom hogy a kameraja mennyire lett jo. Nincs agyondicserve a phs tesztben. Na meg az akkuido...
De legalabb remelhetoleg nem lesz bootloop.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
cheetah_
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus elején lesz 2 éves a telefonom. Eddig "minden" rendben van vele, pár apróságot leszámítva.
Ennek igazából örülnöm kéne, de én inkább kezdek parázni, hogy a bootloop nem ért még el hozzám. Félek, hogy kifutok a 2 éves gariból és utána fog bekrepálni. Pedig a telót még legylább 1-2 évig szeretném használni.
A kérdés, hogy ha bevinném a telót a Váci uti szervízbe akkor rá tudnám venni őket, hogy cseréljenek alaplapot benne még a garis időszakon belül, természetesen garanciában!Amúgy is tervezem bevinni, mert a bekapcsoló gomb nem mindig megy elsőre, esetleg a bőr hátlapot is megpróbálnám cseréltetni, ez még az első generációs...
Szóval mit gondoltok megoldható?
-
raven24
tag
-
DaDa
senior tag
válasz David3 #41200 üzenetére
Azért a tapasztalatokat szívesen fogadjuk majd, főleg üzemidőre vagyok kíváncsi.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest