Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
507 no problemo(bár november óta használom), pedig az elmúlt 3 napban a strandon a sátorban úgy felmelegedett alaphelyzetben, mintha menne a gps 1 órája....
Asszonyéra ma rakattam a vodában fóliát. Ügyes volt a kis hölgy, pedig kb 3x igazított rajta mégis hibamentesen fenn van(meg 1500 volt 2 fólia). -
ctvagyok
őstag
Nekem is 505-ös. Meg semmi gond eddig.
-
Cry0
őstag
Mobilkereskedés garancia vélemény ?
-
t.imi
addikt
Nagy up a váci úti LG szervíznek. Kedden du. beadtam kamera hibával, pénteken 9-kor jött az sms, hogy kész.
Lehet munkájuk rendesen, hölgy mind két alkalommal azt kérdezte, hogy mindenki telefont hozott
Egy kérdés. Gyári billentyűzeten ki tudom rakni a vesszőt v csak a pont ill 😄1# alól tudom elővarázsolni?
-
szaszaboy0
tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Arra lettem figyelmes, hogy töltőre való csatlakozáskor van egy hang. Ha az elmarad akkor lassan tölt.
-
törölt tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Mint jelen Nálad (időben), hogy lassan tölt? Mert nálam pl. alapban is elég gyorsan feltölt a telefon.
1.8 -as gyári fejjel és kábellel.
Szerk.:
Az sem mindegy milyen kábelt használsz, mert annak is van egy szabványa, hogy milyen V/A -t bír. -
banuszzs79
tag
Valaki legyen szíves megvilágítani nekem hogy miért ilyen hosszú a töltési idő az Lg G4-nél.
Egyszer másodszor hogy most akkor mi ez a gyors töltés mi kell hozzá milyen töltő.
Meg ez a vezeték nélküli töltés is vette ilyen chpet bele hát ki is írja hogy tölt azt mégse tölt csak valami irgalmatlan lassan. szar a töltőm vagy a telóm vagy az aksim vagy mi van... totál idegesít ez engem nehogy már egy csúcs kategóriás telefont évezredekig keljen tölteni... mit kell nézni milyen a gyors töltő valaki aki ebben jártas segitsen nekem némi érthető infóval az se baj ha szájba rágós...Köszi -
Nagytoll
senior tag
Ki tartja a rekordot?

Én is 505 vagyok.
Már kezdem azt érezni, hogy volt egy csúcspont, aztán nekem nem jutott ki a "jóból", pedig talán kijelzőt is cseréltetnék -
cenzor
tag
3 napos balatoni kirándulásról hazatérve bootloopos lett a telefonom. (Kb. 5 perce történt.) Mivel 3 napig nem voltam wifi közelben, így a Google Photos nem tudott szinkronizálni, odalett az összes fotó. Lehet a jövőben inkább SD kártyára fogom menteni a képeket

Szerk.: 505-ös sorszámú, azaz 2015. májusi a készülék, ha valakit érdekel.
-
ADAM1337
nagyúr
-
E2E4
aktív tag
válasz
ctvagyok
üzenetére
Nyilván minden egyéni preferencia, én nem érzem azt, hogy a "gyorsabban tölti be a dolgokat, weboldalakat" számomra szignifikánsan érzékelhető, és leginkább értékelhető lenne - jómagam másban nézem a megfelelőséget.
Viszont ha nem ezt szeretnéd megvenni, akkor valóban jól teszed, ha nem fogdosom sokat, mert tényleg könnyen elcsábulhatsz.
(Amíg nem "fogdostam" meg és teszteltem le, számomra kissé meghökkentőek voltak azok, akik szinte egy gyümölcs nevével jelzett gyártó termékeihez hasonló emocionális megnyilvánulásokat produkáltak, mindezt racionális szakmai alapon.
)
(Pl. amibe még nagyon könnyű "beleszeretni", az a másodlagos kijelző alkalmazás váltó funkciója, az 5 legutoljára használt app érintésérzékeny piktogramjával.) -
ctvagyok
őstag
Nem a lagal van a gond, egyszerűen gyorsabban tölti be a dolgokat, weboldalakat az s820 vagy egy hasonló újabb chipek. Arról nem is beszélve, hogy fogyasztásban is jobbak lehetnek.
Az audio képességek meg legnagyobb bónusz, de perpill nincs amivel ki tudnám használni. Ezért is gondolkodom a Mate 8 on vagy a OP3-on, mert olcsók, korszerű hardverrel. A Note 5 öt és Nexus 6p-t dobtam egyenlőre.
A V10 dizájn valami hihetetlen egyedi és szép, és még praktikus is (hátlap, acél keret), csak én ha váltok szeretném ha a hardver is egy frissebb darab lenne. Direkt nem fogdosom sokat ha bemegyek a MM-ba, nehogy elcsábuljak.
-
E2E4
aktív tag
válasz
ctvagyok
üzenetére
Teljesen fluid, "lag mentes" a rendszer, játékok is szépen futnak, nem érzem hiányát pl. a 820-nak.
4 GB RAM: napokkal ezelőtti appok is pik-pak feljönnek.
S ha érzel indíttatást a minőségi zenére, netán a Hi-Fi szerelmese vagy, akkor jelenleg a világon a legjobb audio képességekkel rendelkező okostelefonját használhatod a V10-el. Az ára is már "megfizethető". Ez azért így egyben elég "karaj". (És még sorolhatnám...)
-
Vikooo
addikt
válasz
sszemtelen
üzenetére
Ez nekem is tetszik, mar csak egy spare akku kene hozza

-
SharpSA
veterán
válasz
sszemtelen
üzenetére
Úgy látszik a képen, hogy szélességre belefér. Egyébként ez engem is érdekel, szimpatikus kialakítás. Lehet rendelek én is egy ilyet.
-
sszemtelen
őstag
Ilyen, vagy ehhez hasonló dokkolót használ valaki?

Egy "ultra thin" műanyag tokkal vajon még beleférne a telefon?
Köszi

-
E2E4
aktív tag
Tisztelt G4 fórumozók!
Hálásan köszönöm mindazok fórumbeli és privátban írt válaszait, akik a G4 vásárlási szándékom előtt, kérdéseimre gyors, és szakmailag korrekt választ adtak. Egy nagyon szimpatikus, remek csapatot ismerhettem meg itt, a tagoktól a topikgazdáig bezárólag.
Azonban úgy hozta a sors, hogy - a kényszer várakozás közepette - „szembe jött velem” a V10, s akkora hatást tett rám, hogy végül a G4 helyett egy V10 lett. Olyannyira „elkapott a gépszíj”, hogy egyszer csak topik gazda lettem a V10 fórumán, s immáron meg is született az ottani téma-összefoglaló.
Az utóbbi időben, a G4-et lecserélni szándékozók körében, szintén felmerült az LG berkein belül a „helyes irány”, mely a V10 felé mutat.
Szeretettel várjuk őket a V10 topik csapatában is.Örömmel térek be ezután is ebbe a topikba, ha úgy hozza a lépés.
Minden jót kívánok, s köszönöm a megtisztelő figyelmet!
a V10 fórum topikgazdája
-
kentucky
őstag
Emlékeztek még a török csávóra aki állandóan posztolt a relockolásról videót? [link]
Csak érdekességként rakom ide, senkinek nem ajánlom a módszer kipróbálását, főleg, hogy az IMEI szám megváltoztatása nem legális.
-
pappkarcsi
senior tag
LG szerviz nem vette be papirok nélkül. 50k az alaplap bele, ennyiért adják ma.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, mitől lehet az, hogy a youtube videók elég gyakran lefagynak a telefonon? A kép megáll és remeg, hang megy tovább. Töröltem, telepítettem és frissítettem is az alkalmazást, hiába, a probléma fennáll.
-
-
ADAM1337
nagyúr
Megjött a tokom, nem az ami a hirdetésben volt, egy spigen copy, de kicsit eláll az alján, szóval várok jó tok ajánlatot.
Amúgy nem lenne annyira gáz:[link], de refundoltam, most másikat kéne rendelni. -
cicaslany86
aktív tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Függetlenített, imei cserélt?
Az már sajnos az a kategória, hogy a sorbanállást sem éri meg, most borítékolhato a válasz. -
Bass
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Akkor igy mar kicsit arnyaltabb a dolog,igy mar ne problad be nehogy kideruljon ez az 😃
-
pappkarcsi
senior tag
Sajnos a telefonról adásvételi nem készült, mint most utóbb kiderült, azóta nyitva is lett, telenoros kártyával használják. talán már az imei sem a gyári.. Egy próbát megér, max elhajtanak, de akkor meg keresek egy ismerőst, aki kinyomja nekem, de lehet nem lesz az sem.
köszi mindenkinek!

-
cicaslany86
aktív tag
Annyi a lényeg, hogy az intézhet bármit is, akinek a nevén van a készülék, előfizetés(akár prepaid is). A szolgáltatók (a voda legalábbis tutira) nem ismeri el az adásvételit, pl. ha függetleníttetni akar valaki a 2 év lejárta után. Tudják potolni a szamlat, de csak az altaluk elismert tulajdonosnak. A szamlalevelen a személyes adatok szerepelnek. Név, cím.. Ha azt kiadnák másnak, azert nagyon durván beperelhetnék őket.
Uh. Baromi sokáig nyammogtam a válaszon, megeloztek

Annyit még a dologhoz, hogy elég közeli az infom, szoval ez fix
-
DaDa
senior tag
Nos akkor megerősítem, csak, hogy tisztázzuk. Egy 10 éve Vodánál dolgozó barátomtól kértem az infót: NEM adnak ki számlát SENKINEK csak az eredeti tulajdonosnak mert a számlán személyes adatok szerepelnek így TILOS. Az adásvételi a Vodának csak egy darab papír nem fogadják el, így arra SEM adnak ki papírt. Ergo a fórumtársnak az eredeti tulajtól kell kérnie a papírt ha nincs akkor csak és csak az eredeti tulajnak adnak ki papírt.
megj: Hivatalos átírás új tulajdonosra létezik a vodánál de csak előfizetéssel együtt lehet átruházni.
remélem segíthettem
-
Bass
addikt
Csak kerdezem ha betornek hozza es viszik a dobozt mert pakolnak mindent akkor mi van? 😃 Hidd el mindenre van megoldas es ha jogtiszta volt az uzlet akkor mindent meg lehet oldani ,mint mondtam ezzel foglalkozom. Persze a vodanal valami tudatlan szeplany lehet hogy elhajtja es sokan bele is nyugodnak mert nem tudjak milyen jogaik vannak. Ha lopott az is konnyen kideritheto,ha nem fizetik a reszletet a voda mar tiltotta volna. De nagyon egyszeru be kell menni es eloadni a sztorit.
Egyebkent ezek az alaplap hibak az Lg-nem nem ujkeletu dolgok. Anno az optimus one-m csinalt ilyet es akkor azt mondtak hogy alaplap csere mivel kaptak egy jo adak hibas flash-t a csere utan azota sincs problema a keszulekkel pedig mar jo par eves es anyos hasznalja.
-
A-Bag
tag
Sziasztok! Használ valaki LG tv-hez LG Tv Remote app-ot? Kellene egy kis segítség!
-
DaDa
senior tag
A telefon nem az illetőé. Előttem jól mondják nem fog papírt kiadni egyetlen szolgáltató sem csak az eredeti tulajdonosnak. Megkockáztatom még adásvételivel sem fog bár ezt nem tudom biztosan. Millió adásvételis telefont tiltanak a szolgáltatók mert a tulaj nem fizeti az előfizut. Ennyit az adásvételiről. El kell kérni az eredeti számlát ha ismerőstől vette és azzal mehet az LG-hez., Ennyi...ha nincs a havernak számlája akkor az nagyon smafu dolog.
-
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Ezzel foglalkozom 😃,olyan nincs hogy a vodafone nem ad ki szamlat illetve papirt ha meg is akko torvenysertest kovetett el. Ha figyelitek a dobozt lecsippantjak igy a vasarlas/imei szam is rogzitesre kerul. Abbol latni hogy a vasarlas megtortent e vagy sem igy mint forgalmazo es ha meg garis kotelessege bevenni javitasra a keszuleket. Minden blokk visszakeresheto es a garancia papir sem kotelezo ha van blokk ezt sokan nem tudjak.E s gondolom a voda veszi a faradsagot es visszakeresi majd intezi a garit. (Legalabb is mi megtesszuk)
-
Bass
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Ha tenyleg vodafoneos vasarlas akkor bemesz a vodahoz es mivel ok a vasarlast es az imei szamot is rogzitik ezert nekik is be kell venni a termeket szervizelesre illetve kerhetsz szamla es garjegy potlast.
-
Ákkk
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Szerintem papír nélkül a garanciális javítás esélytelen.
Meg kell szerezni legalább a vodafone álltal kitöltött számlát(ha ott lett véve) hozzá ami igazolja a vásárlást és a tulajdonjogot de ez minden készülék esetében így van. -
pappkarcsi
senior tag
Hello!
Sn: 508
Error code 1006Ha nincs a telefonhoz semmilyen papir, van valami esely, hogy az LG megcsinalja garanciaban?
Annyit tudunk a telefonrol, hogy vodafonenal lett vasarolva, de papirt adasvetelkor nem toltottunk ki, nem vettunk at. Nem én, ismerős.
Ötlet, javaslat?
-
Rockland
tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
De ha nem találom a papírját?:|
-
Rockland
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
És kb mennyi pénzért csinálná? meg mitől lehet?
KEresem a garis papírját, de a bolt pesten van:/ -
Rockland
tag
SOS!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni sűrgős lenne

Van egy LG G4-em független stb nem volt hozzűnyűlva meg semmi.
Épp TV GO-ztam lefagyott a kép megnyomtam a lezáró gombot.
Elsötétült de aztán nem reagált.
Kivettem aksit és nem kapcsol be, rádugtam töltőre semmi, nyomtam hátul gombokat de semmi..
Valaki légyszi :/ -
Vikooo
addikt
válasz
bghistvan
üzenetére
A Sonyk tenyleg eleg alacsony kuszoberteket hasznalnak, nem melegszik jobban csak hamarabb tilt a szoftver.
Volt egy osszehasonlitas S6 vs Z5, mindketton ment a kamera, videofelvetel es a srac megvarta mikor tilt valamelyik telefon. A Sony amint tiltott, megnezte az SoC es a kamera korul, a kamera lencsen a homersekletuket, kb 1 fok elteres volt. Az S6 meg vigan rogzitette a videot.
-
HeidBalu
csendes tag
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni. Nem tudok dönteni 5X, G4 és Flex 2 között.
5X pro: steril droid, még 1 év frissítés biztos, kompakt, nem 5,5" mint a másik kettő
5X kontra: nem bővíthetőG4 pro: QHD, 3GB RAM, bővíthető
G4 kontra: S808 tényleg mindenben elég a QHDnek? Játékok?flex 2 pro: még több, mint 10e forinttal olcsóbb az 5Xnél is, S810 erőssebb, bővíthető memória
flex 2 kontra: A fórum beszámolók alapján annyira azért nem melegszik a S810, éppen most jött meg a 6.0, talán még nem OTAEzek alapján melyikkel járnék a legjobban, ha kb 2 évre tervezek?
Köszi!
-
bghistvan
senior tag
válasz
nheben
üzenetére
Már csak az a kérdés,hogy volt-e klíma a kocsiban?

Nemrég váltottam Z2-ről,és csak megnyugtatásképpen mondom,ha 30 fok felé emelkedett a hőmérséklet,akkor bizony a kamera azonnal küldte a hiba üzenetet: a kamera túlmelegedett,az app kikapcsol
ya és ezt kb 3 perc videó után 
-
nheben
csendes tag
Melegedésről:
Ma navigáltam google maps-el kb 15 percet. Nem volt nálam az autós tartó, ezért megkértem a barátnőmet, hogy nézze. Ő rátette a combjára és annyira forró volt a telefon, hogy piros lett a bőre. A kamera alakját ki lehetett venni az "égési sérülésen". 😊Szóval a telefon nem langyos volt vagy meleg, hanem forró.
-
Aryon87
félisten
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Nagyon ritkan jelzi nekem is a 3as metro vonalana 4G+-t.
Corvin negyedig jarok, majd villamossal wesselenyi utcaig.
Nagy kulonbseget nem tapasztaltam. -
Nikaré
őstag
Elérkezett a gyári visszaállítás ideje, utána pedig felteszem a H81520h sw-t, T függő telefonra.
Sok szemét volt már rajta, szerintem. Ideje tiszta lappal indítani.
-
TaMo
csendes tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Valahol az install és update a folyamatban, az átköltözés közben biztos, hogy láttam egy 6.0.1.- feliratot, de valóban 6.0 V20f-EUR-XX a kijelzett verzió.
A készülék egyébként a mobilkereskedéstől van: rendes számla, 1 év gyári gar és még egy év szolgáltatói, de hardverre is vonatkozó teljes körű, garancia ígéretével. Sikerült meggyőznöm a cégemet, hogy jó lesz ez nekem, és így nem kell két készüléket hurcolnom...
-
nyesix
senior tag
tudtok nekem abban segíteni, hogy amikor hívás érkezik, és a "híváselutasítás üzenettel" funkcióra nyomok, akkor más fajta előe megírt SMS-ek jönnek fel, mint amiket az üzenet/beállítások/általános beállítások/gyors üzenet résznél én előre megírtam...

köszi
-
-
Aryon87
félisten
Sztem elírta, és sima 6.0-ra gondolt..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Amíg nem "fogdostam" meg és teszteltem le, számomra kissé meghökkentőek voltak azok, akik szinte egy gyümölcs nevével jelzett gyártó termékeihez hasonló emocionális megnyilvánulásokat produkáltak, mindezt racionális szakmai alapon.
)